2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
yok sanmam canm ,hastalıkla başladı,dolu gibi ama akmıyor aksa rahatlıyacam, hamilelikte olabiliyormuş onu bende duymuştum, seninki de geçer inşallah, kronikleşmemiştir, çok berbat bişey
İnşallah, benim bi de estetik var burnumda... doktor da fazla kırpmış zamanında, işte bilmem neresi darlaşmışmış; hamilelikte, kilo alımında vs zorlanırsın burundan nefes almakta demişlerdi... gerçekten öyle oldu... tahmin ediyorum yani sıkıntını doğum mucizevi bişey ama, bi anda bedenen çektiğin her sıkıntı bitiyo, tekrar sağlıklı ve güçlü hissediyosun ya hani; işte onu bi kere yaşayınca ikincide daha dirayetli oluyo insan... geçicek biticek bu dertler :) gitsin zor uyunan geceler gelsin hiç uyunmayan geceler oluyor gerçi ama neyse :))))))) en azından ağrısı sızısı unutuluyo hemen :)

Kızlar kabızlık için ne yapıyorsunuz magnezyum iyi gelirmi acaba sanki doktor kabızlık için kullanabilirsin filan demisti
Ben kefirle çözdüm kabızlık sorunumu. Gece yatmadan önce 1 cay bardağı içiyorum.
Canım peki kefiri kendin mi mayalıyorsun yoksa hazır mı alıyorsun
Hazır alıyorum canım çok faydasını gördüm. Kefir Icmedigim günler kabusa dönüyor

Ben de yazıcaktım bugün sabah, sonra unuttum :) nası gösterdiği çok önemli diil ama imkan varsa kameralı, yoksa da kamerasız, ama illaki telsiz almaya çalışın diye; hakikaten çok büyük rahatlık. Kız üç buçuk oldu neredeyse ve hala iyiki almışız şunu diyoruz... burada bile işimize yaradı,,,, önce heves etti otelin getirdiği park yatakta yatmaya, sonra daha ilk gece ağlayarak uyandı ve eve gidelim diye tutturdu. Büyük yatağa aldık mecbur, anca öyle uyudu... ama insan huzursuz oluyor düşer mi eder mi vs.. ben gerek yok demiştim de eşim son anda koymuş bavula, epey dua ettim :) evde de kendi oynarken, bi arkadaşı gelse şu bu başlarında durmaya gerek kalmıyo, mutfakta vs bi iş varsa rahat rahat hallediyo insan... sırf bebeklik için diye düşünmeyin ve de kimseye vermeyin erkenden :))) uzun vadeli bi yatırım yani :)

Benim ilk oğlum pars canım bu bebişede sarp ismini koyacağız allah izin verirse
Adıyla yaşasın insallah bebisler. Tuvalet eğitimi ile ilgili tavsiyeler için çok teşekkür ederim canm. 25 aylık kizim bu haftasonu başlıyorum bende kismetse. Dediklerin aklımın kenarında insallah

Venöz damar var canım, bebeğe giden kanı taşıyan, ona baskı oluyor. O yüzden en sağlıklısı sola yatmak.
Ben mecburen sağa da dönüyorum bir iki kere gece; o kadardan bişey olmaz heralde di mi? Yoksa feci uyuşuyo bacağım falan sırt üstü gerçekten rahatsızlık hissi veriyor, sağlıklı olmadığını vücur hissettiriyor sanki ama sağa dönünce iyi geliyor arada bir :)) yoksa uyuyamam ben hiç :)

Benimki de isimsiz ben barış ismini seviyorum ama eşim beğenmiyor. Hala bir anlaşma Yok. Yaa erkek ismi çok zor
Bence de erkek ismi çok zormus. Anlamlı olsun her daim kullanılsın telaffuzu kolay olsun gibi gibi kriterler eklenince dahada zorlaşıyor. Ama kızıma ben koydum sayılır resimde bu kez top. Ben rahatım gibi ama isimsiz de sevilmiyor ki.

neden iki isim düşünmediniz
Tek isimle sesleniliyor ne olsa bari uzun olmasın tek olsun bizim dediğimiz densin diye düşünüyoruz. Çünkü anne baba olarak iki isimle seslensek bile digr yakınlar tek isim kullanır büyük ihtimal

Adıyla yaşasın insallah bebisler. Tuvalet eğitimi ile ilgili tavsiyeler için çok teşekkür ederim canm. 25 aylık kizim bu haftasonu başlıyorum bende kismetse. Dediklerin aklımın kenarında insallah
Allah kolaylık versin canım maşallah kızına sana en büyük tavsiyem sakinliğini koru ve anlayışlı ol

