- 31 Aralık 2016
- 431
- 611
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) En fazla 40 da kavuşursunuz canım doktor günün dolunca ne yapicagiyla ilgili bişey dedimi peki
Aynen ben de o yüzden ayrı mesaj olarak düzenledim ilk sayfaya gitmiyor aralarda kalıyor ama işsizlik demek ki benimki
Ben de minik kızımla uğraşırken hepiniz doğurmuş olacaksınız muhtemelen, ben hala doğuramadım diye mesaj düzenliycem![]()
Ekledim cnmTmm canimMutella duzenleme yapacaktida olmadi heralde bitek sen yapabiliyosun onu ozaman sana ozelden msj atalim bizde eklenelimmmm
![]()
Bende şimdi açtım sabahtan beri face'de foto paylaşıyor millet bide belediyeleri suçluyorlar tamam alt yapı onemlide rabbimin hikmeti karşısında kul yapımı ne yapsın annem İstanbul'da onunla konuştum kızım gök delindi sanki diyoOooo İstanbul da neler olmuş öyle haberlerde gördüm şimdi sel olmuşya heryer üzüldüm yaaa Allah yardım etsin inşallah pat bi dogum olsa hastalik olsa insanlar gidemeyecekSamsun à yağsın ama sel olmasın lütfen
![]()
Senin ki daha da heyecanlıııBen de gün sayıyorum artık gerçekten,, fena yordu bu son haftalar![]()
Selam cnm yok herldeselam kizlarherkes iyi mi doguran eden yok dimi :)
Yetişir bence bana magnetleri 3 günde yaptı aldığım yer :) hızlı çalışıyorlar benceÇok güzelmiş cnm :) ve de kapı süsü yaptırmayı unuttum,, yetişir mi? Hazır mı alsam? Ne gizel panikledim gece gece,, iyiki hatırlattın :)))
Aynen bol su içmek lazımmış ama ben zaten çok şu içen biriyim neden oluyor anlamıyorumHamileliğim boyunca sürekli bende oldum idrar yolları bol su içmek gerekiyor benım doktor en a az 3kilo diyordu içemediğim anlarda hemen olıyordum antibiyotik içemiyordum serum veriyorlardı iyi geliyordu
Bende seni merak ettim yazacaktım şimdi doğurdun mu diye :)selam kizlarherkes iyi mi doguran eden yok dimi :)
Teşekkür ederim canım allah yavrularına uzun ömir versin sağlıkla büyüsünler inşallahbenimde ilk oğlumdaki doktorum medicabilde Zuhal hanımdı bende sırf trafik yüzünden o tarafı seçmedim herşeyde hayır vardır çok zor olurdu bu trafıkte hergün hastaneye gidip gelmek, doktora güvenmek çok önemli ozaman memnuniyet kat sayıları artıyorinşallah Allah gönlüne göre versin istediğin zamanda gelır yavrun . Benımde 6 yaşında oğlum. Var bu sene ilkokula gidicek, birde aceleci Ahmet asafımız var :)
haha merakla bekliyorum ben dogum hikayesini zaten :))Selam cnm yok herldeMutella yı bekliyorz cnm dogursun diye:))
Bende seni merak ettim yazacaktım şimdi doğurdun mu diye :)
Doktor sezeryan için gün verdiSON 2 GÜN MÜ![]()
Sorma zaman gecmiyoAmin inşAyyyyyy çooook heyecanlıııı :) saglıkla gelsin insallah![]()
He iyi doğurmayalım daha seni bekliyorum ben de senden sonra doğuracam:) bende oluyor arada bir kasılma sancı ama çok değil günde bir iki anca ama bu böyleyse gerçeği nasıl dedirtiyor bazen :)haha merakla bekliyorum ben dogum hikayesini zaten :))Mutella
yok canim dun annem, ablam, teyzem ve kuzenim geldi. kuzenle teyzem gitti bugun. annemle ablam burda olacak artik doguma kadar. o yuzden dun ve bugun cok bakamadim. bu saate kadar da sayfalari okumakla gecti ancak yazabiliyorum :))
daha bi dogum belirtisi yok ama arada adet sancisi gibi cok kisa sureli sancilar geliyor sanirim yalanci sancilar basladi. ya da kabizligin yan etkileri emin olamiyorum :))
He iyi doğurmayalım daha seni bekliyorum ben de senden sonra doğuracam:) bende oluyor arada bir kasılma sancı ama çok değil günde bir iki anca ama bu böyleyse gerçeği nasıl dedirtiyor bazen :)
Ah canım ne kadar sevindim :)Kızlar çok mutluyum Ahmet asafı kucağıma aldım ve emzirmeyi denedim . Kucağıma aldığım gibi gözlerini açtı rabbım nelere kadir , çok şükür inşallah yarın doktorundanda iyi haberler alırız. Bu arada 11 . Gün göbeğide düştü. Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın.