- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
canım okumadım okumuyor ve izlemiyorum kötü şeyler.. zaten depresyona meyilli bir dönemdeyiz kendimize eziyet etmeyelim.. sonra aklımdan çıkmıyor benim çok takıyorum. sana da tavsiye etmem kötü şeyler okumanı izlemeni ister istemez etklienir insan..Gece gece şunu okudum. Tüm uykum kaçtı sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden. Ankara Koru hastanesine giden varsa okusun kızlar.
https://eksisozluk.com/entry/68342043
Tüm ihmaller zinciri resmen bir bebeğin hayatına mal olmuş. Allah göstermesin, bebeklerimizi böyle ihmalkar ticarethanelerden korusun. İnşallah tüm sorumlular en ağır cezayı alır.Dokuz ay boyunca sağlıklı bir bebek beklerken böyle bir şey yaşamak çok acı.
Doktoru aramalımıyım.. yürüyemedim az önce ya
Aranizda benim gibi depresyon halinde olan var mi kizlar? Her haftasonu esimle bir yerlere gidiyoruz ama bir turlu su halimden kurtulamiyorum. Bir kac haftadir basladi ve neden oldugunu da bilmiyorum. Sadece gun biran once bitsin ve uyuyum doye bakiyorum. Haftaici ise gelip eve gidince uyuyorum ve bu bana hayati kaciriyor hissi veriyor ama baska birseyler yapmaya gucum yok. Haftasonlari arabayla geziyoruz ona ragmen cok cabuk yoruluyorum ve eve dönüp uzanmak istiyorum. Depresyonda gibiyim acaba hormonlardan mi bilemiyorumsizde de var mi boyle bir bikkinlik, bezmislik hali?
Evet aslinda 3 haftadir kullaniyorum ama cok bi degisiklik yok. Yani hala bitkin yorgun geziyorum. Bir de is icin sabah cok erken kalkiyorum, eve gidince yemek yeyip uyuyorum. Bu surecte beni mutsuz ediyor sanirim en buyuk sebebi yasamiyor gibi hissetmem yorgunluk ve zamansizliktan.Omega 3 kullanıyor musun? Gebelikte ve lohusa lik ta deprepresyonu onluyormus diye okumuştum da
İnsallah izine ciktigimda gecer daha cok dinlenip daha cok birseyler yapmaya zamanim kalir..Normaldir cnm 7 aylık olduk artık... Bende de oluyor ara ara,isten cıkıp eve gitmek,o yol o kadar gözümde büyüyor ki anlatamam... bir an önce yataga atayım kendimi diyorum... Hele cabuk yorulmaaaa,en ufak biseyde nefes nefese kalıyorum neredeyse.Takma kafana yani depresyondayım fln diye...
Aynen yasadiklarini yasiyorum. Hersey icin fazla yorgunum. Her sabah evimizin onunde ki yokusu cikiyorum mesela cok asiri bir yokus da degil ama tum enerjimi daha gune baslarken bitiriyor. Erken kalktigim icin zaten pisikolojik yorgunum:) insallah izine ciktigimda bu ruh halinden kurtulurum. Gercekten cok bunaltti beni yorgunluktan hic bir sey yapamamak.bence depresyon değil. aşırı yorgun hissetmen sana hzuursuzluk vermiş sadece. çok normal. ben bi merdiven çıkayım nefes nefese kalıyorum. biraz yürüsem oturmak istiyorum hemen. ama normal bunlar hamileyim ben diye iyice uyuşukluğa verdim bende. geçen hafta eşim de bende izinliydik. dışarda hadi iyiyim de evde paso yatıyorum.eşim kalk yürü biraz ayakların açılsın dedi artık. dokanma bana enerji depoluyorum dedim :) üzülme hepimiz yakın haldeyiz. yaşa kiloya yapıya göre değişir ama hamilelik zor bir süreç bunu kabul etmek lazım. ayy ben varya hamiileyken süperdim / süperim diyen kimseye inanma ben neden böyleyim deme.. onlar atıyolar ya da unutuyolar yaşadıklarını :) hepimiz böyleyiz ama geçicek. işin en güzel yanı da çok az kaldı :) bebeğine odaklan eksiklerine falan odasına beşiğine.. dinleme kendini.
