2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ilk dogumun mu canim?
tedirgin oluyor musun bu durumdan?
Evet canım ilk benim de ve tedirgin ediyor beni ama başka düzgün hastane olmadığı için elimden bir şey gelmiyor. Gittiğim hastanede bir sürü deneyimli doktor var açıkçası ona güveniyorum bi tek.

25.haftada 630 civarıydı.. bugün 28+1 1000 gr civarı ..Hala 150-200 gr az yani Senin kac gün geri kac gramdı canim
Aynı canım seninki gibi 83 gün kala gittim 1 kilo 60 gramdı. Gelişmiş olması güzel bir şey biraz miyon bebeklerimiz olabilir onlar da doğunca toparlanır inş.

kizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
Benim devam ettiğim hastane de böyleydi canım çok mantıksız aynı devlet gibi. Üzerine para versen de eğer mesai saati dışındaysa kendi doktorun gelmiyormuş doğuma hastane prosedürü o şekildeymiş. Çok saçma bir sistem bence öyleyse niye ben 9 ay boyunca aynı doktora gidiyorum ki? ben bu haftasonu başka bir hastaneye gideceğim bakalım nasıl olacak

Evet canım doktorum doğumda ulaşamıyorum. Erken Doğumla alakası yoktur inşallah.

Canım ben 1 ay önce benzer bir durum yaşadım. Bir gün resmen yürüyemiyordum. Doktoru aradım, yürüyemiyorsan acil rahim ağzına bakmamız lazım dedi, gittim bir şey çıkmadı neyseki. O dönemler magnezyumu ihmal etmiştim ondan oldu sanırım. İnşallah senin de öyle bir şey çıkar. Arayıp sormanda takip etmende fayda var.

28+5 te 1400 gram olması kilolu gidiyor demek mi kime desem öyle diyor dikkat et diyet yap bilmem ne.

Evet canım ilk benim de ve tedirgin ediyor beni ama başka düzgün hastane olmadığı için elimden bir şey gelmiyor. Gittiğim hastanede bir sürü deneyimli doktor var açıkçası ona güveniyorum bi tek.

ben de tedirginim. tabi bebisin ne zaman gelecegini bilemeyiz ama bayrama denk gelmesi beni dusunduruyor. malum herkes bir yerlere gidiyor. belki kendi doktorum nobetci olacak ya da en kotu ihtimal bursada olacak ve ekstra ucretle gelecek ama yine de dusunuyorum iste simdiden.

Kızlar selam,

Bu brexton hicks kasılmalarını yaşayan var mı? Bende son 3-4 gündür değişik şeyler oluyor da tam emin olamıyorum onlar kasılma mı değil mi? Kısa süreli oluyor çok, bu kasılmaları yaşayanlar nasıl bir şey olduğunu tarif edebilirler mi?

benim hastanede ucretle geliyormus ama iste sehirdisinda degilse gelir bence.
aynen ben de senin gibi dusunuyorum. o zaman niye kendi doktoruma devam ediyorum. zamani gelmeden bilemiyoruz tabi nolacagini ama insani dusunduruyor bu ihtimaller .

Amin inşallah canım. Merak ettim kilosu için ne dedi doktor?
Işte 10 gün geri dedi malesef iki aydır böyle ama gecen ay çok az almıştı bu ay 3 haftada 350 gr alması umutlandırdı beni kendimi yiyodum ister istemez 1100 -1200 oluyomuş bu haftada bizim findik 1000 az dedi ama korkutmadı..daha sıkı takip etcez dedi Allah korusun durmasinda gelisimi Ha bide erken dogum riski olabiliyomus böyle durumlarda onu soyledi..Hic duymak istemedim ama

Bayramda doğum yapan kimi duyduysam çok rahat olduğunu söyledi hastane sakin olduğu için :) Bari teselli o olsun. Benimki de 30 Ağustos doğum tarihi. Tam tatil zamanı. Hayırlısı diyelim artık. Sıkıntısız bir normal doğum olursa inşallah doktor çok da önemli değil. Senin sezaryen mi olacak peki canım? Doktor onun tarihini ayarlayabilir nasılsa. 38. haftadan itibaren bebek alınabiliyor diye biliyorum sezaryenle.

Kilo almış ya canım için rahat olsun. Sen iyi beslen bakalım doktorun da sıkı kontrolü ile inşallah bir şey olmadan gelir kuzu.

evet teselli eden tarafi hastanenin sakin olmasi olabilir hakikaten:)
doktorum bu konuda hicbir sey soylemedi henuz ama gittigim hastanedeki ayrintiliyi ceken doktor tüp bebek oldugu icin sezeryan olur demisti.

Kizlar ben buqun doqum hastanesine basladim.Doktorumda deqisti malum...Simdi tekrar bisuru kan verdim idrar verdim falan bide biz ayrintili ultrason isteyelim dedi persembe qunune randevu verdi ama ben cektirmistim niye oyle dediki acaba aklima takildi bizim hastanedede yapalim bi dedi diqer hastanede yaptirdiqim icime sinmemisti aslinda 19 haftalikti ozaman simdi 26 olduk daha belirqindir demi daha mi iyi oldu bilemedim ayrintilidan sonra konusalim dedi.

canim neden degistirdin hastaneni?

canim neden degistirdin hastaneni?
Canim benim doktorum ordaki en iyi doktordu ama hem aqustosta izne cikiyomus hemde ilk doqumu yaptirmiyomus diqerlerinede quvenemedim oyuzden deqistirdim.Burasi doqum hastanesi baslayim dedim.Aslinda ayrintili istemesi iyi oldu qercekten diqeri hic icime sinmemisti.Bi problem olsa solerdi heralde hicbisey demedi.

bir kez daha detaylica incelenmis olur. senin de icin rahat eder. hayirli olsun insallah yeni doktorun.
eski doktorunun ilk dogumu yaptirmama nedenini merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…