- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hadi bakalım hayırlısı canım. Bu arada Ankara Zeynep Kamil iyi diyorlar da onun için sormuştum.Canim ben normal bi devlet hastanesine qidiyodum kadin doqum bolumune doktor iyi diye oraya baslamistim yoksa direk doqum hastanesine qidecektim :) simdide doqum hastanesine basladik bakalim hayirlisiyla burdada doqurup cikarim Allah'in izniyle :)
Aynı canım seninki gibi 83 gün kala gittim 1 kilo 60 gramdı. Gelişmiş olması güzel bir şey biraz miyon bebeklerimiz olabilir onlar da doğunca toparlanır inş.
Anladim canim doqrudur :) bendr zubeyde hanim doqum ewine qidecemde bilmiyorum bu ankara tipta cok iyi diyolar fikrim deqisirmi acaba :)Hadi bakalım hayırlısı canım. Bu arada Ankara Zeynep Kamil iyi diyorlar da onun için sormuştum.
Canım ankaradaki ünv hastaneleri genel olarak belli bi haftadan sonra takibe almıyorlar o yüzden şu aşamada zübeyde hanım daha iyi olur ama aklında kalmasın bi sen sor yine deAnladim canim doqrudur :) bendr zubeyde hanim doqum ewine qidecemde bilmiyorum bu ankara tipta cok iyi diyolar fikrim deqisirmi acaba :)
Amin inşallah canım. Aklıma ne geldi alerji olabilir mi acaba senin
Çok geçmiş olsun canım. Enfeksiyon varsa o daha zararlı canım bence kullanman gerekiyorsa ihmal etme.
Benim de en sevmediğim şeydir ilaç kullanmak, özellikle de antibiyotik. Onun yerine akşam sarımsak soyup yutarım 3-5 tane her akşam. O da işe yarıyor bence. İstersen dene ama tabi doktorun izin verirse ilaç kullanmana, o daha iyi olabilir.
canım benim bende geçenlerde bu şekilde oldum limon yiyerek düzeldim eşim her akşam limonu soyup dilimleyip portakal gibi yedirdi çok iyi geldi aklında olsun.
üzüldüm canımalerjik bi durum yoktur değil mi ? ne bilim bahar gelince olur ya bazılarına...
Antibiyotik kullanilmasa iyi olur tabii ama kullanilinca da bence cok buyuk sorun degil. Sonucta doktorlar neyi ne zaman onereceklerini biliyorlar. Benim esimin ablasi neredeyse tum hamilelegi boyunca solunum yollari enfeksiyonu gecirdi ve antibiyotik kullandi. Simdi kizimiz buyudu 1 yasini gecti cok da zeki. Herkes zekasini etkileyebilir diye korkuyor antibiyotikten ama doktor kontrolunde birsey olmaz bence.
çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın. doktor geçmez dediyse ve senin doktorun da kullan derse hiç düşünmeden kullan bence. ben nefret ederim antibiyotikten ama durum ciddi sanırım 1 haftadır geçmemiş ve ciddi enfeksiyon var demiş. sonra pişman olma. Allah korusun bebeğini inşaAllah zararlarından..
Gecmis olsun
Canım her bebek aynı olmaz ki belki minyon olacaktır zaten zayıf doğan bebek daha çabuk toparlanıyor sen ve eşin nasılsınız çok uzun boylu değilseniz bu kadar geri olması sıkıntı değil gibi ayrıca gelişmeye kilo almaya devam ediyor kilo alımı durmuş falan değil rahat ol bence. Sol tarafına yat mümkün olduğunca bol şu beslenmeye dikkat ediyorsun zatenIşte 10 gün geri dedi malesef iki aydır böyle ama gecen ay çok az almıştı bu ay 3 haftada 350 gr alması umutlandırdı beni kendimi yiyodum ister istemez1100 -1200 oluyomuş bu haftada bizim findik 1000 az dedi ama korkutmadı..daha sıkı takip etcez dedi Allah korusun durmasinda gelisimi Ha bide erken dogum riski olabiliyomus böyle durumlarda onu soyledi..Hic duymak istemedim ama
Ya benim doktor genel olarak 10 gün diyo ama sanırım işte kafası flan da geri gün olarak..ikimizde kısa boyluyuz :) ben 1.60 esimde 1.70 anca..Ama ben 5.5 kilo doğmuşum ve hep kiloluydum 5-6 yıldır zayıfım diyet yapmıştım zamaninda..belki de hep onların etkisi..Tesekkur ederim tavsiyeler için yapıyorum hepsini..Bi et suyuna yemekleri yiyemiyodum onları da tuketecem bu iki hafta inşallah..annelik hep endişe etmek galiba sonu gelmicek gibi bu endişelerin:)Canım her bebek aynı olmaz ki belki minyon olacaktır zaten zayıf doğan bebek daha çabuk toparlanıyor sen ve eşin nasılsınız çok uzun boylu değilseniz bu kadar geri olması sıkıntı değil gibi ayrıca gelişmeye kilo almaya devam ediyor kilo alımı durmuş falan değil rahat ol bence. Sol tarafına yat mümkün olduğunca bol şu beslenmeye dikkat ediyorsun zaten
