2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu hastaneye giden varsa bilsin istedim. Yanlarina kalmasin ihmalkarliklari. Yoksa genelde ben de artık haber filan izlememeye çalışıyorum moralimi olumusz etkiliyor ciddi manada.

Belki de bahar yorgunlugudur. Ama tabi bende de bazen bi enerjisizlik oluyor çok yorulunca. Noreal gibi.

Bende de hiç bir şey hazir değil endişesi başladı. Hayır daha çok da var ama ne bileyim bi sıkıntı bastı beni.

Selam kızlar buralarda pek takılamıyorum bu aralar. Bir şey sormak için geldim. Bebek bezi ne almak lazım yani beden olarak prima premium care 1 numara uygun mu 158li paket olarak yoksa çok mu?
Selam canım prima premium care 1 numara uyfun zaten o paket ancak 1 hafta gider canım çünkü en az 1-2 ay ginde 8-10 bez değişiliyor

Kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün.. Bahsetmiştim bebegim 10 gün geriden geliyodu..Hala öyle malesef Ama kilo aliyo ve gelişimi devam ediyo çok sukur Artik iki haftada bi gitcez daha sıkı takip..Şeker yüklemesi de yaptı bugün yapmamıştı daha önce bebiş küçük diye..Bakalim o normal çıkar inşallah.. Şimdi kızımla geziyoruz sonuç beklerken..Olumsuz düşünmek yok Sizinde dualarınızı bekliyoruz teyzeleri

Selam canım prima premium care 1 numara uyfun zaten o paket ancak 1 hafta gider canım çünkü en az 1-2 ay ginde 8-10 bez değişiliyor
Ay hiç bilmediğim için tabi... Çok sag ol :) Yenidogan için değil mi, hastane çantasına koymak için alacağım da?

Masallah canım inşallah gelip yetişecek, dualarımız seninle.

Hanımlar adetime bir hafta var dün akşam hafif kanama oldu sonra da bugün yani kanama bitti yok acayip acıma vardı vajinamin içinde o da hafifledi üç senedir Bebeğimi bekliyorum hiç hamile kalmadı m acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Bilen duyan başına gelen yazsın arkadaşlar içim içimi yiyor hafiften baş dönmem var

böyle şeyler başına gelen var mı arkadaşlar yaşadınız mı?

Yok cnm sanmam, uyurken süre uzun olduğu için tamam da öyle 5-10 dk dan bişey olmaz heralde.. ben ilkinde de zorlandıkça dönüyodum.. yapıcak bişey yok :)))))

Evet canım doktorum doğumda ulaşamıyorum. Erken Doğumla alakası yoktur inşallah.
Bebegin dogum pozisyonuna gecmis olabilir.kizimda 27-28 de dondu. Yani bas Aşağı duruyor olabilir. Rahime baskı ypiyordur normal olarak . Yinede dr a danışın. Çok ağrım olmuştu o zaman

Merhaba arkadaşlar, bizde 26.haftanın içerisindeyiz. Son doktor kontrolümüzde doktor midesinin küçük olduğunu söyledi. Daha önce böyle bişey duyan oldu mu? direkt problem var demiyor, ama midesi beklenen büyüklükte değil dedi. Onun dışında herşeyin normal olduğunu söyledi. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

O yüzden çoook bilinçli olmamız lazım. Mümkünse doğal olmuyorsa doğala yakın doğum istememiz lazım hatta bunun için diretmemiz lazım. benim de herşeyim normalken suni sancıyı dayadılar erken doğurttular. ne gerek vardı. ben hastanede yer yoktu onun için yaptıklarını düşünüyorum açıkçası. bu sefer bilinçliyim. istemiyorum dicem ve geç gidicem hastaneye gidebildiğim kadar. ellerinde ne kadar az kalırsak o kadar iyi malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…