- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Nst karnınıza bant gibi biseyle bı alet bağlıyorlar hem sanciyi hemde bebeğin kalp atışını takip ediyoCanım nst nasıl bir şey? Özel bir şey mi yapıyorlar orada ki bebekler rahatsız oluyor?
Saol canım, bakalım ne zaman giricez. Tabi ne kadar geç olursa o kadar iyi :)Nst karnınıza bant gibi biseyle bı alet bağlıyorlar hem sanciyi hemde bebeğin kalp atışını takip ediyo
Ya ben mememden huyluyumdur, emzirme kısmı zor gelir mi acaba hep bir korkum var. Ama sen şiir gibi konuşunca, aslansın sen kesseler acımaz moduna geçtim :))
Kızımın doktoru bana hiç yapmamıştı :)) 40. Haftaya kadar rutin kontrol yapıldı bakalım bu doktor ne yapicakSaol canım, bakalım ne zaman giricez. Tabi ne kadar geç olursa o kadar iyi :)
Seni neden baqladdilar canim ? Ben qirdiqimde 20 haftalikti kalp atisi qibi vurdu hepYa evet beni de nst ye bağladılar, içeride çıkdırdı sanki, sürekli kıpırdandı, panik olmuş canı yanmış gibi geldi, sakinleştirmek için karnıma koyup elimi konuştum bebeğimle ama daha önce hiç böyle can havli çırpındığını görmemiştim. Rahatsız mı oluyorlar yaa? Üzüldüm ben de
Kızımın doktoru bana hiç yapmamıştı :)) 40. Haftaya kadar rutin kontrol yapıldı bakalım bu doktor ne yapicak
Canim nst karnina kemer qibi bisey baqliyolar oda bi nakinaya baqli tabi.Orda doqum kasilman varmi yani kasilman baslamismi falan diye grafikler cikiyo ona bakiyolar :):) kemer biraz sktqi icin rahatsiz oluyo bebekker bence bide sirt ustu yatiyoruz falan :):)Canım nst nasıl bir şey? Özel bir şey mi yapıyorlar orada ki bebekler rahatsız oluyor?
Günaydın kızlar.
Sizde de uykuya dalmada zorlanma var mı? Bugünlerde kafama taktığım bir kaç ufak şey var ondan mı oluyor yoksa hamilelikten mi karar veremedim.
Çok güzel bir jest olmuş canım bravo kayınvalideneKızlar bu da bize günün sürprizi oldu :) KV bize sürpriz yapıp bebek arabası sipariş etmiş internetten. :) Ofise geldi, şaşırdım baya. :) Daha önce dışarda yemek yerken yan masada bu bebek arabasından vardı, ben de eşime "Bundan alabiliriz." demiştim, oradan aklında kalmış. İnsan mutlu oluyor. İnşallah güzel günler de kullanırız :)
Canim nst karnina kemer qibi bisey baqliyolar oda bi nakinaya baqli tabi.Orda doqum kasilman varmi yani kasilman baslamismi falan diye grafikler cikiyo ona bakiyolar :):) kemer biraz sktqi icin rahatsiz oluyo bebekker bence bide sirt ustu yatiyoruz falan :):)
Vay ne harika bir jest :) Güzel gunlerde kullanın inşallah.Kızlar bu da bize günün sürprizi oldu :) KV bize sürpriz yapıp bebek arabası sipariş etmiş internetten. :) Ofise geldi, şaşırdım baya. :) Daha önce dışarda yemek yerken yan masada bu bebek arabasından vardı, ben de eşime "Bundan alabiliriz." demiştim, oradan aklında kalmış. İnsan mutlu oluyor. İnşallah güzel günler de kullanırız :)
Çok güzel bir jest olmuş canım bravo kayınvalideneGüzel günlerde kullanın
Saol canım benim inşallah.Vay ne harika bir jest :) Güzel gunlerde kullanın inşallah.
