2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide
moralini bozma canım, doktor bir yorumda bulunmadı mı konu ile ilgili,en güzel bilgiyi onlar verirler, suyu arttırmanın da yolları var, bildiğim bol su içmen,bol bol dinlen,havuç suyu,hindistan cevizi suyu, herşey yoluna giricek sen sıkma canını ok

Kafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide

Suyu bol iç, içebiliyorsan 3 litre olmadı en kötü 2 litre içmeye çalış gün içinde. Sabah kalkar kalkmaz başla, sürekli gözünün önünde dursun. Havuç suyu iyi geliyor diye okumuştum, bol bol havuç suyu içebilirsin. Kafa geriliği için bir şey dedi mi doktor, 10 gün kadar ileri geri olması normal diyorlar, doktor ne dedi? Çok iyi beslen, her gün düzenli beslenmeye çalış ceviz, et, yoğurt vs. düzenli kullan, düzelir inşallah. Bak diğer yerleri yetişmiş zamanına. Bir de sıkıntı yapma bunun için, stres olmak ne sana yarar getirir ne de bebeğine. Düzelecek, kafası da yetişecek diye telkinlerde bulun sürekli kendine, yetişir zamanla. Daha doğuma var :)

Belki de sadece kafası küçüktür canım çok dert etme bunu. Bir de suyu için havuç suyu iç, havuç tüket bol bol.

Slm canım dün doktora gittim bebeğimi gördüm iyimiş rahim agzınada baktı iyi dedi bebek kilo alıyor diye böyle oluyor korkma dedi.

günaydın kızlarr,
zaten uyumakta zorluk çekiyorum birde gece bacağıma kramp girdi, ağrısından hiç uyuyamadım gece
Kalsiyum eksikliginden cnm bana da oluyor takviye yapmamiz lazim
Maaşallah cnm

önerdiğiniz ilacın adı tam nedir
bende cips seviyorum yiyorum haftada bi =(
dışarda da yemek yiyorum
ekmek ben sevmezdim ama hamilelikte benmde tüketimim arttı
cips neden çok çok zararlı nasıl yağ ile yapıldığını bilmediğimizden ve pakette olduğu için dimi
bir de ben hamileliğin ilk ayları kahve içtim mecburen bulantımın durması için günde 1 tane küçük fincan bi şey olmuş mudur bebeğe =(
kuruyemiş meyve yoğurt vs tüketimlerin nasıl canım

Canim bana doktor erken doqum suphesiyle baktiqinda karnim sert olduqu icin kasik aqrim olduqu icin erken doqum olabilir demisti nstye baglamisti ama bu baski meselesi hic olmamisti bende
Cocuk kilo almış o yüzdenmiş dün doktora gittim acılamama baktı yokmuş.

sol tarafımız hep ağrırmış hissi oluyor bende de yani sürekli sürekli yatınca =)

Doğum izni 2 ay doğum öncesi 2 ay da doğum sonrası bu sürede maaş tam yatıyor evet
ben zaten ayrıldım işten ama arkadaş yarım yatacak demişti o da hamile o yüzden sordum
2 ay doğum öncesi olan izni 1 ay doğum öncesi 3 ay doğum sonrası gibi ayarlamak mümkün mü
özel sektör mü sizin

Hiç canını sıkma güzelim bişey çıkmıycak benim tüm vücudunda gerilik var seninki diğer haftalarda topluycaktır emin ol hemen içmeye başla bide haindistan cevizi suyunu bulabilirsen iç canım çok etkili diyolar sakın canını sıkma

Merhaba
bende özel sektordeyim,1 ay once 3 ay sonra olarak kullanacagım.Maas ya tam yatıyor ya da izin bitince toplam alıyorsun sgk dan.

Öncelikle alacagin omega 3 krilom veya redkrill oil onun disinda gunde 2 kahveye zaten izin var ve 2 gunde 1 fincan kahve hala tuketiyorum ben bundan birsey olmaz. Paketlenmis gidalar pek cok yonden zararli oncelikle vucuttaki tuz dengesini bozuyor ve gebelikte tansiyona sebebiyet veriyor gebelikte yuksek tansiyon bulgusu oldugunda bebegi miadi gelmeden aliyorlar mesela ray topiginde bir arkadasimizin bebegini 36. Haftada tansiyon yuzunden sezeryanla aldilar. Tabi icindeki yag ve yapim kosullari ayrica paketli urunlerin bagimlilik yapmasi da cabasi. Sonucta yedigimiz ictigimiz herseyden bebislerde nasipleniyorlar. Bunlar disinda disardaki yemekleri tuketmemeni tavsiye ederim turkiyede hijyen diye birsey yok evden gotur isyerine sandwic ye daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…