• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet biz çok çok şanslıyız doğa hasta mesela ben bütün gün onla ilgilendim ağlıyor mızırdanıyor bulaşık makinesi bozuldu eşim kalktı yıkadı bulaşıkları ama herkes bir değil kimisi hala hot zöt malesef kalk yemek yap banane diyen de var okadın da napsın veriyor anason uyutuyor yavrusunu...
Malesef var hala yasayan tabi ki hayat musterek halbuki her anlamda kabullenebilmek gerekir... Bu bir de vicdan meselesi Allah hem bizlere hem yanimizdakilere hem evlatlarimiza hem herkese, temiz bir vicdan nasip etsin ...

Aynen malesef :)) Bu konusmalari saklayalim bence olur ya simdi biz degisimi kabulleniyoruz ama cocuklarimiz buyudugunde biz de dikte ettirmeye calisirsak okuyalim yaslilik ters etki yapmasin bize de :KK70:

:KK70:

olur mu olur. ne demisler "kınadıklarinizla kınanmadikça bu dunyadan gocmeyeceksiniz":KK17:

Sağol canım.şunu peşinen söyleyim çocuğumla ilgili hiç bir bilgi beni kırmaz :)
İlk günün heyecanından azcık blender tuttum ama bugün pütürlü verdim.irmikte vardı içinde.suratını buruştura buruştura yedi :)
Anlayışın için teşekkür ederim:)bende günü geldiğinde insallah sizden öğrenecek çok şeyim olacak. Ek gıda süreci çok karmaşık çünkü. Bana bir broşür vermişti sağlık ocağı onu incelemeye aksan bile olmadı. Red döneminde diye başlamak istemiyorum vakti gelemeden

Anlayışın için teşekkür ederim:)bende günü geldiğinde insallah sizden öğrenecek çok şeyim olacak. Ek gıda süreci çok karmaşık çünkü. Bana bir broşür vermişti sağlık ocağı onu incelemeye aksan bile olmadı. Red döneminde diye başlamak istemiyorum vakti gelemeden

Burdaki en güzel şey bilgi paylaşımı.
Buraya girmesem bu kadar bilinçli olmazdım.
Bana sağlık ocağı bişey vermedi.belki bidahaki aşıda verir.

Oda havalandırma ve nevresim değiştirmeyi ben çok yapıyorum. İse yaradığını düşünüyorum. Çok şükür daha iyi gibi. Ama kan ilacindan midir bilmem huzursuz gibi. Dr a gpturmedim babası akşamki duruma göre randevu alacak insallah. Sorduğunuz için cok teşekkür ederim çok mutlu oldum :-
Bi dw gecmezse ihmal etmeden götürün bnce Allah korusun cigeelere inmesin.

Dün ek gıdaya geçtik :halay:
Aman allahım ne heyecan ne heyecan.
Sanki ilk defa mutfağa giriyorum.alt tarafı patates havuç doğrayıp suya koyucam.sma elim ayağım birbirine girdi :KK48:
Haşlandıktan sonra ezdim patates eziciyle.ince tel süzgecim kötü oldu diye atmıştım.baktım pütürlü hala hafif blendirdan geçirdim.daha içine irmik koyucaktım unuttum :)

Kaşığın ucuyla verdim.bi kaç kaşık yedi.sonra yüzü buruşmaya tiksinmeye başladı :)
Bugün sakince irmikli yapıcam :)
Ama kıvam konusunda kafam karışık.çok sulu olmasın bebeği suyla doyurmayın deniliyor.cıvık püre şeklinde yaptım.

Siz nasıl yapıyosunuz?
Püre gibimi çorba gibimi?
Ve nasıl eziyorsunuz?
Hayırlı ugurlu olsun:)
Bn püre gibi yapıyorum,bebedorun bu ezicisini aldım pratik oluyor.

Eklentiler

• IMG_7448.webp
    IMG_7448.webp
    10 KB · Görüntüleme: 93
Back
X