Allah kolaylık versin canım maşallah kızına sana en büyük tavsiyem sakinliğini koru ve anlayışlı ol
İnsallah canm insallah öyle olmayı istiyorum bende. En korktuğum aşama bu. Ama umarım kolayca atlatiriz . Gerçi odadan ayırma, sütten kesme bazaya alistirma hepsi o zaman için en zordu. Allah yardım ediyor bir şekilde. Hepsi geçip gidiyor.burda işin içine birde temizlik giriyor yaa iste o kısım geriyor. Malum ev zaten hep dağınık sürekli bir yerleri toplarken buliyorum kendimi o beni geriyor. Halilar toplanacak misafir çatışmaları bir hafta erteleme kararı aldım böyle olunca. Ve tabiki dışarı çıkmaya biraz kısıtlama gelecek o kısımdan endişeliyim. Evde boguluyoruz biz anali kizli.ay çok konuştum çok dert yandım gece gece

selam kizlar nasilsiniz? 1 haftadir pek takip edemiyorum. daha once yazmistim bogazim aciyor hasta oluyorum falan diye. 1 haftadir oksurmekten helak oldum. bogaz agrisiyla baslayip burun tikanikligiyla devam etti, ki genelde tam tersi olur ben de anlamadim. icmedigim ot cop kalmadi. gecmeyince artik bugun kulak burun bogaz doktoruna gittim. bogazinda ciddi bi enfeksiyon var dedi. bir de doktordan once bu sabah sol gozum fena halde capakli uyandim. onu da sordum goze vurur mu diye. olabiliyormus. antibiyotik ve surup yazdi. gozum de 1 hafta icinde gecmezse goz doktoruna gitmemi soyledi. doktorumun asistanina yolladim receteyi. riskli haftalari gectigim icin gerekli ise kullanabilecegimi soyledi ama ben yine de yarin kontrolum var diye bugun ilaclari almadim. bide doktorumun agzindan duyayim "kullan" i :) gozumde kizariklik ve capaklanma devam ediyor ve sismeye basladi. cayla kompres yapiyorum 1 saattir. antibiyotigi hic kullanmak istemiyorum ama goze de sicrayinca kullanmak zorunda kalicam sanirim

Sorma zaten temizlik kısmı insanı geren nokta ama sakin ol canım mazallah.. bu arada kakalarından ayrılmaları biraz zor oluyor bizimkş birkaç kes pijamasına yaptı sonra birkaç kez de tuvalete yaptı ama sifonu çekelim güle güle kakalar diyelim kakalar diyarına yüzmeye gidiyorlar dedim gitmesinler gitmesinler diye baya isyan etti sonra ben ona sürekli güle güle kalalar masalını dinlettim ondan sonra güle güle kakalar diyw sifonu kendi çekmeye başladı. Ama çocuklar 3 yaşına kadar kakalarını kendilerinin bir parçası zannederlermiş ve önemli görüp ayrılmak istemezlermiş. Bizimkide birkaç gün tuttu kabız oldu bende sürekli gün kurusu kayısı' çilek sabahları 1 tatlı kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı içirdim çok şükür bugün klozete oturdu anne beni tut sarıl dedi kucakladım bütün içini boşallttı bir 5 günlük kaka yaptı resmen. Ben rahatladım yemin ediyorum. Çocuk günlerdir kıvranıyordu anne kaka var göbüşüm acıdı popom acıyor diye.. bende sürekli oğlum krem sürdüm artık popo acımayacak istediğin zaman yapabilirsin dedim biraz destek olmaya çalıştım

Ben kullanmıyorum, grup açılırsa da buradaki iletişim kesilir gibi geliyor.

drucilla yayılmacı enfeksiyonunu esefle kınıyorum, hamile insana bu kadar yüklenilmez ki! Çok geçmiş olsun.
evet ben de kiniyorum kendisini dusunuyorum acaba kendi doktorumdan once bi de goz doktoruna mi gitsem... grip ile karistirilan bi baska enfeksiyon varmis once bogaz ile ortaya cikip sonra gozde bas gosteren ve korneaya ciddi hasar veriyormus. tirsmadim degil :)

Canım annelerin babaların hakkı ödenmezmiç bir kez daha bunu anladım.. insan anlıyor çocuk büyütürken ne kadar emek verildiğini

Selam kızlar buralarda pek takılamıyorum bu aralar. Bir şey sormak için geldim. Bebek bezi ne almak lazım yani beden olarak prima premium care 1 numara uygun mu 158li paket olarak yoksa çok mu?

Hala tetanoz vurdurmayan var mı kızlar? Ben bu hafta vurdurayım diyorum ikinci bi ay sonra olucakmş sanırım. Ertelemiştim biraz korkudan ama çok gecikmesinde de sıkıntı olur dediler sağlk ocağnda

Hala tetanoz vurdurmayan var mı kızlar? Ben bu hafta vurdurayım diyorum ikinci bi ay sonra olucakmş sanırım. Ertelemiştim biraz korkudan ama çok gecikmesinde de sıkıntı olur dediler sağlk ocağnda
Ben ikinci dozu bu hafta vurulacagim. Korkulacak bir şey yok korkma canim:) Vurdurduktan sonra buz kompres uygula. Biraz morariyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…