- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ankara'dayim canim :) iyi doktorum cok memnunum ama ilk doqumu yaptirmiyo ona uzuldum.Oyuzden doqum hastanesine baslamam lazim sanirim artik :)evet canm her türlü yatıyorum şu an ama sen benden 1 ay ilerdesin nerdeyse
bende devlete gidiyorum
pek sevmiyor gibi konuşunca mecbur gidiyorsun sandm tabiki bende ultrason taraftarı değilim ama doktorum hiç bir zararı olmadığını söyledi yani onların dediği zamanlarda girince. hangi şehirdesin
güle güle kullan canım bakmaya gideceğim mdf değil yani mobilya diyorsun. orada anlatıyor mu satıcı
teşekkür ederim mide yanmam zaten vardı. yükseltiyorum öyle de yatamıyorum pek
ilaç almıyorum doktorla görüşmüştüm önceki haftalarda yanmam ve acı su olduğunda gaviscon kullan ama uyumadan önce yeme yastığını yükselt demişti. mide asidini düzenleyen şeyler derken ilaç mı ??
evet benmde bir tarafım kafa rahat olsun diyor ama dolapta bekleye bekleye tozlanacak hissi varama ne olacağıda belli olmuyor aynen
evet kokulu şeyler çok kötü ya bende dolapta bekleye bekleye tozlanır diye erken diyordum. evet elde yıkamak çok zor olur
Çok haklısın canım,hepsi geçiyor unutuluyor, annelik kolay olmuyor iştee, çocuklarımız iyi olsunlar da biz her sıkıntıya razıyızİnşallah, benim bi de estetik var burnumda... doktor da fazla kırpmış zamanında, işte bilmem neresi darlaşmışmış; hamilelikte, kilo alımında vs zorlanırsın burundan nefes almakta demişlerdi... gerçekten öyle oldu... tahmin ediyorum yani sıkıntınıdoğum mucizevi bişey ama, bi anda bedenen çektiğin her sıkıntı bitiyo, tekrar sağlıklı ve güçlü hissediyosun ya hani; işte onu bi kere yaşayınca ikincide daha dirayetli oluyo insan... geçicek biticek bu dertler :) gitsin zor uyunan geceler gelsin hiç uyunmayan geceler oluyor gerçi ama neyse :))))))) en azından ağrısı sızısı unutuluyo hemen :)
Aynen canım, imkanI yok zaten tek pozisyonda yatmanın. Ben 10 kere hatta 20 kere dönüyorumdur sağ-sol arası. Yoksa uyunmaz. Ama sırt üstü yatınca zaten bebek birkaç sn içinde tepki veriyor, dönmek zorunda kalıyorsun. :))Ben mecburen sağa da dönüyorum bir iki kere gece; o kadardan bişey olmaz heralde di mi? Yoksa feci uyuşuyo bacağım falansırt üstü gerçekten rahatsızlık hissi veriyor, sağlıklı olmadığını vücur hissettiriyor sanki ama sağa dönünce iyi geliyor arada bir :)) yoksa uyuyamam ben hiç :)
maşallah canım kızına, daha çok döner annesi onlar merak etme,dönmezse de hayırlısı buymuş denirKIZlar kontrolden çıktık herşey normal dedi doktor 1400 gram ağırlığında geçen ay kalçası geriydi ama artık normal haftasında kızım. tek sorun makat pozisyonundaymış daha dönebilir dedi ama böyle olursa sezeryan oluyormuş kafası tam göbek deliğimdeydi makat pozisyon hakkında bilginiz var mı normal pozisyona geçme olasılığı var mı sizce
Canim sabah aksam bir dis sarimsak yutmayi dene istersen. Benim disimde iltihap yapmisti, 3 gunde tamamen bitti. Sarimsak gebelikte zararli da degil. Gecmezse antibiyotik kullanman tavsiyem...selam kizlar nasilsiniz? 1 haftadir pek takip edemiyorum. daha once yazmistim bogazim aciyor hasta oluyorum falan diye. 1 haftadir oksurmekten helak oldum. bogaz agrisiyla baslayip burun tikanikligiyla devam etti, ki genelde tam tersi olur ben de anlamadim. icmedigim ot cop kalmadi. gecmeyince artik bugun kulak burun bogaz doktoruna gittim. bogazinda ciddi bi enfeksiyon var dedi. bir de doktordan once bu sabah sol gozum fena halde capakli uyandim. onu da sordum goze vurur mu diye. olabiliyormus. antibiyotik ve surup yazdi. gozum de 1 hafta icinde gecmezse goz doktoruna gitmemi soyledi. doktorumun asistanina yolladim receteyi. riskli haftalari gectigim icin gerekli ise kullanabilecegimi soyledi ama ben yine de yarin kontrolum var diye bugun ilaclari almadim. bide doktorumun agzindan duyayim "kullan" i :) gozumde kizariklik ve capaklanma devam ediyor ve sismeye basladi. cayla kompres yapiyorum 1 saattir. antibiyotigi hic kullanmak istemiyorum ama goze de sicrayinca kullanmak zorunda kalicam sanirim
Gece gece şunu okudum. Tüm uykum kaçtı sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden. Ankara Koru hastanesine giden varsa okusun kızlar.
https://eksisozluk.com/entry/68342043
Tüm ihmaller zinciri resmen bir bebeğin hayatına mal olmuş. Allah göstermesin, bebeklerimizi böyle ihmalkar ticarethanelerden korusun. İnşallah tüm sorumlular en ağır cezayı alır.Dokuz ay boyunca sağlıklı bir bebek beklerken böyle bir şey yaşamak çok acı.
