- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
sen fazla pimpiriklenmiyorsun 9 ay kontrole gittiğin doktorla doğuma gitmek istemen çok doğal derdim ama zaten yeni başlamışsın sayılır. dosyan elindeyse sıkıntı yapma bişey olmaz inşaAllah.burada dedigin istanbul mu canim?
buraya baslayali 1.5 ay falan oldu,o zaman ogrendim ama zaten doktorun 2.muayenesinde bebegimin bagirsaklarindaki durum ciktigi icin 1 aydir universitedeydim. kendi doktorunuza devam edebilirsiniz dedikleri icin buraya geldim yine gecen hafta. cok da yogun bir hastane yani herkes geldigine gore bu durumu kabul ediyor. acaba ben mi fazla pimpirikleniyorum diye dusundum.
Canım ben ilk oğlumu kurban bayramının 1.günü yaptım ve inanılmaz rahattı hastane rahattı yollar boştu ama doktorum şehirdışında idi doktorumun arkadaşı yaptrdı ve doğumda ilk gördüm ama süper bir doktordu eğer zamanını beklerse yine bayrama denk gelebilir . İlk doğumum 37+4 olmuştu
ben çok yaşıyorum günde 7 8 kere. hatta erken doğumu tetikleme riski olduğu için bu kasılmaları durdursun diye proluton iğne vuruluyorum haftada bir. su az içtiğim günler saat başı kasıldığım oluyo. şöyle karnımın bir yeri bir elim kadar bölge sertleşiyo sertleşiyo 5 10 saniye sonra gevşiyo. bu doktorum panik oldu söyleyince ama oğlumdada çok olurdu bana. kadın olmasına veriyorum bu panik havalarını. yoksa 40ı geçti erken doğum riski dediği sonunda doğurtacak beni :)Kızlar selam,
Bu brexton hicks kasılmalarını yaşayan var mı? Bende son 3-4 gündür değişik şeyler oluyor da tam emin olamıyorum onlar kasılma mı değil mi? Kısa süreli oluyor çok, bu kasılmaları yaşayanlar nasıl bir şey olduğunu tarif edebilirler mi?
yok ben kocaelideyim canım. izmit.burada dedigin istanbul mu canim?
buraya baslayali 1.5 ay falan oldu,o zaman ogrendim ama zaten doktorun 2.muayenesinde bebegimin bagirsaklarindaki durum ciktigi icin 1 aydir universitedeydim. kendi doktorunuza devam edebilirsiniz dedikleri icin buraya geldim yine gecen hafta. cok da yogun bir hastane yani herkes geldigine gore bu durumu kabul ediyor. acaba ben mi fazla pimpirikleniyorum diye dusundum.
sen fazla pimpiriklenmiyorsun 9 ay kontrole gittiğin doktorla doğuma gitmek istemen çok doğal derdim ama zaten yeni başlamışsın sayılır. dosyan elindeyse sıkıntı yapma bişey olmaz inşaAllah.
ben çok yaşıyorum günde 7 8 kere. hatta erken doğumu tetikleme riski olduğu için bu kasılmaları durdursun diye proluton iğne vuruluyorum haftada bir. su az içtiğim günler saat başı kasıldığım oluyo. şöyle karnımın bir yeri bir elim kadar bölge sertleşiyo sertleşiyo 5 10 saniye sonra gevşiyo. bu doktorum panik oldu söyleyince ama oğlumdada çok olurdu bana. kadın olmasına veriyorum bu panik havalarını. yoksa 40ı geçti erken doğum riski dediği sonunda doğurtacak beni :)
evet tüp bebeklere değerli bebek olduğu için sezaryen yapıyolar genelde. o ne demekse sanki ötekiler değersiz :) olsun bebeğinin kıymetli olması güzel bişeydir heralde doktorun gözünde :) hayırla sağlıkla kucağına al da inşaAllah farketmez.evet teselli eden tarafi hastanenin sakin olmasi olabilir hakikaten:)
doktorum bu konuda hicbir sey soylemedi henuz ama gittigim hastanedeki ayrintiliyi ceken doktor tüp bebek oldugu icin sezeryan olur demisti.
basit iş olarak mı görüyo tecrübesi mi yok anlamadım bende merak ettim açıkçası :)bir kez daha detaylica incelenmis olur. senin de icin rahat eder. hayirli olsun insallah yeni doktorun.
eski doktorunun ilk dogumu yaptirmama nedenini merak ettim.