Cnm 15 gun artı eksi normal diye biliyorum fazlası sıkıntı bu sebeple endişelenmeYa benim doktor genel olarak 10 gün diyo ama sanırım işte kafası flan da geri gün olarak..ikimizde kısa boyluyuz :) ben 1.60 esimde 1.70 anca..Ama ben 5.5 kilo doğmuşum ve hep kiloluydum 5-6 yıldır zayıfım diyet yapmıştım zamaninda..belki de hep onların etkisi..Tesekkur ederim tavsiyeler için yapıyorum hepsini..Bi et suyuna yemekleri yiyemiyodum onları da tuketecem bu iki hafta inşallah..annelik hep endişe etmek galiba sonu gelmicek gibi bu endişelerin:)
Benim arkadasim qidiyo ankara uniye cok memnundu ama basyan beri oraya qidiyo ona bi sorayim canim bakalim belkide dediqiin qibiyse bosuna okadar kan falan vermeyim.tekrar :):))Canım ankaradaki ünv hastaneleri genel olarak belli bi haftadan sonra takibe almıyorlar o yüzden şu aşamada zübeyde hanım daha iyi olur ama aklında kalmasın bi sen sor yine de
Bende öyle biliyorum canim da işte doktor risklerini soyleyince insan tedirgin oluyo..bi de ultrasonda her yerde farklı bi değer yaziyo iyice kafam karısıyo.. neresi o hafta neresi bu hafta diye..takibe aldı bakalım düzelecek inşallah.. arch cim bi de ne sorcam sana..bana doktor bi balık yağı verdi içinde kalsiyum +balık yağı var..o bitmek üzere krill oillerin içeriğini bilmiyorum bitince ona mi geçsem.. doktor benim sana söylediğim güzel ona devam et dedi amaCnm 15 gun artı eksi normal diye biliyorum fazlası sıkıntı bu sebeple endişelenme
Krillom veya redkrill oil en iyisi oluyor cnm zira direk balik yagi degil de deniz kabuklusu yagı oluyor bunlar ve hamileler icin daha uygun... söyle soyleyeyim benim bebis gec döllenmeydi 12. Haftada krillom a basladim 1 ay icerisinde sat tarihiyle uyumlu hale geldi hatta bazi olcumlerde 5-7 gun arasi ilerde bile cikiyor. Bu sebeple krillom u gonul rahatligiyla kullanabilirsin 1 ay icerisinde faydasini goreceginden eminim.Bende öyle biliyorum canim da işte doktor risklerini soyleyince insan tedirgin oluyo..bi de ultrasonda her yerde farklı bi değer yaziyo iyice kafam karısıyo.. neresi o hafta neresi bu hafta diye..takibe aldı bakalım düzelecek inşallah.. arch cim bi de ne sorcam sana..bana doktor bi balık yağı verdi içinde kalsiyum +balık yağı var..o bitmek üzere krill oillerin içeriğini bilmiyorum bitince ona mi geçsem.. doktor benim sana söylediğim güzel ona devam et dedi ama
Tamam canim inşallah.. öyle yapıyım benKrillom veya redkrill oil en iyisi oluyor cnm zira direk balik yagi degil de deniz kabuklusu yagı oluyor bunlar ve hamileler icin daha uygun... söyle soyleyeyim benim bebis gec döllenmeydi 12. Haftada krillom a basladim 1 ay icerisinde sat tarihiyle uyumlu hale geldi hatta bazi olcumlerde 5-7 gun arasi ilerde bile cikiyor. Bu sebeple krillom u gonul rahatligiyla kullanabilirsin 1 ay icerisinde faydasini goreceginden eminim.
Bi de kac mg lik aliyim var mi yani mglari bilmiyorum hiçKrillom veya redkrill oil en iyisi oluyor cnm zira direk balik yagi degil de deniz kabuklusu yagı oluyor bunlar ve hamileler icin daha uygun... söyle soyleyeyim benim bebis gec döllenmeydi 12. Haftada krillom a basladim 1 ay icerisinde sat tarihiyle uyumlu hale geldi hatta bazi olcumlerde 5-7 gun arasi ilerde bile cikiyor. Bu sebeple krillom u gonul rahatligiyla kullanabilirsin 1 ay icerisinde faydasini goreceginden eminim.
Cnm bundan alacaksin 1 kutida 60 adet oluyorBi de kac mg lik aliyim var mi yani mglari bilmiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?