2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maasallah darısı başımıza

Başlangıç ve şuanki kilolarımız aynı dün doktora gitmiştim şuana kadar abartı değil ama bundan sonra yediklerimize dikkat edelim dedi hamurişinden uzak dur ve yürüyüş yap dedi yani normal sınırların içindeyiz ama bırakırsak da ucu kaçacak gibi o yüzden temkinli olmakta fayda var

Aynı şey bende de var canım herkes aa çok iyi hiç kilo almamışsın diyor aslında ben bile kendime şaşırıyorum hamile kaldığımda kesin yüz kilo olurum derdim. eşim bile diyor çok kilo almadın diye. 65 kg hamile kaldım baya yemek yememe rağmen şuan 27 haftadayız 72 kg bende 12-13 le kapatsam iyi olur diyorum.

Ne güzeellll :)
Güzel günlerde kullan...

Insallah cok kilo almadan tamamlariz sureci yapi olarak kiloya egimli insanlar cok zor veriyor zaten 1 kg yi bile

Kızlar bugün hastanede yenidoğan bakım ve doğum eğitimi varmış, doktorlar falan katılıyormuş. İşten izin aldım, oraya geçicem birazdan. Aklımda baya bir soru var, fırsat bulabilirsem sorucam hepsini.

Faydalı şeyler öğrenirsem yazarım size de :) Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

iyi günlerde sağlıkla kullansın canım bebeğim, kv çok ince düşünmüş gerçekten

Kizlar bazen bebeqim irkilir gibi hareket ediyo sanki karnim titresir qibi oluyo normalmiki bu ? Boyle olan varmi ?

Kizlar bazen bebeqim irkilir gibi hareket ediyo sanki karnim titresir qibi oluyo normalmiki bu ? Boyle olan varmi ?
Normaldir galiba canım benimkinin yaptıklarını söylesem bi:) bazen resmen takla atıyo sanki ya da kayıp bir yerden başka bir yere geçiyor farklı farklı hareketler anlayacağın:)

Ben de 80hün kala gittim 1059gr dı

Doktor birşey demedi ama sadece ters duruyor dedi. Gerçi benim kendi doktorum yoktu, başka bir doktora görünmek durumunda kaldım
Demekki normal o zaman canim ya cok kafaya taktim kendimi de bebegimi de uzmek istemiyorum sonucta 4 kilo dogan bebek de var 2.5 kilo dogan da yeter ki sağlıklı olsunlar. Pozisyonu daha degisir su an yerleri var canim

Normaldir galiba canım benimkinin yaptıklarını söylesem bi:) bazen resmen takla atıyo sanki ya da kayıp bir yerden başka bir yere geçiyor farklı farklı hareketler anlayacağın:)
Cok ilqinc demi :):) ben bazen iste dokunuyorum hissediyomu diye 3 yerden ayri vuruyo kafa kol bacak galiba

CANIM SENİN GERİLİK NEKADARKİ AZ İSE HİÇ ÖNEMSEME ÜZÜLME BESLENMENE DİKKAT ET YETER BİR BAŞKA SORUN YOKSA
1 hafta canım. Sağolasın. Siz de en yakın zamanda haftasını yakalacaksiniz ins.

Ayyyy nebileyim canim korktum ya tovbe tovbe nolduki acaba diyorum sola yattiqim an yapinca caninimi acittim qibisinden dusundum :):)
Canm gebelikle ilgili okuduğum bir kitapta rahmin, bebegin içinde bulunduğu sıvının ve anne karnının bebek için muhteşem bir koruma kalkani oluşturduğunu söylüyordu. Trafik kazaları ve emniyet kemeri kullanımı ile ilgili bir yazıydı. Çok ağır bir darbe almadığı sürece orada incinmesi imkansız.

Evet canim onu biliyorumda iste insan qenede evhamlaniyo :):):) ben hamileykende trafik kazasi qecirdim yani 12 haftalik falandi cok sukur bisey olmadi heralde bundan sonra olmaz :):):)

Güle gule kullanın canim. Ince dusunceli bir kv varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…