2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama muhammed isminin yanına isim arıyordu. Eşim ona isim buldu muhammed eymen. Darısı bizim oğlanın ismini bulmaya insallah

Canım kaç kilo bebişin benimkinde de gerilik devam ediyor..

mdf sagliksiz mi?

kizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?

kizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
Bizde de böyle ama talep edersek yani ekstra ücretle dr geliyor

Benimki de öyle canım ama benimki devlet hastanesi.

Bizde de böyle ama talep edersek yani ekstra ücretle dr geliyor

evet bizde de ekstra ucretle geliyor ama benim suan gorunen dogum tarihi 2 eylul,yani kurban bayraminin 2.gunu. doktorum sehir disinda olursa ekstra ucretle de gelmez bence. sezeryana karar verilirse,o zaman belki bayrama kalmasin diye one almayi dusunebilir diye aklima geliyor.
bunu kabul etmemiz dogru mu diye dusunuyorum.

Aynen canım. Denicem o yöntemi :) Ben de nerdeyse sürekli tuvaletteyim. Dün gece sadece 3 defa kalktım diye sabah seviniyordum, normalde 5i 6'yı buluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…