Rendevum 29unda bugun cok az hareket ediyor oğlum:) az önce saglık ocagına gittm. Kalbi iyi atıyor hatta orda tekmede attı. Ama eve geldiğimden beri 1 kere yA attı ya atmadısizdede öylemi
Aynen canım, imkanI yok zaten tek pozisyonda yatmanın. Ben 10 kere hatta 20 kere dönüyorumdur sağ-sol arası. Yoksa uyunmaz. Ama sırt üstü yatınca zaten bebek birkaç sn içinde tepki veriyor, dönmek zorunda kalıyorsun. :))
Şimdiden kendini kurtarıyor bıdıklar
Benimki istemedi cnm, ama bi iki günden fazla sürmüyor sıkıntısı diye biliyorum.Hala tetanoz vurdurmayan var mı kızlar? Ben bu hafta vurdurayım diyorum ikinci bi ay sonra olucakmş sanırım. Ertelemiştim biraz korkudan ama çok gecikmesinde de sıkıntı olur dediler sağlk ocağnda
uff cok fena yaGece gece şunu okudum. Tüm uykum kaçtı sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden. Ankara Koru hastanesine giden varsa okusun kızlar.
https://eksisozluk.com/entry/68342043
Tüm ihmaller zinciri resmen bir bebeğin hayatına mal olmuş. Allah göstermesin, bebeklerimizi böyle ihmalkar ticarethanelerden korusun. İnşallah tüm sorumlular en ağır cezayı alır.Dokuz ay boyunca sağlıklı bir bebek beklerken böyle bir şey yaşamak çok acı.
1 haftadir yiyip icmedigim sey kalmadi. sogan suyu bile ictim :) sarimsak da cok yedim ama yutmamistim bi o kaldi galiba denemedigim :)) sanirim antibiyotik kullanmak zorunda kalicam gozumden de iltihap akiyorCanim sabah aksam bir dis sarimsak yutmayi dene istersen. Benim disimde iltihap yapmisti, 3 gunde tamamen bitti. Sarimsak gebelikte zararli da degil. Gecmezse antibiyotik kullanman tavsiyem...
günaydın kızlarr
drucilla canım tekrar geçmiş olsun ihmal etme ilaçlarını dahada ilerlemesin, ben de hasta oldum
havalar çok fena salgın da var sanırım,hasta olmayanlar çok dikkat edin kendinize
gunaydin kizlar
uff cok fena yaolan olduktan sonra bu insanlar cezasini cekse ne cekmese ne
1 haftadir yiyip icmedigim sey kalmadi. sogan suyu bile ictim :) sarimsak da cok yedim ama yutmamistim bi o kaldi galiba denemedigim :)) sanirim antibiyotik kullanmak zorunda kalicam gozumden de iltihap akiyor
sagol canim sana da gecmis olsun yapabildigin ne varsa sen de yap valla ilerlemesin. bugun kontrolum var. doktoruma kendim sorucam kullanayim mi diye. bide gozum de iltihaplandi kontrolden once goz doktoruna gidicem. o da baska bi ilac verirse onu da sorarim.
anadolu yakasinda tavsiye edeceginiz goz doktoru var midir acep?
selam kizlar nasilsiniz? 1 haftadir pek takip edemiyorum. daha once yazmistim bogazim aciyor hasta oluyorum falan diye. 1 haftadir oksurmekten helak oldum. bogaz agrisiyla baslayip burun tikanikligiyla devam etti, ki genelde tam tersi olur ben de anlamadim. icmedigim ot cop kalmadi. gecmeyince artik bugun kulak burun bogaz doktoruna gittim. bogazinda ciddi bi enfeksiyon var dedi. bir de doktordan once bu sabah sol gozum fena halde capakli uyandim. onu da sordum goze vurur mu diye. olabiliyormus. antibiyotik ve surup yazdi. gozum de 1 hafta icinde gecmezse goz doktoruna gitmemi soyledi. doktorumun asistanina yolladim receteyi. riskli haftalari gectigim icin gerekli ise kullanabilecegimi soyledi ama ben yine de yarin kontrolum var diye bugun ilaclari almadim. bide doktorumun agzindan duyayim "kullan" i :) gozumde kizariklik ve capaklanma devam ediyor ve sismeye basladi. cayla kompres yapiyorum 1 saattir. antibiyotigi hic kullanmak istemiyorum ama goze de sicrayinca kullanmak zorunda kalicam sanirim
Geçmiş olsun canım ne zamandır hastasın, hala da gecmemis. İnşallah düzelirsin kısa zamanda. Kendine dikkat et, antibiyotik de kullanacaksan artık kullan napalim kaçış yok gibi.gunaydin kizlar
uff cok fena yaolan olduktan sonra bu insanlar cezasini cekse ne cekmese ne
1 haftadir yiyip icmedigim sey kalmadi. sogan suyu bile ictim :) sarimsak da cok yedim ama yutmamistim bi o kaldi galiba denemedigim :)) sanirim antibiyotik kullanmak zorunda kalicam gozumden de iltihap akiyor
sagol canim sana da gecmis olsun yapabildigin ne varsa sen de yap valla ilerlemesin. bugun kontrolum var. doktoruma kendim sorucam kullanayim mi diye. bide gozum de iltihaplandi kontrolden once goz doktoruna gidicem. o da baska bi ilac verirse onu da sorarim.
anadolu yakasinda tavsiye edeceginiz goz doktoru var midir acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?