2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ankara'dayim canim :) iyi doktorum cok memnunum ama ilk doqumu yaptirmiyo ona uzuldum.Oyuzden doqum hastanesine baslamam lazim sanirim artik :)

Gece gece şunu okudum. Tüm uykum kaçtı sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden. Ankara Koru hastanesine giden varsa okusun kızlar.
https://eksisozluk.com/entry/68342043
Tüm ihmaller zinciri resmen bir bebeğin hayatına mal olmuş. Allah göstermesin, bebeklerimizi böyle ihmalkar ticarethanelerden korusun. İnşallah tüm sorumlular en ağır cezayı alır. Dokuz ay boyunca sağlıklı bir bebek beklerken böyle bir şey yaşamak çok acı.

Yok canım benim ağrı giriyor bazen, çok hafif tabi, öyle rahatsız edecek bir ağrı değil. Ama kasılma gibi.

Çok haklısın canım,hepsi geçiyor unutuluyor, annelik kolay olmuyor iştee, çocuklarımız iyi olsunlar da biz her sıkıntıya razıyız

Aynen canım, imkanI yok zaten tek pozisyonda yatmanın. Ben 10 kere hatta 20 kere dönüyorumdur sağ-sol arası. Yoksa uyunmaz. Ama sırt üstü yatınca zaten bebek birkaç sn içinde tepki veriyor, dönmek zorunda kalıyorsun. :))
Şimdiden kendini kurtarıyor bıdıklar

maşallah canım kızına, daha çok döner annesi onlar merak etme,dönmezse de hayırlısı buymuş denir

Canim sabah aksam bir dis sarimsak yutmayi dene istersen. Benim disimde iltihap yapmisti, 3 gunde tamamen bitti. Sarimsak gebelikte zararli da degil. Gecmezse antibiyotik kullanman tavsiyem...

Nasıl sinirlendim okurken. Keyiflerine göre doğumu erteleyip mahvetmişler küçücük bebeğin hayatını. Devlet hastanesine gitsen ayrı dert özel hastaneye gitsen ayrı dert, ne yapacağımızı şaşırdık. Allah şifa versin, ailesine sabır versin. Bu durumdan sorumlu olanlara da hapislerde çürümeyi nasip etsin inşallah.

günaydın kızlarr
drucilla canım tekrar geçmiş olsun ihmal etme ilaçlarını dahada ilerlemesin, ben de hasta oldum
havalar çok fena salgın da var sanırım,hasta olmayanlar çok dikkat edin kendinize

Rendevum 29unda bugun cok az hareket ediyor oğlum:) az önce saglık ocagına gittm. Kalbi iyi atıyor hatta orda tekmede attı. Ama eve geldiğimden beri 1 kere yA attı ya atmadı sizdede öylemi

bende de oluyor,saatlerce dinliyorum bekliyorum vss.. ama snra bir kıpırdanma oluyor.İlk basta takıyordum da,artık takmıyorum.Sende cok stres yapma,sonucta her bebek bir değil...

Evet can derdindeler resmen :) Allah onlara da bize de yardım etsin, sağlıkla doğsunlar da yumuk yumuk baksınlar, şapur şupur emsinler inşallah :)))))))

Hala tetanoz vurdurmayan var mı kızlar? Ben bu hafta vurdurayım diyorum ikinci bi ay sonra olucakmş sanırım. Ertelemiştim biraz korkudan ama çok gecikmesinde de sıkıntı olur dediler sağlk ocağnda
Benimki istemedi cnm, ama bi iki günden fazla sürmüyor sıkıntısı diye biliyorum.

gunaydin kizlar

uff cok fena ya olan olduktan sonra bu insanlar cezasini cekse ne cekmese ne
Canim sabah aksam bir dis sarimsak yutmayi dene istersen. Benim disimde iltihap yapmisti, 3 gunde tamamen bitti. Sarimsak gebelikte zararli da degil. Gecmezse antibiyotik kullanman tavsiyem...
1 haftadir yiyip icmedigim sey kalmadi. sogan suyu bile ictim :) sarimsak da cok yedim ama yutmamistim bi o kaldi galiba denemedigim :)) sanirim antibiyotik kullanmak zorunda kalicam gozumden de iltihap akiyor

günaydın kızlarr
drucilla canım tekrar geçmiş olsun ihmal etme ilaçlarını dahada ilerlemesin, ben de hasta oldum
havalar çok fena salgın da var sanırım,hasta olmayanlar çok dikkat edin kendinize

sagol canim sana da gecmis olsun yapabildigin ne varsa sen de yap valla ilerlemesin. bugun kontrolum var. doktoruma kendim sorucam kullanayim mi diye. bide gozum de iltihaplandi kontrolden once goz doktoruna gidicem. o da baska bi ilac verirse onu da sorarim.
anadolu yakasinda tavsiye edeceginiz goz doktoru var midir acep?

Günaydın cnm, ve çok geçmiş olsun doktorun yan etkisi olmayan bişey yazar mutlaka, hemen geçer inşallah.

Gunaydin kizlar G gunesli gunler verdiqin linki okdum canim Allah kahretsin boylelerini onlar icin siradan bir bebek olabilir ama bizim bebeklerimiz belkide hayatta yapabildiqimiz en quzel mucizemiz farkinda deqiller iste...bide ozelmis Allah hakkimizda hayirlisini versin sorumluluk sahibi iyi insanlarla karsilastrsin insaAllah boyleleri cezasini ceksinki bidaha kimse boyle uzuntuler yasamasin

Çok geçmiş olsun canım dikkat et,yorma kendini... Acil sifalar diliyorum.
Burun tıkanıklıgın varsa,bana okyanus suyu vermisti doktorum ,iyi geldi... Aklında olsun cnm

Kardesimin eside devlette doqum hastanesinde doqum yapti.Normal doqum pozisyonundaki bebeqi alel acele uqrasmamak icin suni sanciyi fazla verince bebeqin kalp atislari yavasladi sonra annede bebekte şok durumuna qirdiqi icin acil sezeryan yaptirdilar...Ya ben anlamiyorum neden bukadar sorumsuzluk ? Ihmal ettikleri "2" CAN ? Hem anne hem bebek kaybedilebilir ? Bu neyin sorumsuzluqu ? Sabah sabah sinirim bozuldu...Kimlere emanetiz bilmiyoruz sene 2017 yani...

Geçmiş olsun canım ne zamandır hastasın, hala da gecmemis. İnşallah düzelirsin kısa zamanda. Kendine dikkat et, antibiyotik de kullanacaksan artık kullan napalim kaçış yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…