2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim
nerden öğrendin bunları doktordan mı netten mi bir de neden sola dönüş??

Ankara'dayim canim :) iyi doktorum cok memnunum ama ilk doqumu yaptirmiyo ona uzuldum.Oyuzden doqum hastanesine baslamam lazim sanirim artik :)
nasıl ilk doğumu yaptırmıyor
özelde ki mi devlette ki mi bu anlamadm
zaten doğum hastanesine gidiyorum demedin mi canım kafam karıştı iyice
bu arada bende ankara hangi hastane ve hangi doktor seninkiler

teşekkür ederim canım çok anlamıyorum ama iyi bir şeye benziyor bende park yatak tercih etmeyeceğim mobilya daha şık hemde bunlarda çok uygun asansörü ilerde iniyor sanırım??

Tek isimle sesleniliyor ne olsa bari uzun olmasın tek olsun bizim dediğimiz densin diye düşünüyoruz. Çünkü anne baba olarak iki isimle seslensek bile digr yakınlar tek isim kullanır büyük ihtimal
bizde babasıyla anlaşamıyoruz o yüzden çift isim olacak hem biri dini biri normal isim olsun dedik çocuk hangisini severse alternatif olur ama bir kaç arkadaşım da iki isim koydu ikisini birden sesleniyor ya da bi birisi bi diğeri gibi =)

hem zararlı hem de şu an zaten rahat edemiyorum sırtüstü. gerçi hiç b türlü rahat edemiyorum da :)
ben sırtüstü çok rahatım da acı su geliyor neyse ben öyle yatmayım korktum

mdf sagliksiz mi?
açıkcası bilmiyorum ama mobilya gibi kalitesi yok diyolar kimisi de aynı diyorlar sonuç olarak plastikten iyidir. siz de mi mdf aldınız görebilir miyim

kizlar benim gittigim ozel hastanede nobet sistemi varmis. yani suan beni takip eden doktorum doguma denk gelemeyebilir ve doguma baska bir doktor girebilirmis. eski merkezimde de ayni durum vardi. sizlerin hastanesinde boyle bir durum var mi?
devletteyse öyle tabi. benm gittiğim hastanede öyle ama bence farketmez buna takma. bu doğum işi şans işi. sonuçta muayene farklı uygulama farklı bir şey. kimi özellerde de doktor kendini göstermiyormuş bile.

çocuğun sağlıklı doğsun doğumun kolay olsun önemli olan bu bence o kişi bu kişi doğurtmuş farketmez

Bence 10 kg almazsın daha ama dikkat et onumuzdeki donemde sanirim alinacak 4 kg civari bir kg var... ben 66 ile baslamistim 75 oldum 30 haftada 9 kg almis oldum heralde 13 ile tamamlarim gibime geliyor
bende 6 ayda 11 kilo aldım canım ya normal mi sence
randevuma çok var sana yazayım dedim =)
56 ydım 67 oldum
70le kapatırım diyordum ama 7. aydan itibaren daha çok alınıyor diye duydum
kilo alayım sıkıntı yok ama çok mu yemişim ya

biz daha almadik. suan arastirma asamasindayiz. belis marka yatak ve dolaba baktik,hosumuza gitti. bir kismi sunta bir kismi mdf. kim oldugunu hatirlayamadim ama bi arkadas kizina almis 11 sene once ve saglam oldugunu soylemisti.

kesinlikle saglikla kucaklamak tek dilegimiz. hangi doktor oldugu onemli degil ama hic tanimadigimiz bir doktorla doguma girmek nasil olur diye de dusunmuyor degilim. bakalim her sey kismet. belki de kendi doktorum denk gelecek,bilemiyorum.

bir kısmı sunta bir kısmı mdf nasıl oluyor
geçmişe baktım biraz sanırım özele gidiyorsunuz tabi özele gidip böyle bi durumla karşılaşmak biraz kafa karıştırıcı olabilir
ama biz devlete gidenler zaten bunu bilerek gidiyoruz =)

evet ozele gidiyorum. ekstra ucretle kendi doktorumuz geliyormus ama sehirdisindaysa gelecegini sanmam.burdan once gittigim hastanede de ayni sistem vardi. bakalim hakkimizda hayirlisi.

yatagin yan cephelerinin mdf,alttaki cekmecelerinin sunta olmasi gibi.

bu arada sen neden sırt üstü yatamıyorsun canm??
bende saçını batıl inançlardan dolayı mı kestiremedin acaba diye sordum =)

Canım ağırlık yapıyor belim ağrıyor , 1 250 gr'dı 2 hafta önce, daha da ağırlaştığını hissediyorum. Bi de böbreklere baskı yaparmış sola dönük yatman daha sağlıklı olur demişti doktorum, ama önemli olan uyuman nasıl uyuyabilirsen uyu demişti.
Saçlarımı batıl inançları da bahane ederek kestirmiyorum şu an
Karşımdaki insana göre değişiyor söylemlerim Eğer batıl inancı varsa hemen savunmaya geçiyorum 'Ay nasıl kestireyim aa' diyorum 'Artık doğumdan sonra' diyor hemen Eğer yoksa doğruyu söylüyorum, kıyamıyorum diyorum. 'Bi doğsun da saçlarıma bakacak vaktim olmayınca kestircem ben fark edene kadar uzar' yine diyorum.

sırtüstü yatmak neden zararlı ki

nasıl ilk doğumu yaptırmıyor
özelde ki mi devlette ki mi bu anlamadm
zaten doğum hastanesine gidiyorum demedin mi canım kafam karıştı iyice
bu arada bende ankara hangi hastane ve hangi doktor seninkiler
Normal devlet hastanesiydi canim simdi dun basladim doqum hastanesine.Ankaradaysan bilirsin zubeyde hanim dogum evi oraya basladim bakalim hayirlisi artik :):) Rabbim iyi doktorlarla karsilastirsin kolay dogumlar nasip etsin :)

günaydın kızlarr, bende en çok sırt üstü ve sağ tarafta uyuyabiliyorum sırt üstü yattığımda kızım rahat durmuyor hemen dönüyorum ama sol tarafımda mümkün değil uykuya dalamıyorum sağ tarar ağırlıklı uyuyorum, oğlumda da öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…