Cnm stres yok bak bende de var bikac arkadaşta daha var geri durumu..Hersey düzelicek biz elimizden geleni yapalım beslenmeye dikkat edelimm..uzme sakin kendini de bebisi de..Kafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide
Yasak cnmArkadaşlar siteye bi giriyorum birsürü yazı yükleniyo yetişemiyorum bi whatsapp grubu falan mı yapsak yada varmı açan oldu mu :)
Ya canim cok skldi ya ben zaten evhamli biriyim simdi ne uyku kalir bende ne biseyAllah korusun kafasinda bi problem cikmasin ama diqerleride qeriydi onlar duzelmis.Bakalim Rabbim hayirlisini versin bekleyip qorecez havuc suyunu bende duydum hemen yapiyim
Öncelikle alacagin omega 3 krilom veya redkrill oil onun disinda gunde 2 kahveye zaten izin var ve 2 gunde 1 fincan kahve hala tuketiyorum ben bundan birsey olmaz. Paketlenmis gidalar pek cok yonden zararli oncelikle vucuttaki tuz dengesini bozuyor ve gebelikte tansiyona sebebiyet veriyor gebelikte yuksek tansiyon bulgusu oldugunda bebegi miadi gelmeden aliyorlar mesela ray topiginde bir arkadasimizin bebegini 36. Haftada tansiyon yuzunden sezeryanla aldilar. Tabi icindeki yag ve yapim kosullari ayrica paketli urunlerin bagimlilik yapmasi da cabasi. Sonucta yedigimiz ictigimiz herseyden bebislerde nasipleniyorlar. Bunlar disinda disardaki yemekleri tuketmemeni tavsiye ederim turkiyede hijyen diye birsey yok evden gotur isyerine sandwic ye daha iyi
Maşallah kuzuya annesi harika durumda
yani farklı uygulama olmaması gerek aslında, ama neden böyle olmuş anlıyamadım,ben her ay maaş gibi gidip çekmiştim bankadan2 yıl önce bi akrabamız böyle almışta en son rapor bitince vermişler parasını
çlışmıyorum canım sen çalışıyor musun
doktor bana süt kat kahvene demişti ama sütsüz içtiğimde olmuştu
sen nasıl içiyorsun
birde sütünü yoğurdunu kuruyemiş gibi şeylerde neler tüketmek iyi
süt yoğurt aklıma gelmiyor benm
gelsede market ürünleri kullanıyorum diğerini hiç kullanamam marketin de faydası olur mu ki.
dün semiz otlu salata yaptım hoşuma gitti sanırım tek faydalı yiyeceğim =)
bir de çorba sorayım içiyor musun
1,5 AY yapıyor ,bana cok geldi.Normalde ayda bir,sonra 15 güne düsüyor..kızlar doktora 28.haftada gittim çıkarkende bir daha ne zaman geliyim kontrole dedim 34. haftada dedi zaman aralığı çok değil mi ya :)
merhaba kizlar...banada doktor 10 gun onden gidiyor bebegin iri haftasına gore demişti..suyunda cok fazla dedi...yarin kontrol var bakalim ne diyecek...32. haftanin izninede neredeyse 4 hafta var...verebildigi kadar izin istiycem dayanamıyorum yol cok yoruyor...bu sebepten dolayi izin verirlermi ki devletten bilmem...olmazsa birde ozel e giderim...sekerimde 167 yüksek dedi...belki sekerden dolayi bebek iri olabilir dedi
Kısa kollulari yeni doğan almak daha mantıklı kaç tane konusunda bende pek kararsızım açıkçası az alsan sürekli elde yikaman gerekicek.cok alsan hemen kuculucek :)) uzun kollulari 3_6 ay alırsan daha iyi olur kısa denk gelicek çünkü o ayları gerçi ne olur ne olmaz uzun kollu yeni doğan olması lazım gibi geliyor büyük kıyafet Almayada pek gerek yok aslında doğduktan sonrada alınabilir kilo durumuna göreKızlar ya geçen alışveriş stresi sardı demistim:)) bana bi yardımcı olur musunuz?
Kaç tane, kaç aya uygun
*Uzun kollu body
*Kısa kollu body
*Alt (tayt)
*Tulum vs.
aldınız? Annem almış bana ama farklı aylara uygun. Çoğu da 6-9 ay arası. Acaba kaç tane kaç aya uygun almak gerekir. Bana aşağı yukarı bir rakam verir misiniz?
Bir de H&M'den alayım dedim ama nasıldır acaba kalitesi? Yaşadığım şehirde güzel bir şey bulamadım pek internet üzerinden alayım dedim.
senin doğumun ağustos sonu olduğu için canım çok fazla kısa kollu almana gerek yok bence sezeryan veya erken doğum ihtimaline karşı 0-3 ay 5 tane alsan yeterli olur sanırım kısa kollulardan, uzun kollulardan da 8 tane felan.Kızlar ya geçen alışveriş stresi sardı demistim:)) bana bi yardımcı olur musunuz?
