Aynen tadı çok farklı oluyor. Benim güvendiğim bir yoğurtcum var bana da o getiriyor ev yoğurduTesekkurler cnm disardaki sutle yapinca sanki daha bir otantik dogal oluyor ya o sebepten acik sutle yapiyorum
Ben memurum. Doğum öncesi hamilekikle ilgili riskli bir durum yoksa doktor 32. Haftada çalışabilir raporu veriyor. 37. Haftaya kadar çalışabiliyor. Benim plesanta previa olduğu için doktor çalışabilir raporu vermiyor ben de çalışmak istemiyorum açıkcası zaten 32 den sonra. 32 ile 37 arasındaki 5 haftayı doğum sonu iznine ekleyip kullanılabiliyor. Bizim tam yatıyor maaş özel de nasıl oluyor bilmiyorum.ben zaten ayrıldım işten ama arkadaş yarım yatacak demişti o da hamile o yüzden sordum
2 ay doğum öncesi olan izni 1 ay doğum öncesi 3 ay doğum sonrası gibi ayarlamak mümkün mü
özel sektör mü sizin
Ben zaten biliyorsun hep izin rapor kullanıyorum bu hafta raporluyum yine böyle olunca da 32.den sonra evde olmak en mantıklısı hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinSende bnm gibi erken ayrılıyorsun.. Yaklastıkca insana heyecan basıyor :) hakkımızda hayırlısı cnm
etin yanında c vtamini alırsak demiri daha iyi emer vücut,örneğin portakal suyu veya salata gibievet etin yaninda ayran icmem,yogurt yemem ama bu niye dikkatimden kacmis
iyi oldu canim hatirlattigin.
canım günde 8 kez altını değiştiriyordum ben :)) 8x30 =240 adet bez yapar canm ayda, ona göre hesap edersin bez alımını,Kizlar bu bebisler ilk zamanla gunde kac adet bez kirletiyor? 1 numara bez almak istiyorum 156 li paket alsam kac gun gider? Yoksa denenelik 30 lu mu alsam en basta?
Kısa kollulari yeni doğan almak daha mantıklı kaç tane konusunda bende pek kararsızım açıkçası az alsan sürekli elde yikaman gerekicek.cok alsan hemen kuculucek :)) uzun kollulari 3_6 ay alırsan daha iyi olur kısa denk gelicek çünkü o ayları gerçi ne olur ne olmaz uzun kollu yeni doğan olması lazım gibi geliyor büyük kıyafet Almayada pek gerek yok aslında doğduktan sonrada alınabilir kilo durumuna göre
senin doğumun ağustos sonu olduğu için canım çok fazla kısa kollu almana gerek yok bence sezeryan veya erken doğum ihtimaline karşı 0-3 ay 5 tane alsan yeterli olur sanırım kısa kollulardan, uzun kollulardan da 8 tane felan.
hepsini 0-3 ay alabilirsin alt ve tulumları vs. 10'ar tane alsan hepsinden ilk etapta yeter,duruma göre baktın yetmiyor alırsın yine canım.
h&m güzel ben almıştım oğluma,ama jarsede oluyor bazılarında, ürün içeriği %100 pamuk olmasına dikkat et alırken
netten alıcaksan mothercare tavsiye ederim kalitesi çok ii,indirimde olan ürünleri war netten incelersin
açıkçası ben adet olayına takılmamıştım hiç oğlumda, kızımda da takılmıyorum,beğendiklerim oldukça alıyorum,nasıl olsa hepsi kullanılıyor, aşırıya kaçmadığımız müddetçe tabi :)
Sağ olun kızlar dediğiniz yerlere baktım. Mothercareden sipariş veriyorum şimdi. 6 tane 3-6 ay uzun kollu aldım. 3 tane de 0-3. Bir de 3 tane 3-6 tayt aldım. Kaliteli bir kac parca olsun dedim. Dediğiniz gibi ikide br kirlenecek yıkanacak. En üşendiğim şeydir çamaşır yıkamak:))) Bir de atlet olayı. Hani biz atlet giyiyoruz ya mesela, bebeklere de giydirmek gerekmiyor mu? onu nasıl yapacağız? Sıfır kol beyazları mi almak lazım nasıl yapacağız. Yoksa bu uzun kollu bodylerin üzerine mi giydiriyoruz bir kat daha? Benim yaşadığım memleket biraz soğuk da. Biz bile içlik giydigimizden konu kafamı kurcaladı:))) Yani body üstüne body de olmaz heralde. Altta bir sürü çıt çıt:/ Nasıl olacak ki acaba?Canım benim de aklımda aynı soru var. :) LCW'nin sitesine baktım az önce güzel yenidoğan kıyafetleri gelmiş. Kargo da ücretsiz, aklında bulunsun yenidoğan eksiğin varsa. Ben daha önce mağazada inceledim kalitesi güzel geldi bana. Şu rock star'dan söyledim bir tane :)
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/kategori/erkek-bebek/yenidogan
etin yanında c vtamini alırsak demiri daha iyi emer vücut,örneğin portakal suyu veya salata gibi
Atlet alma bence sifir kol atlet tulumlar var onlarda al bak ekliyorum herseyin icine de giydirilir tek basina da kullanilirSağ olun kızlar dediğiniz yerlere baktım. Mothercareden sipariş veriyorum şimdi. 6 tane 3-6 ay uzun kollu aldım. 3 tane de 0-3. Bir de 3 tane 3-6 tayt aldım. Kaliteli bir kac parca olsun dedim. Dediğiniz gibi ikide br kirlenecek yıkanacak. En üşendiğim şeydir çamaşır yıkamak:))) Bir de atlet olayı. Hani biz atlet giyiyoruz ya mesela, bebeklere de giydirmek gerekmiyor mu? onu nasıl yapacağız? Sıfır kol beyazları mi almak lazım nasıl yapacağız. Yoksa bu uzun kollu bodylerin üzerine mi giydiriyoruz bir kat daha? Benim yaşadığım memleket biraz soğuk da. Biz bile içlik giydigimizden konu kafamı kurcaladı:))) Yani body üstüne body de olmaz heralde. Altta bir sürü çıt çıt:/ Nasıl olacak ki acaba?
