2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende de tam rahim ağzı civarında bir batma okuyor bir de karnımın alt tarafında ağrılar oluyor. Ayakta kalınca falan kramp gibi. Ne oluyor anlamadım. O dediğin şey mi acaba

Gerçekten hic duymamıştım pazartesi randevum var bende sorayım bari

Antreman :))) asıl uykusuzluk yeni başlayacak daha,, doğmadan alıştırıyo bizi bebeler :)

Ah cnm Allah korumuş ben 6 ay kadar once haberlerde duymustum benzer bir durumda hemsire bebegi iceri itmis dr gelmedi diye ve bebek oksijensiz kalmis yuzde 90 engelli olmuş valla bebek geliyorsa gelecek salin gitsin tabi karsida tutacak biri olsun :)

Bende de tam rahim ağzı civarında bir batma okuyor bir de karnımın alt tarafında ağrılar oluyor. Ayakta kalınca falan kramp gibi. Ne oluyor anlamadım. O dediğin şey mi acaba
Karninin altinda adet sancisina benziyorsa evt onlar... ben de de oluyor dr normal dedi tabiki sikligi onemli duzensiz ise hicbir onemi yokmus

Gerçekten hic duymamıştım pazartesi randevum var bende sorayım bari
Dr unuzun üslubu cok onemli tabi bu gibi durumlarda bazi drlarin tersledigini duymustum. Benimki sagolsun hemen acti arastirdi bir daha bu ilaci hicbir hastama recete etmeyecegim dedi.

Günaydın kızlar.

Sizde de uykuya dalmada zorlanma var mı? Bugünlerde kafama taktığım bir kaç ufak şey var ondan mı oluyor yoksa hamilelikten mi karar veremedim.

Ay bende de 1-2 gündür oluyor, yatarken nefes almakta zorlanıyor gibi oluyorum uykuya dalarken. Gerçi sadece yatarken değil yemekten sonra da aynı durum oluyor, karnım şiştikçe diyaframa çöküyor ciğerlere baskı uyguluyor bebek herhalde nefes almayı zorlaştırıyor. O yüzden de uykuya dalmak biraz zorlaşıyor.

Senin findik da aliyo canim gelisiyo buyuyo sende hiç üzme kendini..dun bana doktor dedi ki pekmez iç oksijen al hergun yürüyüş yap dedi..dene sende canım.. gerçi pekmezi sabah ac karna içim dedim 1 kasik aldim..içtiğim gibi midemde ne varsa çıktı tahin pekmez yiyorum bende napim

Canım aşağı yukarı aynı şey, evet. Ben de onu yaşıyorum. Önemli bir şey değildir herhalde.

Aynen canım, hafiften zorlukları başladı sanırım hamileliğin. Neyse daha büyük sorunlar olmasın da bunlara razıyız.

Senin bu dediğin şey bende sürekli oluyor
Ama bebeğin hareketi değil mi o? Bir yerde sertleşip sonra gevşiyor.
Aynı şeyden söz etmiyor olabiliriz belki.
Benim biraz adet ağrısı gibi. Adet olunca yaşanan ağrı gibi, kasılma gibi değil. Ama rahim ağzı civarında batma gbi bir ağrım da var.
Ptesi günü nst ye bağladı doktor, sancı değil dedi.
Ama bir hafta vagihex kullandım ondan da oluyor olabilirmiş.
Bir hafta daha bekleyeceğim devam ederse tekrar doktoruma giderim diyorum.

Ayyyy insaAllah canim benim Rabbim hepimizin bebisine saqlik sihhat versin buqun doktor ultrason aletini nereye tutsa oraya vuruyo rahatsizmi oldu ne minik kizim
Ya evet beni de nst ye bağladılar, içeride çıkdırdı sanki, sürekli kıpırdandı, panik olmuş canı yanmış gibi geldi, sakinleştirmek için karnıma koyup elimi konuştum bebeğimle ama daha önce hiç böyle can havli çırpındığını görmemiştim. Rahatsız mı oluyorlar yaa? Üzüldüm ben de

Bende kontrolde doguranlardanim :)) 40. Hafta son kontrolde doktor 3 cm açılma var dedi suni sancı verdi 3.saatte kızım kucagimdaydi kendi sancim hiç olmadı evde beklesem ne olurdu bilmiyorum

Canım nst nasıl bir şey? Özel bir şey mi yapıyorlar orada ki bebekler rahatsız oluyor?

Cnm ayni seyleri yasiyoruz çok normal yerleri daraliyor artik istedikleri gibi at kosturamayacaklar :)

Ne kadar güzel haberlerle gelmişsin. Maşallah size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…