Kaç tane, kaç aya uygun
*Uzun kollu body
*Kısa kollu body
*Alt (tayt)
*Tulum vs.
aldınız? Annem almış bana ama farklı aylara uygun. Çoğu da 6-9 ay arası. Acaba kaç tane kaç aya uygun almak gerekir. Bana aşağı yukarı bir rakam verir misiniz?
Bir de H&M'den alayım dedim ama nasıldır acaba kalitesi? Yaşadığım şehirde güzel bir şey bulamadım pek internet üzerinden alayım dedim.
Kızlar ya geçen alışveriş stresi sardı demistim:)) bana bi yardımcı olur musunuz?
Kaç tane, kaç aya uygun
*Uzun kollu body
*Kısa kollu body
*Alt (tayt)
*Tulum vs.
Gözün aydın canım burda benim gibi geri haftasında olan çok. 1 hafta da önemli değil dr un dediği gibi biz evham yapıyoruz biraz da :)Kizlar doktorun yanina qirdim suyun iyi sinirda deil dedi ama yinede bi riskli qebeliqe yollayalim seni dedi orayada qirdim.Detayli ultradon olcumleriyle bizim risk açisindan baktiqimiz olcumler farkli bide ben qoreyim dedi suyun 10 cm gayet normal olmasi qerektiqi kadar hic canini sikma dedi.Peki qerilik onemlimi dedim sen 26 dasin qerilik 25 onemli deil o dedi.Allah'a sukurler olsun icimi ferahlatti son doktor
Semiz otu çok iyi demir kaynağıdır onu yoğurtla birlikte tüketmen bütün demiri yok eder canım bence limon sarımsak falan bu şekilde yemen daha yararlı olacaktır benden sana tavsiye. ayrıca et ürünlerin de geçerli yanında hep ayran içeriz ya yanlış farkında olmadan hiç vitamin alamıyoruz dikkat etmek gerek banada doktorum tavsiye etmişti yıllar önce kansızlık yaşadığım için o yüzden dikkat ederim hep. :)semizotu salatasini bulgurlu,yogurtlu ve cevizli yapiyorum ben canim. omega 3 deposu oluyor.
Semiz otu çok iyi demir kaynağıdır onu yoğurtla birlikte tüketmen bütün demiri yok eder canım bence limon sarımsak falan bu şekilde yemen daha yararlı olacaktır benden sana tavsiye. ayrıca et ürünlerin de geçerli yanında hep ayran içeriz ya yanlış farkında olmadan hiç vitamin alamıyoruz dikkat etmek gerek banada doktorum tavsiye etmişti yıllar önce kansızlık yaşadığım için o yüzden dikkat ederim hep. :)
Semiz otu çok iyi demir kaynağıdır onu yoğurtla birlikte tüketmen bütün demiri yok eder canım bence limon sarımsak falan bu şekilde yemen daha yararlı olacaktır benden sana tavsiye. ayrıca et ürünlerin de geçerli yanında hep ayran içeriz ya yanlış farkında olmadan hiç vitamin alamıyoruz dikkat etmek gerek banada doktorum tavsiye etmişti yıllar önce kansızlık yaşadığım için o yüzden dikkat ederim hep. :)
Pastörize süt ile yoğurt yaparken sadece mayalama ılıklığına ısıtman yeterli oluyor canm. Öyle de yapabilirsinBende rahimagzinda dikis var bu sebeple calismiyorum. Kahve olarak da turk kahvesi tuketiyorum bildigin orta seker :) yogurdu evde kendimiz yapiyoruz inek sutunden ama bu hani dogal urunler satan yerler var ya oradan edinip yapacaksin yani kutu sutten degil. Onun disinda ictigim sut kutu pastorize süt bunun sebebi de acik sut tuketilmeden kaynatilmali ve kaynatilan sutun pek cok yararli seyi de gittigi icin direk pastorize sut iciyorum ama yogurt icin acik sut kullaniyorum. Zaten yaparken mecbur kaynatiyorsun onu. Kuruyemis tuketiyorum badem findik ceviz ama onu da abartmadan gunde toplam 1 avuç. Yani 3 ceviz 8 findik 8 badem en fazla... kayisi kurusu tuketiyorum canim tatli cektiginde.
Tesekkurler cnm disardaki sutle yapinca sanki daha bir otantik dogal oluyor ya o sebepten acik sutle yapiyorumPastörize süt ile yoğurt yaparken sadece mayalama ılıklığına ısıtman yeterli oluyor canm. Öyle de yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?