İnşallah, benim bi de estetik var burnumda... doktor da fazla kırpmış zamanında, işte bilmem neresi darlaşmışmış; hamilelikte, kilo alımında vs zorlanırsın burundan nefes almakta demişlerdi... gerçekten öyle oldu... tahmin ediyorum yani sıkıntınıyok sanmam canm ,hastalıkla başladı,dolu gibi ama akmıyor aksa rahatlıyacam, hamilelikte olabiliyormuş onu bende duymuştum, seninki de geçer inşallah, kronikleşmemiştir, çok berbat bişey
Benim ilk oğlum pars canım bu bebişede sarp ismini koyacağız allah izin verirseErkek anneleri isim konusunda neler düşünüyorsunuz. Bu kez eşim koyacak ismi çok kararsız hala isimsiz benim oglum
Ben kefirle çözdüm kabızlık sorunumu. Gece yatmadan önce 1 cay bardağı içiyorum.Kızlar kabızlık için ne yapıyorsunuz magnezyum iyi gelirmi acaba sanki doktor kabızlık için kullanabilirsin filan demisti
Hazır alıyorum canım çok faydasını gördüm. Kefir Icmedigim günler kabusa dönüyorCanım peki kefiri kendin mi mayalıyorsun yoksa hazır mı alıyorsun
Yok ben actim denedim duvara fln da monte edilebiliyor komidin ustune fln da konuyor goruntu kalitesi vb guzel... yorumlar da iyi dedigin gibi fiyati da uygun. Sonucta hollywood da film cekmek icin almiyoruz degil miiş görüyor herseyin en pahallisini alirsak batariz valla daha hesapta olmayan ne masraflar cikacak kimbilir.
Adıyla yaşasın insallah bebisler. Tuvalet eğitimi ile ilgili tavsiyeler için çok teşekkür ederim canm. 25 aylık kizim bu haftasonu başlıyorum bende kismetse. Dediklerin aklımın kenarında insallahBenim ilk oğlum pars canım bu bebişede sarp ismini koyacağız allah izin verirse
Ben mecburen sağa da dönüyorum bir iki kere gece; o kadardan bişey olmaz heralde di mi? Yoksa feci uyuşuyo bacağım falanVenöz damar var canım, bebeğe giden kanı taşıyan, ona baskı oluyor. O yüzden en sağlıklısı sola yatmak.
Bence de erkek ismi çok zormus. Anlamlı olsun her daim kullanılsın telaffuzu kolay olsun gibi gibi kriterler eklenince dahada zorlaşıyor. Ama kızıma ben koydum sayılır resimde bu kez top. Ben rahatım gibi ama isimsiz de sevilmiyor ki.Benimki de isimsizben barış ismini seviyorum ama eşim beğenmiyor. Hala bir anlaşma Yok. Yaa erkek ismi çok zor
Tek isimle sesleniliyor ne olsa bari uzun olmasın tek olsun bizim dediğimiz densin diye düşünüyoruz. Çünkü anne baba olarak iki isimle seslensek bile digr yakınlar tek isim kullanır büyük ihtimalneden iki isim düşünmediniz
Allah kolaylık versin canım maşallah kızına sana en büyük tavsiyem sakinliğini koru ve anlayışlı olAdıyla yaşasın insallah bebisler. Tuvalet eğitimi ile ilgili tavsiyeler için çok teşekkür ederim canm. 25 aylık kizim bu haftasonu başlıyorum bende kismetse. Dediklerin aklımın kenarında insallah
İnsallah canm insallah öyle olmayı istiyorum bende. En korktuğum aşama bu. Ama umarım kolayca atlatiriz . Gerçi odadan ayırma, sütten kesme bazaya alistirma hepsi o zaman için en zordu. Allah yardım ediyor bir şekilde. Hepsi geçip gidiyor.burda işin içine birde temizlik giriyor yaa iste o kısım geriyor. Malum ev zaten hep dağınık sürekli bir yerleri toplarken buliyorum kendimi o beni geriyor. Halilar toplanacak misafir çatışmaları bir hafta erteleme kararı aldım böyle olunca. Ve tabiki dışarı çıkmaya biraz kısıtlama gelecek o kısımdan endişeliyim. Evde boguluyoruz biz anali kizli.ay çok konuştum çok dert yandım gece geceAllah kolaylık versin canım maşallah kızına sana en büyük tavsiyem sakinliğini koru ve anlayışlı ol
