evet ya onu sorcaktım bende sana. canım yanmıyo mu gerçekten. zaten eşime dedim hsg sonrası bidaha bu acıyı anca bebeğin olcak derlerse çekerim:)) inşallah ya ara ara böyle bunalım takılıyorum her adet sonrası yine toparlarım kendimiHsg çok zor bişeyben de çektirmiştim ve çok canım yanmıştı. Kuzenimin de sebepsiz infertilite teşhisi vardı. O da şuan tüp bebekten ikizlere hamile :) inşallah kendiliğinden gebe kalırsın canım ama olur da tüp bebek olursa pozitif başla işlemlere. Moral çooookkkkk önemli. Bir de şunu söyleyim, ben tüp bebek işlemlerinden önce hsg gibi canım yanacak sanıyordum. Hiç acı çekmiyorsun canım boşuna tasalanmışım :)
her ihtimale karşı bugün ve yarını da değerlendiricem inşallah bu ay dileğim olur yaaaa inşallahhBugünü de değerlandirebilirsen iyi olur canım
Sağol canım benim ara ara geliyo işte bu düşünceler bazen iyi oluyosun elinde olanlara şükrediyosun bazen de hiç anne olamama düşüncesi kahrediyo.
evet ya onu sorcaktım bende sana. canım yanmıyo mu gerçekten. zaten eşime dedim hsg sonrası bidaha bu acıyı anca bebeğin olcak derlerse çekerim:)) inşallah ya ara ara böyle bunalım takılıyorum her adet sonrası yine toparlarım kendimi
Bende de hiç göğüs ağrısı olmadı. Herkesin belirtisi tas tamam aynı olmuyor. Mide kazınması çok oluyordu bi de bende. Kiminin midesi bulanıyor bende 12.haftada 2defa oldu. Yani şartlama kendini olumsuz düşünme. Benim eşim sabırsızdı ben olacak bir gün diyordum. Doktorum hsgden sonra 3ay deneyin dedi. Bende siz aşılama için ne yapmamız gerekiyor onu söyleyin dedim. Anlattı bende eşime anlattım. Onun kafası rahatladı beni de rahat bıraktı. Nasıl olsa tedavi görcez dedik ve olmuş. Doktor da nasıl olsa kendiliğinden olcak diye hiç bişey yapmamış not bile almamış.ayyy bunları okuyunca çok mutlu oluyorum ya bi umut işte. sağolasın canım inş. öyle olur ama geçen ayda 2 gün geçikti. benim sadece karnım çok ağrır. onun haricinde göğüslerimde hiç değişiklik olmaz. gecikince ümitlendim ama olmayınca bu ay da aynısı oluyo gibi geliyo.
ayyy çok sağolun ya bana çok moral verdiniz canlar. sayenizde birden kendime geldim valla:)) inşallah seninki gibi olur benimde ya dua et lütfen bana daBende de hiç göğüs ağrısı olmadı. Herkesin belirtisi tas tamam aynı olmuyor. Mide kazınması çok oluyordu bi de bende. Kiminin midesi bulanıyor bende 12.haftada 2defa oldu. Yani şartlama kendini olumsuz düşünme. Benim eşim sabırsızdı ben olacak bir gün diyordum. Doktorum hsgden sonra 3ay deneyin dedi. Bende siz aşılama için ne yapmamız gerekiyor onu söyleyin dedim. Anlattı bende eşime anlattım. Onun kafası rahatladı beni de rahat bıraktı. Nasıl olsa tedavi görcez dedik ve olmuş. Doktor da nasıl olsa kendiliğinden olcak diye hiç bişey yapmamış not bile almamış.
haklısın canım ya inşallah aminn aminn. suan iyiyim valla iyi geldi sizle konuşmak.inşallah o acıyı ancak doğum sancısı olarak çekerizacı olmuyor canım bundan sonrası daha kolay inşallah :) at bakalım şu bunalım halini herşey daha güzele gidecek inşallah bütün mesajlarımda yazdım neredeyse, moral çooookkkk önemli
işte benim sorunum kafadan çıkaramamak. inşallah başarırım bir gün farkındayım taktığın an olmuyo. eşimi de strese sokuyorum. dua edin bana da kızlar. öyle yaşamaya alışıyım diyorum ama bi tarafımda ümitlibak burada cok yazılıyor etrafımdan da cok duydum, Stres kaygı hiç iyi değil. Çocuğu kafama takmadığım hiç düşünmediğim ayda hamile kaldım diyorlar.
Maalesef bir tedavi sürecinde düşünmemek pek mümkün değil ama yinede siz kaygılarınızı bir kenera bırakmayı deneyin.
Biraz kafanızı içinizi rahat tutun. Bu devirde hiç anne olmamak fikrini çıkarın allah aşkına bisürü teknik var o olmaz o bişekilde hamile kalacaksınızdır.
Her zaman dualarımdasınız. Sen strese girme yeterki. Yumurta kalitesini düşürüyor stres. Ölümden başka herşeye çare bulunur Allah'ın izniyle. Kendini de eşini de üzme olur mu?ayyy çok sağolun ya bana çok moral verdiniz canlar. sayenizde birden kendime geldim valla:)) inşallah seninki gibi olur benimde ya dua et lütfen bana da
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin kucağa almayı. Tüp bebek süreci stres li bir süreç inşallah sabrın sonu selamet olurMerhabalar, ben aranıza yeni katıldım. Siteyi sürekli dışarıdan takip ediyordum veeee bugün dayanamayarak üye oldum :) Çok şükür ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım :) son BAT'ım 26 ekim.
Hoş geldin canım. Gönlünden geçen dua kabul olur inşallahMerhabalar bende aranıza katılabilirmiyim
O günler de nasip olur inşallah canımBenimkide kesin seninki gibi olacak. Geçen ay çok ağrım vardı bide bebek vardır diye düşünüyoduk umut işte. Kanepeyi çekecektim. Kalktı geldi hatun dur ben çekerim dedi şöyle baktım bi hoşuma gitti ki hamile olsam bi ahhhh benmde senden farkım kalmaz :))
Tamam canım benim Allah razı olsunHer zaman dualarımdasınız. Sen strese girme yeterki. Yumurta kalitesini düşürüyor stres. Ölümden başka herşeye çare bulunur Allah'ın izniyle. Kendini de eşini de üzme olur mu?
Yok cnm hic bisey klasik adet oncesi sag gogus agrisi ve kasik agrisi degiskn bi sey yok yani bnm ki biraz umutszCanım senle beraber batı bekliyorum resmenaz kaldı son 5. Varmı bi hareketlikik sende ?
Valla canım ben hiç test fln yapmadım uvo bile yapmadım düşünbugün progestoren kanı verdim 14.57 cıktı bakalım
Yok cnm hic bisey klasik adet oncesi sag gogus agrisi ve kasik agrisi degiskn bi sey yok yani bnm ki biraz umutszsende varmi?
Bnm o 4 testte silik cikmisti ya bu gun evde bi test vardi aticaktm test falan gormek istmyrm diye dedim oylesine bi yapim negatif golge bile yok kist olsa bu testte silik cikardi dimi bnce o testler bozuktu kist yoktur dyrm yaCanım inş umutlu taraf haklı çıkar bu beklemeyi ben çok yaşadım Allah kimseyi uzun süre bekletmesin
Insallah bebistendir canim Rabbim nasip etmistrvalla benim gçgüsleri elleyince ağrıyor azcık o kadar solda batma var arada şuandada tam rahmin üstünde var anlamadım bide ayıptır söylemesi gaz çıkartıyorum iki üç gündür. Bakalım ne çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?