çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederimSırt üstü yattığımızda rahmin bütün ağırlığı sırt ve bağırsaklara ayrıca vücudun alt kısımlarından kalbe kan dönüşünü sağlayan damarın üzerine biner. Bu da sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir ki kabızlık büyük sorun, solunumu ve dolaşımı bozabilir, kan basıncınızın düşmesine neden olabilir. Bunların da pek hoş olmayan sonuçları olur. En doğru yatış pozisyonu sola dönük dizleri kırıp yatmaktır. Tabi uyurken farkında olmadan dönebiliyoruz. Ben bu sebeple hem karnımın altına hem bacak arama hem de sırtıma destek yastıkları koyuyorum. Sırt üstü dönmüş uyandıgım oluyor ama farkedınce tekrar sola dönüyorum.
Teşekkür ederim canımGunde 1 tablet aliyorum cnm krill oil isimli olanlarin hepsi iyi diye biliyorum
nasıl ilk doğumu yaptırmıyorAnkara'dayim canim :) iyi doktorum cok memnunum ama ilk doqumu yaptirmiyo ona uzuldum.Oyuzden doqum hastanesine baslamam lazim sanirim artik :)
teşekkür ederim canım çok anlamıyorum ama iyi bir şeye benziyor bende park yatak tercih etmeyeceğim mobilya daha şık hemde bunlarda çok uygun asansörü ilerde iniyor sanırım??
bizde babasıyla anlaşamıyoruz o yüzden çift isim olacak hem biri dini biri normal isim olsun dedik çocuk hangisini severse alternatif olur ama bir kaç arkadaşım da iki isim koydu ikisini birden sesleniyor ya da bi birisi bi diğeri gibi =)Tek isimle sesleniliyor ne olsa bari uzun olmasın tek olsun bizim dediğimiz densin diye düşünüyoruz. Çünkü anne baba olarak iki isimle seslensek bile digr yakınlar tek isim kullanır büyük ihtimal
ben sırtüstü çok rahatım da acı su geliyor neyse ben öyle yatmayım korktumhem zararlı hem de şu an zaten rahat edemiyorum sırtüstü. gerçi hiç b türlü rahat edemiyorum da :)
açıkcası bilmiyorum ama mobilya gibi kalitesi yok diyolar kimisi de aynı diyorlar sonuç olarak plastikten iyidir. siz de mi mdf aldınız görebilir miyimmdf sagliksiz mi?
devletteyse öyle tabi. benm gittiğim hastanede öyle ama bence farketmez buna takma. bu doğum işi şans işi. sonuçta muayene farklı uygulama farklı bir şey. kimi özellerde de doktor kendini göstermiyormuş bile.kizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
bende 6 ayda 11 kilo aldım canım ya normal mi senceBence 10 kg almazsın daha ama dikkat et onumuzdeki donemde sanirim alinacak 4 kg civari bir kg var... ben 66 ile baslamistim 75 oldum 30 haftada 9 kg almis oldum heralde 13 ile tamamlarim gibime geliyor
ne için kullanıyorsunuz bunu canımBana eczaci arkadasim nusp diye bi marka verdi direk ben krillomu sormayi unuttum bu bitimce ona baslayim.bari :)
teşekkür ederim canım çok anlamıyorum ama iyi bir şeye benziyor bende park yatak tercih etmeyeceğim mobilya daha şık hemde bunlarda çok uygun asansörü ilerde iniyor sanırım??
bizde babasıyla anlaşamıyoruz o yüzden çift isim olacak hem biri dini biri normal isim olsun dedik çocuk hangisini severse alternatif olur ama bir kaç arkadaşım da iki isim koydu ikisini birden sesleniyor ya da bi birisi bi diğeri gibi =)
ben sırtüstü çok rahatım da acı su geliyor neyse ben öyle yatmayım korktum
açıkcası bilmiyorum ama mobilya gibi kalitesi yok diyolar kimisi de aynı diyorlar sonuç olarak plastikten iyidir. siz de mi mdf aldınız görebilir miyim
devletteyse öyle tabi. benm gittiğim hastanede öyle ama bence farketmez buna takma. bu doğum işi şans işi. sonuçta muayene farklı uygulama farklı bir şey. kimi özellerde de doktor kendini göstermiyormuş bile.
çocuğun sağlıklı doğsun doğumun kolay olsun önemli olan bu bence o kişi bu kişi doğurtmuş farketmez
bir kısmı sunta bir kısmı mdf nasıl oluyorbiz daha almadik. suan arastirma asamasindayiz. belis marka yatak ve dolaba baktik,hosumuza gitti. bir kismi sunta bir kismi mdf. kim oldugunu hatirlayamadim ama bi arkadas kizina almis 11 sene once ve saglam oldugunu soylemisti.
kesinlikle saglikla kucaklamak tek dilegimiz. hangi doktor oldugu onemli degil ama hic tanimadigimiz bir doktorla doguma girmek nasil olur diye de dusunmuyor degilim. bakalim her sey kismet. belki de kendi doktorum denk gelecek,bilemiyorum.
Ben kendim basladim canim.Hem balik yiyemiyorum hemde omeqaya ihtiyaci var bebeqin oyuzden kullaniyorum.Saaolsun burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle basladim :)ne için kullanıyorsunuz bunu canım
doktor mu söyledi sen kendin mi başladın
bir kısmı sunta bir kısmı mdf nasıl oluyor
geçmişe baktım biraz sanırım özele gidiyorsunuz tabi özele gidip böyle bi durumla karşılaşmak biraz kafa karıştırıcı olabilir
ama biz devlete gidenler zaten bunu bilerek gidiyoruz =)
bu arada sen neden sırt üstü yatamıyorsun canm??
bende saçını batıl inançlardan dolayı mı kestiremedin acaba diye sordum =)
sırtüstü yatmak neden zararlı ki
Günaydın hapşırıkli bir sabahtan herkese günaydın benim gibi göbeğinin kocaman olduğunu düşünen varmı daha üç ay daha sisicek
Normal devlet hastanesiydi canim simdi dun basladim doqum hastanesine.Ankaradaysan bilirsin zubeyde hanim dogum evi oraya basladim bakalim hayirlisi artik :):) Rabbim iyi doktorlarla karsilastirsin kolay dogumlar nasip etsin :)nasıl ilk doğumu yaptırmıyor
özelde ki mi devlette ki mi bu anlamadm
zaten doğum hastanesine gidiyorum demedin mi canım kafam karıştı iyice
bu arada bende ankara hangi hastane ve hangi doktor seninkiler
Hadi bakalim insaAllahGünaydın kızlar...
Mutlu bir gün olsun... Akşam kontrolum var,bende güzel haberler almayı bekliyorummmm insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?