- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
Huzursuz bebeğim diş görünmüyor ama diş mi gelecek ? Aşamalar böyle mi oluyor
Orda bi yarık var sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huzursuz bebeğim diş görünmüyor ama diş mi gelecek ? Aşamalar böyle mi oluyor
Bizim ki oturmayı çok seviyo zaten bayağı oldu oturmaya başlayalı babamız da pek meraklıydı oturtmaya hâlâ aynı kusmasiBizde de oturmaya başlayınca biter demişti gerçekten de doğruymuş azaldı baya eskiden günde 2-3 kez kusardı çok şükür azaldı. İnşAllah sizinki de biter![]()
Sayfaya baktım baya geride kalmış galiba ne olduğunu anlayamadım. inş kurtulsun ama hiçbir bebek hasta olmasın.Eylül annelerinden Kaan bebeği okudum.Dağıldım resmen. Minicik yavru, annesinin koynunda uyuması gerekirken neler çekiyor. İnşallah biran önce kurtulsun evine dönsün.
Eylül annelerinden Kaan bebeği okudum.Dağıldım resmen. Minicik yavru, annesinin koynunda uyuması gerekirken neler çekiyor. İnşallah biran önce kurtulsun evine dönsün.
Ne teşhisi konulmuştu canım? Okuyamadım sa geçmişiHamileliğimden tanırım bende kendisini.
Hamileyken konulmuştu teşhis.doğunca ameliyat oldu.tam düzeldi herşey yoluna girdi derken rahatsızlanmış.
Çok üzüldüm.Rabbimden ümit kesilmez.inşaallah sağlığına kavuşur.
Ne teşhisi konulmuştu canım? Okuyamadım sa geçmişi
http://www.blwmarketim.com/DANEM-KEFIR,LA_15-2.html
Ben burdan alacağım keçi sutu için dr inek sütü için de ayrı mayalar var. Daha once de almıştım buradan.
Resim atacaktim ama o kadar bozuldular ki elim varmadıbenim sol elim icine Hümeyra nın sol eli ve babasinin sağ eli icine sag eli olarak yaptık ve ustune de anne & humeyra tarih falan yazdik ama olmadi tekrar yapacaz insallah
Sağ ol şanslı anneye baktım çok güzel paylaşımlar var teşekkür ederim :) takipliyorum
Ikisi de olsa? :) çeşit olur
Çok sağ ol. Hımm eskiden biz tutkalla hamur yapardık çok güzel olurdu şimdi hatirladim da aslında güzel fikir. Nasıl oldu peki sizinkiler
Hayirli olsun ben baslamadim 7.5 ayi bekliyorum o zaman duzeltilmis tam 6 aylik olacak. Drumuz 2 aydir basla diyor ama bence cocugum henuz hazir degil gercek anlamda 6. Ayi doldurdugunda hazir olacagini dusunuyorum. Blw usulu beslenmesi taraftari oldugum icin pure vermeyecegim.Anneler ek gıda olayına başladınız mı?? Cocuk doktorumuzun tavsiyeleri doğrultusunda ilerliyorum ben.. cevredeki annelerin yada büyüklerin dediklerini duymuyorum bile..
Elma ve armut püresi ile.basladik bu hafta.. ikisini de yemiyor tükürüyor suratıma minnak..
Tam 180 gunu doldurdugunda en ideali eger 40. Haftada dogdu ise 38 fln ise 15 gun daha eklemeni tavsiye ederimKaç aylık sizin? Benim 5 aylık olacak, daha başlamadık. 6 aya girince mi başlasam 6 ay bitince mi ? Bi doktor bitince demişti kilosu böyle devam ederse ama bakalım bi dahaki kontrollerde durum ne olacak.
Bazı şeylerde daha ekonomik bazıları daha pahalı. Ama sanırım genel olarak bir tık yüksek fiyatları ürünleri kaliteli olduğu için.Linke dikkat etmemişim canım şimdi gördüm :)
Donanımlı iyi bi yere benziyor.fiyatları nasıl dışarıya göre?
Sadece bebek için değil kendimiz içinde alırız seversek.
Hayir inek sutuyle yogurt yapabilirsin tabi cok alerjik bir bdbegin yoksa... normalde inek sutu 2 yasa kadar yasak ama sut yogurda donusunce ayni etki olmuyor. Yani inek sutu yasak ama inek sutunden yapilmis yogurt yasak degilKeçi yoğurduylamı başlamak gerekiyor?
Nerden buluyosunuz keçi sütünü?
İstanbulda bulmak zordur.marketlerde var ama doğalını bulmaz çok zor.
Aaa ne olmus duymadimSen bunları yazınca dün Kocaeli'de olan olayı izledim o geldi aklıma.Şoför bebeği kurtarmış ya.Allahım videoyu izledim o annenin çığlığı caresizligi babanın caresizligi..
Ağladım inan ki şoför e de helal olsun soğukkanlı olmak zor iş .Allah korusun yavrularimizi.
Rabbim tez vakitte sifa versin. Neyi var?Kızlar eylül grubu bebeğimiz Kaan için dua okuyoruz forumun dua bölümünde okumak isterseniz eğer bizden dua bekliyor yavrumuz
Hayir inek sutuyle yogurt yapabilirsin tabi cok alerjik bir bdbegin yoksa... normalde inek sutu 2 yasa kadar yasak ama sut yogurda donusunce ayni etki olmuyor. Yani inek sutu yasak ama inek sutunden yapilmis yogurt yasak degil
Bu distir cnm muhtemelen cunku cok simetrik bir yarik tirnak degildir.Huzursuz bebeğim diş görünmüyor ama diş mi gelecek ? Aşamalar böyle mi oluyor
Disleriniz hayirli olsun insallah sikintilatiniz azalirKızlar selamlar,
Bizi bu dişler çok fena vurdu. 2. Diş de çıkmaya başlamış. Uykular bölük pörçük, huzursuzluk tavan :/ Bende yorgunluk had safhada. Haftaya bir de sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. Yandık anlayacağınız. Sünnet için 2doktor arasında kaldım, karar versem hemen yaptırcam. Hayırlısı.
Hepinize kolaylıklar diliyorum :)
aynen :)) muhtemelen bi sonraki gelisim bahara denk gelir :))alirsin sen onu da:)
gelirsek mutlaka yazarim canim,sizin de yolunuz duserse bursaya gorusuruz insallah. gercidrucilla ile gorusmek nasip olmadi ama o yakin neyseki,yine gelir:)
Otobüste hastaneye giden bir ailenin 10 aylık bebeğinin birden kalbi duruyor anne çığlık atıyor baba ne yapacağını bilmiyor.Şoför kenara çekiyor bebeğe hemen kalp masajı yapıyor dilini dışarı çıkarıyor suni solunum derken bebek hayata dönüyor. Fırsatın olursa videosunu izle çok etkilendim. Rabbim hiçbir anneye bu caresizligi yasatmasin.Aaa ne olmus duymadim
Keci diye zorlama inek sutu yap. Bizim drumuz a ben sordum Irem alerjik bir bebege benzemiyor inek sutuyle yap demisti. Yani bebeginin durumuna gore davran. Eger mama alerji yapmadiysa yogurt da yapmazAnladım canım.
Aslında mamadada inek sütü varmış.
Alerjisi olan bebekler içinde keçi sütlü olanı varmış.
Sence keçi sütümü inek sütümü daha faydalıdır?
Yoksa karışıkmı yapsam ?