Ya cidden Allah hepimize versin o rahatlığı. Nasıl bir şey o öyle :))
Ben arkadaşıma şaşırmıştım, misafirliğe gittik bebeği koydular park yatağa, telsizi aldılar, çocuğun yanına uğramadılar. Sesini dinlediler bir tek. Bana o bilir ne rahatlar dedirtmişti. Senin örnek verdiğin çift bana ütopya :))
En guzelini yaptin cnm benim bu serklajli durumum olmasa ben de bu donemde cikardim tatile zira gozuken o ki bu sene deniz yuzu goremeyecegiz :) hersene enaz 1 kere deniz tatili yaptigim icin bana öyle zor gelecek ki eşime de tabi... bana ekimde antalyada suya girilir mi sıcak olur mu gidebilir miyiz diye soruyordu birkac gun önce :) bu sene antalya ya tasinmis arkadaslarimiz var onlara danisacagim tabi ama zor gozukuyor artik önumuzdeki sene temmuz basini iple cekecegiz sanirim...Saol cnm, yarın akşam dönüyoruz. Biz yorulduk tabi ama kız çok eğlendi. Hiç sudan çıkmadığı ve biraz da serin olduğu için korktuk ama şimdilik bi hastalık hali yok çok şükür. Dün bi ara dudakları morarmıştı artık,, 5-6 saat boyunca suda en az.. :))) kadına da hakikaten pes denir anca, büyük cesaret, bi de normal otel odası gibi değil buranın odaları,,, tepeden aşağı inen minik minik suitler villalar halinde bi mimari, haliyle hepsi ya bahçeye ya havuzlara falan açılıyor, hepsi dışarıdan dolaşınca zemin kat gibi yani. Çocuğun ağlaması, katılması, nefesinin durması vs gibi etkenler dışında kaçırılması da çok çok kolay yani... ruhu duymaz kimsenin Allah muhafaza... bi de restoran en aşağıda ! Bizim istanbulda oturduğumuz sitede de aşırı rahat anneler var, ben çok şaşırıyorum hep, hala alışamadım... ama bu tavan yapmış resmen :)))
Bu arada iş konusunda haklısın, bu haftadan sonra çok yorucu olurmuş heralde,,, bir iki gündür epey büyüdü karnım. Magnezyum kullanmadığım için de biraz kasılma kramp vs başladı... haftada birkaç saat gidicem, kameradan ve raporlardan da takip ediyorum mağazayı ve çalışanları ama daha fazlası zor... darısı bütün çalışanların başına :) zaten birkaç haftaya herkes eve geçmiş olur,, sonra da gelsin bebişlerrrrr :))
Kızlar biz odasındaki dolaba karar vermeye çalışıyoruz da şu dolabın 2 kapaklısı mı 3 kapaklısı mı diye arada kaldık biraz? Özellikle tecrübeli annelerden fikir almak istedim. Eşya durumu nasıl olur? Sizce 2 kapaklısı yeter mi, yoksa 3 kapaklı mı alalım? Odası çok büyük değil, normal çocuk odası boyutlarında. 3 kapaklının görüntüsü biraz daha kaba geldi bana gerekliyse almışken onu alalım diyoruz? Bir de şu aşamada şifonyer düşünmüyoruz. Fikirlerinizi merak ettim.
Geçmiş olsun canım bu haftalarda doğmasının sıkıntısı çok mu ki ? inşallah vaktine kadar bekler
Kızlar herkese iyi akşamlar. Bugün fetal eko çekildi bebegime ve şükür sağlıklı bir bebek dendi. Salı da şeker yüklemesi yaptırdık öncesi ve sonrası 85 çıktı. Normal dendi. Tiroidlerim düşük gidiyordu normale döndü hamdolsun. Bu hafta zordu benim için. Ama rabbim içimi ferahlatıcı haberler gönderdi. Herkes hayırlı haberler alsin insallah
Canm günlerimiz aynı nerdeyse bende hafif tekme olarak hissediyorum. Bazen güçleniyor ama dediğin gibi çok güçlü değil henüz. Bence normal. İki üç haftaya büyüyüp guclenirler gibiKizlar ben hala normal seyirme seklinde yada ufak tekmeler seklinde hissediyorum ya bu haftalarda quclu vurmasi qerekmiyomu ?
Kızlar günaydın...Ben bir delilik yaptım galiba. Aklımdan şüphe ediyorum artık. Eşim için daha bir buçuk senedir oturduğumuz yerden taşınma teklifini kabul ettim. Eşimin is yerine daha yakın ve daha uygun fiyatlı diye... biraz borçlar var .daha kolay ödenir diye kabul ettim hem oranın ısınma problemi çok yok ve takometre var daha adil burda isinamadigimiz halde yüksek meblağlar ödedik kışın. Ve yaz kış sabit bizim. Orda kullandigin kadar ödeme. Ama park biraz uzak. Marketler yürüme mesafesi ve burdaki kadar yakın değil.komşu da olmayacak büyük ihtimal . Bilmiyorum eşim için yapıyorum bunu doğru mu yapıyorum acaba.
