- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
moralini bozma canım, doktor bir yorumda bulunmadı mı konu ile ilgili,en güzel bilgiyi onlar verirler, suyu arttırmanın da yolları var, bildiğim bol su içmen,bol bol dinlen,havuç suyu,hindistan cevizi suyu, herşey yoluna giricek sen sıkma canını okKafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide
1 ay oncesine kadar uyuyordum simdi onu da cok yapamiyorum karnim buyudukce uyumak da zorlasiyor daha 2 ay var ne olacak bakalimSen resmen doğurmuş gibisin gerçekten :) öğlen uyuyabiliyo musun bari??
Kafa capi varya
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide
Belki de sadece kafası küçüktür canım çok dert etme bunu. Bir de suyu için havuç suyu iç, havuç tüket bol bol.Ya canim cok skldi ya ben zaten evhamli biriyim simdi ne uyku kalir bende ne biseyAllah korusun kafasinda bi problem cikmasin ama diqerleride qeriydi onlar duzelmis.Bakalim Rabbim hayirlisini versin bekleyip qorecez havuc suyunu bende duydum hemen yapiyim
Slm canım dün doktora gittim bebeğimi gördüm iyimiş rahim agzınada baktı iyi dedi bebek kilo alıyor diye böyle oluyor korkma dedi.Canım ben 1 ay önce benzer bir durum yaşadım. Bir gün resmen yürüyemiyordum. Doktoru aradım, yürüyemiyorsan acil rahim ağzına bakmamız lazım dedi, gittim bir şey çıkmadı neyseki. O dönemler magnezyumu ihmal etmiştim ondan oldu sanırım. İnşallah senin de öyle bir şey çıkar. Arayıp sormanda takip etmende fayda var.
Kalsiyum eksikliginden cnm bana da oluyor takviye yapmamiz lazimgünaydın kızlarr,
zaten uyumakta zorluk çekiyorum birde gece bacağıma kramp girdi, ağrısından hiç uyuyamadım gece
Kalsiyum eksikliginden cnm bana da oluyor takviye yapmamiz lazimgünaydın kızlarr,
zaten uyumakta zorluk çekiyorum birde gece bacağıma kramp girdi, ağrısından hiç uyuyamadım gece
Maaşallah cnmGünaydın kızlar...
Dün çok sükür kontrol iyi gecti,hersey yolunda.Plasentanın asagıda olma durumu devam ediyor sadece.2 hafta sonra iş son benim...
3 hafta da 400 gr almısım :) kızımda 390 gr almıs,1400 gr olmus...Şimdilik bizde haberler böyle...
Doğum izni 2 ay doğum öncesi 2 ay da doğum sonrası bu sürede maaş tam yatıyor evetdoğum izninde maaşınız tam mı yatıyor
önerdiğiniz ilacın adı tam nedirBen omega 3 un cok faydasini gordum valla herseyden yiyorum ama ev yemegi disardan birsey yemiyorum öyle adana kebaplar vb... tencere yemegi yiyorum cnm az tuzlu salca yerine domates rendeli zaten oldum olasi pek yag salca tuz olan yemek yemem. Maalesef ekmek tuketiyorum normalde gunde 2 dilim yerdim sadece kahvaltida ama hamile kaldigimdan beri 6 dilime cikti toplamda her ogun 2 ser dilim yiyorum maalesef. Cikolata fln hic tuketmiyorum ama canim arada cips istiyor ve ayda 2 defa tuketiyorum ki cok sakincali ama ne yapayim oldum olasi cok severdim
Cocuk kilo almış o yüzdenmiş dün doktora gittim acılamama baktı yokmuş.Canim bana doktor erken doqum suphesiyle baktiqinda karnim sert olduqu icin kasik aqrim olduqu icin erken doqum olabilir demisti nstye baglamisti ama bu baski meselesi hic olmamisti bende
Dr ne dedi?Kafa capi varya
Suyun yetersiz dedi bide
sol tarafımız hep ağrırmış hissi oluyor bende de yani sürekli sürekli yatınca =)Canım ben çok araştırıyorum her şeyi, bu bilgiler hem araştırarak öğrendiklerim hem doktorumla konuştuklarım, karışık :) Sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da bebeği etkiliyor. O yüzden en sağlıklısı sola yatmak. Hatta ben sağa doğru döndüğümde nefesim kesiliyor gibi oluyor hiç rahat edemiyorum ve hemen sola dönüyorum.
ben zaten ayrıldım işten ama arkadaş yarım yatacak demişti o da hamile o yüzden sordumDoğum izni 2 ay doğum öncesi 2 ay da doğum sonrası bu sürede maaş tam yatıyor evet
Gunaydinlarrrr
Bizde hastanedeyiz bakalim neler olacak
Ya canim cok skldi ya ben zaten evhamli biriyim simdi ne uyku kalir bende ne biseyAllah korusun kafasinda bi problem cikmasin ama diqerleride qeriydi onlar duzelmis.Bakalim Rabbim hayirlisini versin bekleyip qorecez havuc suyunu bende duydum hemen yapiyim
ben zaten ayrıldım işten ama arkadaş yarım yatacak demişti o da hamile o yüzden sordum
2 ay doğum öncesi olan izni 1 ay doğum öncesi 3 ay doğum sonrası gibi ayarlamak mümkün mü
özel sektör mü sizin
kalsiyumum biraz düşük ewet canım haklısın, o hiç aklıma gelmemişti çok sağolKalsiyum eksikliginden cnm bana da oluyor takviye yapmamiz lazim
Öncelikle alacagin omega 3 krilom veya redkrill oil onun disinda gunde 2 kahveye zaten izin var ve 2 gunde 1 fincan kahve hala tuketiyorum ben bundan birsey olmaz. Paketlenmis gidalar pek cok yonden zararli oncelikle vucuttaki tuz dengesini bozuyor ve gebelikte tansiyona sebebiyet veriyor gebelikte yuksek tansiyon bulgusu oldugunda bebegi miadi gelmeden aliyorlar mesela ray topiginde bir arkadasimizin bebegini 36. Haftada tansiyon yuzunden sezeryanla aldilar. Tabi icindeki yag ve yapim kosullari ayrica paketli urunlerin bagimlilik yapmasi da cabasi. Sonucta yedigimiz ictigimiz herseyden bebislerde nasipleniyorlar. Bunlar disinda disardaki yemekleri tuketmemeni tavsiye ederim turkiyede hijyen diye birsey yok evden gotur isyerine sandwic ye daha iyiönerdiğiniz ilacın adı tam nedir
bende cips seviyorum yiyorum haftada bi =(
dışarda da yemek yiyorum
ekmek ben sevmezdim ama hamilelikte benmde tüketimim arttı
cips neden çok çok zararlı nasıl yağ ile yapıldığını bilmediğimizden ve pakette olduğu için dimi
bir de ben hamileliğin ilk ayları kahve içtim mecburen bulantımın durması için günde 1 tane küçük fincan bi şey olmuş mudur bebeğe =(
kuruyemiş meyve yoğurt vs tüketimlerin nasıl canım
Doğum iznine ayrilmama 3 hafta kaldı benim hayırlısıyla 32. Hafta olsun ayrilicam. Sonra da inşallah 37 hafta 38 haftaları da görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?