2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ben 1 yılı geçmişti asla ikinciyi yapmam diyordum
ayrıca o nasıl bir rahatlık canım pess valla :))
size de ayrıca iyi tatiller dilerim tam zamanında bıraktın işi, çalışmak çok zor oluyor şimdiden

Pesss demek istiorum bende o rahatlıktan istiyorum...nasıl bir kadınmıs masallah valla.Allah dualarını da kabul etsin insallaahh...Uslu aklı basında,saglıklı bebşlermiz olsun :)

Kızlar biz odasındaki dolaba karar vermeye çalışıyoruz da şu dolabın 2 kapaklısı mı 3 kapaklısı mı diye arada kaldık biraz? Özellikle tecrübeli annelerden fikir almak istedim. Eşya durumu nasıl olur? Sizce 2 kapaklısı yeter mi, yoksa 3 kapaklı mı alalım? Odası çok büyük değil, normal çocuk odası boyutlarında. 3 kapaklının görüntüsü biraz daha kaba geldi bana gerekliyse almışken onu alalım diyoruz? Bir de şu aşamada şifonyer düşünmüyoruz. Fikirlerinizi merak ettim.

Eklentiler

• 20.24.1002.01-baby-cotton-sl-large-dolap-635894899946426655.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 20.24.1001.01-baby-cotton-sl-medium-dolap-635894900568146604.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar ben bugün doktora gittim kan vitaminlerim cok düşük cıktı kanım 9 igne ilaç kullanıyordum bu sefer kan serumu verdi aksam takıcaklar bu arada benim ilk oglumda gebelik zehirlenmesi tehlikesi vardı bundada var tansiyon önemli hergün evde ölcucem 14 gördugum anda bebek alınacak dedi bir hafta ölcüp götrcem ona göre erken dogum olabilr diye bebege akciger solunm gelismesi icin igne vurabilirm dedi ins hepimiz sagliklacak bebeklerimizi kucagımiza alrz dua edelim gelisimi iyi dedi bakalm neler bekliyor bizi Rabbim hayrlısini nasip etsin hepimiz için

Selam canım ben h&m den çok sık alışveriş yapıyorum çok kaliteli ürünler mothercare de çok kalitelç gerçekten oğlum 2.5 yaşında genelde bu markaları çok tercih ediyorum .lcw den de alıyorum arada ama çabuk solup yıpranıyor. İlk üç ay çok fazla üst değişiyor hem kusma dan dolayı hemde çok sık kaka çıkayor.
-4-5 parça yenidoğan lazım hem alt hem üst veya tulum
-6-8 adet 0-3 aylık çıtçıtlı badi kısa kollu en sık kullanılan şey gerçekten
-4-6 arası tulum. Yine 0-3 ay
-2-4 adet kısa koklu ve kısa bacaklı tulum malum yaz bebekleri 0-3 ay
-4-6 adet uzun alt 0-3 ay
-4-6 adet uzun kollu üst 0-3 ay
Bence 3-6 aylık grup zaten sonbahar kışa denk geliyor o sonraki aylarda alınabilir acil değil

ne kadar büyük o kadar iyi canım,ufak tefek kıyafetleri ama zamanla dolap bile yetmiyor, bizim bazasının altı bile doldu 2 senede, yer sorunu yaşamaman ve rahat rahat yerleştirmen için 3 kapaklı diyorum,görüntüye takılma bence, dolap sık değiştirilen birşey olmadığı için

Bence üçlü al canım şifonyer de yoksa ancak sığar ben hepsini aldım şimdi boş nasıl dolacak diyorum ama tecrübeliler yetmez bile diyor ne koyacaz anlamadım ama

çok geçmiş olsun canım,tez vakitte kan düzeyin normale gelir inşallah, kötüyü hiç getirme aklına,oğlunda atlatmışssın inşallah bu gebeliğinde de atlatıcaksın sağlıkla,benimde risklerim war böbreklerden dolayı biliyorsun ama ben hep iyisini düşünmeye çalışıyorum,sen de öyle yap,tedbirini bırakma tabi,tansiyon için tuzu azalt öncelikle, Allah hepimizin yardımcısı olsun,az kaldı inşallah sağlıkla kavuşucaz hepimiz bebeklerimize

Kızlar ya bende Demir eksikliği var günde iki ferrum içmeme rağmen düşüyor geçen damardan aldım artk yine çok bi artmamış ilaca hala devam ferro sanol daha etkili dedi bi arkadaş dahiliyeye randevu aldım değişirse onu mu kullansam var mı ferrum dışında Demir ilacı kullanan
Diğer sorum da Demir eksik ya kansızlık olduğu için dr normal Doğum yapma çok kan kaybedersin der mi annem yıllardır kansızlık çekiyor doğumlar yüzünden var mı böyle bi nedenle sezaryen deme gibi bi ihtimal var mı

Tamam canım 2liden vazgeçtim o zaman, bana da eşyalar sığmaz gibi geliyor. Şuan bile bir sürü şeyi eksik, elimizdeki eşyalar bir sürü yer kaplıyor. Dediğin gibi uzun süre idare edicek büyük alalım. İnşallah odaya yakışır.

Kizlar bu bebisler ilk zamanla gunde kac adet bez kirletiyor? 1 numara bez almak istiyorum 156 li paket alsam kac gun gider? Yoksa denenelik 30 lu mu alsam en basta?
Canım ilk 40 gün en az günde 8-10 kez alt değişiyor günde ikş saate bir emzirme emziriken zaten direk kaka yapıyorlar. 156 lık paket daha mantıklı.

ikisi arasında nasıl bir fark var bilmiyorum canım ama sonuçta sezeryandada kan kaybediliyor,en ii cevabı doktorun vericektir. benim kan değerim 11 sınırın biraz altında, kullandığım demir ilacının ismi Tardyferon doktoruna danışıp isteyebilirsin,acil şifalar dilerim

Bence üçlü al canım şifonyer de yoksa ancak sığar ben hepsini aldım şimdi boş nasıl dolacak diyorum ama tecrübeliler yetmez bile diyor ne koyacaz anlamadım ama

Canım evet eşyalar ufak tefek gözüküyor ama geçen gün fark ettim baya yer kaplıyor. 3lüyü alalım o zaman. Ya da 2li alıp yanına şifonyer mi alsak, bak yine kararsız kaldım :)

Canım atlet olarak kısa kollu çıtçıtlı atlet üzerinede uzun kollu çıttıtlı body giydiriyordum ben

Canım evet eşyalar ufak tefek gözüküyor ama geçen gün fark ettim baya yer kaplıyor. 3lüyü alalım o zaman. Ya da 2li alıp yanına şifonyer mi alsak, bak yine kararsız kaldım :)
Hem üçlü hem şifonyer al ikinciye de kullanırsın işte :)

Dahiliyeye gideyim bi bakalım o ne diyecek benim de 9 civarı değerim damardan alınca 11 oldu ama düşecek yine hamilelik öncesi de vardı Demir eksikliği bakalım son zamanlar ne olacak değerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…