inşallah insafli bir doktora denk gelirimde izin verirler...izin verirler mi bilemedim canım doktordan doktora değişiyor bazısı hemen yazıyor bazısı sorun çıkartabiliyor, şekerine dikkat ediyorsundur zaten, 10 gün ilerden gitmesi çokta anormal değil, şekeri olmayıp 10 gün ilerden gidenlerde war,şimidlik bence iri bebek demeleri için erken gibi, benimde hep ultrasonda 2 hafta önden gidiyordu oğlum, ama ultrason ölçümlerinden daha az doğmuştu 2.980 kg :) zaman geçtikçe çalışmak gerçekten zorluyor, bütün gün geçmek bilmiyor walla hele sıcaklar başlayınca napıcaz bilmiyorum, oğlumda 37 ye kadar çalışmıştım ama şimdi sanki dayanamıyacakmışım gibi geliyorAllah yardımcımız olsun
canım atlete hiç gerek yok, uzun kollu çıtçıtlı body üstüne takım yada tulum yeterli olur,zaten bebekler için ideal sıcaklı 22-24 derece olması gerekiyor.Sağ olun kızlar dediğiniz yerlere baktım. Mothercareden sipariş veriyorum şimdi. 6 tane 3-6 ay uzun kollu aldım. 3 tane de 0-3. Bir de 3 tane 3-6 tayt aldım. Kaliteli bir kac parca olsun dedim. Dediğiniz gibi ikide br kirlenecek yıkanacak. En üşendiğim şeydir çamaşır yıkamak:))) Bir de atlet olayı. Hani biz atlet giyiyoruz ya mesela, bebeklere de giydirmek gerekmiyor mu? onu nasıl yapacağız? Sıfır kol beyazları mi almak lazım nasıl yapacağız. Yoksa bu uzun kollu bodylerin üzerine mi giydiriyoruz bir kat daha? Benim yaşadığım memleket biraz soğuk da. Biz bile içlik giydigimizden konu kafamı kurcaladı:))) Yani body üstüne body de olmaz heralde. Altta bir sürü çıt çıt:/ Nasıl olacak ki acaba?
inşallahhhinşallah insafli bir doktora denk gelirimde izin verirler...
banada cikmaz dedi sezeryan olcan dedi...2 saat yol gunluk toplam 4 saat yol suruyor...sallana sallana bazen ayakta gidiyorum...işyerindeki sandalyeler batiyor artik...kuyruk sokumumdan dolayi oturup kalkarken sorun oluyor...gaz dı kabizlikti nefes darligi napcam bilmiyominsallah iyi haberler alırsın cnm,sekerine de dikkat et.
bi de sende de p.previa vardı dimi? insan cok zorlanıyor gercekten yollarda,hemde psikolojik olarakta her an ya bisey olursa endisesini cok iyi bilirm
insallah rapor verirler de ,dinlenirsin biraz.Bende dün gittim hala devam ediyor previa durumu,daha da cıkmaz artık böyle gider dedi... :/
1 ay oncesine kadar uyuyordum simdi onu da cok yapamiyorum karnim buyudukce uyumak da zorlasiyor daha 2 ay var ne olacak bakalim
banada cikmaz dedi sezeryan olcan dedi...2 saat yol gunluk toplam 4 saat yol suruyor...sallana sallana bazen ayakta gidiyorum...işyerindeki sandalyeler batiyor artik...kuyruk sokumumdan dolayi oturup kalkarken sorun oluyor...gaz dı kabizlikti nefes darligi napcam bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?