2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
sen fazla pimpiriklenmiyorsun 9 ay kontrole gittiğin doktorla doğuma gitmek istemen çok doğal derdim ama zaten yeni başlamışsın sayılır. dosyan elindeyse sıkıntı yapma bişey olmaz inşaAllah.

kac gun onceden ogrendin bunu ve gerildin mi?
evet ben de duydum bunu yani doguma giren tanimadigi doktordan cok memnun olani.

ben çok yaşıyorum günde 7 8 kere. hatta erken doğumu tetikleme riski olduğu için bu kasılmaları durdursun diye proluton iğne vuruluyorum haftada bir. su az içtiğim günler saat başı kasıldığım oluyo. şöyle karnımın bir yeri bir elim kadar bölge sertleşiyo sertleşiyo 5 10 saniye sonra gevşiyo. bu doktorum panik oldu söyleyince ama oğlumdada çok olurdu bana. kadın olmasına veriyorum bu panik havalarını. yoksa 40ı geçti erken doğum riski dediği sonunda doğurtacak beni :)

yok ben kocaelideyim canım. izmit.

sen fazla pimpiriklenmiyorsun 9 ay kontrole gittiğin doktorla doğuma gitmek istemen çok doğal derdim ama zaten yeni başlamışsın sayılır. dosyan elindeyse sıkıntı yapma bişey olmaz inşaAllah.

insallah sorunsuz sekilde kucagimiza aliriz hepimiz.
bir de yazin doktorlarin da tatil izinlerini kullanma haklari var.illaki kullandiklari izin sirasinda bazi hastalarin dogumuna giremeyecekler ve bu durum da hepimize denk gelebilir. boyle bir durumda napiyor acaba nobet sistemi olmayan hastaneler?

Canım çok saol. Benimki de 5-10 Saniye sürüyor hafif kasılma gibi değişik bir his oluyor kasıklarımda ve karnımın oralarda sonra geçiyor. Varla yok arası. Ama karın sertliği hissetmedim hiç acaba aynı şeyi mi yaşıyoruz? Tam emin olamadım. Biraz daha artarsa doktora sorucam ben de.

evet teselli eden tarafi hastanenin sakin olmasi olabilir hakikaten:)
doktorum bu konuda hicbir sey soylemedi henuz ama gittigim hastanedeki ayrintiliyi ceken doktor tüp bebek oldugu icin sezeryan olur demisti.
evet tüp bebeklere değerli bebek olduğu için sezaryen yapıyolar genelde. o ne demekse sanki ötekiler değersiz :) olsun bebeğinin kıymetli olması güzel bişeydir heralde doktorun gözünde :) hayırla sağlıkla kucağına al da inşaAllah farketmez.

elbet icapçı bi doktorları oluyodur onu arıyolardır geliyodur. benim doktorum da doğumumu 1 2 hafta geçe seminerim var demişti bana. yakarım Antalya yı gidemezsiniz güvendim ben size demiştim adama :) denk geldi de gitmedi Allah tan :)

yok benim bildiğin taş gibi oluyo o bölge ama seninki de başlangıç olabilir. sıkıntı olacağını sanmıyorum rahim hazırlık yapıyo doğuma.

evet canim oyle deniyor:)
tedaviyle ve zor yollardan gecerek ve uzun sure beklendikten sonra oldugu icin oyle deniyor herhalde:) tabiki tüm bebekler cok kiymetliler:)

ben sekline cok takilmiyordum,yani saglikla kucagima alacagim yontem neyse o sekilde olur zaten,doktorum buna karar verecektir diyordum ama iste "ben normal dogumda israr ederim" gibi yorumlar okuyunca ben mi cok rahatim ve doktora fazla mi guveniyorum diye dusunmeye basladim. ilk bebek oldugu icin de hicbir tecrube yok,her seyi yasadikca goruyorum,burada yazilanlari okudukca ogreniyorum.

insallah cok güzel haberler alıp,saglıkla bebegini kucagına alırsın... Kafana cok takıp kızını da üzme sakın hee :)
Doğru söylüyosun canım düşünmemeye çalışıyorum da iste.. Bugün zaten elini kafasına koymuş düşünüyordu bi tatlıydı ki Eve geldim hemen müzik açtım modu değişsin diye :)

kac gun onceden ogrendin bunu ve gerildin mi?
evet ben de duydum bunu yani doguma giren tanimadigi doktordan cok memnun olani.
Canım son kontrolüm 37. Haftada idi kontrolde herşey yolunda dedi doğuma daha zaman var dedi nst de sancı çıkmadı benimde içime doğmuş gibi bayramda burdamısınıx dedim oda şehirdışında olacağını ama hastalarına arkadaşının bakacağını söyledi ama sen endişelenme doğumuna var dedi bende tam 1. Günü doğum başladı dr aradık arkadaşını yönlendirdi doğumda ilk gördük yani

tabi o zaman geldiginde nolacagini bilemiyoruz. sehirdisinda olmaz ama kendisiyle ilgili onemli bir durumu olabilir ve yine gelemeyebilir,her sey nasip kismet:)

insallah bu defa da kendi doktorun girer,tabi hepimizin de:))

neyse ki dogumun guzel gecmis canim ve bir sorun yasamamissin:)allahim herkese hayirli dogum nasip etsin.

Ne enteresan bir prensipmis çok merak ettim sebebini:)) Hangi hastanedeydi doktorun canım, bir de şimdi hangi hastaneye geçtin?
Canim ben normal bi devlet hastanesine qidiyodum kadin doqum bolumune doktor iyi diye oraya baslamistim yoksa direk doqum hastanesine qidecektim :) simdide doqum hastanesine basladik bakalim hayirlisiyla burdada doqurup cikarim Allah'in izniyle :)

en ufak bir sey gorunce soyluyorlar canim. gorseydi söylerdi bence. persembe de hicbir sorun cikmasin insallah:)
Ayyyy insaAllah canim benim Rabbim hepimizin bebisine saqlik sihhat versin buqun doktor ultrason aletini nereye tutsa oraya vuruyo rahatsizmi oldu ne minik kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…