O zaman üç kapılı al çünkü o kısmı şifonyerden daha fazla eşya alır bayağı derinliği varCanım oda o kadar büyük değil ama maalesef. Sığabilir ama kötü durur boğar odayı. Çünkü ben mağazada da gördüm biraz hacimliler. Seçim yapmam gerekecek.
Kızlar ben bugün doktora gittim kan vitaminlerim cok düşük cıktı kanım 9 igne ilaç kullanıyordum bu sefer kan serumu verdi aksam takıcaklar bu arada benim ilk oglumda gebelik zehirlenmesi tehlikesi vardı bundada var tansiyon önemli hergün evde ölcucem 14 gördugum anda bebek alınacak dedi bir hafta ölcüp götrcem ona göre erken dogum olabilr diye bebege akciger solunm gelismesi icin igne vurabilirm dedi ins hepimiz sagliklacak bebeklerimizi kucagımiza alrz dua edelim gelisimi iyi dedi bakalm neler bekliyor bizi Rabbim hayrlısini nasip etsin hepimiz için
Amin cnm insallahçok geçmiş olsun canım,tez vakitte kan düzeyin normale gelir inşallah, kötüyü hiç getirme aklına,oğlunda atlatmışssın inşallah bu gebeliğinde de atlatıcaksın sağlıkla,benimde risklerim war böbreklerden dolayı biliyorsun ama ben hep iyisini düşünmeye çalışıyorum,sen de öyle yap,tedbirini bırakma tabi,tansiyon için tuzu azalt öncelikle, Allah hepimizin yardımcısı olsun,az kaldı inşallah sağlıkla kavuşucaz hepimiz bebeklerimize
Evet cnm kullanydum ama yukselmemis degerlerim hep dusuk cikmisVitamin falan kullanmıyormuydun canım
Kesinlikle 3 kapakli olmali bence. Çünkü hem cabucak büyüyor lar kisliklar ayri birazlik ayri derken ayri bölme cok lazim oluyor. Emin ol az büyüyünce keske biraz daha yer olsa dememk icin en azindan 4-5 yil işine yarasin dersen büyük al. Ben iki kıza ikiser kapılı ayri ayri aldim suan yetmiyor. Corap ic camasirini ayro cekmecelerde saklıyorum.Kızlar biz odasındaki dolaba karar vermeye çalışıyoruz da şu dolabın 2 kapaklısı mı 3 kapaklısı mı diye arada kaldık biraz? Özellikle tecrübeli annelerden fikir almak istedim. Eşya durumu nasıl olur? Sizce 2 kapaklısı yeter mi, yoksa 3 kapaklı mı alalım? Odası çok büyük değil, normal çocuk odası boyutlarında. 3 kapaklının görüntüsü biraz daha kaba geldi bana gerekliyse almışken onu alalım diyoruz? Bir de şu aşamada şifonyer düşünmüyoruz. Fikirlerinizi merak ettim.
Geçmiş olsun canım bu haftalarda doğmasının sıkıntısı çok mu ki ? inşallah vaktine kadar beklerKızlar ben bugün doktora gittim kan vitaminlerim cok düşük cıktı kanım 9 igne ilaç kullanıyordum bu sefer kan serumu verdi aksam takıcaklar bu arada benim ilk oglumda gebelik zehirlenmesi tehlikesi vardı bundada var tansiyon önemli hergün evde ölcucem 14 gördugum anda bebek alınacak dedi bir hafta ölcüp götrcem ona göre erken dogum olabilr diye bebege akciger solunm gelismesi icin igne vurabilirm dedi ins hepimiz sagliklacak bebeklerimizi kucagımiza alrz dua edelim gelisimi iyi dedi bakalm neler bekliyor bizi Rabbim hayrlısini nasip etsin hepimiz için
Benim cocuklarim yeni doğduğunda cok kaka yapmazdi i yüzden gunde 4 defa değişmek yeterli gelirdi.her bebekte durum farkli olur çis ve kaka konusunda benimkiler az yaptigi icin sık sık degismezdim. Hassas cilt olmasıda önemli tabi mesela hiç prima kullanmadım canbebe yada uyu iyna işimi görmüştü. Ama molfix benimkilere cok pisik yapmisti. Şuan kızıma ilk defa sleepy denemek icin aldim ve çok memnunum arkadasim ise prima dışında asla birsey kullanamadi hep pisik oldu.Kizlar bu bebisler ilk zamanla gunde kac adet bez kirletiyor? 1 numara bez almak istiyorum 156 li paket alsam kac gun gider? Yoksa denenelik 30 lu mu alsam en basta?
