- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ewet ewet bunu qordum bende ebebekte baya indirim var :) 0-6 ay arasi mi alicaksin canim ?Arkadaşım bunu önerdi bana, arkasındaki desen gece parlıyormuş, bulmak rahat oluyormuş yatağın içinde düşünce. Ben bundan alacağım sanırım
Kan ilacina qaliba vucudum alisti ondan pek suphelenmiyorum.Decavitten eminim yani nerdeyse aynen canim bende oyuzden kullanmak istedim sonucta onun icindeki her vitamini almaya kalksak oooo hicbirini alamayiz eminim offf napacam kafam cok karisti yaAy ben de tatlı değil de tuzlu istiyorum daha çok. Son 10 yılda yemediğim kadar patlamış mısır yedim hamile kaldığımdan beri, sağlıksız değil en azından diye diye içimde pıtır pıtır mısır patlayacak artık. Eşim arada bir çikolata alıyor canım çeker diye, evde olmayınca aklıma gelmiyor ama evde olunca dayanamıyorum, hemen yeyiveriyorum. Neyse ki meyve var da gün içine yaya yaya yiyorum oyalıyor. Benim karnımdan çok gözüm aç sürekli bir şeyler yeme isteği duyuyorum.
Bence 1 beden büyük al, karnın büyüyecek çünkü kilo almasan bile, germesin karnını çok fazla.
Ay niye bizle bu kadar dalga geçiyorlar yaaaa
Ben sabah kalkar kalkmaz bir önceki gün yaptığım sebze yemeğinden yediğimi biliyorum, daha gözümü açmadan aklımdan geçiyordu o yüzden bu konuda yorum yapamayacağım. Hem sen ikiz bekliyorsun, senin içinde bir çekirdek aile yaşıyor en doğal hakkın bence onları delice beslemek
Benim eşim de canım çeker diye alıp getiriyor bir sürü şey, o almasa çekmeyecek aslında ama olunca dayanamıyorum. Ne güzel yemeden durabiliyormuşsun. Ben şu an bunu yazarken bile yazı bitince ne yiyeceğimi planlıyorum.
Doktorum geçen ay her zaman kullandığım demir ilacını değiştirip gyno ferro sanol tablet verdi, o da beni çok olumsuz etkiledi, ben de sağlık ocağında eski ilacımı tekrar yazdırıp toparladım. Eğer Decavit yaptı diyorsan farklı bir multivitamine geç ya da doktorunu dinleyip bırak ama bence ne kadar beslensek de multivitamin içeriği kadar çeşidi alamayız gibi geliyor.
Canım belki az su içiyorsundur ondan kabız olmuşsundur. Kaç litre içiyorsun günde?Kan ilacina qaliba vucudum alisti ondan pek suphelenmiyorum.Decavitten eminim yani nerdeyse aynen canim bende oyuzden kullanmak istedim sonucta onun icindeki her vitamini almaya kalksak oooo hicbirini alamayiz eminim offf napacam kafam cok karisti ya
hamur islerini hic saymayalim benceAy ben de tatlı değil de tuzlu istiyorum daha çok. Son 10 yılda yemediğim kadar patlamış mısır yedim hamile kaldığımdan beri, sağlıksız değil en azından diye diye içimde pıtır pıtır mısır patlayacak artık. Eşim arada bir çikolata alıyor canım çeker diye, evde olmayınca aklıma gelmiyor ama evde olunca dayanamıyorum, hemen yeyiveriyorum. Neyse ki meyve var da gün içine yaya yaya yiyorum oyalıyor. Benim karnımdan çok gözüm aç sürekli bir şeyler yeme isteği duyuyorum.
annen benim kafadan:)
sezeryan olursa zor olmaz mı pijama? Tam dikişe denk gelecekKızlar hastane için gecelik değilde pijama takimimi alsam acaba
Net bisey demiyo beyefendi yaaa :):)ben doktorun dediginden disari cikamam sanirim:)
kullansam iyi olur mu diye soraarim ama o ne derse sonucta onu yaparim:)
valla hazir yemek olunca ben de iyi yiyorum
normalde de yemek yapmayi sevmem ama bebis olunca mecbur yapacagiz.
Canim qunde 2 icmeye calisiyorum icsem.icerim ama unutiyorum en fazla 1 iciyorum yaCanım belki az su içiyorsundur ondan kabız olmuşsundur. Kaç litre içiyorsun günde?
