• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet başından beri 100 lük coraspirin içiyorum. Yaşım 40 olduğu için... Bunun dışında vinalac multi vitamin, günde iki kez kalsiyum magnezyum ilacı, ayrıca 1000 mg d vitamini. Yakında içimden vitamin ağacı çıkacak :)

valla aynen oyle:)
ben de previt vitamin ve balik yagi hapi iciyorum. bir de tiroid icin levotiron 100luk.

ay ben de bayiliyorum gamzeye ya. esim de aksi gibi sevmiyor :)) benden once dogum yaparsan dene bakalim :)))
Tamam denerim, ay neresinden öpsem acaba, çene miiii, sağ yanak mııııı, sol yanak mıııı... :)
Sağ yanak olabilir, ben de sağ profilimi seviyorum :p
Eşin de kızında gördükten sonra sever belki :)
Benim de çenemde var ultrasonda ipekte de var görünüyor inşallah vardır :KK70:
Ay ne güzel ya, çok beğeniyorum ben de gamzeyi :) İpek'te de vardır inşallah :)

Bebegin hareketleri azaldi acile nstye gittim nst ciktisini doktoruma attim ilcedeyiz biz doktorum ilde hemen gel dedi gidiyoruz kizlar dua edin esim kizim ben gidiyoruz annemde daha gelmedi.insallah sıkıntı cikmaz.
Inşallah canım bir şey çıkmaz. Allah'a emanet olun

Bebegin hareketleri azaldi acile nstye gittim nst ciktisini doktoruma attim ilcedeyiz biz doktorum ilde hemen gel dedi gidiyoruz kizlar dua edin esim kizim ben gidiyoruz annemde daha gelmedi.insallah sıkıntı cikmaz.
Inşallah canım bir şey çıkmaz. Allah'a emanet olun

insallah bir sey olmaz,sakin ol. allah yardimcin olsun.

Evet canım ben de ilk etapta öyle düşündüm, ama bunu söylemesi gereksiz değil mi? Doğum başlamışsa zaten başlamıştır, açılmam olmuştur sancılarım düzenlidir vs. illa ki bir şey hisederim. Bu neden ille de cuma olsun ki? Başka gün de olabilir. Her an doğum başlayabilir ve ben yatabilirim. Bunu belirtmiş olması tuhaf. Bu sebeple acaba başka bir anlam mı var altında diye düşündüm.
Benim ilk defa 70 leri bulan sancım çıktı nst de ama hissetmiyorum eve yolladilar sancın siklasirsa gel dediler benim gibi sancısı cikan ikinci üçüncü gebeligi olanlari cati muayenesi yaptilar bana yapmadan gönderdiler evde normal hayatima devam ;) bekliyorum. .

Canım Inşallah bir sey çıkmaz kalp atışı nasıl peki?

insallah mudahelesiz kendileri gelsinler.

benim de incelme baslamis rahim agzinda ama daha gorunurde dogum yok. yani tunelin sonu hala karanlik isik gorunmuyor :KK70: o yuzden de konustuk simdiden haftaya kontrole geldiginde hala bi dogum emaresi yoksa ne yapalim ne kadar bekleyelim diye sordu bana, son dk karar vermeyelim diye.
benim dun gece bikac kez bel agrisina benzer agrim oldu ama kisa sureli gecti hemen. bi de kasigimda bikac kez batmaya benzer bi aci hissettim. sonra onlari dinlerken uyumusum :KK70: hergun baska bi merak iste acaba bugun ne olacak :)))

sabah da saglik ocagindan aradilar. dogum oldu mu diye. ilk topuk kani hastanede alinacak 2. topuk kani icin 5. gunden sonra saglik ocagina gelmeniz lazim dedi hemsire. bide isitme testi hakkinda bilgi verdi hastanede yapilir ama her bebek ilk testte gecemeyebilir cok normal 2.ye tekrarlanir endiselenmeyin falan dedi. o degil de bu topuk kani saglik ocaginda illa verilmek zorunda mi acaba?
merhaba eşim saglıkçı ve 5.günün çok geç oldugunu soylüyor ayrıca hastanede aldırtmayıp saglık ocagında aldırabilirsiniz iki kere canı yanmasın bebişin.. biz oyle yapıcaz... saglık ocagı almak zorunda topuk kanını ama haataneye soyliyebilirsinizi istemediginizi:)

