• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bakla Zehirlenmesi (Favizm) ile ilgili iki görsel ekledim. Sonuçları çok ciddi olabiliyor. Okumanızı tavsiye ederim.

Eklentiler

• FB_IMG_1518169948593.webp
    FB_IMG_1518169948593.webp
    44 KB · Görüntüleme: 57
  • FB_IMG_1518169954968.webp
    FB_IMG_1518169954968.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 64
Bende yoğurt konusunda endişeliydim.sıcaklığını tutturmak en önemli püf noktası..
Mutfakta kullanılan termometre aldık.45_ 47 dereceye gelince mayalıyorum.çok güzel oluyor yoğurtlarımın kıvamı.
severek yiyiyor çok şükür :)
Canım o da iyi fikir. Ben serçe parmağı 6 sn dayanabilecek şekilde tuttum, oldu çok şükür.

insallah bizde de bir sey cikmaz canim. cok sagol.

egenin rahatsizligindan bahsetmistin.egzersiz yapiyordunuz sanirim. simdi nasil?
kardesim arkadasina sormus,o da istanbuldan burak tatliyi onermis. bursada da bir doktor onerdiler.haftaya cumartesi bursadakine randevu aldik. ona bi gidelim bakalim,duruma gore gerekirse burak hocaya da gideriz.sagol tavsiye icin.
siz gittiniz mi burak hocaya?

Canım ben her gün çok düzenli şekilde egzersizlerini yaptım, hatta çevremde çok abarttığımı söyleyenler oldu ama pek kulak asmadım hep yaptım. Çok faydasını gördük. Baya İyileşti hatta dün doktor bir şeyi kalmamış dedi. Bize mr değil ama boyun ultrasonu çekildi canım. Burak hocayı Türkiye'nin alanında en iyi doktoru diye tavsiye ettiler bize. Hastalarının yorumları da çok iyi. Ben randevu aldım ama o arada başka bir doktora gittik, bakışları gülüşü göz temansı çok normal. Nörolojik bir durum olduğu sanmıyorum dedi biz de gitmedik sonra. Senin de aklında bulunsun. Bu arada diğer tavsiye ettikleri Prof Dr Mine Çalışkan'mış canım, kağıdı buldum. Ama kendisi hakkında pek bir fikrim yok canım.

Eklentiler

• IMG_0512.webp
    IMG_0512.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 62
Selam :KK3: bebeğini mamayla besleyenlere bir sorum var ek gıdaya geçtiyseniz çoğunluk ek gıdamı veriyorsunuz yoksa hala mama daha yoğunmu oluyor günlük beslenmede doktorlarınız bu konuda ne düşünüyor
Bizim dr mama ağırlıklı olmasından yana. Fakat deniz ek gıdayı daha çok yiyor mamayı çok azalttı. Ne yaptıysamda bunu değiştiremiyorum. Açken önce mama sonra ek gıda veriyorum 30 cc ancak içiyor. Sadece gece uyandığında bir defa 150 cc yi bitiriyor. Dün gittik kontrole artık gece beslenmesini vermeyebilirsin ama mamayı bir tek gece içtiği için ver dedi. Dünden bu yanada gündüzleri uyku arasında vermeye başladım biraz daha arttı.

Bizim dr mama ağırlıklı olmasından yana. Fakat deniz ek gıdayı daha çok yiyor mamayı çok azalttı. Ne yaptıysamda bunu değiştiremiyorum. Açken önce mama sonra ek gıda veriyorum 30 cc ancak içiyor. Sadece gece uyandığında bir defa 150 cc yi bitiriyor. Dün gittik kontrole artık gece beslenmesini vermeyebilirsin ama mamayı bir tek gece içtiği için ver dedi. Dünden bu yanada gündüzleri uyku arasında vermeye başladım biraz daha arttı.
Gece o uyanmadan mi hazir oluyor mama?

Mavili Pembeli Mavili Pembeli @ervahafsa @Sunbright
kizlar tesekkur ederim hepinize. insallah bunu da atlatacak benim kuzum. dualariniz icin allah razi olsun. haftaya cumartesi gidecegiz nörolojiye.insallah bir sey cikmaz. dualarinuzda kuzumun adini gecirmeye devam ederseniz sevinirim:KK200:

@sakyuz canim cok sagolun,hepiniz cok destek oldunuz. şu donem hastaneler tetkikler derken biraz yogunuz,yogunluk gecsin insallah ben de tanismak isterim.
Canım çok geçmiş olsun minik prens bunuda iyi haberlerle atlatacak inşallah :KK200: bu süreçte sen moralini yüksek tutki küçük bey seni böyle görüp üzülmesin annesi:dua:

sabah tıbbi genetige gittik,muayene etti,kistik fibroz ve sma acisindan degerlendirecekler. kas hastaligi ve genetik bir hastalik olabilir suphesiyle kan aldilar yine. kuzumun kollari delik desik oldu:KK43:

ellerinden tutup kaldirmaya calisti,kafasini kaldiramadigi icin cocuk nörolojisine yonlendirdi. iyi bir nörolog ariyoruz simdi.

mamayi sordum,sut istemiyor,gunde 250 cc anca iciyor sagdiklarimi dedim. alerji testini etkiler mi dedim. etkilemezmis.2 saatte 1 60 cc verebilirsin. tadi cok kotu,insallah icer dedi.keklere kattigimiz vanilyadan ekleyebilirsin dedi ama vanilya da icime sinmiyor. insallah tadini sever.

kafasini kaldiramama nedeniyle norolojiye yonlendirmesi canimi sıktı. insallah tek sıkıntısı sutumu sevmemesi olur,baska bir sey cikmaz.
mama vermek zorunda kalmak da uzdu beni ama digerini dusunuyorum daha cok.

Merak ettim seni,eski msjlarına baktım
Lütfen canını sıkma,doktorlar her türlü acıdan düsünüp önlem amaclı böyle davranıyorlar.ayrıca mama olayını da kafana takma,ne olcak mamayla büyüyen gayet sağlıklı ne bebekler var...sen onun icin elinden geleni yapıyorsun sonucta
Insallah ta kötü bisey cıkmayacak... inan.
İcini ferah tut cnm

Merak ettim seni,eski msjlarına baktım
Lütfen canını sıkma,doktorlar her türlü acıdan düsünüp önlem amaclı böyle davranıyorlar.ayrıca mama olayını da kafana takma,ne olcak mamayla büyüyen gayet sağlıklı ne bebekler var...sen onun icin elinden geleni yapıyorsun sonucta
Insallah ta kötü bisey cıkmayacak... inan.
İcini ferah tut cnm

_Bayankus_ _Bayankus_
sagolun arkadaslar. beklemek cok yorucu. insallah sonuclar iyi gelsin de yoruldugumuzla kalalim.
artik o kadar yoruldum ki canim fiziken ve ruhen,mama olayini da gectim. saat 10dan beri 50 cc ancak icirebildim. durmuyor,agliyor,katılıyor,mecburen kaldiriyorum gezdiriyorum,yeniden vermeye calisiyorum derken,artik pes ettim.esimi aradim,dayanamiyorum nolur mama al gel diye. belki sutumun tadini sevmiyor artik,mama icer diye ama onu da icmedi:KK42:
uyuyor simdi 50 c ile.
cok zor durumdayim. bildiginiz gibi degil.

_Bayankus_ _Bayankus_
sagolun arkadaslar. beklemek cok yorucu. insallah sonuclar iyi gelsin de yoruldugumuzla kalalim.
artik o kadar yoruldum ki canim fiziken ve ruhen,mama olayini da gectim. saat 10dan beri 50 cc ancak icirebildim. durmuyor,agliyor,katılıyor,mecburen kaldiriyorum gezdiriyorum,yeniden vermeye calisiyorum derken,artik pes ettim.esimi aradim,dayanamiyorum nolur mama al gel diye. belki sutumun tadini sevmiyor artik,mama icer diye ama onu da icmedi:KK42:
uyuyor simdi 50 c ile.
cok zor durumdayim. bildiginiz gibi degil.

Uyurken vermeyi denedin mi? Bi de yazdın mı bilmiyorum ama kaşık biberon denedin dimi?
Kendini yıpratma dicem ama biliyorum ki elinde değil.
İnsallah su sonuclar iyi cıkacak o zmn derin bi ohh cekeceksin...

Uyurken vermeyi denedin mi? Bi de yazdın mı bilmiyorum ama kaşık biberon denedin dimi?
Kendini yıpratma dicem ama biliyorum ki elinde değil.
İnsallah su sonuclar iyi cıkacak o zmn derin bi ohh cekeceksin...

kasik biberonu denemedik ama diger tum yontemleri denedik canim ama sonuc ayni. gobegi eridi kuzumun.almayi birak kilo verdi sanirim.
insallah canim.

B bursa_83 Selam canım mesajlarını okudum da. Bir tavsiyede bulunabilir miyim? Son bir kaç gündür benim kızım da sut içmiyordu. Sonra banyoda zifir karanlıkta denedim bugün. Icti. Sen de mamayı öyle mi denesen? Zifir karanlıkta içer belki inşallah.

Back
X