Kızlar WhatsApp grubu kuracak mıyız ? Doğum vakti buradan haber vermek fln zor olur sanki
Sorma zaten temizlik kısmı insanı geren nokta ama sakin ol canım mazallah.. bu arada kakalarından ayrılmaları biraz zor oluyor bizimkş birkaç kes pijamasına yaptı sonra birkaç kez de tuvalete yaptı ama sifonu çekelim güle güle kakalar diyelim kakalar diyarına yüzmeye gidiyorlar dedim gitmesinler gitmesinler diye baya isyan etti sonra ben ona sürekli güle güle kalalar masalını dinlettim ondan sonra güle güle kakalar diyw sifonu kendi çekmeye başladı. Ama çocuklar 3 yaşına kadar kakalarını kendilerinin bir parçası zannederlermiş ve önemli görüp ayrılmak istemezlermiş. Bizimkide birkaç gün tuttu kabız oldu bende sürekli gün kurusu kayısı' çilek sabahları 1 tatlı kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı içirdim çok şükür bugün klozete oturdu anne beni tut sarıl dedi kucakladım bütün içini boşallttı bir 5 günlük kaka yaptı resmen. Ben rahatladım yemin ediyorum. Çocuk günlerdir kıvranıyordu anne kaka var göbüşüm acıdı popom acıyor diye.. bende sürekli oğlum krem sürdüm artık popo acımayacak istediğin zaman yapabilirsin dedim biraz destek olmaya çalıştımİnsallah canm insallah öyle olmayı istiyorum bende. En korktuğum aşama bu. Ama umarım kolayca atlatiriz . Gerçi odadan ayırma, sütten kesme bazaya alistirma hepsi o zaman için en zordu. Allah yardım ediyor bir şekilde. Hepsi geçip gidiyor.burda işin içine birde temizlik giriyor yaa iste o kısım geriyor. Malum ev zaten hep dağınık sürekli bir yerleri toplarken buliyorum kendimi o beni geriyor. Halilar toplanacak misafir çatışmaları bir hafta erteleme kararı aldım böyle olunca. Ve tabiki dışarı çıkmaya biraz kısıtlama gelecek o kısımdan endişeliyim. Evde boguluyoruz biz anali kizli.ay çok konuştum çok dert yandım gece gece
evet ben de kiniyorum kendisiniBen kullanmıyorum, grup açılırsa da buradaki iletişim kesilir gibi geliyor.
drucilla yayılmacı enfeksiyonunu esefle kınıyorum, hamile insana bu kadar yüklenilmez ki! Çok geçmiş olsun.
Canım annelerin babaların hakkı ödenmezmiç bir kez daha bunu anladım.. insan anlıyor çocuk büyütürken ne kadar emek verildiğiniİnsallah canm insallah öyle olmayı istiyorum bende. En korktuğum aşama bu. Ama umarım kolayca atlatiriz . Gerçi odadan ayırma, sütten kesme bazaya alistirma hepsi o zaman için en zordu. Allah yardım ediyor bir şekilde. Hepsi geçip gidiyor.burda işin içine birde temizlik giriyor yaa iste o kısım geriyor. Malum ev zaten hep dağınık sürekli bir yerleri toplarken buliyorum kendimi o beni geriyor. Halilar toplanacak misafir çatışmaları bir hafta erteleme kararı aldım böyle olunca. Ve tabiki dışarı çıkmaya biraz kısıtlama gelecek o kısımdan endişeliyim. Evde boguluyoruz biz anali kizli.ay çok konuştum çok dert yandım gece gece
Ben ikinci dozu bu hafta vurulacagim. Korkulacak bir şey yok korkma canim:) Vurdurduktan sonra buz kompres uygula. Biraz morariyor sadece.Hala tetanoz vurdurmayan var mı kızlar? Ben bu hafta vurdurayım diyorum ikinci bi ay sonra olucakmş sanırım. Ertelemiştim biraz korkudan ama çok gecikmesinde de sıkıntı olur dediler sağlk ocağnda
Gözün aydın canım allah şifa versin kardeşine
Allah razi olsun kizlar cok saqolun amin insaAllah Rabbim butun sifa bekleyenlere versin :)Evininhatunu çok geçmiş olsun cnm, şimdi gördüm. Sen de rahatlamışsın belli :) Allah beterinden saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?