2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gece gece canım sıkıldı tartılayım dedim 90 kilo olmuşum 79 al hamile kalmıştım 6 buçuk ayda 11 kilo almışım tam Bu gidişle 100 le kapatıcam o da en iyi ihtimal
Bence 10 kg almazsın daha ama dikkat et onumuzdeki donemde sanirim alinacak 4 kg civari bir kg var... ben 66 ile baslamistim 75 oldum 30 haftada 9 kg almis oldum heralde 13 ile tamamlarim gibime geliyor

Bu arada herkes cok sasiriyor... heralde benden cok kilo almami bekliyormus herkes insanlar uzerinde öyle bir etkim varmiş onu anladim esim bile rekor kiracagimi dusunuyormus... yani tamam balik etli bir insanim da niye 30 kg alirmisim gibi gelmis herkese onu anlamadim :)

Heralde evde olduğun içindir neyse maşallah diyelim :))

Yatman gerektiği için canımmaşallah normal almışsın işte sürekli ayaktayım benimle aynı :)

Aynen canım. Denicem o yöntemi :) Ben de nerdeyse sürekli tuvaletteyim. Dün gece sadece 3 defa kalktım diye sabah seviniyordum, normalde 5i 6'yı buluyor çünkü
Aynen canım. Denicem o yöntemi :) Ben de nerdeyse sürekli tuvaletteyim. Dün gece sadece 3 defa kalktım diye sabah seviniyordum, normalde 5i 6'yı buluyor çünkü

:))) suyu da korka korka içiyosun di mi :))

Görmeyi en çok istediğim sahne bir memeye bir anneye bakması

O favori cnm gerçekten, bi yandan emiyo bi yandan gözleri dikip gözünün içine bakıyo annenin... bi de uykusu varken sarhoş gibi mayhoş mayhoş bakmalar falannn... ayy kızım da yanımda uyuyo şu an, bebişliğini hatırlayınca ısırasım geliyo iyice :))))) resmen ağzım sulandı :))))

Hep evde olucaksın diye ilk başlarda ben de öyle düşünmüştüm. Hem hareketsizlik hem sıkılıp abur cubur yeme isteği olur belki diye.. maşşallah ve bravo diyelim :) bence de max 3-4 kilo daha alır bitirirsin :)

Hayırlı istemeler, güzel telaşlar bunlar :)
Benimki de gece daha hareketli şort üstü yatınca hemen uyandırıyor, üstüne doğru baskı olunca uyandırıyor, yemek yiyince coşuyor :) ama birkaç gün üzüldüm diye hareket etmedi bebeğim, insan bu hareketleri de olmasa merak ediyor. Sağlıklı olsunlar da bir şekilde büyüyecek bıdıklar :))

:)))) hakatten öyle. Bu dönemde annelerin ne kadar pimpirikli olduklarını bile bile zorluyorlar bizi :)

Gece gece canım sıkıldı tartılayım dedim 90 kilo olmuşum 79 al hamile kalmıştım 6 buçuk ayda 11 kilo almışım tam Bu gidişle 100 le kapatıcam o da en iyi ihtimal

Yok cnm o kadar almazsın artık. Hiç moralini bozma... Bu hamilelikte çözümü sık tartılmakta buldum ben bu arada. İlkinde uzun aralıklarla tartılıyodum ve ucu kaçıyodu... doğduktan sonra da öyle yaptım hatta uzun süre... sonra daha sık tartılmaya başladım, abartmamam gerektiğini hatırlamak adına çok işe yaradı, kilo vermeye başladımmm ve tekrar hamile kaldım :))))) ama aynen öyle devam ediyorum, sık tartılmayın derler hep diyetisyenler falan ama bende çok işe yaradı kontrolü elime almak açısından... istersen bi de öyle dene :)

Kizlar acil bakarmisiniz buraya..

Bebek asagi baski yapiyor yuremiyorum baski derkende sanki asagi igne batiyor sizinle böylemi erkwn Doğum belirtisimi.
Bende de var öyle bir ağrı. Ama ayakları aşağı doğruymuş yani ters olduğu için ağrı olabilir dedi doktorum. Yine de dikkat etmek lazım.

O ilk bakışlar başka wala :) hele o memeyle tanışma faslı, emerken bi memeye bi anneye bakmalar falan...
Ya ben mememden huyluyumdur, emzirme kısmı zor gelir mi acaba hep bir korkum var. Ama sen şiir gibi konuşunca, aslansın sen kesseler acımaz moduna geçtim :))

Sana katılıyorum canım benim ilk oğlum 2.830 gr doğdu ilk ay 4.5 kg felan olmuştu ve şuanda 2.5 yaşında çok şükür büyüme eğrisi hep üst sınırda yaşıtlarından daha uzun

Ya nasıl oluyor bu işler canım. Sancıdan önce suyu mu geliyor insanın? Yoksa su gelmeyebiliyor mu. Mesela su geldi, kaç saat daha evde sancı çekmek normaldir?
Kuzenim yurtdışında yaşıyor. Hatırlıyorum da suyum eksi dediğinde geceydi, gitsene doktora dedim Yok dedi sabah gidicem, sonra sabah dayanamadığı noktaya kadar evde geçirdi zamanını, sonra gitti, 1 saatte doğurdu döndü.
Ama bebek içerde susuz Ne yapıyor bir de acaba kordon dolandımı boynuna, ya tersse falan? Bu tür sorular olmaz mı kafada yaa? Sanki gözetim altında olmayınca panik olurum gibi. Ama bir yandan da dediğiniz ve kuzenimin yaptığı da daha doğru sanki.

valla benim kafada bu saydigin sorular olur

Ben ikinci dogumumda suyum geldikten 14 saat sonra suni sanciyla dogurmustum hatta dr um 10 hafta bile boyle durur ama gelismez demisti ama ilk dogumumda suyum geldi 1 saate bebegim dogdu ama ondan once 3 gun sanci cekmistim karisik durumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…