Ben anneme bırakıp markete gidemiyodumo kadın çok suçlu bence. Kötü anne listesinde başı çeker.
Hayirli sabahlar arkadaslar
Oruc tutmayacaksiniz demi dun her qelen doktora bunu soruyodu doktorun aciklamasi cok hosuma qitti.Sen evde 3 yasindaki bebeqine oruc tutturabilirmisin onu ac birakabilirmisin ? dedi...Buda ayni sey senden beslenen bi bebeqi bile bile ac birakacaksin ordaki birine dedi...Bende aynen katiliyorum hamilelere ve emzirenlere zorunluluk koymuyo Rabbim oyuzden hic qerek yok bebeklerin qelisimsen qeri kalmasina:)
Aminn canım,benim ewe geçmeme bikaç haftadan fazla var biraz :))Saol cnm, yarın akşam dönüyoruz. Biz yorulduk tabi ama kız çok eğlendi. Hiç sudan çıkmadığı ve biraz da serin olduğu için korktuk ama şimdilik bi hastalık hali yok çok şükür. Dün bi ara dudakları morarmıştı artık,, 5-6 saat boyunca suda en az.. :))) kadına da hakikaten pes denir anca, büyük cesaret, bi de normal otel odası gibi değil buranın odaları,,, tepeden aşağı inen minik minik suitler villalar halinde bi mimari, haliyle hepsi ya bahçeye ya havuzlara falan açılıyor, hepsi dışarıdan dolaşınca zemin kat gibi yani. Çocuğun ağlaması, katılması, nefesinin durması vs gibi etkenler dışında kaçırılması da çok çok kolay yani... ruhu duymaz kimsenin Allah muhafaza... bi de restoran en aşağıda ! Bizim istanbulda oturduğumuz sitede de aşırı rahat anneler var, ben çok şaşırıyorum hep, hala alışamadım... ama bu tavan yapmış resmen :)))
Bu arada iş konusunda haklısın, bu haftadan sonra çok yorucu olurmuş heralde,,, bir iki gündür epey büyüdü karnım. Magnezyum kullanmadığım için de biraz kasılma kramp vs başladı... haftada birkaç saat gidicem, kameradan ve raporlardan da takip ediyorum mağazayı ve çalışanları ama daha fazlası zor... darısı bütün çalışanların başına :) zaten birkaç haftaya herkes eve geçmiş olur,, sonra da gelsin bebişlerrrrr :))
Aynen öyle olmuştum ilk çıktığımda. Kv ile Mevlüt için alışveriş yaptık toplamda 1 saat sürdü. Anneme bırakmıştım. Kv bişey anlatıyo benim sanki kulaklarımda tınnnnnnn sesi:) hı ne olsun evet hıhı hadi şimdi eve gidelim modundaydım hiç unutmuyorum:) annelik böyle bişey o kadınınki gibi olamaz olmamalı.
Saol cnm insGeçmiş olsun cnm; hiçbişey olmaz inşallah.. az bişey kaldı hem, şu 4-5 haftayı da atlatınca gerisi kolay. İhmal etme tansiyonunu ölçmeyi.. Allah yardımcın olsun, su gibi geçsin zaman inşallah
Aynen cnm ins hepimiznki zmnnda saglikli dogarCanım Allah in izni ile herhangi bir sorun olmadan doğacaklar ins. Risk var hepimiz icin olabilir önemli olan su an böyle bir seyin olmamasi ve takipte kalinmasi
Sağolasın canim :)
Ya cidden Allah hepimize versin o rahatlığı. Nasıl bir şey o öyle :))Pesss demek istiorum bende o rahatlıktan istiyorum...nasıl bir kadınmıs masallah valla.Allah dualarını da kabul etsin insallaahh...Uslu aklı basında,saglıklı bebşlermiz olsun :)
Tansiyon için yediklerine ve hareketlerine dikkat et sen canım. İnşallah çıkmaz o kadar yukarı da zamanında doğar bebişKızlar ben bugün doktora gittim kan vitaminlerim cok düşük cıktı kanım 9 igne ilaç kullanıyordum bu sefer kan serumu verdi aksam takıcaklar bu arada benim ilk oglumda gebelik zehirlenmesi tehlikesi vardı bundada var tansiyon önemli hergün evde ölcucem 14 gördugum anda bebek alınacak dedi bir hafta ölcüp götrcem ona göre erken dogum olabilr diye bebege akciger solunm gelismesi icin igne vurabilirm dedi ins hepimiz sagliklacak bebeklerimizi kucagımiza alrz dua edelim gelisimi iyi dedi bakalm neler bekliyor bizi Rabbim hayrlısini nasip etsin hepimiz için
Saol cnm insTansiyon için yediklerine ve hareketlerine dikkat et sen canım. İnşallah çıkmaz o kadar yukarı da zamanında doğar bebiş
güle güle kullanın, arada nazlanıyor bebişler merak etme, ama takibide bırakma tabiGünaydın kızlar hayırlı cumalar :) Çarşamba günü bebişimin alışverişini yaptık herşeyini aldım çok şükür ama onlara baktıkça içim gidiyo sağ salim şu 3 ay geçse de oğlumuza kavuşsak diye bekliyoruz eşimle :) bide eşyaları falan alınınca rahatlik mi geldi ne paşaya dün hiç hareket etmedi yapmadığım şey kalmadı kafayı yiyecek duruma geldim resmen şimdi de azcık etti pskolojim bozuldu ya
yok ya olamam zaten o kadar istesem de,nasıl otel odasına bırakabilirsin,bisey oldugunu görsen sen gidene kadar kim mudahale edecek.. Töbe töbee yaa...Ayy isteme dua saatine falan gelir :)Allah bebekleri böyle rahat insanlardan korusun :) çocuk Allah göstermesin boğulsa bişey olsa monitör mü yapıcak ilk müdahaleyizaten çalışmıyomuş. Manyak ya sinir oldum.
Aminnnnn :) yani böyle çok uslu hiç ağlamayan az tepki gösteren bebekler de iyi değil çok, dikkatli izlenmesi lazım... ama az biraz uyusun, çok da ağlamasın, ağlarsa da memeyi alsın gazını çıkarsın sussun istiyorum, çok bişey diil yani :))))))
Ben de rahat yerde bile otursam hemen ağrıyor belim. Çareyi belini minderler desteklemekte buldum biraz daha rahat oluyor. Bir de ayağımı illa ki uzatıp oturuyorum yoksa fena oluyor bacaklar ağrıdan. Eğer bunları yapmıyorsan deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?