Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bulantım yok sanırım bulantı için çok erken. Benim geceleri rahmim ara ara ağrıyor çok korkuyorum normal birşey mi buKızlar günaydın,
Bulantılar ne alemde? Benim baya baya başladı gibi, siz ne durumdasınız?
Benim bulantım yok sanırım bulantı için çok erken. Benim geceleri rahmim ara ara ağrıyor çok korkuyorum normal birşey mi bu
herkese günaydın.benimde 2 gebeliğim yarın dr a gidicem inşaallah.büyük ihtimalle vajinal usg yapacak.ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu.bence çok küçük olduğu için bu şekilde bakılması daha doğru.vajinal usg den bu kadar çekunmeyin arkadaşlar ben bir sağlıkçı olarak zararlı olduğunu düşünmüyorum.2 kez düşük yaptım ama bunların sebebi sağlıklı olmadıkları için vücut onu yabancı bir cisim gibi algılayıp dışarı atması.düşük riski yoksa dr ilişkiyide yasaklamıyor vaginal usg niye zararlı olsun ki.ama rahatsızlık duyuyorsanız bebişleri görmek. ve pıt pıtları duymak için 7.8.haftaya kadar sabretmeniz gerekiyo.
Aynen Rahime kramp giriyor gibi ama kasıklarım değil bariz rahim hissediyorumCanım benim geçen hafta öyleydi. Her an kanama başlıcak gibi hissediyordum. Doktoruma sordum, "Normal." dedi. Bu hafta geçti. Ama benimkiler kramp gibiydi, şiddetli ağrın doktorunu arayıp sorabilirsin canım.
Aslında benimde ikinci gebeliğin kizimda ilk vajinal muayne edilmistim sanırım iki ay önceki düşükten kaynaklı gereksiz bir endişe var biliyorum alakası yok bikac kişi neden vajinal ne gerek var deyince etkilendim farkındayımvajinal ultrasondan neden çekindiğinizi anlayamıyorum, riskten mi hoşlanmamaktan mı? hoşlanmamaksa herkes karından bakılmayı tercih eder ama doktorların vajinal tercih etmesinin sebebi cenin çok daha küçükken bile ordan daha rahat görülebilmesi ve duyulabilmesidir. Riskli diyorsanız doktor riskli olsa yapmazdı herhalde, ikinci hamileliğim iki hamileliğimde de ilk muayenemi vajinal usg ile oldum ve kalp atışını duydum karında baksa sadece bir karaltı görürdük herhalde ve kalp atışını görmek ve duymak için daha fazla beklemek zorunda kalırdım
Merhaba canım normal arada bende de oluyor korkmaBenim bulantım yok sanırım bulantı için çok erken. Benim geceleri rahmim ara ara ağrıyor çok korkuyorum normal birşey mi bu
kızlar bugün bat günüm 3 gündür test yaptım pozitif çıktı. bugün gittim kan verdim. ilk muayeneme ne zaman gitmeliyim sizce?
canm bu yorum bile rahatlattıAdet gecikmesine kadar ya hep ya da hiç kuralı vardır. (yüzde 90) bişey olsa zaten düşer ve gelişmez büyük ihtimal bişey olmamıştır.
banada dün vajinal yaptılar ben korktum o şey giricek diye doktorum korkma çok az gircek dedi hakikattende öyle ucunu sokuyor sadece ve 5 haftalıkken ilk muayenede kendisini gördük fotosunu bile aldım.zararlı olsa biz yapar mıyız dedi. e koskoca doğum hastanesivajinal ultrasondan neden çekindiğinizi anlayamıyorum, riskten mi hoşlanmamaktan mı? hoşlanmamaksa herkes karından bakılmayı tercih eder ama doktorların vajinal tercih etmesinin sebebi cenin çok daha küçükken bile ordan daha rahat görülebilmesi ve duyulabilmesidir. Riskli diyorsanız doktor riskli olsa yapmazdı herhalde, ikinci hamileliğim iki hamileliğimde de ilk muayenemi vajinal usg ile oldum ve kalp atışını duydum karında baksa sadece bir karaltı görürdük herhalde ve kalp atışını görmek ve duymak için daha fazla beklemek zorunda kalırdım
canın seninle aynı tarihiz benmde bulantım yok henüzBenim bulantım yok sanırım bulantı için çok erken. Benim geceleri rahmim ara ara ağrıyor çok korkuyorum normal birşey mi bu
erken döllendiyse kendini gösterir ve 1500 üzerindeyse değerinkızlar bugün bat günüm 3 gündür test yaptım pozitif çıktı. bugün gittim kan verdim. ilk muayeneme ne zaman gitmeliyim sizce?
Vajinal ultrason da 5 haftalıkken sadece keseyi mi gordunuz yoksa bebeği de gordunuzmubanada dün vajinal yaptılar ben korktum o şey giricek diye doktorum korkma çok az gircek dedi hakikattende öyle ucunu sokuyor sadece ve 5 haftalıkken ilk muayenede kendisini gördük fotosunu bile aldım.zararlı olsa biz yapar mıyız dedi. e koskoca doğum hastanesi
canım yanlış mı ifade ettm siyah noktayı yani bebeği gördümVajinal ultrason da 5 haftalıkken sadece keseyi mi gordunuz yoksa bebeği de gordunuzmu
Yok yanlış ifade etmediniz kimisi 5 haftada sadece kese gözüküyor bebek gözükmüyor diyorda ondan sordumcanım yanlış mı ifade ettm siyah noktayı yani bebeği gördüm
kalp atışı 10 gün sonra inşallah
senin ne kadar oldu
Canım benim geçen çarşamba bhcg 156 idi cuma ölçtürdüm 359 çıktı acaba yarın tekrar ölçtürsem mi?canın seninle aynı tarihiz benmde bulantım yok henüz
canım o zaman benm çok erken oldu döllenmeCanım benim geçen çarşamba bhcg 156 idi cuma ölçtürdüm 359 çıktı acaba yarın tekrar ölçtürsem mi?