Çok az canım bence yanına sürahi filan al aklına geldikçe içmeye çalış.Net bisey demiyo beyefendi yaaa :):)
Canim qunde 2 icmeye calisiyorum icsem.icerim ama unutiyorum en fazla 1 iciyorum ya
Aynı durum bende de mevcut ve ben çoook çok üzüyorum kendimibenim de annem para verdi,yatagini ve dolabini istediginiz gibi secin dedi. kiyafetler falan da aliyor.arabasini da kardesim alacak sanirim.
ben artik esimin ailesini cozdugum icin hic takilmiyorum,uzulmuyorum ve beklenti icine girmiyorum ARTIK. herkesin hayat tarzi farkli. ya kabulleneceksin ya da kendini uzeceksin. ben baslarda uzuldum ama baktim olan bana oldu. simdi hicbir sey beklemiyorum maddi manevi. boylece de yapmadiklarinda da uzulmuyorum.
Amannn walla ben 25 te 3 kilo almisim ama cok alsamda takmam acikcasi :) hic takma bizim qelinimiz 17 kilo almisti tekrar eski kiyafetlerini qiyiyo doqumdan sonra 2 kilo bile kalmadi ne qobek ne bisey zayifti kalsin diye cok uqrasti ama yine 36 beden :):):)
Demi bende farkindayim yanimda olunca 3u buluyo mutlaka iciyorum dediqin qibi yanimda surahiyle qezecem artik napim :)Çok az canım bence yanına sürahi filan al aklına geldikçe içmeye çalış.
Canım hiç kafana takip kendini üzme bence. Belki de dogunca altın filan takacaklardir. Takmasalar da çok üzülme. Kendi takdirleri. Bu tarz davranışlar inceliktir. Demek ki ince insanlar değiller. İnsan bir şeyi beğenmese bile nezaketen gulumser çünkü karşıdaki insan onu sevip beğenip almıştır. Heves kırmaya gerek yok iki parça şey içn. Benim kayinvalidem de hiç bir şey almadı. Annem sağ olsun her şeyi almış. Hiç takmadim. Zaten takacak da bir şey yok çünkü almak zorunda değiller bence. Geçen annemin aldıklarını gösterdim "senin annen gezip tozmayi seviyor, yapmış alisverisini" dedi. Ben bazen kaba buluyorum bu tarz yorumları ama artık bu yaştan sonra da insanları yontacak halimiz yok ya.Aynı durum bende de mevcut ve ben çoook çok üzüyorum kendimihele birkaç gündür bu konuda oldukça alıngan ve mutsuzum ya çok canım sıkılıyor bu duruma. Eşimin ailesi hiç heveslenmiyolar ya çok gücüme gidiyor. Bir torunları daha var eltim hamileyken ben nişanlıydım mesela benim alışverişime gittiğimiz zaman ona da doğum hediyeleri alıyorduk. Geçenlerde bi yere gittik kayınvalidemle toruna birkaç bişey aldık mesela bi parça da benimkine al dimi yok anam hediye getiren olurmuş banane hediyeden ben senden istiyorum manevi değeri olsun dimi bunu da babannesi almış oğluma diye seviniyim dimi hele şu aralar görümceme sinir oluyorum ya hiiç anmıyo bile aldıklarıma da iğrenç gibi yorumlar yapıyo sinirden gizli gizli ağlıyorum resmen. Bilinçli mi yapıyo kıskanıyo da yoksa bilinçsiz mi yapıyo bilmiyorum ama çok üzülüyorm diğer torundan için anne bunları mı aldın o senin tek torunun dedi geçenlerde mesela çok üzüldüm eltim hamileyken nasıl özeniyordu anlatamam ben biliyorum benimde sağolsun annem, babannem, teyzem vs. kıyafettir, küçük eşyalarıdır hepsini almışlar düşünün annem uyku arkadaşına varasıya düşünmüş. Büyük eşyalarını da kendimiz alcaz zaten sakın yanlış anlaşılmasın kimseden beklentim yok ama insanlar böyle davranınca hayal kırıklığı oluyor resmen. Bir atlet, bir çorap ya alt tarafı onlar bile yeter. Benim kayınvalidenin sağolsun böyle bir huyu vardır evlenirken de aynısını yapmıştı. Baktı gördü benim kendi tarafım yapıyor ne gerek var dedi yapmadı ya da yaptığı az bişeyi de gizli saklı yaptı. Şimdi de bence aynı taktiği uyguluyor. Yaptıkları hiçbirşey yok daha laf başı geldiğinde de çocuk bizim derler. Sinir oluyorum resmen
