Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol cnm :) epidural istedim yine,,, kahveyi unutmam mümkün değil sanırım :))) sevindim senin de o çileyi çekmemene ,, darısı başıma ikinci kez inşallah :)
Spinal epidural arasında fark var kızlar
Doğurdummmmkiiii 23 te suyum geldi. Sabah 8.14 te doğdu 2.950gr.
Canimmm sindiren hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah inan senden çok ben heycanlandim Duru hanim annesini üzmeden gelsin inşallahSaol cnm. Süt olayı ilkinin tecrübelerinden dolayı epey önemli geliyo tabi :))) gerçekten ben de söylediklerini merakla bekliyorum,, hemen yazmaya çalışıcam kızlarım fırsat verirse. Çok çok teşekkürler iyi dileklerin için![]()
Kızlar yaptım şükür sezaryen oldu gece 3 gibi geldik öğlene kadar 2 cm fln açıldı suni verdiler 5ekadar açılma yarım parmak anca oldu su geldiği için enfeksiyon riski vardı sezaryen dedik artk epidural oldu emdi ama süt var mı bilmiyorum:) 3690 52 cm Emir taha m maşallah çok güzel ya darısı bekleyenlere dua ettim hepinize
o neymis yahu ben hic duymadim.
Sağol canım darısı duruya inşallah ne güzel kavuşuyorsunuz siz de hayırlı ömürleri olsun hepsinin inşallah sana da hayırlı olsun şimdiden sağlıkla al kucağınaMaşallah cnm oğluşuna,, Allah uzun ömür versin,, sağlıkla büyüsün inşallah. Kendi derdime düştüm,, anca yazabildim kusura bakma![]()
Yalnız değilsin. Zaten uyuyamıyorum sıcak oluncada hiç uyuyamıyorum. Eridiğimi hissediyorumZombiiii gibi dolaşıyorum evin içinde uyuyamıyorum pffffff
Simge 84 hayırlı doğumlar canım şimdiden çok geçmiş olsun sağlıkla al bebeğini kucağına
hanımlar hala uyuyamadım malesef,, son denemeden önce toplu olarak iyi geceler diyeyim istedim. inşallah sağsalim çıkar gönül rahatlığıyla güzel haberler veririz yarın...Simge 84 sana da tekrar bol şans arkadaşım, aynı anlarda aynı şeyleri yaşıyor olacağız, Allah'a emanet :) herkese kocaman sevgiler
![]()
İnşallah :)Mutella nasilsin kiz varmi bi qelisme :) senide yollayalim artik dualarla doquma![]()
Aynen cnm :))))Canımm amin insallah saglıkla hayırlısıyla kızlarımızı kucagımıza alırız ve güzel haberleri veririz... doğuma giderken aklımda ve duamda olacaksın... sende Allah a emanet ol...![]()