2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebek doğunca çıldırmayalım diye vucüt bizi hazırlıyor sanırım ))

Ay okurken bile içim bı tuhaf oldu benim bide evde yanlız birakicam valla şaşırıyorum ben boylelerine

İnşaAllah ne olduğunu anlamadan doğuranlardan olursun. Suni sancıyı açılması olup sancısı gelmeyene vermeliler ama bizim uyanıklar doğumu hızlandırmak için gelene gidene veriyolar. Suni sancı vericez derlerse sebebini sor çok gerekli değilse istemediğini söyle artık vicdanlarına kalmış yoksa kandırmak için binbir bahane bulabilirler en profesyonelinden

Gözün aydın canım burda benim gibi geri haftasında olan çok. 1 hafta da önemli değil dr un dediği gibi biz evham yapıyoruz biraz da :)
Doktorları suçlucam yine :) hayır önemli olmayan geriliği niye söyleyip geriyorlar insanı bu en hassas dönemde anlamıyorum. Hiçbirinizin bebesinde hiçbi gerilik Yok gayet sağlıklılar Adım gibi eminim. Sanki doğduklarında hepsi tornadan çıkmış gibi standart oluyo bunun minyonu var zayıfı var sonradan atak yapıcak olanı var.. hiç takılmayın sakın.

Ayy bal damladı ağzından Amiiin

Saol cnm, yarın akşam dönüyoruz. Biz yorulduk tabi ama kız çok eğlendi. Hiç sudan çıkmadığı ve biraz da serin olduğu için korktuk ama şimdilik bi hastalık hali yok çok şükür. Dün bi ara dudakları morarmıştı artık,, 5-6 saat boyunca suda en az.. :))) kadına da hakikaten pes denir anca, büyük cesaret, bi de normal otel odası gibi değil buranın odaları,,, tepeden aşağı inen minik minik suitler villalar halinde bi mimari, haliyle hepsi ya bahçeye ya havuzlara falan açılıyor, hepsi dışarıdan dolaşınca zemin kat gibi yani. Çocuğun ağlaması, katılması, nefesinin durması vs gibi etkenler dışında kaçırılması da çok çok kolay yani... ruhu duymaz kimsenin Allah muhafaza... bi de restoran en aşağıda ! Bizim istanbulda oturduğumuz sitede de aşırı rahat anneler var, ben çok şaşırıyorum hep, hala alışamadım... ama bu tavan yapmış resmen :)))
Bu arada iş konusunda haklısın, bu haftadan sonra çok yorucu olurmuş heralde,,, bir iki gündür epey büyüdü karnım. Magnezyum kullanmadığım için de biraz kasılma kramp vs başladı... haftada birkaç saat gidicem, kameradan ve raporlardan da takip ediyorum mağazayı ve çalışanları ama daha fazlası zor... darısı bütün çalışanların başına :) zaten birkaç haftaya herkes eve geçmiş olur,, sonra da gelsin bebişlerrrrr :))

Bence de 3'lü al cnm... ben yepyeni oda takımını sırf dolabı yetmediği için değiştirmek zorunda kaldım. Üç kapılı almış olsam bi iki sene daha rahat kullanırdı. Yahut kardeşini öğrenince elden çıkarmazdık şimdi ona da hazır oda olurdu... o yüzden yeri olanlar mümkünse direk 3 kapılı almalı bence de...

Ay okurken bile içim bı tuhaf oldu benim bide evde yanlız birakicam valla şaşırıyorum ben boylelerine

:))) ama işte o rahatlık çocuğa da yansımış, baya büyük adam gibi, daha doğrusu biblo gibi geziyo yanlarında :) ben yapamam, hiçbir zaman da yapamadım zaten.. Ayşe'yi ilk kez anneme bırakıp çıktığımda (dişimi yaptırmak zorundaydım), ağlayarak döndüm eve... bütün binalar, arabalar, insanlar üstüme üstüme geliyolarmış gibiydi... o kadarı da iyi değil, bu defa daha rahat olmaya çalışıcam; ama bu kadar tedbirsizliği de asla kabullenemiyorum... bebek işi Allah'a emanet deyip geçilecek bir iş değil, onlar bize Allah'ın emaneti diye düşünmek gerek bence...

Pesss demek istiorum bende o rahatlıktan istiyorum...nasıl bir kadınmıs masallah valla.Allah dualarını da kabul etsin insallaahh...Uslu aklı basında,saglıklı bebşlermiz olsun :)

Aminnnnn :) yani böyle çok uslu hiç ağlamayan az tepki gösteren bebekler de iyi değil çok, dikkatli izlenmesi lazım... ama az biraz uyusun, çok da ağlamasın, ağlarsa da memeyi alsın gazını çıkarsın sussun istiyorum, çok bişey diil yani :))))))

Geçmiş olsun cnm; hiçbişey olmaz inşallah.. az bişey kaldı hem, şu 4-5 haftayı da atlatınca gerisi kolay. İhmal etme tansiyonunu ölçmeyi.. Allah yardımcın olsun, su gibi geçsin zaman inşallah

Resmi büyütünce gördüm cnm, bu benim değiştirdiğim oda takımı işte :) o yüzden tekrar yazayım dedim, oyuncak gibi ikili dolabı; mağazada görünce göze büyük görünüyor ama evde anlıyor insan. Mutlaka 3'lüyü al. Biz çok severek aldık, sade, zarif vs... ama dediğim gibi 2'li dolaba sığamayınca sattım ben mecbur bi de yepyeniydi

Aynen öyle rahim içindeki bebek için net bi şey konuşmak çok zor milimetrik ölçüm farkı farklı sonuçlar farklı bilgiler çıkmasına sebep olabiliyor.

Idrarda pritein cikiyor cnm tansiyon cikrsa zehirlenme olyr
Canım Allah in izni ile herhangi bir sorun olmadan doğacaklar ins. Risk var hepimiz icin olabilir önemli olan su an böyle bir seyin olmamasi ve takipte kalinmasi
Sağolasın canim :)

O zıbınlar zaten atlet canım. Ayrıca atlet giydirmeyeceğiz. Aynen dediğin gibi onların üstüne 1 kat daha giyecek kışın.

Pesss demek istiorum bende o rahatlıktan istiyorum...nasıl bir kadınmıs masallah valla.Allah dualarını da kabul etsin insallaahh...Uslu aklı basında,saglıklı bebşlermiz olsun :)
Ayy isteme dua saatine falan gelir :)Allah bebekleri böyle rahat insanlardan korusun :) çocuk Allah göstermesin boğulsa bişey olsa monitör mü yapıcak ilk müdahaleyi zaten çalışmıyomuş. Manyak ya sinir oldum.

Aynen... Biz aynı evin içinde bile telsizin şarjı bitse krize giriyoruz,,, odada bırakıp yemeğe inmek inanılmaz geldi bana... bırak oturup güzelce yemek yemeyi su bile içemem ben öyle bi durumda... :)
Ben anneme bırakıp markete gidemiyodum o kadın çok suçlu bence. Kötü anne listesinde başı çeker.

Aynen öyle olmuştum ilk çıktığımda. Kv ile Mevlüt için alışveriş yaptık toplamda 1 saat sürdü. Anneme bırakmıştım. Kv bişey anlatıyo benim sanki kulaklarımda tınnnnnnn sesi:) hı ne olsun evet hıhı hadi şimdi eve gidelim modundaydım hiç unutmuyorum:) annelik böyle bişey o kadınınki gibi olamaz olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…