Pasabahcenin böyle suluk tarzı cam şişeleri var ben evde onla geziyorum hep :)) Sen de bir dene.Demi bende farkindayim yanimda olunca 3u buluyo mutlaka iciyorum dediqin qibi yanimda surahiyle qezecem artik napim :)
Net bisey demiyo beyefendi yaaa :):)
Canim qunde 2 icmeye calisiyorum icsem.icerim ama unutiyorum en fazla 1 iciyorum ya
Yalnız şöyle de bir adet varmış. Kız tarafı yaparmış bebeğin her şeyini. Kayinvalidem diyor ki "Kız anası yatağını, odasını yapacak tabi"Canım hiç kafana takip kendini üzme bence. Belki de dogunca altın filan takacaklardir. Takmasalar da çok üzülme. Kendi takdirleri. Bu tarz davranışlar inceliktir. Demek ki ince insanlar değiller. İnsan bir şeyi beğenmese bile nezaketen gulumser çünkü karşıdaki insan onu sevip beğenip almıştır. Heves kırmaya gerek yok iki parça şey içn. Benim kayinvalidem de hiç bir şey almadı. Annem sağ olsun her şeyi almış. Hiç takmadim. Zaten takacak da bir şey yok çünkü almak zorunda değiller bence. Geçen annemin aldıklarını gösterdim "senin annen gezip tozmayi seviyor, yapmış alisverisini" dedi. Ben bazen kaba buluyorum bu tarz yorumları ama artık bu yaştan sonra da insanları yontacak halimiz yok ya.
üzme kendini canım, bak huyunu biliyorsun, almıştır illaki bişeyler ama göstermemiştir,almasa da boşwerr,ayrımcılık yapan insanları hiç anlamıyorum gerçekten ama yapıyorlar işteAynı durum bende de mevcut ve ben çoook çok üzüyorum kendimihele birkaç gündür bu konuda oldukça alıngan ve mutsuzum ya çok canım sıkılıyor bu duruma. Eşimin ailesi hiç heveslenmiyolar ya çok gücüme gidiyor. Bir torunları daha var eltim hamileyken ben nişanlıydım mesela benim alışverişime gittiğimiz zaman ona da doğum hediyeleri alıyorduk. Geçenlerde bi yere gittik kayınvalidemle toruna birkaç bişey aldık mesela bi parça da benimkine al dimi yok anam hediye getiren olurmuş banane hediyeden ben senden istiyorum manevi değeri olsun dimi bunu da babannesi almış oğluma diye seviniyim dimi hele şu aralar görümceme sinir oluyorum ya hiiç anmıyo bile aldıklarıma da iğrenç gibi yorumlar yapıyo sinirden gizli gizli ağlıyorum resmen. Bilinçli mi yapıyo kıskanıyo da yoksa bilinçsiz mi yapıyo bilmiyorum ama çok üzülüyorm diğer torundan için anne bunları mı aldın o senin tek torunun dedi geçenlerde mesela çok üzüldüm eltim hamileyken nasıl özeniyordu anlatamam ben biliyorum benimde sağolsun annem, babannem, teyzem vs. kıyafettir, küçük eşyalarıdır hepsini almışlar düşünün annem uyku arkadaşına varasıya düşünmüş. Büyük eşyalarını da kendimiz alcaz zaten sakın yanlış anlaşılmasın kimseden beklentim yok ama insanlar böyle davranınca hayal kırıklığı oluyor resmen. Bir atlet, bir çorap ya alt tarafı onlar bile yeter. Benim kayınvalidenin sağolsun böyle bir huyu vardır evlenirken de aynısını yapmıştı. Baktı gördü benim kendi tarafım yapıyor ne gerek var dedi yapmadı ya da yaptığı az bişeyi de gizli saklı yaptı. Şimdi de bence aynı taktiği uyguluyor. Yaptıkları hiçbirşey yok daha laf başı geldiğinde de çocuk bizim derler. Sinir oluyorum resmen
