2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok ince bir düşünce güle güle kullanin

Selamlar güzel anneler umarim herkes iyidir, ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama maalesef sonucum 176 çıktı üç gün sonra tekrar bu sefer de 100 gramla yükleme yapılacak ve daha uzun sürelerde ölçüm yapılacak. Bakalım o nasıl çıkacak. O da yüksek çıkarsa diyetisyen der heralde doktor daha görüşmedik onu. İnsülin falan olmasın diye duadayım bakalım ne çıkacak...

inşallah insülüne gerek kalmaz canm, ama gerekirsede mecburen kullanıcaksın,kullanmamak daha kötü sanırım, hakkınızda hayırlısı olsun canm ve inşallah sonuçlarında iyi çıkar

cok guzel bir jest olmus
gule gule kullansin bebis

Gecmis olsun cnm,insallah cıkmaz ama cıksa da cok stres yapma.Benim arkadasımda cıktı,gerekli onlemleri alıp yemesine icmesine dikkat etti masallah 1 yasında saglıklı bir kızı var:)Allah dermansız dert vermesin yeter ki.

Ben de öyle yapıyorum hatta unutuyorm diye not ediyorum. Aynen öyle ne yaptığını biliyosun çok yediğinde ertesi gün fren yapıyosun. Ben çok yediğim günün ertesini atlıyorum tartılmıyorum ama

Ben de arada yapıyorum onu :))))) burada deli gibi yedim yalnız,, aklım çıkıyo İstanbul'a dönünce artı 5 kilo görücem diye :)))

Aynen canım, öyle bir şarkı var ya "Belki alışmam lazım." diye. İçimden onu mırıldanıyorum :)

İyiymiş :)))) gerçekten de alışmak lazım,,, çünkü uykuyu seven bebek bile olsa başlarda uyandırıp emzirmek gerekiyo her halikarda, o da bebekte uyku düzeni varsa bile anneninkini mahvetmeye yeterli :))

Geçmiş olsun canım inşallah insulinsiz atlatırsın diye düşünüyorum aşırı yüksek değil gibi diyet + spor oneriyorlarmis. Ben de haftaya ikinci testi yaptıracağım.

Güle güle kullanın, çok hoş olmuş düşünmeleri ve alıp göndermeleri. Bu araba çok güzel biz hep bunu alırız diyorduk çok beğendiğimiz için son anda yine bu markanın farklı bir modelini almaya karar verdik. Çok hafif ve çıkartıp takmak kolay, inşallah rahatlıkla ve mutlulukla kullanırsınız :)

Teşekkürler canım, amin inşallah bakalım böyle güzel haberler iyi oluyor.. evet daha dikkatli şekeri daha çok kesmek diyet vs gerekecek ilk etapta inşallah çözüm olur diyorum..

Geçmiş olsun canım inşallah insulinsiz atlatırsın diye düşünüyorum aşırı yüksek değil gibi diyet + spor oneriyorlarmis. Ben de haftaya ikinci testi yaptıracağım.

Evet canım sinir 140 çok aşırı bir fark yok diyetle geçer umarım. Senin de güzel sonuçların çıkar umarım insan bi tedirgin oluyor ister istemez...

InsaAllah yarin detaylida bi sknti cikmaz kizlar ya nedense icimde bi korku var benim bi sknti dustu icime sebepsiz

kontroller oncesi boyle korkularin olmasi normal canim. bende de oluyor ama muayeneden sonra geciyor bir sorun yoksa . senin de bir sorun cikmaz insallah,muayene sonrası rahatlarsin.
InsaAllah canim ben 19.haftada ozele qitmistim ozaman bana doktor demistiki neden ayritiliyi bukadar erken yapmis doktorun demisti qercekten 3 dk bile surmemisti hic icime sinmemisti.Simdi tekrarlanmasi açısından aslinda mutluyum suan 26 olduk eminim hersey dahada belirqindir organlari vs. Dediqin qibi insanda bi tedirqinlik oluyo umarim quzel haberlerle qelirim

evet kimisi erken gonderiyor ama biraz daha gec gidince daha iyi oluyor,kalp daha net izlenebiliyor. benimki 40dk. falan surmustu,benim normal muayenem bile 15dk.sürüyor. 3 dk.hakikaten azmis. ama simdi dedigin gibi her sey daha detayli cikar ve daha uzun surer bence.
zaten rapor yazip veriyorlar ya,3 dk.da butun organlara tek tek bakip olculerini nasil alabildi ki!!
insallah saglikli oldugunu duyacaksin doktordan

Kizlar gecmis konularda trafik kazasindan bahsedilmis. Hamileler icin ozel kemerler var ben yaklasik 2 aydir kullaniyorum. Emniyet kemerinin karnin ustunden gecen kisimi bacaklarindan geciriyor. Mutlaka arabaya binecekseniz kullanin ya da arka koltuklar da iyi bir alternatif :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…