Ben de hep zayıftım şu an 7-8 aldım çok tombik geliyorum kendime. Hatta eşim de gülüyo dalga geçiyor yarışırız diyeBu arada herkes cok sasiriyor... heralde benden cok kilo almami bekliyormus herkes insanlar uzerinde öyle bir etkim varmiş onu anladim esim bile rekor kiracagimi dusunuyormus... yani tamam balik etli bir insanim da niye 30 kg alirmisim gibi gelmis herkese onu anlamadim :)
Ayy ne güzel sürpriz.. güle güle kullansın bebiş rahat etsin icinde :) Benim KV de gecen hafta para verdi gidin gönlünüze göre alın besigini arabasını dedi sen herşeyi beğenmiyosun diye küçücük bi laf soksada espriyle karışıkKızlar bu da bize günün sürprizi oldu :) KV bize sürpriz yapıp bebek arabası sipariş etmiş internetten. :) Ofise geldi, şaşırdım baya. :) Daha önce dışarda yemek yerken yan masada bu bebek arabasından vardı, ben de eşime "Bundan alabiliriz." demiştim, oradan aklında kalmış. İnsan mutlu oluyor. İnşallah güzel günler de kullanırız :)
Ben de öyle yapıyorum hatta unutuyorm diye not ediyorum. Aynen öyle ne yaptığını biliyosun çok yediğinde ertesi gün fren yapıyosun. Ben çok yediğim günün ertesini atlıyorum tartılmıyorum amaYok cnm o kadar almazsın artık. Hiç moralini bozma... Bu hamilelikte çözümü sık tartılmakta buldum ben bu arada. İlkinde uzun aralıklarla tartılıyodum ve ucu kaçıyodu... doğduktan sonra da öyle yaptım hatta uzun süre... sonra daha sık tartılmaya başladım, abartmamam gerektiğini hatırlamak adına çok işe yaradı, kilo vermeye başladımmm ve tekrar hamile kaldım :))))) ama aynen öyle devam ediyorum, sık tartılmayın derler hep diyetisyenler falan ama bende çok işe yaradı kontrolü elime almak açısından... istersen bi de öyle dene :)
Ayy ne güzel sürpriz.. güle güle kullansın bebiş rahat etsin icinde :) Benim KV de gecen hafta para verdi gidin gönlünüze göre alın besigini arabasını dedi sen herşeyi beğenmiyosun diye küçücük bi laf soksada espriyle karışıkinsan çok mutlu oluyo..gerci benimki alışveriş delisi daha biz bebek dusunmuyoken cocugun hastane çıkışından ateş olcerine herseyini aldı bizi heveslendirsin diye hepsini mavi almış erkek olur diye ama kızım oluyo şimdi benim Kv bi degisik alem
15 kg ya kadar normal bence 7 8 kg da gayet bu haftada normal hic canini sıkma bir de zayif olanlar zaten daha fazla alirlar diye duyuyorum ben. Mesela benim zayif bir insan olarak degerlendirilmem icin 56 kg olmam gerekirdi ama 66 idim bu sebeple zaten 10 kg fazlam vardi hamile kaldigimda bunu da duşunmem lazim tabi :)Ben de hep zayıftım şu an 7-8 aldım çok tombik geliyorum kendime. Hatta eşim de gülüyo dalga geçiyor yarışırız diyeYazlıklar çıktığı gibi geri kalktı nerdeyse arkadaşlarla konuştum 22-30 arası almış geneli.şükrettim kendime
Canım kv cok ince fikirliymiş hayırlı günlerde kullanin :)Canım ben de çok mutlu oldum. KV gittikçe daha iyi davranıyor bana :) "Gezdikçe kendini babannesinin kollarında hissetsin." dedi bir de duygusal duygusal :) O başka bir şehirde yaşıyor çok göremicem diye üzülüyor herhalde. Neyse araba işi aradan çıktı, rahatladım ben de biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?