2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya ben mememden huyluyumdur, emzirme kısmı zor gelir mi acaba hep bir korkum var. Ama sen şiir gibi konuşunca, aslansın sen kesseler acımaz moduna geçtim :))

:))) ben de öyleydim,, hatta Ayşe 2 yaşında memeyi bırakınca kendim bile dokunamaz hale geldim tekrar, yıkanırken bile lifi süremiyodum doğrudüzgün :))) ama mesela pedagog günde 5-10 dk memeyle temas ederek yatmasına vs izin verin, çok doğal istemesi dedi, ben de izin verdim uzun süre. Strese girdiğinde üzüldüğünde falan emme pozisyonunda göğsüme yatıyordu hemen. Şimdi bile yapıyor bazen.. ama ondan hala hiç huylanmıyorum. Emzirmek başka bişey, bambaşka bir bağ; nasıl ki şimdi yediğim içtiğim ona da yarıyor, Allah canımdan can yaratıyor diyorsun, emzirirken de mucize gibi geliyor insana.. çocuğuma mütemadiyen kan veriyorum , başka kimsenin kuramayacağı ve koparamayacağı bir bağ kuruyorum diye düşünüyosun... hiç merak etme, istiyosan sütün de olur seve seve emzirirsin de :)

Seni neden baqladdilar canim ? Ben qirdiqimde 20 haftalikti kalp atisi qibi vurdu hep buyuk ihtimal rahatsiz oluyolar yazik

Kızlar bu da bize günün sürprizi oldu :) KV bize sürpriz yapıp bebek arabası sipariş etmiş internetten. :) Ofise geldi, şaşırdım baya. :) Daha önce dışarda yemek yerken yan masada bu bebek arabasından vardı, ben de eşime "Bundan alabiliriz." demiştim, oradan aklında kalmış. İnsan mutlu oluyor. İnşallah güzel günler de kullanırız :)

Eklentiler

• IMG_5887.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 103
Canım nst nasıl bir şey? Özel bir şey mi yapıyorlar orada ki bebekler rahatsız oluyor?
Canim nst karnina kemer qibi bisey baqliyolar oda bi nakinaya baqli tabi.Orda doqum kasilman varmi yani kasilman baslamismi falan diye grafikler cikiyo ona bakiyolar :):) kemer biraz sktqi icin rahatsiz oluyo bebekker bence bide sirt ustu yatiyoruz falan :):)

Günaydın kızlar.

Sizde de uykuya dalmada zorlanma var mı? Bugünlerde kafama taktığım bir kaç ufak şey var ondan mı oluyor yoksa hamilelikten mi karar veremedim.

Bende var maalesef Tam dalıyorum sonra her saga sola dönüste yine uyanıyorum,ondan sonra bile zor dalıyorum uykuya
sanırım hamilelikten...

Çok güzel bir jest olmuş canım bravo kayınvalideneGüzel günlerde kullanın

Evet canım ondandır o zaman. Kıyamam ya rahatsız mı oluyorlar, çok sıkmasınlar kemeri :)

Vay ne harika bir jest :) Güzel gunlerde kullanın inşallah.

Çok güzel bir jest olmuş canım bravo kayınvalideneGüzel günlerde kullanın

Canım ben de çok mutlu oldum. KV gittikçe daha iyi davranıyor bana :) "Gezdikçe kendini babannesinin kollarında hissetsin." dedi bir de duygusal duygusal :) O başka bir şehirde yaşıyor çok göremicem diye üzülüyor herhalde. Neyse araba işi aradan çıktı, rahatladım ben de biraz.

Ben de hep zayıftım şu an 7-8 aldım çok tombik geliyorum kendime. Hatta eşim de gülüyo dalga geçiyor yarışırız diye Yazlıklar çıktığı gibi geri kalktı nerdeyse arkadaşlarla konuştum 22-30 arası almış geneli.şükrettim kendime

Ayy ne güzel sürpriz.. güle güle kullansın bebiş rahat etsin icinde :) Benim KV de gecen hafta para verdi gidin gönlünüze göre alın besigini arabasını dedi sen herşeyi beğenmiyosun diye küçücük bi laf soksada espriyle karışık insan çok mutlu oluyo..gerci benimki alışveriş delisi daha biz bebek dusunmuyoken cocugun hastane çıkışından ateş olcerine herseyini aldı bizi heveslendirsin diye hepsini mavi almış erkek olur diye ama kızım oluyo şimdi benim Kv bi degisik alem

Ben de öyle yapıyorum hatta unutuyorm diye not ediyorum. Aynen öyle ne yaptığını biliyosun çok yediğinde ertesi gün fren yapıyosun. Ben çok yediğim günün ertesini atlıyorum tartılmıyorum ama

Saol canım benim inşallah Sizinkinin de yöntemi çok iyiymiş :) Bebişler rahat etsin inşallah. Cidden alemler ya, bazen seviyorsun bazen kızıyorsun ama bugün dedim "iyiki varlar."

15 kg ya kadar normal bence 7 8 kg da gayet bu haftada normal hic canini sıkma bir de zayif olanlar zaten daha fazla alirlar diye duyuyorum ben. Mesela benim zayif bir insan olarak degerlendirilmem icin 56 kg olmam gerekirdi ama 66 idim bu sebeple zaten 10 kg fazlam vardi hamile kaldigimda bunu da duşunmem lazim tabi :)

Canım kv cok ince fikirliymiş hayırlı günlerde kullanin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…