2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay geçmişi azıcık okudum da . Rahat annelere ozenmekle birlikte asla öyle olamam. Genelde rahat annelerin çocukları sakin uysal hop diye yemek yiyen cinsten oluyor çünkü. Ama ben asla asla öyle olamam. Kızımı bir saat komşu sevmek ve ben işlerimi hemen yapayım diye alırdı Allahım oturup ağlıyorum. Özlüyorum resmen. Kendimi kötü anne gibi hissediyorum.dün İlk defa hastane işlerinden dolayı 5 saate yakın ayrı kaldık. Ama nasıl özledim burnumda tuttu . Eşimi aradım sürekli aman sunu yedir dikkat et..gezdir eglendir uzme diye aradım durdum adamı. Allah dağına göre kar veriyor bence.Ama annelik bence o bayanın yaptığı asla değil. Ben sadece bir defa kızımı bırakıp eşimle dışarda oturmaya çıktım. Başımda babam ve akrabam vardı ve kizim gece uykusundaydi. Tam 1.5 yaşındaydı. Yine oturup aglamistim. Ben kötü anneyym nasıl yaptım diye. Çocukta yatıyor ve başında iki üç kişi var halbuki Ama ne bileyim ben yapamıyorum birakamiyorum

Hayirli sabahlar arkadaslar
Oruc tutmayacaksiniz demi dun her qelen doktora bunu soruyodu doktorun aciklamasi cok hosuma qitti.Sen evde 3 yasindaki bebeqine oruc tutturabilirmisin onu ac birakabilirmisin ? dedi...Buda ayni sey senden beslenen bi bebeqi bile bile ac birakacaksin ordaki birine dedi...Bende aynen katiliyorum hamilelere ve emzirenlere zorunluluk koymuyo Rabbim oyuzden hic qerek yok bebeklerin qelisimsen qeri kalmasina :)

Ben de öyle düşünüyorum 10 yaşında çocuk bile oruç tutamıyor, kandırmak için tekne orucu falan hikaye uyduruluyor, onun kadar dayanma kabiliyeti olmayan küçücük bebeği 17 saat aç nasıl bırakırım ben. Kaldı ki azıcık acıkıp bir şey yiyemesem kolumu kaldırmaya dermanım kalmıyor, gözlerim karariyor, içeriden ye artık şu yemeği tekmeleri başlıyor, oruç tutmayı düşünemiyorum hamile halimle.

Aminn canım,benim ewe geçmeme bikaç haftadan fazla var biraz :))
herşey çocuklarımız için değil mi zaten, ne güzel eğlenmiş olması, onlar mutlu olunca yorulsak bile yüzlerindeki gülümsemeleri görmek paha biçilemez.
arada işe gitmek değişiklik olur sana kafan dağılır, ama bütün gün çekilir gibi değil hakikaten...
o rahat annelerden de olmayalım zaten canım, ne o öyle yaa, saydıklarının biri bile başına gelse küçük yawrunun Allah korusun çok kötü,herkes anne olamıyor bence...

işte ben :)))) inan hala alışamadım... iki buçuk yaşında döndüm işe ama yine bile bi tarafım hep "acaba yanlış mı yapıyorum" dedi... ben çalışırken sadece bi kere bahçede düştü, dizi azıcık çizilmiş ağlamış; günlerce kahrettim kendimi ben olsam düşmezdi belki diye.. tabiat meselesi... bi yere kadar iyi annelik, ama bi yerden sonra da saplantı aslında :) bunu erken alıştırıcam bakıcıya falan diyodum ama hem kadının işten çıkması kararıyla, hem de doğum yaklaşıp daha da sahiplendikçe anlıyorum ki yine bırakamayacağım :))))))))

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :) Çarşamba günü bebişimin alışverişini yaptık herşeyini aldım çok şükür ama onlara baktıkça içim gidiyo sağ salim şu 3 ay geçse de oğlumuza kavuşsak diye bekliyoruz eşimle :) bide eşyaları falan alınınca rahatlik mi geldi ne paşaya dün hiç hareket etmedi yapmadığım şey kalmadı kafayı yiyecek duruma geldim resmen şimdi de azcık etti pskolojim bozuldu ya

Pesss demek istiorum bende o rahatlıktan istiyorum...nasıl bir kadınmıs masallah valla.Allah dualarını da kabul etsin insallaahh...Uslu aklı basında,saglıklı bebşlermiz olsun :)
Ya cidden Allah hepimize versin o rahatlığı. Nasıl bir şey o öyle :))
Ben arkadaşıma şaşırmıştım, misafirliğe gittik bebeği koydular park yatağa, telsizi aldılar, çocuğun yanına uğramadılar. Sesini dinlediler bir tek. Bana o bilir ne rahatlar dedirtmişti. Senin örnek verdiğin çift bana ütopya :))

Tansiyon için yediklerine ve hareketlerine dikkat et sen canım. İnşallah çıkmaz o kadar yukarı da zamanında doğar bebiş

güle güle kullanın, arada nazlanıyor bebişler merak etme, ama takibide bırakma tabi

yok ya olamam zaten o kadar istesem de,nasıl otel odasına bırakabilirsin,bisey oldugunu görsen sen gidene kadar kim mudahale edecek.. Töbe töbee yaa...

Aynen aynen,zaten azcık haşarı olcak cnm cocuk dedigin :)
Süs bebegi gibi de oturttugun yerde kalmasın yani...

Aynen yapıorum cnm,belimde yastık,ayaklarım bilgisayar kasasının üzerinde ama yine de uzandıgın rahatlıgı vermiyor :) o kadarını da yapamayacagım için,artık sabretcem 2 hafta daha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…