2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Valla doğru diyorsun, en büyük endişem dogumda çıkacak bir sıkıntı zaten. Allah bizi ve bebeklerimizi korusun İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.

Günaydın cnm, ve çok geçmiş olsun doktorun yan etkisi olmayan bişey yazar mutlaka, hemen geçer inşallah.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et,yorma kendini... Acil sifalar diliyorum.
Burun tıkanıklıgın varsa,bana okyanus suyu vermisti doktorum ,iyi geldi... Aklında olsun cnm
cok sagolun kizlar.
Simge 84 canim hic bisey fayda etmiyor onu da kullaniyorum. ne pastil ne okyanus suyu ne ictigim ihlamurlar, kekikler. omrumde tuketmedigim kadar bal tukettim 1 haftada 1 kavanoz bitti :))) gecmeye basladi diodum tam, ustune bi de gozum cikti simdi. hepsi ust uste geliyor geldi mi.
salgin da hic bitmiyor arkadas ne bicim is anlamadim.
kalabalik mekanlara 2 kere dusunun, ozellikle hastane ve saglik ocaklari...

Ayy sabah sabah sinirlerim bozuldu... Böyleleri nasıl doktorluk yapar anlamıyorum Allah bildigi gibi yapsın...

Geçmiş olsun canım ne zamandır hastasın, hala da gecmemis. İnşallah düzelirsin kısa zamanda. Kendine dikkat et, antibiyotik de kullanacaksan artık kullan napalim kaçış yok gibi.

1 hafta oldu ya. bu seferki fena vurdu :) bir arkadasim 6 kutu kullanmis antibiyotik. kullanmayan az gibi :) mecbur kalinca kullanicaz artik napalim.
gozumden uyku akiyor sabahi sabah ettim oksuruk yuzunden. hepimiz icin bundan sonrasini saglikla tamamlamak nasip olur insallah

Amin inşallah canım. Aklıma ne geldi alerji olabilir mi acaba senin

Sorma biz de "bebek" "çocuk" dur sesleniyoruz :)) komik

Çok geçmiş olsun canım. Enfeksiyon varsa o daha zararlı canım bence kullanman gerekiyorsa ihmal etme.
Benim de en sevmediğim şeydir ilaç kullanmak, özellikle de antibiyotik. Onun yerine akşam sarımsak soyup yutarım 3-5 tane her akşam. O da işe yarıyor bence. İstersen dene ama tabi doktorun izin verirse ilaç kullanmana, o daha iyi olabilir.

Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın insan neyi düşüneceğini neye karar vereceğini şaşırıyor. Normal mi sezeryan mı epudural mı? Elbet seçme hakkımız var ama acil tıbbi bir müdahalenin ne kadar gerekli olduğuna bizler o halde nasıl karar verebiliriz. O aileye sabırlar diliyorum evde doğursa daha iyiymiş..

Günaydin hanımlar
Doktorunuz d vit damla yerine neyi önermişti.
Burda zararli oldugunu duymustum.
Doktor bana gunde 9 damla d vit öner di almadım

aminn canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

bende sanki böyle bunlar hep bi yanlışlık gibi geliyo hep sapsağlam evladımı kucağımı alıcakmışım gibi hissediyorum şuan sadece gelişimi ilerlesin diye uğraşıyorum inşallah rabbim çabalarımızı boşa çıkarmıycaktır.

canım benim bende geçenlerde bu şekilde oldum limon yiyerek düzeldim eşim her akşam limonu soyup dilimleyip portakal gibi yedirdi çok iyi geldi aklında olsun.

üzüldüm canım alerjik bi durum yoktur değil mi ? ne bilim bahar gelince olur ya bazılarına...

bende de oluyor,saatlerce dinliyorum bekliyorum vss.. ama snra bir kıpırdanma oluyor.İlk basta takıyordum da,artık takmıyorum.Sende cok stres yapma,sonucta her bebek bir değil...
Normalde cok hareketli bazen böyle yapıyor şimdi tekmeliyor ama cok cok az :) uyuşuk sanırım bugun.

Günaydın kızlar. Bizim yoğunluk devam ediyor. Yatın kardeşimi istemeye gelecekler. Cuma günüde nişanı olacak. Okadar koşturmacalı geçiyorki günler nasıl zaman geçiyor anlamıyorum. Hamileliğimin başında dwvam eden diş tedavimi bırakmak zorunda kalmıştım. Dün tekrar gittim. Çok zor bi işlem yaptı dr. Ağrım çok bugün bi kaç seans daha gidip doğumdan önce bitirecek. Bu arada bebek hareketleri konuşulmuş. Bizimki son iki haftadır hiç durmuyor. Gece tuvalete kalkıyorum. Gözümü açıyorum daha ben yerimden kalkmadan bizim paşa fıldır fıldır uyanık. Gündüz zaten hiç durmuyor. Bazen öyle şeyler yapıyorki canım yanıyor:) gün içinde bi an uyuyorsa hiç pozisyon değiştirmemeye çalışıyorum uyanmasın diye:) doğunca da böyle olursa yandık

Antibiyotik kullanilmasa iyi olur tabii ama kullanilinca da bence cok buyuk sorun degil. Sonucta doktorlar neyi ne zaman onereceklerini biliyorlar. Benim esimin ablasi neredeyse tum hamilelegi boyunca solunum yollari enfeksiyonu gecirdi ve antibiyotik kullandi. Simdi kizimiz buyudu 1 yasini gecti cok da zeki. Herkes zekasini etkileyebilir diye korkuyor antibiyotikten ama doktor kontrolunde birsey olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…