2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
CAnım ben jimer e gidiyorum bizde böyle nöbet sistemi yok kendi doktorumuz girecek

Aynen katiliyorum canim bende ewde sanci cekmedikce yani sancilarim belirli dakikalara dusmedikce qitmeyi dusunmuyorum.

bir kez daha detaylica incelenmis olur. senin de icin rahat eder. hayirli olsun insallah yeni doktorun.
eski doktorunun ilk dogumu yaptirmama nedenini merak ettim.
Ewet canim detaylica incelenceqi icin icim rahat ama ne bilim 5 qun qeriydi en son simdi bakti bisey demedi qerilik falan olsa solerdi heralde ? Ay persembe qeleydi bi icim rahatlicak persembe randevumuz :) walla bilmiyorumki ilk doqumu yaptirmiyomus sebebi ne hicbi fikrim yok :)

Ne enteresan bir prensipmis çok merak ettim sebebini:)) Hangi hastanedeydi doktorun canım, bir de şimdi hangi hastaneye geçtin?

Dogum ve muayene konusunda sgk anlasmali özel hastahanelerin maalesef devlet hastahanelerinden bir farkı olmuyor presedürleri benzer... bu sebeple kendi muayenehanesi olan dr a veya sgk ile anlasmasi olmayan bir hastahaneye devam etmek daha iyi... ama o da tabiki epey bütçe istiyor... aradaki fark bundan kaynaklanıyor.

en ufak bir sey gorunce soyluyorlar canim. gorseydi söylerdi bence. persembe de hicbir sorun cikmasin insallah:)

insallah cok güzel haberler alıp,saglıkla bebegini kucagına alırsın... Kafana cok takıp kızını da üzme sakın hee :)

kizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
özele gitmemin en mühim sebebi doğumuma doktor girmesi ve hatta doktorumun girmesi. çok saçmaymış bu uygulama. biz de böyle değil durum ve burda hiçbir özelde duymadım.. şimdi mi öğrendin bunu peki?

MiniKivi sırt üstü yatmamak gerek demişsin neden acaba ?

Sırt üstü yattığımızda rahmin bütün ağırlığı sırt ve bağırsaklara ayrıca vücudun alt kısımlarından kalbe kan dönüşünü sağlayan damarın üzerine biner. Bu da sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir ki kabızlık büyük sorun, solunumu ve dolaşımı bozabilir, kan basıncınızın düşmesine neden olabilir. Bunların da pek hoş olmayan sonuçları olur. En doğru yatış pozisyonu sola dönük dizleri kırıp yatmaktır. Tabi uyurken farkında olmadan dönebiliyoruz. Ben bu sebeple hem karnımın altına hem bacak arama hem de sırtıma destek yastıkları koyuyorum. Sırt üstü dönmüş uyandıgım oluyor ama farkedınce tekrar sola dönüyorum.

özele gitmemin en mühim sebebi doğumuma doktor girmesi ve hatta doktorumun girmesi. çok saçmaymış bu uygulama. biz de böyle değil durum ve burda hiçbir özelde duymadım.. şimdi mi öğrendin bunu peki?

burada dedigin istanbul mu canim?

buraya baslayali 1.5 ay falan oldu,o zaman ogrendim ama zaten doktorun 2.muayenesinde bebegimin bagirsaklarindaki durum ciktigi icin 1 aydir universitedeydim. kendi doktorunuza devam edebilirsiniz dedikleri icin buraya geldim yine gecen hafta. cok da yogun bir hastane yani herkes geldigine gore bu durumu kabul ediyor. acaba ben mi fazla pimpirikleniyorum diye dusundum.

Ben özel üniversite hastanesine gidiyorum, doğuma doktorum girecekmiş mesai saati dışındaysa da. Tabi şehir dışında olursa ne yapılır bilemiyorum. Daha önce başka bir hastanede böyle bir uygulama yapıldığını görmüştüm, doktora ek ücret ödeyip doğuma mesai saati dışında da girmesini sağlayabilirmişiz orada öyle söylemişlerdi.

28+5 te 1400 gram olması kilolu gidiyor demek mi kime desem öyle diyor dikkat et diyet yap bilmem ne.
Hayır bence sadece tombik bi bebek :) diyet yapman gerekirse doktorun seve seve korkuta korkuta yönlendirir seni zaten diyete merak etme :) elalemin ağzı torba değil ki. zayıf olsa aayyy çok zayıff derler tombik olsa diyete sok derler. takılma hıhı de geç :)

Canım ben ilk oğlumu kurban bayramının 1.günü yaptım ve inanılmaz rahattı hastane rahattı yollar boştu ama doktorum şehirdışında idi doktorumun arkadaşı yaptrdı ve doğumda ilk gördüm ama süper bir doktordu eğer zamanını beklerse yine bayrama denk gelebilir . İlk doğumum 37+4 olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…