2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kafa capi varya
BPD 24 hafta 4 qun cikti ben 26+2 deyim
Neden bole cikti bunun haricinde diqer qeriliklerim duzelmis.Uyumlu cikti hepsi cok moralim bozuldu ya
Suyun yetersiz dedi bide
Cnm stres yok bak bende de var bikac arkadaşta daha var geri durumu..Hersey düzelicek biz elimizden geleni yapalım beslenmeye dikkat edelimm..uzme sakin kendini de bebisi de..

canim suyu az iciyordun hatirladigim kadariyla. normal suyu gunde 3 litre icsen yetecektir.
kafasinda da bir sey cikmayacak insallah. uzulup bebegini strese sokma. duzelecek diye dusun surekli.

zehirlenmeler en cok salatalardan olurmus. dedigin gibi evde yaptigimiz bir sandvic disarda yedigimiz her seyden faydalidir.

evde kendimiz kizartsak patatesleri ve birkac gun bekletsek ne hale geliyorlar. o cipslerde neler var kimbilir.

semizotu salatasini bulgurlu,yogurtlu ve cevizli yapiyorum ben canim. omega 3 deposu oluyor.

insallah iyi haberler alırsın cnm,sekerine de dikkat et.
bi de sende de p.previa vardı dimi? insan cok zorlanıyor gercekten yollarda,hemde psikolojik olarakta her an ya bisey olursa endisesini cok iyi bilirm
insallah rapor verirler de ,dinlenirsin biraz.Bende dün gittim hala devam ediyor previa durumu,daha da cıkmaz artık böyle gider dedi... :/

Ben 8 yıl önce kızıma hamileyken toplu almıştım sskdan doğum paramı 32.haftada çıktım doğumdan 2ay sonra gittim işyerinden aldığım ve doğum belgesiyle birlikte sskya işlemler yapıldı para postaneye yattı ben çektim ama ozamanda her ay çeken vardı maaşını o biraz da işverene bağlı sanırım

Kızlar ya geçen alışveriş stresi sardı demistim:)) bana bi yardımcı olur musunuz?
Kaç tane, kaç aya uygun
*Uzun kollu body
*Kısa kollu body
*Alt (tayt)
*Tulum vs.
aldınız? Annem almış bana ama farklı aylara uygun. Çoğu da 6-9 ay arası. Acaba kaç tane kaç aya uygun almak gerekir. Bana aşağı yukarı bir rakam verir misiniz?
Bir de H&M'den alayım dedim ama nasıldır acaba kalitesi? Yaşadığım şehirde güzel bir şey bulamadım pek internet üzerinden alayım dedim.

Kısa kollulari yeni doğan almak daha mantıklı kaç tane konusunda bende pek kararsızım açıkçası az alsan sürekli elde yikaman gerekicek.cok alsan hemen kuculucek :)) uzun kollulari 3_6 ay alırsan daha iyi olur kısa denk gelicek çünkü o ayları gerçi ne olur ne olmaz uzun kollu yeni doğan olması lazım gibi geliyor büyük kıyafet Almayada pek gerek yok aslında doğduktan sonrada alınabilir kilo durumuna göre

senin doğumun ağustos sonu olduğu için canım çok fazla kısa kollu almana gerek yok bence sezeryan veya erken doğum ihtimaline karşı 0-3 ay 5 tane alsan yeterli olur sanırım kısa kollulardan, uzun kollulardan da 8 tane felan.
hepsini 0-3 ay alabilirsin alt ve tulumları vs. 10'ar tane alsan hepsinden ilk etapta yeter,duruma göre baktın yetmiyor alırsın yine canım.
h&m güzel ben almıştım oğluma,ama jarsede oluyor bazılarında, ürün içeriği %100 pamuk olmasına dikkat et alırken
netten alıcaksan mothercare tavsiye ederim kalitesi çok ii,indirimde olan ürünleri war netten incelersin
açıkçası ben adet olayına takılmamıştım hiç oğlumda, kızımda da takılmıyorum,beğendiklerim oldukça alıyorum,nasıl olsa hepsi kullanılıyor, aşırıya kaçmadığımız müddetçe tabi :)

Canım benim de aklımda aynı soru var. :) LCW'nin sitesine baktım az önce güzel yenidoğan kıyafetleri gelmiş. Kargo da ücretsiz, aklında bulunsun yenidoğan eksiğin varsa. Ben daha önce mağazada inceledim kalitesi güzel geldi bana. Şu rock star'dan söyledim bir tane :)

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/kategori/erkek-bebek/yenidogan

Gözün aydın canım burda benim gibi geri haftasında olan çok. 1 hafta da önemli değil dr un dediği gibi biz evham yapıyoruz biraz da :)

semizotu salatasini bulgurlu,yogurtlu ve cevizli yapiyorum ben canim. omega 3 deposu oluyor.
Semiz otu çok iyi demir kaynağıdır onu yoğurtla birlikte tüketmen bütün demiri yok eder canım bence limon sarımsak falan bu şekilde yemen daha yararlı olacaktır benden sana tavsiye. ayrıca et ürünlerin de geçerli yanında hep ayran içeriz ya yanlış farkında olmadan hiç vitamin alamıyoruz dikkat etmek gerek banada doktorum tavsiye etmişti yıllar önce kansızlık yaşadığım için o yüzden dikkat ederim hep. :)

Canım çok güzel tavsiye, ben de hep etin yanına kalsiyum da olsun diye ayran içiyorum. Keseyim bari artık onu :)

evet etin yaninda ayran icmem,yogurt yemem ama bu niye dikkatimden kacmis
iyi oldu canim hatirlattigin.

Pastörize süt ile yoğurt yaparken sadece mayalama ılıklığına ısıtman yeterli oluyor canm. Öyle de yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…