- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Valla doğru diyorsun, en büyük endişem dogumda çıkacak bir sıkıntı zaten. Allah bizi ve bebeklerimizi korusunKardesimin eside devlette doqum hastanesinde doqum yapti.Normal doqum pozisyonundaki bebeqi alel acele uqrasmamak icin suni sanciyi fazla verince bebeqin kalp atislari yavasladi sonra annede bebekte şok durumuna qirdiqi icin acil sezeryan yaptirdilar...Ya ben anlamiyorum neden bukadar sorumsuzluk ? Ihmal ettikleri "2" CAN ? Hem anne hem bebek kaybedilebilir ? Bu neyin sorumsuzluqu ? Sabah sabah sinirim bozuldu...Kimlere emanetiz bilmiyoruz sene 2017 yani...
Günaydın cnm, ve çok geçmiş olsundoktorun yan etkisi olmayan bişey yazar mutlaka, hemen geçer inşallah.
cok sagolun kizlar.Çok geçmiş olsun canımdikkat et,yorma kendini... Acil sifalar diliyorum.
Burun tıkanıklıgın varsa,bana okyanus suyu vermisti doktorum ,iyi geldi... Aklında olsun cnm
Gece gece şunu okudum. Tüm uykum kaçtı sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden. Ankara Koru hastanesine giden varsa okusun kızlar.
https://eksisozluk.com/entry/68342043
Tüm ihmaller zinciri resmen bir bebeğin hayatına mal olmuş. Allah göstermesin, bebeklerimizi böyle ihmalkar ticarethanelerden korusun. İnşallah tüm sorumlular en ağır cezayı alır.Dokuz ay boyunca sağlıklı bir bebek beklerken böyle bir şey yaşamak çok acı.
Geçmiş olsun canım ne zamandır hastasın, hala da gecmemis. İnşallah düzelirsin kısa zamanda. Kendine dikkat et, antibiyotik de kullanacaksan artık kullan napalim kaçış yok gibi.
Amin inşallah canım. Aklıma ne geldi alerji olabilir mi acaba senin1 hafta oldu ya. bu seferki fena vurdu :) bir arkadasim 6 kutu kullanmis antibiyotik. kullanmayan az gibi :) mecbur kalinca kullanicaz artik napalim.
gozumden uyku akiyor sabahi sabah ettim oksuruk yuzunden. hepimiz icin bundan sonrasini saglikla tamamlamak nasip olur insallah
Sorma biz de "bebek" "çocuk" dur sesleniyoruz :)) komikBence de erkek ismi çok zormus. Anlamlı olsun her daim kullanılsın telaffuzu kolay olsun gibi gibi kriterler eklenince dahada zorlaşıyor. Ama kızıma ben koydum sayılır resimde bu kez top. Ben rahatım gibi ama isimsiz de sevilmiyor ki.
Çok geçmiş olsun canım. Enfeksiyon varsa o daha zararlı canım bence kullanman gerekiyorsa ihmal etme.selam kizlar nasilsiniz? 1 haftadir pek takip edemiyorum. daha once yazmistim bogazim aciyor hasta oluyorum falan diye. 1 haftadir oksurmekten helak oldum. bogaz agrisiyla baslayip burun tikanikligiyla devam etti, ki genelde tam tersi olur ben de anlamadim. icmedigim ot cop kalmadi. gecmeyince artik bugun kulak burun bogaz doktoruna gittim. bogazinda ciddi bi enfeksiyon var dedi. bir de doktordan once bu sabah sol gozum fena halde capakli uyandim. onu da sordum goze vurur mu diye. olabiliyormus. antibiyotik ve surup yazdi. gozum de 1 hafta icinde gecmezse goz doktoruna gitmemi soyledi. doktorumun asistanina yolladim receteyi. riskli haftalari gectigim icin gerekli ise kullanabilecegimi soyledi ama ben yine de yarin kontrolum var diye bugun ilaclari almadim. bide doktorumun agzindan duyayim "kullan" i :) gozumde kizariklik ve capaklanma devam ediyor ve sismeye basladi. cayla kompres yapiyorum 1 saattir. antibiyotigi hic kullanmak istemiyorum ama goze de sicrayinca kullanmak zorunda kalicam sanirim
Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın insan neyi düşüneceğini neye karar vereceğini şaşırıyor. Normal mi sezeryan mı epudural mı? Elbet seçme hakkımız var ama acil tıbbi bir müdahalenin ne kadar gerekli olduğuna bizler o halde nasıl karar verebiliriz. O aileye sabırlar diliyorum evde doğursa daha iyiymiş..Gece gece şunu okudum. Tüm uykum kaçtı sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden. Ankara Koru hastanesine giden varsa okusun kızlar.
