2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canım okumadım okumuyor ve izlemiyorum kötü şeyler.. zaten depresyona meyilli bir dönemdeyiz kendimize eziyet etmeyelim.. sonra aklımdan çıkmıyor benim çok takıyorum. sana da tavsiye etmem kötü şeyler okumanı izlemeni ister istemez etklienir insan..

Kizlar acil bakarmisiniz buraya..

Bebek asagi baski yapiyor yuremiyorum baski derkende sanki asagi igne batiyor sizinle böylemi erkwn Doğum belirtisimi.

Normaldir cnm 7 aylık olduk artık... Bende de oluyor ara ara,isten cıkıp eve gitmek,o yol o kadar gözümde büyüyor ki anlatamam... bir an önce yataga atayım kendimi diyorum... Hele cabuk yorulmaaaa,en ufak biseyde nefes nefese kalıyorum neredeyse.Takma kafana yani depresyondayım fln diye...

Omega 3 kullanıyor musun? Gebelikte ve lohusa lik ta deprepresyonu onluyormus diye okumuştum da
Evet aslinda 3 haftadir kullaniyorum ama cok bi degisiklik yok. Yani hala bitkin yorgun geziyorum. Bir de is icin sabah cok erken kalkiyorum, eve gidince yemek yeyip uyuyorum. Bu surecte beni mutsuz ediyor sanirim en buyuk sebebi yasamiyor gibi hissetmem yorgunluk ve zamansizliktan.

İnsallah izine ciktigimda gecer daha cok dinlenip daha cok birseyler yapmaya zamanim kalir..

Aynen yasadiklarini yasiyorum. Hersey icin fazla yorgunum. Her sabah evimizin onunde ki yokusu cikiyorum mesela cok asiri bir yokus da degil ama tum enerjimi daha gune baslarken bitiriyor. Erken kalktigim icin zaten pisikolojik yorgunum:) insallah izine ciktigimda bu ruh halinden kurtulurum. Gercekten cok bunaltti beni yorgunluktan hic bir sey yapamamak.

Doktoru aramalımıyım.. yürüyemedim az önce ya
Canim vakit kaybetmeden ara doktorunu buyuk ihtimal önemli degildir ama riske de atma. Erken dogum belirtileri bir yerde toplanip sertlesme seklindeymis endise etme erken dogum mu diye. Pelviks kemiklerinin genislemesinden olabilir. Tabii en dogru bilgiyi doktorun verir...

aynen bende senin gibi düşünüyorum benim doktorum hakkında sezeryane meyilli diye geçen hafta duymuştum dediğin gibi itiraz olmasın diye saNki alıştırma yapılıyor

2 gündür idrarımı aşırı derecede tutamamaya başladım hapşururken felan kaçırıyor gibiyim daha erken değil mi böyle bişe için son ay napcam acaba

İyi olmalarına sevindim maalesef drlar çok aceleci. Oysaki doğum kadına ve bebeğe saygı duyulması kendi seyrinde gelişmesi gereken bir olay. Eğer acele edilmese kesiye bile gerek kalmıyor. Bilmiyorum kalbimizde olan doğum şeklini Rabbim nasip etsin inş. Acil bir durum olmadığı sürece duruma müdahale edilmemeli diye düşünüyorum..

Gecmis olsun

Ben de normalde hiç çıkmam yoruluyorum diye her şeyi ertelerim ama geçen hafta o kadar daraldım ki hafta başından karar verdim hafta sonu için kahvaltıya pikniğe gidelim diye. O sabah bana o kadar iyi geldi ki hem yürüyüş yaptık, hem piknik yaptık, ağaçların arasında oturduk falan, 1 haftadır onun ferahlığı var haftaya bir daha gideceğiz sanırım.

Mümkünse siz de ağacı bol kalabalığı az bir yere gidip birkaç saat takılın baş başa, güzel gelir belki. Yeşillik ve tertemiz bol oksijen insanı kendine getiriyor.

Kizlar acil bakarmisiniz buraya..

Bebek asagi baski yapiyor yuremiyorum baski derkende sanki asagi igne batiyor sizinle böylemi erkwn Doğum belirtisimi.
Cnm sen dün de yazmistin benzer birsey sanirim yuruyemeyecek bir durum varsa rahimagziyla ilgili bir durum olabilir sen bir druna git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…