- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin İzmir' de de gece raporu ayniydigunaydin eylulde doguracakken sabirsiz bebeler sayesinde kendini agustos topiğinde bulan analarornek ben
gunaydin agustosta doguran analar
gunaydin bebeleri acele eden ve temmuzda doguran ama gönlü kalbi agustos topiğinde olan analar
bol lodoslu,ruzgarli,firtinali gecenin ardindan yagmurlu bir bursa sabahindan gunaydin![]()

İnsallah çok teşekkürler. Ateşi yok şükür insallah da olmazlCabuk gecer insallah...atesini kontrol edersin sık sık..bol bol emzir
Cok sukur ve masallahİnsallah çok teşekkürler. Ateşi yok şükür insallah da olmazl
Gec!is olsun canim acil sifalar olsun minigeSürekli kalktı oğlum. Dr a gittik nezle dedi. Umarım çabuk geçer of
Buralardayim, okuyorum :)G gunesli gunler cnm nerelerdesin?
Demir damlasindan olabilirYok canm gaz sorunumuz kalmamıştı uzuuun zamandır . Başka bişi var ama çözemedim çok huzursuz![]()
Ben medisana marka kullaniyorum çok memnunumSelam temassız ateş ölçer kullanan varmı aranızda hangi marka kullanıyorsunuz
Weewell alindan ateş ölçer kullanıyorum cnm memnunum başka cihazlarla da ölçüp teyit ettim doğru çıkıyorSelam temassız ateş ölçer kullanan varmı aranızda hangi marka kullanıyorsunuz
Teşekkür ederim:) çok şükür çokça emiyor. Rabbimin hikmeti reddi azaldiGeçmiş olsun Ahmed’in anacığı . Emmeyi kesmediği sürece hiçbir şeyi kalmaz Allah’ın İzniyle. Savaşmayı öğreniyor mikroplarla. :)
Papatya çayı den esen :) o bende de var. Yat uyu kizim diye eşim bile kızar. Şu ara öyle bir durum olmuyor ama:)Ben bu aralar çok tuhaflaştım. Deniz saat 10 da derin uyumuş oluyor. Uykusuzsun yat işte. Yok saat 12 den önce girmiyorum yatağa. Deniz uyanıyor ben uyanığım. Deniz uyuyor ben yine uyanığım. Sadece sabaha karşı saat 5 den sonra uykum geliyor. Zaten saat 7.30 alarm çalıyor. 8.30 da deniz uyanıyor. Sonra da gün içinde yorgun uykusuz oluyorum. Bir haftadır durum böyle. Ne yapsam acaba bilemedim![]()
Var bi terslik canim ama cozemiyorumGünaydın hanımlar.. Bu işte bir terslik mj var bizim minikler artık büyüdü saat başı nöbeti devretmemiz gerekmiyor muydu artik?![]()

Ben de bitki çayı eşliğinde kitap okuma öneririm :) Bende öyle bi durum yok Kerem gözlerini kapatir kapatmaz buldugum ilk taştan yumuşak yere kivriliyorum :) ama malesef en fazla 1 saat sürüyorBen bu aralar çok tuhaflaştım. Deniz saat 10 da derin uyumuş oluyor. Uykusuzsun yat işte. Yok saat 12 den önce girmiyorum yatağa. Deniz uyanıyor ben uyanığım. Deniz uyuyor ben yine uyanığım. Sadece sabaha karşı saat 5 den sonra uykum geliyor. Zaten saat 7.30 alarm çalıyor. 8.30 da deniz uyanıyor. Sonra da gün içinde yorgun uykusuz oluyorum. Bir haftadır durum böyle. Ne yapsam acaba bilemedim![]()
Yok anacımm yokk,yenidogana donduk biz resmen:) aksamları 9:30-10 gibi yatan bebe 1 i görmeden uyumuyorGünaydın hanımlar.. Bu işte bir terslik mj var bizim minikler artık büyüdü saat başı nöbeti devretmemiz gerekmiyor muydu artik?![]()
Bir kac gündür yazmayınca merak ettim de:)Buralardayim, okuyorum :)