- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet canım ilk benim de ve tedirgin ediyor beni ama başka düzgün hastane olmadığı için elimden bir şey gelmiyor. Gittiğim hastanede bir sürü deneyimli doktor var açıkçası ona güveniyorum bi tek.ilk dogumun mu canim?
tedirgin oluyor musun bu durumdan?
Aynı canım seninki gibi 83 gün kala gittim 1 kilo 60 gramdı. Gelişmiş olması güzel bir şey biraz miyon bebeklerimiz olabilir onlar da doğunca toparlanır inş.25.haftada 630 civarıydı.. bugün 28+1 1000 gr civarı ..Hala 150-200 gr az yaniSenin kac gün geri kac gramdı canim
Benim devam ettiğim hastane de böyleydi canım çok mantıksız aynı devlet gibi. Üzerine para versen de eğer mesai saati dışındaysa kendi doktorun gelmiyormuş doğuma hastane prosedürü o şekildeymiş. Çok saçma bir sistem bence öyleyse niye ben 9 ay boyunca aynı doktora gidiyorum ki? ben bu haftasonu başka bir hastaneye gideceğim bakalım nasıl olacakkizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
Evet canım doktorum doğumda ulaşamıyorum. Erken Doğumla alakası yoktur inşallah.
Evet canım ilk benim de ve tedirgin ediyor beni ama başka düzgün hastane olmadığı için elimden bir şey gelmiyor. Gittiğim hastanede bir sürü deneyimli doktor var açıkçası ona güveniyorum bi tek.
Benim devam ettiğim hastane de böyleydi canım çok mantıksız aynı devlet gibi. Üzerine para versen de eğer mesai saati dışındaysa kendi doktorun gelmiyormuş doğuma hastane prosedürü o şekildeymiş. Çok saçma bir sistem bence öyleyse niye ben 9 ay boyunca aynı doktora gidiyorum ki? ben bu haftasonu başka bir hastaneye gideceğim bakalım nasıl olacak
Işte 10 gün geri dedi malesef iki aydır böyle ama gecen ay çok az almıştı bu ay 3 haftada 350 gr alması umutlandırdı beni kendimi yiyodum ister istemezAmin inşallah canım. Merak ettim kilosu için ne dedi doktor?
Bayramda doğum yapan kimi duyduysam çok rahat olduğunu söyledi hastane sakin olduğu için :) Bari teselli o olsun. Benimki de 30 Ağustos doğum tarihi. Tam tatil zamanı. Hayırlısı diyelim artık. Sıkıntısız bir normal doğum olursa inşallah doktor çok da önemli değil. Senin sezaryen mi olacak peki canım? Doktor onun tarihini ayarlayabilir nasılsa. 38. haftadan itibaren bebek alınabiliyor diye biliyorum sezaryenle.ben de tedirginim. tabi bebisin ne zaman gelecegini bilemeyiz ama bayrama denk gelmesi beni dusunduruyor. malum herkes bir yerlere gidiyor. belki kendi doktorum nobetci olacak ya da en kotu ihtimal bursada olacak ve ekstra ucretle gelecek ama yine de dusunuyorum iste simdiden.
Kilo almış ya canım için rahat olsun. Sen iyi beslen bakalım doktorun da sıkı kontrolü ile inşallah bir şey olmadan gelir kuzu.Işte 10 gün geri dedi malesef iki aydır böyle ama gecen ay çok az almıştı bu ay 3 haftada 350 gr alması umutlandırdı beni kendimi yiyodum ister istemez1100 -1200 oluyomuş bu haftada bizim findik 1000 az dedi ama korkutmadı..daha sıkı takip etcez dedi Allah korusun durmasinda gelisimi Ha bide erken dogum riski olabiliyomus böyle durumlarda onu soyledi..Hic duymak istemedim ama
Aynen canimminyon olsun hiç önemli değil yeterki gelişmelerini durdurmasınlar..Alicaz sağlıkla kucağımiza inanıyorum benAynı canım seninki gibi 83 gün kala gittim 1 kilo 60 gramdı. Gelişmiş olması güzel bir şey biraz miyon bebeklerimiz olabilir onlar da doğunca toparlanır inş.
Evet canım yenidoğan içinAy hiç bilmediğim için tabi... Çok sag ol :) Yenidogan için değil mi, hastane çantasına koymak için alacağım da?
Bayramda doğum yapan kimi duyduysam çok rahat olduğunu söyledi hastane sakin olduğu için :) Bari teselli o olsun. Benimki de 30 Ağustos doğum tarihi. Tam tatil zamanı. Hayırlısı diyelim artık. Sıkıntısız bir normal doğum olursa inşallah doktor çok da önemli değil. Senin sezaryen mi olacak peki canım? Doktor onun tarihini ayarlayabilir nasılsa. 38. haftadan itibaren bebek alınabiliyor diye biliyorum sezaryenle.
Amin canimm inşallahKilo almış ya canım için rahat olsun. Sen iyi beslen bakalım doktorun da sıkı kontrolü ile inşallah bir şey olmadan gelir kuzu.
Kizlar ben buqun doqum hastanesine basladim.Doktorumda deqisti malum...Simdi tekrar bisuru kan verdim idrar verdim falan bide biz ayrintili ultrason isteyelim dedi persembe qunune randevu verdi ama ben cektirmistim niye oyle dediki acaba aklima takildi bizim hastanedede yapalim bi dedidiqer hastanede yaptirdiqim icime sinmemisti aslinda 19 haftalikti ozaman simdi 26 olduk daha belirqindir demi daha mi iyi oldu bilemedim ayrintilidan sonra konusalim dedi.
Canim benim doktorum ordaki en iyi doktordu ama hem aqustosta izne cikiyomus hemde ilk doqumu yaptirmiyomus diqerlerinede quvenemedim oyuzden deqistirdim.Burasi doqum hastanesi baslayim dedim.Aslinda ayrintili istemesi iyi oldu qercekten diqeri hic icime sinmemisti.Bi problem olsa solerdi heralde hicbisey demedi.canim neden degistirdin hastaneni?
Canim benim doktorum ordaki en iyi doktordu ama hem aqustosta izne cikiyomus hemde ilk doqumu yaptirmiyomus diqerlerinede quvenemedim oyuzden deqistirdim.Burasi doqum hastanesi baslayim dedim.Aslinda ayrintili istemesi iyi oldu qercekten diqeri hic icime sinmemisti.Bi problem olsa solerdi heralde hicbisey demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?