Aynen arkadaşım çok dikkat etmek lazım. Bugün dr a gittim de iki gundurperisan haldeydim. Ağrılarım azaldı bugün ilaçtan sonra insallah. Aman dikkat edin varsa gidin. Ben önceden olup tecrübeli olmama rağmen mahvoldm. Kaldi ki kabiz da değilim. Dr gebelikle ilgili bir durum dedi. Bagirsaklara baskı artıp ilerde daha farklı sikayetlerde ortaya çıkabilir dedi. Aman ihmal etmeyinAra ara oluyor sanırım kabızlık çok etkiliyor
Aslinda ilk aylar kiloyu denqede tutmak lazim zaten son aylar otomatikmen aliniyo bende oyle dusunuyorum :):)
Canm başka vitamin kullanıyorsan.onun icerigindede de benzer vitaminler olabilir dr a danis. Ben regenesis kullaniyorum omega olarak. Onun içinde var diye dr decavite gerek yok dedi. Ama kan ilacı kullaniyoraan o da yapmış olabilirYa bu decavit bende acayip kabizlik yapti arkadaslar napacam icmesemmi acaba
BenimdE gözümde büyüyor zaten rabbimin gücüne gitmesin istemiyordum. Korunma sorunu yüzünden eşimin gazabina ugradim. O bayilir çocuklara. Benim sansim kayinvaldem herseyime yardimci oluyor iki kızımı o büyüttü o yuzden ben hic bunalmadim hatta calistim. Ama 3. Bebisi 7 yil aradan sonra yaptum cok zevkle büyütüyorum ama sabrim azaldi bagiran bir anne oldum maalesef. Hic korkma annelik zor ama bebek sevgisi herseye deger . Biz evde ne hallere giriyoruz.esimle at eşek oluyoruz. Şarkılar komiklikler omre ömür katar evlat
Canim benim kayinvaldemler altin yada bilezik takar. Kaynimda ayni sekilde. Annem hem besik yatak vs yaptı. Hemde iki kızıma bilezik takmisti. 3. Kizimin besigini en yakin arkadasim hediye etti. Bizde yakin akraba durumu varsa altin küpe künye tarzi takar. Yoksa para verilir. Ama cocugum saglikli olsunda kimse birsey takmasin. Bende utanıyorum artik :) gelenkler heryerde farkli olabilir.
Amannn walla ben 25 te 3 kilo almisim ama cok alsamda takmam acikcasi :) hic takma bizim qelinimiz 17 kilo almisti tekrar eski kiyafetlerini qiyiyo doqumdan sonra 2 kilo bile kalmadi ne qobek ne bisey zayifti kalsin diye cok uqrasti ama yine 36 beden :):):)Aynen,ben ilk 3,5 ay hiç kg almadım,ohh ne güzell dedim... Sonradan totalde bir anda 9 kg aldım :/
Zaten hamile kaldim kalali kabizlik vardi canim ama mesela acik acik yaziyorum ama kan ilaciyla omeqayla vs 2 qune bir cikiyosam decavite baslayinca 5 qune bir cikar oldum nolacak bilmiyorum.Fazla vitaminin zarari olurmuki ya kullaniyorum ama aklimdada suphe var ?Canm başka vitamin kullanıyorsan.onun icerigindede de benzer vitaminler olabilir dr a danis. Ben regenesis kullaniyorum omega olarak. Onun içinde var diye dr decavite gerek yok dedi. Ama kan ilacı kullaniyoraan o da yapmış olabilir
Canım dinlenirken sol tarafına yat.şişliğe iyi geliyormuşkızlar 2 gündür ellerim ayaklarım ayrı bir şiş yüzüğümü takamıyorum ayakkabm zor oluyor ve hiç inmiyor şişliği sizde de öyle mi .Tuza da dikkat ediyorum su içiyorum bol bol
Bu kitabın kendisi var ben de kitap sayesinde ve eşimin desteği sayedinde emzirmeyi başardım çok güzel bi kitapKızlar elinde şu kitabın ebooku pdfı olan var mı?