Resmi büyütünce gördüm cnm, bu benim değiştirdiğim oda takımı işte :) o yüzden tekrar yazayım dedim, oyuncak gibi ikili dolabı; mağazada görünce göze büyük görünüyor ama evde anlıyor insan. Mutlaka 3'lüyü al. Biz çok severek aldık, sade, zarif vs... ama dediğim gibi 2'li dolaba sığamayınca sattım ben mecburbi de yepyeniydi
taşınmak yorucu olur,inşallah yardım edicek kişiler vardır canım,dikkat et kendini yormamaya çalış, alışırsın bence ordada komşular edinirsin,keşke daha önce taşınsaydın ama nasip diyelim,yürümek iyidir spor oluır,maddi açıdan iyi yapıyorsun benceKızlar günaydın...Ben bir delilik yaptım galiba. Aklımdan şüphe ediyorum artık. Eşim için daha bir buçuk senedir oturduğumuz yerden taşınma teklifini kabul ettim. Eşimin is yerine daha yakın ve daha uygun fiyatlı diye... biraz borçlar var .daha kolay ödenir diye kabul ettim hem oranın ısınma problemi çok yok ve takometre var daha adil burda isinamadigimiz halde yüksek meblağlar ödedik kışın. Ve yaz kış sabit bizim. Orda kullandigin kadar ödeme. Ama park biraz uzak. Marketler yürüme mesafesi ve burdaki kadar yakın değil.komşu da olmayacak büyük ihtimal . Bilmiyorum eşim için yapıyorum bunu doğru mu yapıyorum acaba.
Hastane ortada sayılır canm. Yani yakın şükür. Eşim temizlik yaptircm desede kimisi başında durmayinca pis yapıyor malum. Naisl olck bilmiyorum hayırlısı. Eşimin de yorulmasina kiyamiyorumZamanlama biraz kötü olmus sanki ama hayat sartları tabii,bebekte gelecek.Daha uygun olacaksa neden olmasın? Bir de hastane yeni yere yakın mı uzak mı o da onemli , Allah korusun acil bir durum olsa :/
Günaydın kızlar hayırlı cumalar :) Çarşamba günü bebişimin alışverişini yaptık herşeyini aldım çok şükür ama onlara baktıkça içim gidiyo sağ salim şu 3 ay geçse de oğlumuza kavuşsak diye bekliyoruz eşimle :) bide eşyaları falan alınınca rahatlik mi geldi ne paşaya dün hiç hareket etmedi yapmadığım şey kalmadı kafayı yiyecek duruma geldim resmen şimdi de azcık etti pskolojim bozuldu ya
O zaman üç kapılı al çünkü o kısmı şifonyerden daha fazla eşya alır bayağı derinliği var
Kesinlikle 3 kapakli olmali bence. Çünkü hem cabucak büyüyor lar kisliklar ayri birazlik ayri derken ayri bölme cok lazim oluyor. Emin ol az büyüyünce keske biraz daha yer olsa dememk icin en azindan 4-5 yil işine yarasin dersen büyük al. Ben iki kıza ikiser kapılı ayri ayri aldim suan yetmiyor. Corap ic camasirini ayro cekmecelerde saklıyorum.
Tecrübeli değilim ama ben de 3 kapılı düşünüyorum :) şifonyer almıycaz dediğin gibi sadece yatak ve dolap o yüzden uzun süre kullanılır 3 kapılı diye düşünüyoruz çocukların da ıvırı zıvırı çok oluyor diyorlar
Ben tecrubeli değilim ama tecrubeli olanlardan genelde yerin uygunsa 3 kapılı al cevabını aldım,bende senin gibi arada kalmıstım.Herhalde 3 kapılı alacagım.Benimde evim ve bebek odası kücük,mümkün oldugunda esyasını koyarım artık...
Aslında eşimin arkadaşları olacak ve tanışıyoruz sevdiklerim de var. ama genelde çalışıyorlar ben ev hanimiyim. Bilmiyorum insallah iyi olur. Yardım edecek eşimden başka kimse yok ama baskasinada gerek yok bir yandantaşınmak yorucu olur,inşallah yardım edicek kişiler vardır canım,dikkat et kendini yormamaya çalış, alışırsın bence ordada komşular edinirsin,keşke daha önce taşınsaydın ama nasip diyelim,yürümek iyidir spor oluır,maddi açıdan iyi yapıyorsun bence
Bence iyi yapmissin bebek demek masraf demek hayat müşterek market park fln biraz uzak da olsa buna katlanirsın bence hayırlısı olsun yalniz biran evvel tasinin bebisin gelmesine pek zaman kalmadi aslında.Kızlar günaydın...Ben bir delilik yaptım galiba. Aklımdan şüphe ediyorum artık. Eşim için daha bir buçuk senedir oturduğumuz yerden taşınma teklifini kabul ettim. Eşimin is yerine daha yakın ve daha uygun fiyatlı diye... biraz borçlar var .daha kolay ödenir diye kabul ettim hem oranın ısınma problemi çok yok ve takometre var daha adil burda isinamadigimiz halde yüksek meblağlar ödedik kışın. Ve yaz kış sabit bizim. Orda kullandigin kadar ödeme. Ama park biraz uzak. Marketler yürüme mesafesi ve burdaki kadar yakın değil.komşu da olmayacak büyük ihtimal . Bilmiyorum eşim için yapıyorum bunu doğru mu yapıyorum acaba.
Kızlar ben bugün doktora gittim kan vitaminlerim cok düşük cıktı kanım 9 igne ilaç kullanıyordum bu sefer kan serumu verdi aksam takıcaklar bu arada benim ilk oglumda gebelik zehirlenmesi tehlikesi vardı bundada var tansiyon önemli hergün evde ölcucem 14 gördugum anda bebek alınacak dedi bir hafta ölcüp götrcem ona göre erken dogum olabilr diye bebege akciger solunm gelismesi icin igne vurabilirm dedi ins hepimiz sagliklacak bebeklerimizi kucagımiza alrz dua edelim gelisimi iyi dedi bakalm neler bekliyor bizi Rabbim hayrlısini nasip etsin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?