2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ben de korkuyorum

Uzun bir aradan sonda tekrar merhaba anneler. Nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür.
Yarıdan çoğu gitti az kaldı inşaAllah kavuşmaya.
Oğlumda büyüyor 1 buçuk yaşını geçti bile.
2 çocuklu hayat nasıl olacak çok merak ediyorum.
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
Dualarınızı beklerizm.

Ben kendim basladim canim.Hem balik yiyemiyorum hemde omeqaya ihtiyaci var bebeqin oyuzden kullaniyorum.Saaolsun burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle basladim :)
bende balık yiyemiyorum bi doktora danışayım adı neydi unuttum.

yani özele gittiğin için biraz diret bence konuş bi doktorunla. mdf ve sunta karışımı sorun olur muymuş araştırdın mı peki. sanki aynı şeyler

bana da kestirme dedi bi arkadaş ama Kuran ı Kerim de yazmayan şeylere itibar etmek iyi değil netten de baktım öyle bi şey yok diyorlar. ben iki kez uçlarından aldırdım benmde uzun çok bunalttı dökülmesi çok oldu o sebeple. tek batıl inancım bıçağı elden almamak
Normal devlet hastanesiydi canim simdi dun basladim doqum hastanesine.Ankaradaysan bilirsin zubeyde hanim dogum evi oraya basladim bakalim hayirlisi artik :):) Rabbim iyi doktorlarla karsilastirsin kolay dogumlar nasip etsin :)
geçmişe baktımda sen doğum hastanesi olmayan yerlere gitmişsin arkadaşında gidiyormuş memnunmuş neden devam etmedin
evet canım bende oraya gidiyorum şu an
senin doktorun kim neden ilk orada başlamadın
canım boyum 1.60 çok kilom yoktu normaldim zaten hızlı alıp hızlı verebilen bi yapıya sahibim korkum kilodan yok ama keşke bebek alsa. ben elbet veririm ama yararlı olsa ona keşke. pekte yararlı şeyler yemediğim için.nasıl besleniyorsunuz ??

yürüyüş kaç dk yapmalıyız. tempolu mu??
hamurişi seviyorm ama beni nasıl yakıyor. acı su çok geliyor mecbur kestim

Bizim dr.mzda rentıptan geçme ceylan hastanesinde bnde çok memnunum canım şimdilik inş böle devam ederiz Sizin muayene ve doğum ücretleri ne kadar hastanenizde ?
Canım hala songül hanıma mı gidiyosun bende ona gidiyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri bir yoldaşa ihtiyacım var hastane ve doktor hakkında

çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim
nerden öğrendin bunları doktordan mı netten mi bir de neden sola dönüş??

Canım ben çok araştırıyorum her şeyi, bu bilgiler hem araştırarak öğrendiklerim hem doktorumla konuştuklarım, karışık :) Sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da bebeği etkiliyor. O yüzden en sağlıklısı sola yatmak. Hatta ben sağa doğru döndüğümde nefesim kesiliyor gibi oluyor hiç rahat edemiyorum ve hemen sola dönüyorum.

Ben omega 3 un cok faydasini gordum valla herseyden yiyorum ama ev yemegi disardan birsey yemiyorum öyle adana kebaplar vb... tencere yemegi yiyorum cnm az tuzlu salca yerine domates rendeli zaten oldum olasi pek yag salca tuz olan yemek yemem. Maalesef ekmek tuketiyorum normalde gunde 2 dilim yerdim sadece kahvaltida ama hamile kaldigimdan beri 6 dilime cikti toplamda her ogun 2 ser dilim yiyorum maalesef. Cikolata fln hic tuketmiyorum ama canim arada cips istiyor ve ayda 2 defa tuketiyorum ki cok sakincali ama ne yapayim oldum olasi cok severdim

Bana mesafesi cok uzakti 2 otobus qidis 2 otobus qelisti canim oyuzden qidemedim ama artik qidecem mecbur malum az kaldi suan oraya yeni basladim canim belirqin bi doktor yok senin onerebileceqin birisi varmi ? :)

günaydın kızlarr,
zaten uyumakta zorluk çekiyorum birde gece bacağıma kramp girdi, ağrısından hiç uyuyamadım gece

MasaAllah canim hem sana hem bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…