Tam oluyorsa bence bir beden büyük iyi olabilir gibi ama yinede denemekte fayda varKızlar ben lohusa geceliğine pijaması aldım, şimdiye kadar 3,5kilo aldım şimdi tam üstüme oldu 1beden onu aldım ama az kilo aldım daha dşye tereddüt ettim 2beden mi alsam yol yakınken değiştirsem mi acaba ne dersiniz
ay evet banada yasakladı eşim kahve kahve kahve bende aynı yoksunluğu yaşıyorum :))Markete gidince ben de alıp deneyeyim :)) Ben pek dikkat edemiyorum. Her şeyi canım çekiyor çünkü:/ Valla ben de bilmiyorum nasıl duracak bu yeme işi. Önceden kahve içiyordum da beni tutuyordu. Şimdi esim kahveyi biraktirdi. Yoksunluk sendromu çekiyorum resmen :))))
Ben de aynısını aldım canım. İlk zamanlar ön parmaklığını açıp yatağıma yapıştırıp anne yanı gibi kullanacağım :) bebeği heran kontrol etmek öyle daha kolay olur. Sonra dediğin gibi en az 3 yaşına kadar yatar zaten sonra da büyük yatak alırız yatsın geniş geniş :)
Zaten hamile kaldim kalali kabizlik vardi canim ama mesela acik acik yaziyorum ama kan ilaciyla omeqayla vs 2 qune bir cikiyosam decavite baslayinca 5 qune bir cikar oldum nolacak bilmiyorum.Fazla vitaminin zarari olurmuki ya kullaniyorum ama aklimdada suphe var ?
Benim doktora kalsa kesinlikle vitamin tavsiye etmiyo yediklerinle beslen diyo...ben decaviti saqlik ocacaqindan kafama qore aldim qecen qunde doktora qittiqimde sordum kullaniyorum diye yemen iyiyse hic qerek yok dedi kafam karisti yanidoktorun ne diyor?
Benim doktora kalsa kesinlikle vitamin tavsiye etmiyo yediklerinle beslen diyo...ben decaviti saqlik ocacaqindan kafama qore aldim qecen qunde doktora qittiqimde sordum kullaniyorum diye yemen iyiyse hic qerek yok dedi kafam karisti yani
Walla su hayatta benim kadar pimpirikli kimseyi tanimiyorum :):) canim benim kullanma sebebim etrafimda herkes hamile nerdeyse hepsinede doktorlari qerek yok kullanma demis ama hepsi kullaniyo saqlik ocaqindan alip yani ben niye kullanmayimki dedim ? Gittim saqlik ocaqindaki aile hekimine sordum kullanabilirsin problem yok dedi oyuzden basladim yani benim doktora kalsa hicbiseye qerek yok yani :) yemem ewde yalnizken iyi deil ama annemlerde kaynanamlarda disarda superim :):)hayatta kafama gore ilac vitamin icemem,pimpirigim sanirim fazlasiyla
yemen iyi mi peki?
Arkadaşım bunu önerdi bana, arkasındaki desen gece parlıyormuş, bulmak rahat oluyormuş yatağın içinde düşünce. Ben bundan alacağım sanırımBen qecen qun qordum iki kiside ikisininkide avent uclari farkliydi canim oyuzden sorayim dedim ? 0-6 alacam zaten buyuk olmaz demi:)
Ben de okuyayım dedim ama baskısı tukenmis her yerde. O yüzden bekliyorum pdf olan vardır elinde diye düşündüm. Şimdilik Tomris'in notlarını okuyorum. İnşallah faydası olur :) Emzirmeyı çok istiyorum, her şeyi de göze aldım. Uykusuz geceler filan umrumda değil. Gak meme guk meme yapacağım inşallah gücüm yettiğince:) Deneyimlerin neler peki, tavsiyen var mı? Faydalanmak isterim eğer paylaşmak istersen.Bu kitabın kendisi var ben de kitap sayesinde ve eşimin desteği sayedinde emzirmeyi başardım çok güzel bi kitap
Çok zor değil mi ya kahve içmemek alışmış biri için:))Tam oluyorsa bence bir beden büyük iyi olabilir gibi ama yinede denemekte fayda var
ay evet banada yasakladı eşim kahve kahve kahve bende aynı yoksunluğu yaşıyorum :))
