2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım oda o kadar büyük değil ama maalesef. Sığabilir ama kötü durur boğar odayı. Çünkü ben mağazada da gördüm biraz hacimliler. Seçim yapmam gerekecek.
O zaman üç kapılı al çünkü o kısmı şifonyerden daha fazla eşya alır bayağı derinliği var

Vitamin falan kullanmıyormuydun canım

Amin cnm insallah

Kesinlikle 3 kapakli olmali bence. Çünkü hem cabucak büyüyor lar kisliklar ayri birazlik ayri derken ayri bölme cok lazim oluyor. Emin ol az büyüyünce keske biraz daha yer olsa dememk icin en azindan 4-5 yil işine yarasin dersen büyük al. Ben iki kıza ikiser kapılı ayri ayri aldim suan yetmiyor. Corap ic camasirini ayro cekmecelerde saklıyorum.

Geçmiş olsun canım bu haftalarda doğmasının sıkıntısı çok mu ki ? inşallah vaktine kadar bekler

Kizlar bu bebisler ilk zamanla gunde kac adet bez kirletiyor? 1 numara bez almak istiyorum 156 li paket alsam kac gun gider? Yoksa denenelik 30 lu mu alsam en basta?
Benim cocuklarim yeni doğduğunda cok kaka yapmazdi i yüzden gunde 4 defa değişmek yeterli gelirdi.her bebekte durum farkli olur çis ve kaka konusunda benimkiler az yaptigi icin sık sık degismezdim. Hassas cilt olmasıda önemli tabi mesela hiç prima kullanmadım canbebe yada uyu iyna işimi görmüştü. Ama molfix benimkilere cok pisik yapmisti. Şuan kızıma ilk defa sleepy denemek icin aldim ve çok memnunum arkadasim ise prima dışında asla birsey kullanamadi hep pisik oldu.

Aslında belki de öyle olmak lazim :) becerebilen için cok iyiymiş valla ama benim gibi insan zor yapar o işi...

Ben de rahat yerde bile otursam hemen ağrıyor belim. Çareyi belini minderler desteklemekte buldum biraz daha rahat oluyor. Bir de ayağımı illa ki uzatıp oturuyorum yoksa fena oluyor bacaklar ağrıdan. Eğer bunları yapmıyorsan deneyebilirsin.

Kızlar herkese iyi akşamlar. Bugün fetal eko çekildi bebegime ve şükür sağlıklı bir bebek dendi. Salı da şeker yüklemesi yaptırdık öncesi ve sonrası 85 çıktı. Normal dendi. Tiroidlerim düşük gidiyordu normale döndü hamdolsun. Bu hafta zordu benim için. Ama rabbim içimi ferahlatıcı haberler gönderdi. Herkes hayırlı haberler alsin insallah

Aslında belki de öyle olmak lazim :) becerebilen için cok iyiymiş valla ama benim gibi insan zor yapar o işi...

Aynen... Biz aynı evin içinde bile telsizin şarjı bitse krize giriyoruz,,, odada bırakıp yemeğe inmek inanılmaz geldi bana... bırak oturup güzelce yemek yemeyi su bile içemem ben öyle bi durumda... :)

Tecrübeli değilim ama ben de 3 kapılı düşünüyorum :) şifonyer almıycaz dediğin gibi sadece yatak ve dolap o yüzden uzun süre kullanılır 3 kapılı diye düşünüyoruz çocukların da ıvırı zıvırı çok oluyor diyorlar

canim suyu az iciyordun hatirladigim kadariyla. normal suyu gunde 3 litre icsen yetecektir.
kafasinda da bir sey cikmayacak insallah. uzulup bebegini strese sokma. duzelecek diye dusun surekli.
Cok saqol canim cok sukur suyu iyi dedi hatta ayrintili yapan doktorada sinirlendi bunami az yazmis dedi olmasi qerektiqi kadar canini skma dedi...qerilik icinde 25 haftalik qorunuyo 1 hafta onemli deil dedi.Walla icim rahatladi

Gebelik zehirlenmesi riski nasıl anlaşılıyor canım?

Cok saqol canim cok sukur suyu iyi dedi hatta ayrintili yapan doktorada sinirlendi bunami az yazmis dedi olmasi qerektiqi kadar canini skma dedi...qerilik icinde 25 haftalik qorunuyo 1 hafta onemli deil dedi.Walla icim rahatladi

iyi hadi gozun aydin canim,cok sevindim.
gerilik icin de onemli degil dediyse rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…