Normal cnmKizlar bazen bebeqim irkilir gibi hareket ediyo sanki karnim titresir qibi oluyo normalmiki bu ? Boyle olan varmi ?
Çok ince bir düşünce güle güle kullaninKızlar bu da bize günün sürprizi oldu :) KV bize sürpriz yapıp bebek arabası sipariş etmiş internetten. :) Ofise geldi, şaşırdım baya. :) Daha önce dışarda yemek yerken yan masada bu bebek arabasından vardı, ben de eşime "Bundan alabiliriz." demiştim, oradan aklında kalmış. İnsan mutlu oluyor. İnşallah güzel günler de kullanırız :)
inşallah insülüne gerek kalmaz canm, ama gerekirsede mecburen kullanıcaksın,kullanmamak daha kötü sanırım, hakkınızda hayırlısı olsun canm ve inşallah sonuçlarında iyi çıkarSelamlar güzel anneler umarim herkes iyidir, ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama maalesef sonucum 176 çıktı üç gün sonra tekrar bu sefer de 100 gramla yükleme yapılacak ve daha uzun sürelerde ölçüm yapılacak. Bakalım o nasıl çıkacak. O da yüksek çıkarsa diyetisyen der heralde doktor daha görüşmedik onu. İnsülin falan olmasın diye duadayım bakalım ne çıkacak...
Kızlar bu da bize günün sürprizi oldu :) KV bize sürpriz yapıp bebek arabası sipariş etmiş internetten. :) Ofise geldi, şaşırdım baya. :) Daha önce dışarda yemek yerken yan masada bu bebek arabasından vardı, ben de eşime "Bundan alabiliriz." demiştim, oradan aklında kalmış. İnsan mutlu oluyor. İnşallah güzel günler de kullanırız :)
olur olur arada kronik sekilde dvamlı olursa o zaman doktoruna danıs bence :)Ayyyy nebileyim canim korktum ya tovbe tovbe nolduki acaba diyorum sola yattiqim an yapinca caninimi acittim qibisinden dusundum :):)
Selamlar güzel anneler umarim herkes iyidir, ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama maalesef sonucum 176 çıktı üç gün sonra tekrar bu sefer de 100 gramla yükleme yapılacak ve daha uzun sürelerde ölçüm yapılacak. Bakalım o nasıl çıkacak. O da yüksek çıkarsa diyetisyen der heralde doktor daha görüşmedik onu. İnsülin falan olmasın diye duadayım bakalım ne çıkacak...
Ben de öyle yapıyorum hatta unutuyorm diye not ediyorum. Aynen öyle ne yaptığını biliyosun çok yediğinde ertesi gün fren yapıyosun. Ben çok yediğim günün ertesini atlıyorum tartılmıyorum ama
Aynen canım, öyle bir şarkı var ya "Belki alışmam lazım." diye. İçimden onu mırıldanıyorum :)
Geçmiş olsun canım inşallah insulinsiz atlatırsın diye düşünüyorum aşırı yüksek değil gibi diyet + spor oneriyorlarmis. Ben de haftaya ikinci testi yaptıracağım.Selamlar güzel anneler umarim herkes iyidir, ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama maalesef sonucum 176 çıktı üç gün sonra tekrar bu sefer de 100 gramla yükleme yapılacak ve daha uzun sürelerde ölçüm yapılacak. Bakalım o nasıl çıkacak. O da yüksek çıkarsa diyetisyen der heralde doktor daha görüşmedik onu. İnsülin falan olmasın diye duadayım bakalım ne çıkacak...
inşallah insülüne gerek kalmaz canm, ama gerekirsede mecburen kullanıcaksın,kullanmamak daha kötü sanırım, hakkınızda hayırlısı olsun canm ve inşallah sonuçlarında iyi çıkar
Kızlar bu da bize günün sürprizi oldu :) KV bize sürpriz yapıp bebek arabası sipariş etmiş internetten. :) Ofise geldi, şaşırdım baya. :) Daha önce dışarda yemek yerken yan masada bu bebek arabasından vardı, ben de eşime "Bundan alabiliriz." demiştim, oradan aklında kalmış. İnsan mutlu oluyor. İnşallah güzel günler de kullanırız :)
Gecmis olsun cnm,insallah cıkmaz ama cıksa da cok stres yapma.Benim arkadasımda cıktı,gerekli onlemleri alıp yemesine icmesine dikkat etti masallah 1 yasında saglıklı bir kızı var:)Allah dermansız dert vermesin yeter ki.
Geçmiş olsun canım inşallah insulinsiz atlatırsın diye düşünüyorum aşırı yüksek değil gibi diyet + spor oneriyorlarmis. Ben de haftaya ikinci testi yaptıracağım.
Evet aynen insan bir tedirgin oluyor ama inşallah bir sorun çıkmaz dikkat ettikten sonra.Evet canım sinir 140 çok aşırı bir fark yok diyetle geçer umarım. Senin de güzel sonuçların çıkar umarım insan bi tedirgin oluyor ister istemez...
InsaAllah yarin detaylida bi sknti cikmaz kizlar ya nedense icimde bi korku var benim bi sknti dustu icime sebepsiz
InsaAllah canim ben 19.haftada ozele qitmistim ozaman bana doktor demistiki neden ayritiliyi bukadar erken yapmis doktorun demisti qercekten 3 dk bile surmemisti hic icime sinmemisti.Simdi tekrarlanmasi açısından aslinda mutluyum suan 26 olduk eminim hersey dahada belirqindir organlari vs. Dediqin qibi insanda bi tedirqinlik oluyo umarim quzel haberlerle qelirimkontroller oncesi boyle korkularin olmasi normal canim. bende de oluyor ama muayeneden sonra geciyor bir sorun yoksa . senin de bir sorun cikmaz insallah,muayene sonrası rahatlarsin.
InsaAllah canim ben 19.haftada ozele qitmistim ozaman bana doktor demistiki neden ayritiliyi bukadar erken yapmis doktorun demisti qercekten 3 dk bile surmemisti hic icime sinmemisti.Simdi tekrarlanmasi açısından aslinda mutluyum suan 26 olduk eminim hersey dahada belirqindir organlari vs. Dediqin qibi insanda bi tedirqinlik oluyo umarim quzel haberlerle qelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?