Bugün doktor randevum ilk kez nst ye girdim. Sonuç kağıdında sadece kalp ritmi grafiği gibi titreşimler vardı doktor sonucu pek beğenmedi .O titreşimlerin ara ara ani yükselişler yapmasını bekleriz biz dedi. Bu sonuç bizi korkuttu dedi.Çikolata,meyve suyu gibi birşeyler yiyip içerek biraz yürüdükten sonra tekrar deneyelim dedi. İkinci nst de biraz daha o titreşimler ani inişli çıkışlıydı. Tamam şimdi beklediğim gibi dedi. Ama o kadar tatlı yemeye hareket etmese şaşardım. Ama zaten normalde de çok fazla hareket eden bir bebk değil. Çok tuhaf bir çocuk. Ara ara düşündükçe,beni korkutuyor. Gerçi bu saatten sonra yapacacak birşey de yok. İlk zamanlardan beri böyle hafif hareketli.Aramızda 2 hafta ve 6 hafta olan hamile arkadaşlarım var onlar sürekli hiç durmadığından, fıldır fıldır döndüğünden bahsediyorlar, ben hayretler içinde dinliyorum onları adeta. Bı arada yaklaşık 24. Haftadan beri de başı aşağıda, hiç mi sıkılıp yer falan değiştirmezsin be çocuğum. Öylece aynı pozisyonda duruyor demek ki.Bir problem mi var acaba?Kafam sabahtan beri çok bulanık.

Benim ilk defa 70 leri bulan sancım çıktı nst de ama hissetmiyorum eve yolladilar sancın siklasirsa gel dediler benim gibi sancısı cikan ikinci üçüncü gebeligi olanlari cati muayenesi yaptilar bana yapmadan gönderdiler evde normal hayatima devam :KK66: bekliyorum. .

Benim de ilk gebeliğim canım. Senin ne zaman çıktı sancın peki? Ne zaman gittin kontrole?

Allah yardımcınız olsun inşallah sıkıntı çıkmaz canım haberdar et bizi

Bir sorun yoktur umarım, her şey yolundadır. Bize de haber vermeyi unutma doktordan sonra.

Suan geldik alttan muayene ettiler acilma yokmus ama diger nstme gore siddetli sanci varmis bagladilar tekrar nstye bekliyoruz sonuca gore bisey dicekler

Slam arkadaşlar öncelikle dogum yapan arkadaşları tebrik ederim maşaAllah tüm bebişlerimize annelerimize. Dogum surecinde olanlara da Allah kolaylık versin. Bende bugun kontrole gittim son gittiğimde bebegimin karnı gerideydi kilosu düşüktü bu hafta biraz dikkat ettim karnı yine geride dedi doktorum ama kilo olarak toparlamış maşallah. 38. Haftayı geçirmicez biz yani 3 haftamız kaldı çok heyecanlı. Sizlerin deneyimlerini okudukca dahada heyecanlanıyorum.

Genetik olarak sizde ya da birinci derece akrabalarınızda var mı peki gamze? Eğer yoksa ve olduysa ben de öperim hiç acımam :KK68:

Bu arada hayırlı olsun, hem evinize kavuştunuz bir an önce bir de banyo mu yaptırdınız bebişi, bu ne hız annesi :)
Yok gördüğüm kadarıyla kimsede ailede epiduralli kafayla bebeği görünce o geldi aklıma öptüm hemen öptüğüm yerde oldu bence doğru deneyin zararı olmaz :)
Dr dedi yaptır diye göbeği iyi kurularsan hergün yaptır istersen dedi geç düşer diye her gün yaptırmam ama arada yapılır mışıl mışıl uyuyor :KK200:

Suan geldik alttan muayene ettiler acilma yokmus ama diger nstme gore siddetli sanci varmis bagladilar tekrar nstye bekliyoruz sonuca gore bisey dicekler
Hakkınızda hayırlısi canım ama arada hareketlerin azalması normal inşallah yinede biraz daha bekler bebişin ki beklemese bile maşaAllah baya buyümüş artık.

Back
X