2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
çlışmıyorum canım sen çalışıyor musun
doktor bana süt kat kahvene demişti ama sütsüz içtiğimde olmuştu
sen nasıl içiyorsun
birde sütünü yoğurdunu kuruyemiş gibi şeylerde neler tüketmek iyi
süt yoğurt aklıma gelmiyor benm
gelsede market ürünleri kullanıyorum diğerini hiç kullanamam marketin de faydası olur mu ki.
dün semiz otlu salata yaptım hoşuma gitti sanırım tek faydalı yiyeceğim =)
bir de çorba sorayım içiyor musun

Kafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide

geriden gelme durumu bende de vardı 2 hafta olarak.Dün gittigimde 1 haftaya düsmüstü,hersey cok normal dedi.O yüzden takmıyorum hiç.Çok çok insanda var bu.
su için havuc suyu iyi diyorlar...

zaman yaklassin iyice,o zaman konusurum. simdiden strese sokmayim kendimi:)

baktigimiz marka belis ama onun disinda baktiimiz yerlerde de hep oyleydi yani sunta+mdf.
belis 20 yildir varmis,alanlar memnun demekki.

ayni durum bende de var,saga donunce rahat yatamiyorum ama hep sola yatinca bacagim agridigi icin arda saga dönüyoum mecburen. sırt üstünü hic soylemiyorum,nefesim kesiliyor oyle yatinca.

Bende rahimagzinda dikis var bu sebeple calismiyorum. Kahve olarak da turk kahvesi tuketiyorum bildigin orta seker :) yogurdu evde kendimiz yapiyoruz inek sutunden ama bu hani dogal urunler satan yerler var ya oradan edinip yapacaksin yani kutu sutten degil. Onun disinda ictigim sut kutu pastorize süt bunun sebebi de acik sut tuketilmeden kaynatilmali ve kaynatilan sutun pek cok yararli seyi de gittigi icin direk pastorize sut iciyorum ama yogurt icin acik sut kullaniyorum. Zaten yaparken mecbur kaynatiyorsun onu. Kuruyemis tuketiyorum badem findik ceviz ama onu da abartmadan gunde toplam 1 avuç. Yani 3 ceviz 8 findik 8 badem en fazla... kayisi kurusu tuketiyorum canim tatli cektiginde.

merhaba kizlar...banada doktor 10 gun onden gidiyor bebegin iri haftasına gore demişti..suyunda cok fazla dedi...yarin kontrol var bakalim ne diyecek...32. haftanin izninede neredeyse 4 hafta var...verebildigi kadar izin istiycem dayanamıyorum yol cok yoruyor...bu sebepten dolayi izin verirlermi ki devletten bilmem...olmazsa birde ozel e giderim...sekerimde 167 yüksek dedi...belki sekerden dolayi bebek iri olabilir dedi

doğum izninde maaşınız tam mı yatıyor
canım kurumdan kuruma değişiyormuş bazıları her ay maaşını yatırıyor sen sonradan sgkdan yatan parayı maliyeye yatırıyormuşsun.Ama normal şartlarda sgk raporun bitince toplu veriormuş parayı 4 ay boyunca maaş yok yani

kızlar doktora 28.haftada gittim çıkarkende bir daha ne zaman geliyim kontrole dedim 34. haftada dedi zaman aralığı çok değil mi ya :)

doğumdan sonra her ay ziraat bankasına yatırıyorlar,(4 ay sonra değil)ayın 8-14 arası da çekebiliyoruz,tabiki tamamını değil, kesintiye uğruyor maaşımız,25 ay önce böyleydi değişmediyse eğer

Belki de sadece kafası küçüktür canım çok dert etme bunu. Bir de suyu için havuç suyu iç, havuç tüket bol bol.

geriden gelme durumu bende de vardı 2 hafta olarak.Dün gittigimde 1 haftaya düsmüstü,hersey cok normal dedi.O yüzden takmıyorum hiç.Çok çok insanda var bu.
su için havuc suyu iyi diyorlar...
Kizlar doktorun yanina qirdim suyun iyi sinirda deil dedi ama yinede bi riskli qebeliqe yollayalim seni dedi orayada qirdim.Detayli ultradon olcumleriyle bizim risk açisindan baktiqimiz olcumler farkli bide ben qoreyim dedi suyun 10 cm gayet normal olmasi qerektiqi kadar hic canini sikma dedi.Peki qerilik onemlimi dedim sen 26 dasin qerilik 25 onemli deil o dedi.Allah'a sukurler olsun icimi ferahlatti son doktor

izin verirler mi bilemedim canım doktordan doktora değişiyor bazısı hemen yazıyor bazısı sorun çıkartabiliyor, şekerine dikkat ediyorsundur zaten, 10 gün ilerden gitmesi çokta anormal değil, şekeri olmayıp 10 gün ilerden gidenlerde war,şimidlik bence iri bebek demeleri için erken gibi, benimde hep ultrasonda 2 hafta önden gidiyordu oğlum, ama ultrason ölçümlerinden daha az doğmuştu 2.980 kg :) zaman geçtikçe çalışmak gerçekten zorluyor, bütün gün geçmek bilmiyor walla hele sıcaklar başlayınca napıcaz bilmiyorum, oğlumda 37 ye kadar çalışmıştım ama şimdi sanki dayanamıyacakmışım gibi geliyor Allah yardımcımız olsun

hadi gözünaydın canm, çok sewindim

Maşallah kuzuya annesi harika durumda

2 yıl önce bi akrabamız böyle almışta en son rapor bitince vermişler parasını

sgk dan para neden maliyeye yatırılıyor ki

evet sana dikiş atıldığını okumuştum canm
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
teşekkür ederim

E yani iyiki aciklama yapilmis cok sukur

2 yıl önce bi akrabamız böyle almışta en son rapor bitince vermişler parasını
evet bizim işçilerde öyle alıyordu ama herhangi bi konuda rapor alıncaydı o.
yani doğum izni dediğiniz şeyde o zaman iş yerinin tanıdığı hak değil yine raporsa kesinti olur o zaman

Arkadaşlar siteye bi giriyorum birsürü yazı yükleniyo yetişemiyorum bi whatsapp grubu falan mı yapsak yada varmı açan oldu mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…