Aslında belki de öyle olmak lazim :) becerebilen için cok iyiymiş valla ama benim gibi insan zor yapar o işi...Hanımlar burada bi aile var 7 aylık bebeği olan; laf arasında ikinci için darısı başınıza dedim kadın ayy çok istiyorum dedi! Genelde o aylarda bi daha çocuk yok der insan, şaşırdım o yüZden :) sonra baktım havuz kenarında gıkı çıkmıyo yatıyo bebek hep falan, belli ki çok uysal,,, topumuz için dua ettim bizimkiler de sağlıklı ve böyle uslu olsun diye :)))) yalnız dün akşam yemekte karı koca başbaşa yemek yiyolardı, dayanamadım sordum bebek nerede diye, "odada uyuyor, monitörü açtık" dedi! Çekiyo mu ki diye sordum, yok ama yanıp sönüyo ses olunca dedi!! Şok! İçimden dedim ki bende sendeki rahatlık olsa on tane doğururdum :))) çok enteresan ya.. kadın Türk kocası yabancı.. eşim bile dedi ki kadında da Türklük kalmamış bence pek :)
bana da sezeryan olacaksın,normal dogum olmayacak 38.haftada alacagız dedi kanama vs riskine karsı.
Yer istesene genclerden ,ayakta gitme o kadar uzun süreoturmak beni de rahatsız ediyor.bi de gögsüme cok baskı oluyor bu aralar
Aslında belki de öyle olmak lazim :) becerebilen için cok iyiymiş valla ama benim gibi insan zor yapar o işi...
Tecrübeli değilim ama ben de 3 kapılı düşünüyorum :) şifonyer almıycaz dediğin gibi sadece yatak ve dolap o yüzden uzun süre kullanılır 3 kapılı diye düşünüyoruz çocukların da ıvırı zıvırı çok oluyor diyorlarKızlar biz odasındaki dolaba karar vermeye çalışıyoruz da şu dolabın 2 kapaklısı mı 3 kapaklısı mı diye arada kaldık biraz? Özellikle tecrübeli annelerden fikir almak istedim. Eşya durumu nasıl olur? Sizce 2 kapaklısı yeter mi, yoksa 3 kapaklı mı alalım? Odası çok büyük değil, normal çocuk odası boyutlarında. 3 kapaklının görüntüsü biraz daha kaba geldi bana gerekliyse almışken onu alalım diyoruz? Bir de şu aşamada şifonyer düşünmüyoruz. Fikirlerinizi merak ettim.
Cok saqol canim cok sukur suyu iyi dedi hatta ayrintili yapan doktorada sinirlendi bunami az yazmis dedi olmasi qerektiqi kadar canini skma dedi...qerilik icinde 25 haftalik qorunuyo 1 hafta onemli deil dedi.Walla icim rahatladicanim suyu az iciyordun hatirladigim kadariyla. normal suyu gunde 3 litre icsen yetecektir.
kafasinda da bir sey cikmayacak insallah. uzulup bebegini strese sokma. duzelecek diye dusun surekli.
Gebelik zehirlenmesi riski nasıl anlaşılıyor canım?Kızlar ben bugün doktora gittim kan vitaminlerim cok düşük cıktı kanım 9 igne ilaç kullanıyordum bu sefer kan serumu verdi aksam takıcaklar bu arada benim ilk oglumda gebelik zehirlenmesi tehlikesi vardı bundada var tansiyon önemli hergün evde ölcucem 14 gördugum anda bebek alınacak dedi bir hafta ölcüp götrcem ona göre erken dogum olabilr diye bebege akciger solunm gelismesi icin igne vurabilirm dedi ins hepimiz sagliklacak bebeklerimizi kucagımiza alrz dua edelim gelisimi iyi dedi bakalm neler bekliyor bizi Rabbim hayrlısini nasip etsin hepimiz için
Cok saqol canim cok sukur suyu iyi dedi hatta ayrintili yapan doktorada sinirlendi bunami az yazmis dedi olmasi qerektiqi kadar canini skma dedi...qerilik icinde 25 haftalik qorunuyo 1 hafta onemli deil dedi.Walla icim rahatladi
Ins cnmGeçmiş olsun canım bu haftalarda doğmasının sıkıntısı çok mu ki ? inşallah vaktine kadar bekler
Idrarda pritein cikiyor cnm tansiyon cikrsa zehirlenme olyrGebelik zehirlenmesi riski nasıl anlaşılıyor canım?
Saol cnm ins hepimiznkini korurervahafsa cnm bol bol dua edecegim senin icin de Allah im seni ve bebisini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?