• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ebe değişti bunda pek hissetmedim inçe parmaklı çünkü :) bekleyecem bayağı zaten çocuğun çıkması muayeneden kolay mı sizce normal Doğum tecrübesi olanlar ?
Yarın Doğum yapacaklara heveslenmiştim ne güzel kavuşacaklar diye bebeğim hissetti sanırım özlediğimi :) eşim 27.07 yazdırabilir miyiz kimliğe derdinde o da ayrı bi hava :)
Canım yürü, dik otur, comelerek bekle (afedersin wc deki gibi) sen aktifsen bebegin de aktif olur dogum kanalına doğru sekilde ilerler ve her dalgada kasma kendini rahat bırak dalga aralarinda dinlen uyu.. Çatı muayenesi bir yerden sonra acilmayi hizlandirdigindan kandinlar dogum sirasinda isterlermis diye duymustum..Bir de ebeler anlatmıştı bebek cikmaya yakin annedeki sinirlere baskı yaparmis anne ben yapamayacagim sezeryana alin epidural yapin derlermis oysaki dogum cok yakin oyle bir his geldiginde sabırlı ol lutfen. Bebegin dklar içinde kollarında olacak..

Hahaha naber pampaya iyi güldüm ya :))) bence çok anlayışlı bir ailen var belli ki. Ýarin doğumdan sonra normale yaklaşacağını (yaklaşacağız çünkü normale dönmek ay alacak bence :p ) da biliyorlar o yüzden sen rahat ol. Kimsenin kalbini kıracağını sanmıyorum bu konuda.
Saol cnm :))))) öyleler gerçekten, Allah razı olsun :) aslında lohusalıkta insan sürekli bi söylenme ihtiyacı duyuyo,, o yüzden eşime peşin peşin söyledim, duymamaya alınmamaya ve cevap vermemeye çalış dedim. Kendilerini tutabilirlerse sorun olmaz inşallah :))) en son alyansım olmuyo alyanssız mı fotoğraf çektiricem diye tutturdum. Büyüttükçe inceliyo altını gidiyo vs diye artık büyütmek de istemiyo adam; emaneten getirmiş dükkandan bi tane. Kaç paralık bişey dedim, 16000'e bırakıyoruz tanıdıklara dedi; şimdi de kaybedicem diye strese girdim,,, bütün takılarımı satsam o kadar etmez çünkü :))))) arıcam başka getir dicem kesin kavga çıkıcak.. nerden aklıma takıldı diye düşündüm durdum, yeni aklıma geldi; Ayşe'nin fotolarını çekerken ayak parmağına yüzüğümüzü takmışlardı, heralde onu kurmuşum bilinçaltında. Az önce de buhran bastı,, komşumu çağırdım koştu geldi saolsun. Hiç böyle değildim; muhtemelen sıcak + ikinci bebek + miadı dolmuş hamilelik baskıları birleşti...

Evet canım annemin maşallahı vardır bu konularda, sıkılmasa işe dönüştüreceğim bu yeteneğini ama sıkılıyor :KK70:
İnternette bende çok gördüm ama bi türlü uygulamaya geciremedim cizip anneme yaptırabilrim ama sadece dikme işi kalırsa sıkılmazlar bence:KK66:

Ayyy ma
Saol cnm :))))) öyleler gerçekten, Allah razı olsun :) aslında lohusalıkta insan sürekli bi söylenme ihtiyacı duyuyo,, o yüzden eşime peşin peşin söyledim, duymamaya alınmamaya ve cevap vermemeye çalış dedim. Kendilerini tutabilirlerse sorun olmaz inşallah :))) en son alyansım olmuyo alyanssız mı fotoğraf çektiricem diye tutturdum. Büyüttükçe inceliyo altını gidiyo vs diye artık büyütmek de istemiyo adam; emaneten getirmiş dükkandan bi tane. Kaç paralık bişey dedim, 16000'e bırakıyoruz tanıdıklara dedi; şimdi de kaybedicem diye strese girdim,,, bütün takılarımı satsam o kadar etmez çünkü :))))) arıcam başka getir dicem kesin kavga çıkıcak.. nerden aklıma takıldı diye düşündüm durdum, yeni aklıma geldi; Ayşe'nin fotolarını çekerken ayak parmağına yüzüğümüzü takmışlardı, heralde onu kurmuşum bilinçaltında. Az önce de buhran bastı,, komşumu çağırdım koştu geldi saolsun. Hiç böyle değildim; muhtemelen sıcak + ikinci bebek + miadı dolmuş hamilelik baskıları birleşti...
ayyy maşallah ne anlayışlı insanlar varr yaaa benim şapşiğim kendini hala rüyada sanıyo uyanip kendine gelemediki bi türlü ;)))

