CAnım ben jimer e gidiyorum bizde böyle nöbet sistemi yok kendi doktorumuz girecekkizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
Sezaryen ise doktor ayarlar bence rahat ol.evet teselli eden tarafi hastanenin sakin olmasi olabilir hakikaten:)
doktorum bu konuda hicbir sey soylemedi henuz ama gittigim hastanedeki ayrintiliyi ceken doktor tüp bebek oldugu icin sezeryan olur demisti.
Canim bana doktor erken doqum suphesiyle baktiqinda karnim sert olduqu icin kasik aqrim olduqu icin erken doqum olabilir demisti nstye baglamisti ama bu baski meselesi hic olmamisti bendeEvet canım doktorum doğumda ulaşamıyorum. Erken Doğumla alakası yoktur inşallah.
Aynen katiliyorum canim bende ewde sanci cekmedikce yani sancilarim belirli dakikalara dusmedikce qitmeyi dusunmuyorum.O yüzden çoook bilinçli olmamız lazım. Mümkünse doğal olmuyorsa doğala yakın doğum istememiz lazım hatta bunun için diretmemiz lazım. benim de herşeyim normalken suni sancıyı dayadılar erken doğurttular. ne gerek vardı. ben hastanede yer yoktu onun için yaptıklarını düşünüyorum açıkçası. bu sefer bilinçliyim. istemiyorum dicem ve geç gidicem hastaneye gidebildiğim kadar. ellerinde ne kadar az kalırsak o kadar iyi malesef..
Gunde 1 kapsülOdamı damla yoksa hap falan mı günde 1 tane mi içiyorsun peki
Sezaryen ise doktor ayarlar bence rahat ol.
CAnım ben jimer e gidiyorum bizde böyle nöbet sistemi yok kendi doktorumuz girecek
Hayir degil... gayet normal sinirlar icinde28+5 te 1400 gram olması kilolu gidiyor demek mi kime desem öyle diyor dikkat et diyet yap bilmem ne.
Ewet canim detaylica incelenceqi icin icim rahat ama ne bilim 5 qun qeriydi en son simdi bakti bisey demedi qerilik falan olsa solerdi heralde ? Ay persembe qeleydi bi icim rahatlicak persembe randevumuz :) walla bilmiyorumki ilk doqumu yaptirmiyomus sebebi ne hicbi fikrim yok :)bir kez daha detaylica incelenmis olur. senin de icin rahat eder. hayirli olsun insallah yeni doktorun.
eski doktorunun ilk dogumu yaptirmama nedenini merak ettim.
Ne enteresan bir prensipmis çok merak ettim sebebini:)) Hangi hastanedeydi doktorun canım, bir de şimdi hangi hastaneye geçtin?Ewet canim detaylica incelenceqi icin icim rahat ama ne bilim 5 qun qeriydi en son simdi bakti bisey demedi qerilik falan olsa solerdi heralde ? Ay persembe qeleydi bi icim rahatlicak persembe randevumuz :) walla bilmiyorumki ilk doqumu yaptirmiyomus sebebi ne hicbi fikrim yok :)
tabi kii uzak dur. bu geçici bi durum. yatıyorum diye vicdan azabı duyma sakın. can taşıyosun tabi ki dinleneceksin..Kizlar cok tesekkur ederim olumlu yorumlariniz icin. Sanirim bu normal ve gecici bir durum. Bol bol dinlenip olumsuz dusuncelerden uzak duracagim :)
Ewet canim detaylica incelenceqi icin icim rahat ama ne bilim 5 qun qeriydi en son simdi bakti bisey demedi qerilik falan olsa solerdi heralde ? Ay persembe qeleydi bi icim rahatlicak persembe randevumuz :) walla bilmiyorumki ilk doqumu yaptirmiyomus sebebi ne hicbi fikrim yok :)
Kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün.. Bahsetmiştim bebegim 10 gün geriden geliyodu..Hala öyle malesefAma kilo aliyo ve gelişimi devam ediyo çok sukur Artik iki haftada bi gitcez daha sıkı takip..Şeker yüklemesi de yaptı bugün yapmamıştı daha önce bebiş küçük diye..Bakalim o normal çıkar inşallah.. Şimdi kızımla geziyoruz sonuç beklerken..Olumsuz düşünmek yok Sizinde dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
özele gitmemin en mühim sebebi doğumuma doktor girmesi ve hatta doktorumun girmesi. çok saçmaymış bu uygulama. biz de böyle değil durum ve burda hiçbir özelde duymadım.. şimdi mi öğrendin bunu peki?kizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
MiniKivi sırt üstü yatmamak gerek demişsin neden acaba ?
özele gitmemin en mühim sebebi doğumuma doktor girmesi ve hatta doktorumun girmesi. çok saçmaymış bu uygulama. biz de böyle değil durum ve burda hiçbir özelde duymadım.. şimdi mi öğrendin bunu peki?
Ben özel üniversite hastanesine gidiyorum, doğuma doktorum girecekmiş mesai saati dışındaysa da. Tabi şehir dışında olursa ne yapılır bilemiyorum. Daha önce başka bir hastanede böyle bir uygulama yapıldığını görmüştüm, doktora ek ücret ödeyip doğuma mesai saati dışında da girmesini sağlayabilirmişiz orada öyle söylemişlerdi.kizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
Hayır bence sadece tombik bi bebek :) diyet yapman gerekirse doktorun seve seve korkuta korkuta yönlendirir seni zaten diyete merak etme :) elalemin ağzı torba değil ki. zayıf olsa aayyy çok zayıff derler tombik olsa diyete sok derler. takılma hıhı de geç :)28+5 te 1400 gram olması kilolu gidiyor demek mi kime desem öyle diyor dikkat et diyet yap bilmem ne.
Canım ben ilk oğlumu kurban bayramının 1.günü yaptım ve inanılmaz rahattı hastane rahattı yollar boştu ama doktorum şehirdışında idi doktorumun arkadaşı yaptrdı ve doğumda ilk gördüm ama süper bir doktordu eğer zamanını beklerse yine bayrama denk gelebilir . İlk doğumum 37+4 olmuştuBayramda doğum yapan kimi duyduysam çok rahat olduğunu söyledi hastane sakin olduğu için :) Bari teselli o olsun. Benimki de 30 Ağustos doğum tarihi. Tam tatil zamanı. Hayırlısı diyelim artık. Sıkıntısız bir normal doğum olursa inşallah doktor çok da önemli değil. Senin sezaryen mi olacak peki canım? Doktor onun tarihini ayarlayabilir nasılsa. 38. haftadan itibaren bebek alınabiliyor diye biliyorum sezaryenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?