2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

kesinlikle,ben zaten istesemde o kdar rahat olamam :)
saka bi yana olmayayım da zate :)

En guzelini yaptin cnm benim bu serklajli durumum olmasa ben de bu donemde cikardim tatile zira gozuken o ki bu sene deniz yuzu goremeyecegiz :) hersene enaz 1 kere deniz tatili yaptigim icin bana öyle zor gelecek ki eşime de tabi... bana ekimde antalyada suya girilir mi sıcak olur mu gidebilir miyiz diye soruyordu birkac gun önce :) bu sene antalya ya tasinmis arkadaslarimiz var onlara danisacagim tabi ama zor gozukuyor artik önumuzdeki sene temmuz basini iple cekecegiz sanirim...

Ben tecrubeli değilim ama tecrubeli olanlardan genelde yerin uygunsa 3 kapılı al cevabını aldım,bende senin gibi arada kalmıstım.Herhalde 3 kapılı alacagım.Benimde evim ve bebek odası kücük,mümkün oldugunda esyasını koyarım artık...

Çok sevindim herseyin yolunda olmasına.
Amiinn insallah hepimiz iyi haberler alırız...

Kızlar günaydın...Ben bir delilik yaptım galiba. Aklımdan şüphe ediyorum artık. Eşim için daha bir buçuk senedir oturduğumuz yerden taşınma teklifini kabul ettim. Eşimin is yerine daha yakın ve daha uygun fiyatlı diye... biraz borçlar var .daha kolay ödenir diye kabul ettim hem oranın ısınma problemi çok yok ve takometre var daha adil burda isinamadigimiz halde yüksek meblağlar ödedik kışın. Ve yaz kış sabit bizim. Orda kullandigin kadar ödeme. Ama park biraz uzak. Marketler yürüme mesafesi ve burdaki kadar yakın değil.komşu da olmayacak büyük ihtimal . Bilmiyorum eşim için yapıyorum bunu doğru mu yapıyorum acaba.

Kizlar ben hala normal seyirme seklinde yada ufak tekmeler seklinde hissediyorum ya bu haftalarda quclu vurmasi qerekmiyomu ?

Kizlar ben hala normal seyirme seklinde yada ufak tekmeler seklinde hissediyorum ya bu haftalarda quclu vurmasi qerekmiyomu ?
Canm günlerimiz aynı nerdeyse bende hafif tekme olarak hissediyorum. Bazen güçleniyor ama dediğin gibi çok güçlü değil henüz. Bence normal. İki üç haftaya büyüyüp guclenirler gibi

Zamanlama biraz kötü olmus sanki ama hayat sartları tabii,bebekte gelecek.Daha uygun olacaksa neden olmasın? Bir de hastane yeni yere yakın mı uzak mı o da onemli , Allah korusun acil bir durum olsa :/

Canım ben de dün evde elimde metreyle odanın ölçülerine falan baktım, 3 lü dolap çok istediğim yere çok rahat sığıyor. 3lüye karar verdik kesin olarak. İnşallah haziran başı gibi de alıcaz. Benim de takım çok hoşuma gitti, aradığım gibi sade bir bir model. İçime sindi benim de.

Günaydın
Otel odasına bebeği uyutup yemeğe inen anne baba konusu ile ilgili ni kac şey söylemek istiyorum. Kesinlikle sizlerin dediğine katılıyorum bi şey olsa odaya gidinceye kadar kac dk.gecer o arada çocuk düşer mi yararlanır mi odaya girip bebeği birinin alma ihtimali çok çok kötü zaten
Bu kadar aşırı rahatlık kesinlikle tasvip etmediğim bi durum. Yalnız biz de bi tık daha rahat olabilsek çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Arada bir güvendiğimiz birine bırakıp bebegimizi çok uzun saatler olmamak şartıyla doktora kuaföre gidebilmeli anne. Özellikle eşler birbirine yarım saat de olsa zaman ayırıp bi kahve içseler bi yerde evin en yakınındaki cafede mesela gayet de güzel olur. Bu her iki eş ivin de olumlu bi durum olusturur.Veya anne bi yarım saat banyo keyfi yapsa bu anneye nasıl iyi gelir değil mi. Ayrıca bebekleri kendimize çok bağımlı da yapmamış oluruz. Netice de onlar da ayrı bireyler artık. Ama odada bırakıp yemeğe inemezdim ben de ayrıca kamera göstermiyor bile ışık yanıp sönecek de hareket ettiğini anliycam mümkün değil.

taşınmak yorucu olur,inşallah yardım edicek kişiler vardır canım,dikkat et kendini yormamaya çalış, alışırsın bence ordada komşular edinirsin,keşke daha önce taşınsaydın ama nasip diyelim,yürümek iyidir spor oluır,maddi açıdan iyi yapıyorsun bence

Zamanlama biraz kötü olmus sanki ama hayat sartları tabii,bebekte gelecek.Daha uygun olacaksa neden olmasın? Bir de hastane yeni yere yakın mı uzak mı o da onemli , Allah korusun acil bir durum olsa :/
Hastane ortada sayılır canm. Yani yakın şükür. Eşim temizlik yaptircm desede kimisi başında durmayinca pis yapıyor malum. Naisl olck bilmiyorum hayırlısı. Eşimin de yorulmasina kiyamiyorum

Endise etme,bnmde öyle oluyor.ara ara azalma olabiliyor.Bir de sanki hareketlerine dikkat ettikce,bekledikce daha az hareket ediyormus gibi geliyor bana:)

O zaman üç kapılı al çünkü o kısmı şifonyerden daha fazla eşya alır bayağı derinliği var

Kızlar valla hepiniz çok sağolun fikirleriniz için. Bence büyük bir yanlıştan döndüm. 3 kapaklıya karar verdik. Şimdi o bile yetmicek gibi geliyor.

Aslında eşimin arkadaşları olacak ve tanışıyoruz sevdiklerim de var. ama genelde çalışıyorlar ben ev hanimiyim. Bilmiyorum insallah iyi olur. Yardım edecek eşimden başka kimse yok ama baskasinada gerek yok bir yandan

Bence iyi yapmissin bebek demek masraf demek hayat müşterek market park fln biraz uzak da olsa buna katlanirsın bence hayırlısı olsun yalniz biran evvel tasinin bebisin gelmesine pek zaman kalmadi aslında.

Canım Allah'ın izniyle bir şey olmıcak inşallah. Sen içini rahat tut, çok fazla kötü düşünmemeye çalış. İnşallah en sağlıklı güzel şekilde evladını kucağına alıcaksın. Bizim de dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…