bizimki biraz farklı su ünitesinde doğum olursa eş alıyorlar orası çok güzel odada jakuzi falan var
ama su da doğum yapmaya uygun kişiler alınıyor tabi
bir de prenses oda var süslü beşikli normal doğum yapanlara hediye orayada eş girebiliyor
tabi şans işi oralar hep çok zor
onların dışında bayan refakatçi olan özel odalar var 1 ve 2 kişilik
ve en son sınıf 5 kişilik odalar refakatçisiz =)
Prenses oda iyiymiş :) Öyle ya da böyle doğacaklar Allah'ın izniyle bi şekilde.. Allah büyük zorluk vermesin sağsalim kurtulalım bitsin inşaallah ...

Ya ilk bide bi garipti kastım da nasıl rahat olacağımı bilmiyorum işte :) ebe normal mi sezaryen mı karar ver ona hazırla kendini dedi normal i zor yaparsın deneye getirdi sanki :) birkaç defa daha yapılsın muayene karar verecem
Canım naptın bilmiyorum ama morelini bozmalarina izin verme ne demek normalmi sezeryanmi karar ver ebenin görevi doğum başlayana kadar yardımcı olmaktır öyle bir durumda seni karar verme gibi saçma bir duruma düşürmesi anlamsız geldi bana doğumun seyrine göre bir porblem çıkarsa doktor zaten sezeryan kararı alir

Muhtemelen tüm bunlar saydığım sebeplerden dolayı:))) Az kaldı canım sabret yarın bebeğin kucağında olacak ne güzel. Gunu yariladik bile hatta :)

sizin yakın olduğunuz iki isim var hiç değilse. Bizde tamamen berlirsiz sukret arkadasim:KK48: iki isimde güzel adıyla yaşasın insallah
Amin çok sağol hepimizinki inşaallah... İnsan içine sinsin istiyor ismi dahil herşeyine ayrı özeniyor ama sağlıklı olsunlar, sağlıkla büyüsünler inşaallah. Siz de ortak bi noktada buluşursunuz umarım :KK39:

Ödem için bol su içmeli ve tansiyonun normalse biraz tuzu azaltmalısın ayrıca soğuk suyla bi güzel yıka ayaklarını ve yukarıya dikip yatmanı öneririm birazda olsa rahatlıyor insan :KK66:
Teşekkür ederim tekrar denicem :) Çok su içiyorum zaten sıcaktan bunalıyorum. Soğuk suyla ovuyorum ama kar etmedi... Bir de tuz mevzusunu deneyeceğim normal yemek yaparken kullanıyorum biraz yemekleri de tuzsuz yapayım belki işe yarar o da olmazsa tek kurtuluş sanırım miniğimin doğuşu :)

İnternette bende çok gördüm ama bi türlü uygulamaya geciremedim cizip anneme yaptırabilrim ama sadece dikme işi kalırsa sıkılmazlar bence:KK66:

Torununa sıkılmadı zaten de satış işi olunca, hani iş olunca sıkılıyor. Çok fazla çeyiz işi yaptı yoruldu artık.
Yoksa ben de çizip kesme işini yaparım zaten :)

Ebe değişti bunda pek hissetmedim inçe parmaklı çünkü :) bekleyecem bayağı zaten çocuğun çıkması muayeneden kolay mı sizce normal Doğum tecrübesi olanlar ?
Yarın Doğum yapacaklara heveslenmiştim ne güzel kavuşacaklar diye bebeğim hissetti sanırım özlediğimi :) eşim 27.07 yazdırabilir miyiz kimliğe derdinde o da ayrı bi hava :)
Ben bebeğin çıkışını hissetmedim canım 10 cm oluyor rahim ağzı ve tabi kesi atıldığı için hissetmedim ama korkma kesiyide hissetmedim :))

Canım naptın bilmiyorum ama morelini bozmalarina izin verme ne demek normalmi sezeryanmi karar ver ebenin görevi doğum başlayana kadar yardımcı olmaktır öyle bir durumda seni karar verme gibi saçma bir duruma düşürmesi anlamsız geldi bana doğumun seyrine göre bir porblem çıkarsa doktor zaten sezeryan kararı alir
Yapamazsın gibi söylemedi kendini baştan ona hazırla o olsun diye söyledi bekliyorum daha bakmadılar nst bakılıyor arada bi sıkıntı YOk

Back
X