2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

evet ya onu sorcaktım bende sana. canım yanmıyo mu gerçekten. zaten eşime dedim hsg sonrası bidaha bu acıyı anca bebeğin olcak derlerse çekerim:)) inşallah ya ara ara böyle bunalım takılıyorum her adet sonrası yine toparlarım kendimi

Sağol canım benim ara ara geliyo işte bu düşünceler bazen iyi oluyosun elinde olanlara şükrediyosun bazen de hiç anne olamama düşüncesi kahrediyo.

bak burada cok yazılıyor etrafımdan da cok duydum, Stres kaygı hiç iyi değil. Çocuğu kafama takmadığım hiç düşünmediğim ayda hamile kaldım diyorlar.
Maalesef bir tedavi sürecinde düşünmemek pek mümkün değil ama yinede siz kaygılarınızı bir kenera bırakmayı deneyin.
Biraz kafanızı içinizi rahat tutun. Bu devirde hiç anne olmamak fikrini çıkarın allah aşkına bisürü teknik var o olmaz o bişekilde hamile kalacaksınızdır.

inşallah o acıyı ancak doğum sancısı olarak çekeriz acı olmuyor canım bundan sonrası daha kolay inşallah :) at bakalım şu bunalım halini herşey daha güzele gidecek inşallah bütün mesajlarımda yazdım neredeyse, moral çooookkkk önemli

Bende de hiç göğüs ağrısı olmadı. Herkesin belirtisi tas tamam aynı olmuyor. Mide kazınması çok oluyordu bi de bende. Kiminin midesi bulanıyor bende 12.haftada 2defa oldu. Yani şartlama kendini olumsuz düşünme. Benim eşim sabırsızdı ben olacak bir gün diyordum. Doktorum hsgden sonra 3ay deneyin dedi. Bende siz aşılama için ne yapmamız gerekiyor onu söyleyin dedim. Anlattı bende eşime anlattım. Onun kafası rahatladı beni de rahat bıraktı. Nasıl olsa tedavi görcez dedik ve olmuş. Doktor da nasıl olsa kendiliğinden olcak diye hiç bişey yapmamış not bile almamış.

ayyy çok sağolun ya bana çok moral verdiniz canlar. sayenizde birden kendime geldim valla:)) inşallah seninki gibi olur benimde ya dua et lütfen bana da

haklısın canım ya inşallah aminn aminn. suan iyiyim valla iyi geldi sizle konuşmak.

işte benim sorunum kafadan çıkaramamak. inşallah başarırım bir gün farkındayım taktığın an olmuyo. eşimi de strese sokuyorum. dua edin bana da kızlar. öyle yaşamaya alışıyım diyorum ama bi tarafımda ümitli

ayyy çok sağolun ya bana çok moral verdiniz canlar. sayenizde birden kendime geldim valla:)) inşallah seninki gibi olur benimde ya dua et lütfen bana da
Her zaman dualarımdasınız. Sen strese girme yeterki. Yumurta kalitesini düşürüyor stres. Ölümden başka herşeye çare bulunur Allah'ın izniyle. Kendini de eşini de üzme olur mu?

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. Siteyi sürekli dışarıdan takip ediyordum veeee bugün dayanamayarak üye oldum :) Çok şükür ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım :) son BAT'ım 26 ekim.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin kucağa almayı. Tüp bebek süreci stres li bir süreç inşallah sabrın sonu selamet olur

O günler de nasip olur inşallah canım

Yok cnm hic bisey klasik adet oncesi sag gogus agrisi ve kasik agrisi degiskn bi sey yok yani bnm ki biraz umutsz sende varmi?

valla benim gçgüsleri elleyince ağrıyor azcık o kadar solda batma var arada şuandada tam rahmin üstünde var anlamadım bide ayıptır söylemesi gaz çıkartıyorum iki üç gündür. Bakalım ne çıkacak.

Canım inş umutlu taraf haklı çıkar bu beklemeyi ben çok yaşadım Allah kimseyi uzun süre bekletmesin
Bnm o 4 testte silik cikmisti ya bu gun evde bi test vardi aticaktm test falan gormek istmyrm diye dedim oylesine bi yapim negatif golge bile yok kist olsa bu testte silik cikardi dimi bnce o testler bozuktu kist yoktur dyrm ya

Insallah bebistendir canim Rabbim nasip etmistr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…