2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bnm o 4 testte silik cikmisti ya bu gun evde bi test vardi aticaktm test falan gormek istmyrm diye dedim oylesine bi yapim negatif golge bile yok kist olsa bu testte silik cikardi dimi bnce o testler bozuktu kist yoktur dyrm ya
Canım bende çikolata kisti vardı hiç de pozitif çıkmıyordu canım yani kistten dolayı pozitifliğe inanmıyorum ben

fatmasecret19 Canım senin ilk belirtilerin nelerdi ?
Canım ilk belirtilerin mide bulantısı idi şu an Yok o ayrı da kasık ağrısı canım göğüs ağrısı bir de göğüs uçlarına iğne batar gibi olması canım ağzım da kan tadı gibi bir tat oluştu akıntım fazlalaştı su gibi bir akıntı oldu bende canım başka da şu an aklıma gelmiyor canım bir de göğüs ucumun rengi hafif koyulaştı sanki

Nasılsınız canlar 2 gündür giremedim adetim bitti sayilir leke şeklinde geliyor bitsin çalışmalar yeni umutlar başlıcak bu ay sıkı tutucam Allahin izniyle yiyeceklerle takviye falan bakalım inşaAllah

Adetle Hamilelik belirtileri o kadar benziyorki valla kafayı yememk elde değil. Ama inat ettim adet günüme kadar bekliycem. Bata 5 gün kaldı. Benim akıntım çogaldı. bide sarımtırak bi renk gibi geliyor arada anlamadım gitti.

Nasılsınız canlar 2 gündür giremedim adetim bitti sayilir leke şeklinde geliyor bitsin çalışmalar yeni umutlar başlıcak bu ay sıkı tutucam Allahin izniyle yiyeceklerle takviye falan bakalım inşaAllah
Canım folik asit falan alıyormusun ? ek takviye olarak

Evet benziyor canım ama bence yani biraz fark var ben farklı bir şey olduğunu anlamıştım canım

Evet benziyor canım ama bence yani biraz fark var ben farklı bir şey olduğunu anlamıştım canım
İnşallah vardır canım beklemekten başka birşey gelmiyor elimden.. Adetten sonraki tüm günleri degerlendirdik. 8-11-14-17-20 ama bakalım kısmet. 14. gün yunurtlama derler ama

YaKaMoZz-z canm nasilsn.
Bn bugun evdeki testi yaptm oylesine aticaktm telef olmasin dedim
Ve bi testte golge bile cikmadi o diger testler pozitifti ya hani kist vardr dyrdm kist olsa bu yaptgmda pozitif cikardi dimi cnm kafam karisti
iyiyim canım sağol sen nasılsın
ya artık testlere zerre güvenin kalmadı bundan sonra test falan almak yok regle bi gün kala kan veririm varsa yoksa net onda belli olur zaten diğer türlü çok yıpratıcı oluyor tatlım ya
sende bi gün kala kan ver canım inşallah bebeğin seninledir

Gunaydinnn kizlarrr...

Tam yaziyordum morsevdam sende son durumlar ne diye isim degismis S selifor olmus acaba yanlis konuyami geldim dedim afalladim.
Aynen canim adim değişti sagolsun adetimin bitmesini bekliyorum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…