- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım bende çikolata kisti vardı hiç de pozitif çıkmıyordu canım yani kistten dolayı pozitifliğe inanmıyorum benBnm o 4 testte silik cikmisti ya bu gun evde bi test vardi aticaktm test falan gormek istmyrm diye dedim oylesine bi yapim negatif golge bile yok kist olsa bu testte silik cikardi dimi bnce o testler bozuktu kist yoktur dyrm ya
Canım ilk belirtilerin mide bulantısı idi şu an Yok o ayrı da kasık ağrısı canım göğüs ağrısı bir de göğüs uçlarına iğne batar gibi olması canım ağzım da kan tadı gibi bir tat oluştu akıntım fazlalaştı su gibi bir akıntı oldu bende canım başka da şu an aklıma gelmiyor canım bir de göğüs ucumun rengi hafif koyulaştı sankifatmasecret19 Canım senin ilk belirtilerin nelerdi ?
Adetle Hamilelik belirtileri o kadar benziyorki valla kafayı yememk elde değil. Ama inat ettim adet günüme kadar bekliycem. Bata 5 gün kaldı. Benim akıntım çogaldı. bide sarımtırak bi renk gibi geliyor arada anlamadım gitti.Canım ilk belirtilerin mide bulantısı idi şu an Yok o ayrı da kasık ağrısı canım göğüs ağrısı bir de göğüs uçlarına iğne batar gibi olması canım ağzım da kan tadı gibi bir tat oluştu akıntım fazlalaştı su gibi bir akıntı oldu bende canım başka da şu an aklıma gelmiyor canım bir de göğüs ucumun rengi hafif koyulaştı sanki
Canım folik asit falan alıyormusun ? ek takviye olarakNasılsınız canlar 2 gündür giremedim adetim bitti sayilir leke şeklinde geliyor bitsin çalışmalar yeni umutlar başlıcak bu ay sıkı tutucam Allahin izniyle yiyeceklerle takviye falan bakalım inşaAllah
Evet benziyor canım ama bence yani biraz fark var ben farklı bir şey olduğunu anlamıştım canımAdetle Hamilelik belirtileri o kadar benziyorki valla kafayı yememk elde değil. Ama inat ettim adet günüme kadar bekliycem. Bata 5 gün kaldı. Benim akıntım çogaldı. bide sarımtırak bi renk gibi geliyor arada anlamadım gitti.
İnşallah vardır canım beklemekten başka birşey gelmiyor elimden.. Adetten sonraki tüm günleri degerlendirdik. 8-11-14-17-20 ama bakalım kısmet. 14. gün yunurtlama derler amaEvet benziyor canım ama bence yani biraz fark var ben farklı bir şey olduğunu anlamıştım canım
Canım inş mutlu haberi alırsın beni de haberdar et canımİnşallah vardır canım beklemekten başka birşey gelmiyor elimden.. Adetten sonraki tüm günleri degerlendirdik. 8-11-14-17-20 ama bakalım kısmet. 14. gün yunurtlama derler ama
canimmm sen morsevdamsin herhalde :) henüz yok. benim ilk gebeligim adetim gectikten 2 gün sonra cikmisti. en az iki gün daha beklemem lazim. zaten dün yaptimm cikmadi.aybkmst 11 Aralık
@ebrar09 11 Aralık
Melek Karakan 11 Aralık
rkybhdr 12 Aralık
B BenanAsiye 12 Aralık
Canlar güzel haberler var mı?
Haberi bi alıyım bütün siteyi haberdar edicemCanım inş mutlu haberi alırsın beni de haberdar et canım
iyiyim canım sağol sen nasılsınYaKaMoZz-z canm nasilsn.
Bn bugun evdeki testi yaptm oylesine aticaktm telef olmasin dedim
Ve bi testte golge bile cikmadi o diger testler pozitifti ya hani kist vardr dyrdm kist olsa bu yaptgmda pozitif cikardi dimi cnm kafam karisti
Bende cok istiyorum canim bu harika duyguyu hepiniz yasayin insallah :)Allah razi olsun canim Allah kabul etsin dualarimizi. Bu ay 3 kisi olmak nasip olur insallah. Hepimiz icin cok istiyorum.
Sagol canım benim
Merhaba. Çok şükür iyi gidiyor. Bana % 70 kız dedi@madame wuu @Frkzhd @Misk-i amber @onurumbenim @angelina 34 @Beklenencanim @Meyvelipasta1 @TuruncuHayal @Morenam @snesrn @busraturkmen ve başka eski hamişlerimiz cinsiyetler belli mi nasıl gidiyor
Aynen canim adim değişti sagolsun adetimin bitmesini bekliyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?