- 9 Eylül 2016
- 462
- 748
- 53
Hayırlı bi doğum olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızıı inşşşNerdeeeeeeeee,uyku muymu hak getire... gram uykum yok zaten:/ bu gece bitmezzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı bi doğum olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızıı inşşşNerdeeeeeeeee,uyku muymu hak getire... gram uykum yok zaten:/ bu gece bitmezzzz
Evet cnm ama gecmiyor zamn sanki iremimiz nasl annesiSenin de az kaldi cnm![]()
@aysheminaSimge 84 hayrli koly dogumunz olsn kzlar dualrmz sizinle sizde untmayn duanzda bizi saglıkli aln bebekleri kucaginza bizide habersz bırkmyn Rabbim yardmcnz olsn
Amiiin insallah canımmmmm... hepimiz saglıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza insallahHayırlı bi doğum olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızıı inşşş![]()
![]()
Kp asla yalnız kalamaz o kadar uzun süre canım akşam yatağının örtüsünü bile kv ye söyler kendi açmaz. O kadar deyim..Kv yalnız gelse nasıl olur canım ayarlaya bilirsen
İnşallah canım sağlıcakla doğur kucağına al biran evvel bebişini inşallah.. Rabbim tüm isteyene nasip etsin. Toparlanınca buraya da yazmayı unutmaAmiiin insallah canımmmmm... hepimiz saglıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza insallah
Oyy çok kotuymus en iyisi karar verdiğin gibi geç cagir son günlerinin gönlünce geçir hiç olmazsa canımKp asla yalnız kalamaz o kadar uzun süre canım akşam yatağının örtüsünü bile kv ye söyler kendi açmaz. O kadar deyim..
Evet cnm,yarın sabah 08:30 da benimde kısmetse...
Cnm.hayirli haberle gelim insallah son gece ben cok stresli oluyorum inşalla hersey yolunda giderAmiiiinn canım,hepimize hayırlı doğumlar nasip olsun insallah... yarın güzel haberleri veririz insallah![]()
Hayirli olsun cnm gözünüz aydin.masallah kuzucugunaKızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
Iyiyiz cnm sevi baby reflu yatagi aldik kiraz cekirdekli :) bir miktar gaz sancilarimiz azaldi uykularimiz uzadi sukur.Evet cnm ama gecmiyor zamn sanki iremimiz nasl annesi
o neymis yahu ben hic duymadim.iyi geceler kizlar. bisey soracagm.35 37 hafta arasinda yapilan bi test warmis
GRUP B STREPTOKOK die kimler yaptirdi we bilgisi olanlar paylasabilirmi ?
hani persembe serinleyecektiCumartesiye kadar türkiye geneli en sicak günler olacakmis kızlar yarin özellikle asiri sıcak olacakmis dikkat edelim