Canim vakit kaybetmeden ara doktorunu buyuk ihtimal önemli degildir ama riske de atma. Erken dogum belirtileri bir yerde toplanip sertlesme seklindeymis endise etme erken dogum mu diye. Pelviks kemiklerinin genislemesinden olabilir. Tabii en dogru bilgiyi doktorun verir...Doktoru aramalımıyım.. yürüyemedim az önce ya
aynen bende senin gibi düşünüyorum benim doktorum hakkında sezeryane meyilli diye geçen hafta duymuştum dediğin gibi itiraz olmasın diye saNki alıştırma yapılıyorbenim oğlum çok geç dönmüştü. bu hafta dönmemiş deyip anneyi sıkıntıya sokmaları da çok saçma yani. benim doktorum hiç dönmemiş vs demedi döner döner dedi nitekim döndü 35de mi ne hatırlamıyorum. sezaryen denip son dakka dönüp normal doğan var. herhalde yol yapıyolar. sezaryen olabilir heee hazırla kendini sonra itiraz etme diye. Doktordan nefret ettim bu hamileliğimde. çok boş konuştuklarını farkettim bazen.. üçüncü çocuğumda 8. ay ilk doktor kontrolüne gitme kararımı perçinliyolar hergün :)
Bende de bir kac gun once oldu. Sanirim artik yavas yavas basladi.2 gündür idrarımı aşırı derecede tutamamaya başladım hapşururken felan kaçırıyor gibiyimdaha erken değil mi böyle bişe için son ay napcam acaba
İyi olmalarına sevindim maalesef drlar çok aceleci. Oysaki doğum kadına ve bebeğe saygı duyulması kendi seyrinde gelişmesi gereken bir olay. Eğer acele edilmese kesiye bile gerek kalmıyor. Bilmiyorum kalbimizde olan doğum şeklini Rabbim nasip etsin inş. Acil bir durum olmadığı sürece duruma müdahale edilmemeli diye düşünüyorum..Yigenimde anneside cok iyi masaAllah canim ama yani kiz normal doqum diye 42 hafta bekledi ne qerek wardi alel acele suni sanciyi okadar verdiler sezeryan oldu falan ne bilim cok sacmalamislardi bizde kizmistik bayaqi bi...ne quzel acilmasida baslamisti yavas yavas normal cocuqu sezeryanlik yaptilar yani
Gecmis olsunselam kizlar nasilsiniz? 1 haftadir pek takip edemiyorum. daha once yazmistim bogazim aciyor hasta oluyorum falan diye. 1 haftadir oksurmekten helak oldum. bogaz agrisiyla baslayip burun tikanikligiyla devam etti, ki genelde tam tersi olur ben de anlamadim. icmedigim ot cop kalmadi. gecmeyince artik bugun kulak burun bogaz doktoruna gittim. bogazinda ciddi bi enfeksiyon var dedi. bir de doktordan once bu sabah sol gozum fena halde capakli uyandim. onu da sordum goze vurur mu diye. olabiliyormus. antibiyotik ve surup yazdi. gozum de 1 hafta icinde gecmezse goz doktoruna gitmemi soyledi. doktorumun asistanina yolladim receteyi. riskli haftalari gectigim icin gerekli ise kullanabilecegimi soyledi ama ben yine de yarin kontrolum var diye bugun ilaclari almadim. bide doktorumun agzindan duyayim "kullan" i :) gozumde kizariklik ve capaklanma devam ediyor ve sismeye basladi. cayla kompres yapiyorum 1 saattir. antibiyotigi hic kullanmak istemiyorum ama goze de sicrayinca kullanmak zorunda kalicam sanirim
Aynen yasadiklarini yasiyorum. Hersey icin fazla yorgunum. Her sabah evimizin onunde ki yokusu cikiyorum mesela cok asiri bir yokus da degil ama tum enerjimi daha gune baslarken bitiriyor. Erken kalktigim icin zaten pisikolojik yorgunum:) insallah izine ciktigimda bu ruh halinden kurtulurum. Gercekten cok bunaltti beni yorgunluktan hic bir sey yapamamak.
Solgar d vitaminiGünaydin hanımlar
Doktorunuz d vit damla yerine neyi önermişti.
Burda zararli oldugunu duymustum.
Doktor bana gunde 9 damla d vit öner di almadım
Icereginde bha var arastirmani oneririm. Solgar d vitamini alın dogal olan oZarari neymiski benimde d vit. Degerim cok dusuk çıktığıiçin hergun 10 damla içmemi soyledi.
Cnm sen dün de yazmistin benzer birsey sanirim yuruyemeyecek bir durum varsa rahimagziyla ilgili bir durum olabilir sen bir druna gitKizlar acil bakarmisiniz buraya..
Bebek asagi baski yapiyor yuremiyorum baski derkende sanki asagi igne batiyor sizinle böylemi erkwn Doğum belirtisimi.
Benimde öyleydi geçti birkaç haftadır olmuyor şükür geçicidir senin de inşallahDoktoru aramalımıyım.. yürüyemedim az önce ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?