elbet icapçı bi doktorları oluyodur onu arıyolardır geliyodur. benim doktorum da doğumumu 1 2 hafta geçe seminerim var demişti bana. yakarım Antalya yı gidemezsiniz güvendim ben size demiştim adama :) denk geldi de gitmedi Allah tan :)insallah sorunsuz sekilde kucagimiza aliriz hepimiz.
bir de yazin doktorlarin da tatil izinlerini kullanma haklari var.illaki kullandiklari izin sirasinda bazi hastalarin dogumuna giremeyecekler ve bu durum da hepimize denk gelebilir. boyle bir durumda napiyor acaba nobet sistemi olmayan hastaneler?
yok benim bildiğin taş gibi oluyo o bölge ama seninki de başlangıç olabilir. sıkıntı olacağını sanmıyorum rahim hazırlık yapıyo doğuma.Canım çok saol. Benimki de 5-10 Saniye sürüyor hafif kasılma gibi değişik bir his oluyor kasıklarımda ve karnımın oralarda sonra geçiyor. Varla yok arası. Ama karın sertliği hissetmedim hiç acaba aynı şeyi mi yaşıyoruz? Tam emin olamadım. Biraz daha artarsa doktora sorucam ben de.
evet tüp bebeklere değerli bebek olduğu için sezaryen yapıyolar genelde. o ne demekse sanki ötekiler değersiz :) olsun bebeğinin kıymetli olması güzel bişeydir heralde doktorun gözünde :) hayırla sağlıkla kucağına al da inşaAllah farketmez.
basit iş olarak mı görüyo tecrübesi mi yok anlamadım bende merak ettim açıkçası :)
Doğru söylüyosun canım düşünmemeye çalışıyorum da iste.. Bugün zaten elini kafasına koymuş düşünüyordu bi tatlıydı kiinsallah cok güzel haberler alıp,saglıkla bebegini kucagına alırsın... Kafana cok takıp kızını da üzme sakın hee :)
Canım son kontrolüm 37. Haftada idi kontrolde herşey yolunda dedi doğuma daha zaman var dedi nst de sancı çıkmadı benimde içime doğmuş gibi bayramda burdamısınıx dedim oda şehirdışında olacağını ama hastalarına arkadaşının bakacağını söyledi ama sen endişelenme doğumuna var dedi bende tam 1. Günü doğum başladı dr aradık arkadaşını yönlendirdi doğumda ilk gördük yanikac gun onceden ogrendin bunu ve gerildin mi?
evet ben de duydum bunu yani doguma giren tanimadigi doktordan cok memnun olani.
elbet icapçı bi doktorları oluyodur onu arıyolardır geliyodur. benim doktorum da doğumumu 1 2 hafta geçe seminerim var demişti bana. yakarım Antalya yı gidemezsiniz güvendim ben size demiştim adama :) denk geldi de gitmedi Allah tan :)
Canım son kontrolüm 37. Haftada idi kontrolde herşey yolunda dedi doğuma daha zaman var dedi nst de sancı çıkmadı benimde içime doğmuş gibi bayramda burdamısınıx dedim oda şehirdışında olacağını ama hastalarına arkadaşının bakacağını söyledi ama sen endişelenme doğumuna var dedi bende tam 1. Günü doğum başladı dr aradık arkadaşını yönlendirdi doğumda ilk gördük yani
Canim ben normal bi devlet hastanesine qidiyodum kadin doqum bolumune doktor iyi diye oraya baslamistim yoksa direk doqum hastanesine qidecektim :) simdide doqum hastanesine basladik bakalim hayirlisiyla burdada doqurup cikarim Allah'in izniyle :)Ne enteresan bir prensipmis çok merak ettim sebebini:)) Hangi hastanedeydi doktorun canım, bir de şimdi hangi hastaneye geçtin?
Amin canım inşallah hepimiz çok güzel doğum tecrübeleri yaşarızneyse ki dogumun guzel gecmis canim ve bir sorun yasamamissin:)allahim herkese hayirli dogum nasip etsin.
Ayyyy insaAllah canim benim Rabbim hepimizin bebisine saqlik sihhat versinen ufak bir sey gorunce soyluyorlar canim. gorseydi söylerdi bence. persembe de hicbir sorun cikmasin insallah:)
Ayyyy insaAllah canim benim Rabbim hepimizin bebisine saqlik sihhat versinbuqun doktor ultrason aletini nereye tutsa oraya vuruyo rahatsizmi oldu ne minik kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?