Canım yok benimki işine gelince öyle bir ince olur ki nedense bana denk gelmiyor. Dediğim gibi alıp almamaları çok da mühim değil Allaha şükür herşeyini yapacak gücüm var çocuk açıkta da kalacak değil zaten öyle büyük maddi şeyler beklemiyorum ki ufakta olsa almış düşünmüş olsun o benim için dünyalara bedel ya da ne bileyim birşey yapsın senin babannen bebek örgülerini güzel yapıyo şimdi ben örsem benimkini beğenmez dedi geçenlerde. Ya sen ör de babannemden sana ne o mu giydirecek çocuğa kötü bile olsa ben seve seve giydiririm babannesi örmüş diye mesela. Üzüldüğüm önemsememeleri, benim onlara verdiğim değere karşı bu tavırları çok üzüyo beni. Ay o kadar doluyum ki uzun uzun yazıyorum kusura bakmayınCanım hiç kafana takip kendini üzme bence. Belki de dogunca altın filan takacaklardir. Takmasalar da çok üzülme. Kendi takdirleri. Bu tarz davranışlar inceliktir. Demek ki ince insanlar değiller. İnsan bir şeyi beğenmese bile nezaketen gulumser çünkü karşıdaki insan onu sevip beğenip almıştır. Heves kırmaya gerek yok iki parça şey içn. Benim kayinvalidem de hiç bir şey almadı. Annem sağ olsun her şeyi almış. Hiç takmadim. Zaten takacak da bir şey yok çünkü almak zorunda değiller bence. Geçen annemin aldıklarını gösterdim "senin annen gezip tozmayi seviyor, yapmış alisverisini" dedi. Ben bazen kaba buluyorum bu tarz yorumları ama artık bu yaştan sonra da insanları yontacak halimiz yok ya.
Aynı durum bende de mevcut ve ben çoook çok üzüyorum kendimihele birkaç gündür bu konuda oldukça alıngan ve mutsuzum ya çok canım sıkılıyor bu duruma. Eşimin ailesi hiç heveslenmiyolar ya çok gücüme gidiyor. Bir torunları daha var eltim hamileyken ben nişanlıydım mesela benim alışverişime gittiğimiz zaman ona da doğum hediyeleri alıyorduk. Geçenlerde bi yere gittik kayınvalidemle toruna birkaç bişey aldık mesela bi parça da benimkine al dimi yok anam hediye getiren olurmuş banane hediyeden ben senden istiyorum manevi değeri olsun dimi bunu da babannesi almış oğluma diye seviniyim dimi hele şu aralar görümceme sinir oluyorum ya hiiç anmıyo bile aldıklarıma da iğrenç gibi yorumlar yapıyo sinirden gizli gizli ağlıyorum resmen. Bilinçli mi yapıyo kıskanıyo da yoksa bilinçsiz mi yapıyo bilmiyorum ama çok üzülüyorm diğer torundan için anne bunları mı aldın o senin tek torunun dedi geçenlerde mesela çok üzüldüm eltim hamileyken nasıl özeniyordu anlatamam ben biliyorum benimde sağolsun annem, babannem, teyzem vs. kıyafettir, küçük eşyalarıdır hepsini almışlar düşünün annem uyku arkadaşına varasıya düşünmüş. Büyük eşyalarını da kendimiz alcaz zaten sakın yanlış anlaşılmasın kimseden beklentim yok ama insanlar böyle davranınca hayal kırıklığı oluyor resmen. Bir atlet, bir çorap ya alt tarafı onlar bile yeter. Benim kayınvalidenin sağolsun böyle bir huyu vardır evlenirken de aynısını yapmıştı. Baktı gördü benim kendi tarafım yapıyor ne gerek var dedi yapmadı ya da yaptığı az bişeyi de gizli saklı yaptı. Şimdi de bence aynı taktiği uyguluyor. Yaptıkları hiçbirşey yok daha laf başı geldiğinde de çocuk bizim derler. Sinir oluyorum resmen
Görmezden geliyosun ama bir yere kadarüzme kendini canım, bak huyunu biliyorsun, almıştır illaki bişeyler ama göstermemiştir,almasa da boşwerr,ayrımcılık yapan insanları hiç anlamıyorum gerçekten ama yapıyorlar işteen iyisi bazı şeyleri görmezden ve duymazdan gelmek, ne kadar zor olsada
Çok az canım bence yanına sürahi filan al aklına geldikçe içmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?