2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
iyi günlerde sağlıkla kullansın canım bebeğim, kv çok ince düşünmüş gerçekten

Çok ince bir düşünce güle güle kullanin

vay cok guzel bi jest :) gule gule iyi gunlerde kullanin

Ne kadar nazik bir hareket :) güzel ve sağlıklı günlerde kullanın canım

Kızlar hepinize çok teşekkürler Dün evde açtık, kurmaya çalıştık biraz :) Hoşumuza gitti bizim de, inşallah güzel günlerde kullanırız.

Canım aynı bu sabah yaşadıklarımı anlatmışsın. Durduk yere 6da uyandım, 1 saat uyuyamadım ki uykumda var yani. Kafamda rahat aslında ama uykuya dalamadım. Tam dalar gibi olmuşum alarm çaldı. Artık "uykusuz her gece" şarkısını söylüyorum içimden :) Niye böyle olduk ki biz bir anda :)

Saol canım :) Çok güzel anlatmışsın, eline sağlık. Artık nst günlerimiz yaklaşıyor sanki. :)

Beni anlatmışsın sanki. Demek ki o duyguyla ve sağladığı fayda için yani bebiş için herşey Gözde alınıyor :) yaa özlüyorum bazen, karnımdan çıkarıp öpesin geliyor.

Az kaldıııı :) bool bol öpücez :) ben Ayşe'yi çok öptüm wala, başkasına öptürmedim ama kendim resmen yedimmm :))

Canım benim gayet iyi anlatmışsın :) Kafamda canlandı, az kaldı artık sanki ortalama 4-5 haftaya gireriz biz de gibi geliyor :)

Helena canım gebelikte tempoyu sen belirliyosun rahatsız olmayacağın şekilde çok yavaş olmayan tempoda yürüyebilirsin dediğim gibi buna en iyi sen karar verirsin ben nefes nefese kalmamaya ve herhangi bir ağrı sancı duymamaya dikkat ediyorum yürürken. Günlük 30-40 dakika gayet ideal. Hamurişini kesip proteine ağırlık vermek hem bize hem bebişe en faydalı olanı

Kafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide

Kafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide

yavrum suyun için havuç suyu içebilirsin çok duydum iyi geldiğini gerilik içinde canını sıkma yemene dikkat et birde ananas ile hindistan cevizi suyu çok iyi geliyomuş ben şuan kullanıyorum

Bişey olmaz sen maşallah sonlara yaklaştın baya. Hamileyken kilo almaya kimse laf edemez özgürken azcık da yemeden zarar gelmez bence

Saol cnm,,, gerçekten de az kaldı çok şükür... İstanbul'da düzene sokarım tekrar inşallah. Ama kola ve kahve falan da fazla kaçırdım biraz. Ona üzülüyorum. Yarın dönüyoruz, detoks yapıcam bi hafta :)))))

Saol canım :) Çok güzel anlatmışsın, eline sağlık. Artık nst günlerimiz yaklaşıyor sanki. :)
Rica cnm :) evet çok az kaldı,,, heyecanlı bi süreç gerçekten de... Ama benim sancım çıkmadığı için krize giriyodum :))))) en son doğuma girerken yaptılar, hala hiç yoktu :) belki bu sefer farklı olur diye epey hevesle bekliyorum aslında :)

Bana mesafesi cok uzakti 2 otobus qidis 2 otobus qelisti canim oyuzden qidemedim ama artik qidecem mecbur malum az kaldi suan oraya yeni basladim canim belirqin bi doktor yok senin onerebileceqin birisi varmi ? :)
büşra demir çendik var canım o çok iyi
gülşah dağdeviren de alternatif olabilir büşra hoca olmadığında gidersin
emre bey de var emre bey bi tane soy isim hatırlamıyorum ama onun odasındaki cihazda foto vermiyor bi sıkıntı var ondan oraya gitme
selcan doktora gitmedim hiç ama iyi diyorlar bunlara al randevu
12. ve 13. odalara alma asistan çıkıyor karşına. bi de saynur yılmaz a alma onunda asistanı bakıyor. sıra alırken mutlaka belirt sor asistan olmasın lütfen de. yani randevu alamazsan da orada fişle sıra alırken bankolara sor onlar yardımcı oluyor kim asistan kim değil.
doğumu nerde yapacaksın canm
sen hangi doktora gittin etlikte şimdi.
ankara tıpı neden bıraktın
çok sordum ama

yavrum suyun için havuç suyu içebilirsin çok duydum iyi geldiğini gerilik içinde canını sıkma yemene dikkat et birde ananas ile hindistan cevizi suyu çok iyi geliyomuş ben şuan kullanıyorum
Ya canim cok skldi ya ben zaten evhamli biriyim simdi ne uyku kalir bende ne bisey Allah korusun kafasinda bi problem cikmasin ama diqerleride qeriydi onlar duzelmis.Bakalim Rabbim hayirlisini versin bekleyip qorecez havuc suyunu bende duydum hemen yapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…