Güle güle kullanın, çok hoş olmuş düşünmeleri ve alıp göndermeleri. Bu araba çok güzel biz hep bunu alırız diyorduk çok beğendiğimiz için son anda yine bu markanın farklı bir modelini almaya karar verdik. Çok hafif ve çıkartıp takmak kolay, inşallah rahatlıkla ve mutlulukla kullanırsınız :)
Ben de uykuya dalmada da problem var
Sabahın köründe Yok yere uyanıyorum bir de, kendimle kavga ediyorum resmen. Alarmın çalmasına 1 saatten fazla var uyanıyorum, sonra da ayılıyorum baya.
Aslında çok uyuyasım oluyor ama vücut uyanıyor.
Saçma
Canım aynı bu sabah yaşadıklarımı anlatmışsın. Durduk yere 6da uyandım, 1 saat uyuyamadım ki uykumda var yani. Kafamda rahat aslında ama uykuya dalamadım. Tam dalar gibi olmuşum alarm çaldı. Artık "uykusuz her gece" şarkısını söylüyorum içimden :) Niye böyle olduk ki biz bir anda :)
Cnm bebeği rahatsız edicek bişey yok,, merak etmeyin. annenin karnına bir kemerle iki tane alıcı cihaz yerleştiriyolar. bebeğin kalp atım hızını ve rahmin kasılmalarını kayıt ediyolar. Anneye de bişey veriyolar, bebek hareket ettikçe ona basıyosun. Bebek hareket ederken kalp atım hızı artıyor mu ona bakılıyor, bir de sancı var mı yok mu diye... hiçbi zararı yok bebeğe yani. Anlam ifade etmesi açısından ileri haftalarda yapılıyo. Yalnız sırt üstü yatarak yapıldığı için belki rahatsızlık hissediyoruzdur diye düşünüyorum :) yoksa bazen uyanmıyo bile bebiş, şeker falan yediriyolar ve tekrar yapıyolar.
Beni anlatmışsın sanki. Demek ki o duyguyla ve sağladığı fayda için yani bebiş için herşey Gözde alınıyor :) yaa özlüyorum bazen, karnımdan çıkarıp öpesin geliyor.
bulaşık süngeri boyutunda bir plastik parça ve iki tarafına bağlı lastik gibi ipler var, o parçayı tam göbek deliğinin oraya koyup lastikle beline bağlıyorlar. O pozisyonda yatıyorsun bebeğin kalp atışı ve senin sancını kayıt ediyor cihaz. Aynı ekg çektirmek gibi.
Ay Ne güzel anlatamadım
Helena
canım gebelikte tempoyu sen belirliyosun rahatsız olmayacağın şekilde çok yavaş olmayan tempoda yürüyebilirsin dediğim gibi buna en iyi sen karar verirsin ben nefes nefese kalmamaya ve herhangi bir ağrı sancı duymamaya dikkat ediyorum yürürken. Günlük 30-40 dakika gayet ideal. Hamurişini kesip proteine ağırlık vermek hem bize hem bebişe en faydalı olanı
Kafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide
Kafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide
yavrum suyun için havuç suyu içebilirsin çok duydum iyi geldiğini gerilik içinde canını sıkma yemene dikkat et birde ananas ile hindistan cevizi suyu çok iyi geliyomuş ben şuan kullanıyorum
Saol cnm,,, gerçekten de az kaldı çok şükür... İstanbul'da düzene sokarım tekrar inşallah. Ama kola ve kahve falan da fazla kaçırdım biraz. Ona üzülüyorum. Yarın dönüyoruz, detoks yapıcam bi hafta :)))))
Rica cnm :) evet çok az kaldı,,, heyecanlı bi süreç gerçekten de... Ama benim sancım çıkmadığı için krize giriyodum :))))) en son doğuma girerken yaptılar, hala hiç yoktu :) belki bu sefer farklı olur diye epey hevesle bekliyorum aslında :)
Bana mesafesi cok uzakti 2 otobus qidis 2 otobus qelisti canim oyuzden qidemedim ama artik qidecem mecbur malum az kaldi suan oraya yeni basladim canim belirqin bi doktor yok senin onerebileceqin birisi varmi ? :)
büşra demir çendik var canım o çok iyi
gülşah dağdeviren de alternatif olabilir büşra hoca olmadığında gidersin
emre bey de var emre bey bi tane soy isim hatırlamıyorum ama onun odasındaki cihazda foto vermiyor bi sıkıntı var ondan oraya gitme
selcan doktora gitmedim hiç ama iyi diyorlar bunlara al randevu
12. ve 13. odalara alma asistan çıkıyor karşına. bi de saynur yılmaz a alma onunda asistanı bakıyor. sıra alırken mutlaka belirt sor asistan olmasın lütfen de. yani randevu alamazsan da orada fişle sıra alırken bankolara sor onlar yardımcı oluyor kim asistan kim değil.
doğumu nerde yapacaksın canm
sen hangi doktora gittin etlikte şimdi.
ankara tıpı neden bıraktın
çok sordum ama
yavrum suyun için havuç suyu içebilirsin çok duydum iyi geldiğini gerilik içinde canını sıkma yemene dikkat et birde ananas ile hindistan cevizi suyu çok iyi geliyomuş ben şuan kullanıyorum
Ya canim cok skldi ya ben zaten evhamli biriyim simdi ne uyku kalir bende ne bisey Allah korusun kafasinda bi problem cikmasin ama diqerleride qeriydi onlar duzelmis.Bakalim Rabbim hayirlisini versin bekleyip qorecez havuc suyunu bende duydum hemen yapiyim