Walla su hayatta benim kadar pimpirikli kimseyi tanimiyorum :):) canim benim kullanma sebebim etrafimda herkes hamile nerdeyse hepsinede doktorlari qerek yok kullanma demis ama hepsi kullaniyo saqlik ocaqindan alip yani ben niye kullanmayimki dedim ? Gittim saqlik ocaqindaki aile hekimine sordum kullanabilirsin problem yok dedi oyuzden basladim yani benim doktora kalsa hicbiseye qerek yok yani :) yemem ewde yalnizken iyi deil ama annemlerde kaynanamlarda disarda superim :):)
valla nasil bi cozum bulucam bu yeme istegine bilmiyorum. paketli yiyeceklerin hepsi birbirinden zararli ama dun markette nesfitin yulafli mulafli bitter cikolatali barini gordum. denemek icin aldim epey iyi kesiyor tatli krizini. ne kadar guvenilir ve dogru degerler yaziyorlar paketlere bilmiyorum dusuk kalorili bisey ama benim gibi tatli canavari olan varsa denesin tadi guzeldi :)
Bence 1 beden büyük al, karnın büyüyecek çünkü kilo almasan bile, germesin karnını çok fazla.Kızlar ben lohusa geceliğine pijaması aldım, şimdiye kadar 3,5kilo aldım şimdi tam üstüme oldu 1beden onu aldım ama az kilo aldım daha dşye tereddüt ettim 2beden mi alsam yol yakınken değiştirsem mi acaba ne dersiniz
Ay niye bizle bu kadar dalga geçiyorlar yaaaaahaha ayniyim iste senin gibi. benimki de guluyo habire halime. normalde cok takilir ama adam bisey de diyemiyo simdi alinirim falan diye. ben seni her halinle severimle yetiniyo garibimdun markete girdik uzun zamandir abur cubur reyonuna ugramamistim bi suru sey aldim. en son da nesfitin bahsettigim barini gordum. marketten ciktigim gibi de yolda yedim. diyorum esime bu guzelmis tatli krizini kesmek icin bunu deneyebilirim bundan sonra. o da "tabi once bu aldiklarimi yedikten sonra" dedi durum vahim
Ben sabah kalkar kalkmaz bir önceki gün yaptığım sebze yemeğinden yediğimi biliyorum, daha gözümü açmadan aklımdan geçiyordu o yüzden bu konuda yorum yapamayacağım. Hem sen ikiz bekliyorsun, senin içinde bir çekirdek aile yaşıyor en doğal hakkın bence onları delice beslemekYemekle imtihan hepimizİn sorunu sanırım. Bir şey yedikten hemen sonra eşime eeee şimdi ne yiyoruz diyorum gozleri dehsetle açılıyor kolunu uzatıyor al burdan devam et diyeen kötüsü de hep abur çubuk mu ister insanın canı ya... azıcık brokoli et yumurta vs vs falan çek dimi ama
Benim eşim de canım çeker diye alıp getiriyor bir sürü şey, o almasa çekmeyecek aslında ama olunca dayanamıyorum. Ne güzel yemeden durabiliyormuşsun. Ben şu an bunu yazarken bile yazı bitince ne yiyeceğimi planlıyorum.Kızlar benim istah henüz açılmadı eşim canın sunu ister bunu ister diye alıp getiriyor günlerce çikolata dolapta durdu. İnanamadık iki güne biterdi. Eşim yedikçe yiyorum galiba. Hatta geçen aklıma girdi akşamın bir saati olmayacak birşey yedik. Ben mi hamileyim sen mi diyorum bazen
Doktorum geçen ay her zaman kullandığım demir ilacını değiştirip gyno ferro sanol tablet verdi, o da beni çok olumsuz etkiledi, ben de sağlık ocağında eski ilacımı tekrar yazdırıp toparladım. Eğer Decavit yaptı diyorsan farklı bir multivitamine geç ya da doktorunu dinleyip bırak ama bence ne kadar beslensek de multivitamin içeriği kadar çeşidi alamayız gibi geliyor.Ya bu decavit bende acayip kabizlik yapti arkadaslar napacam icmesemmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?