https://eksisozluk.com/entry/68342043
Tüm ihmaller zinciri resmen bir bebeğin hayatına mal olmuş. Allah göstermesin, bebeklerimizi böyle ihmalkar ticarethanelerden korusun. İnşallah tüm sorumlular en ağır cezayı alır.Dokuz ay boyunca sağlıklı bir bebek beklerken böyle bir şey yaşamak çok acı.
Canım allah şifa versin senin kalbine huzur versin inşallah ... bebeğinse sağlıkla gelşsin inşallah... allah büyük canım inşallah güzel olur hayırlı olur hakkınızda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...
Hiç zehir etme günlerini kendine. Allah büyüktür. Sifayi verecek olan da o dur.tedbir varsa yapalım ama gerisini de takmayalim.benimde kalbinde parlaklık olduğu söyleniyor. Başta üzüldük hala endişeler var ama Allahtan gelene razıyız. Kaldi ki spaasaglam dogma ihtimalleri çok yüksek. Ki öyle de olacak hepimize inaniyorum
Zarari neymiski benimde d vit. Degerim cok dusuk çıktığıiçin hergun 10 damla içmemi soyledi.Günaydin hanımlar
Doktorunuz d vit damla yerine neyi önermişti.
Burda zararli oldugunu duymustum.
Doktor bana gunde 9 damla d vit öner di almadım
1 hafta oldu ya. bu seferki fena vurdu :) bir arkadasim 6 kutu kullanmis antibiyotik. kullanmayan az gibi :) mecbur kalinca kullanicaz artik napalim.
gozumden uyku akiyor sabahi sabah ettim oksuruk yuzunden. hepimiz icin bundan sonrasini saglikla tamamlamak nasip olur insallah
cok sagolun kizlar.
Simge 84 canim hic bisey fayda etmiyor onu da kullaniyorum. ne pastil ne okyanus suyu ne ictigim ihlamurlar, kekikler. omrumde tuketmedigim kadar bal tukettim 1 haftada 1 kavanoz bitti :))) gecmeye basladi diodum tam, ustune bi de gozum cikti simdi. hepsi ust uste geliyor geldi mi.
salgin da hic bitmiyor arkadas ne bicim is anlamadim.
kalabalik mekanlara 2 kere dusunun, ozellikle hastane ve saglik ocaklari...
Normalde cok hareketli bazen böyle yapıyor şimdi tekmeliyor ama cok cok az :) uyuşuk sanırım bugun.bende de oluyor,saatlerce dinliyorum bekliyorum vss.. ama snra bir kıpırdanma oluyor.İlk basta takıyordum da,artık takmıyorum.Sende cok stres yapma,sonucta her bebek bir değil...
Bebek büyüdüğü için alanı daralıyor ve küçük halindeki gibi rahat rahat tekme dönme yapamıyor hareketlerini kayma gibi hissediyoruz o yüzdenNormalde cok hareketli bazen böyle yapıyor şimdi tekmeliyor ama cok cok az :) uyuşuk sanırım bugun.
Antibiyotik kullanilmasa iyi olur tabii ama kullanilinca da bence cok buyuk sorun degil. Sonucta doktorlar neyi ne zaman onereceklerini biliyorlar. Benim esimin ablasi neredeyse tum hamilelegi boyunca solunum yollari enfeksiyonu gecirdi ve antibiyotik kullandi. Simdi kizimiz buyudu 1 yasini gecti cok da zeki. Herkes zekasini etkileyebilir diye korkuyor antibiyotikten ama doktor kontrolunde birsey olmaz bence.1 hafta oldu ya. bu seferki fena vurdu :) bir arkadasim 6 kutu kullanmis antibiyotik. kullanmayan az gibi :) mecbur kalinca kullanicaz artik napalim.
Buqun 15:00 ' da randevumuz var kizlar insaAllah hayirli haberler alir qelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?