YaKaMoZz-z canm nasilsn.
Bn bugun evdeki testi yaptm oylesine aticaktm telef olmasin dedim
Ve bi testte golge bile cikmadi o diger testler pozitifti ya hani kist vardr dyrdm kist olsa bu yaptgmda pozitif cikardi dimi cnm kafam karisti
Nasıl gidiyo hamilelik :) hamile kaldın girmiyorsun hiiiç unutma bizideGünaydınnnnn ne zamandır giremiyordum kızlar nasılsınız inşallah hamişler artmıştır:)
Aynen canım adımı degistirdim insaAllah güzel haberler olurcanimmm sen morsevdamsin herhalde :) henüz yok. benim ilk gebeligim adetim gectikten 2 gün sonra cikmisti. en az iki gün daha beklemem lazim. zaten dün yaptimm cikmadi.
Geçti sonunda geldi canım agrili sekilde bakalim ne zaman nasip olacak bize insaAllah bu son batimiz olur bebisimiz gelirEn son adetin gecikmisti orda kaldim sayfalar cok fazla olunca takip edemiyorum kim ne oldu diye seni merak ettim.
Benimde adetim dun bitti bende de henuz bisey yok bakalim hayirlisi saglikla gelsinler .
Iyi haberini bekliyorum aksam kuzumm ben de ilk ovu testimi bugun yaptim dun calismalara basladik tahminimce carsamba koyulasip persembe silinecek testim bende carsamba ve persembe iliski olsun istiyorum. Artik carsambaya kadar mola:)
Eki Görüntüle 1923839
doktora gittim yumurtam 20 mm olmuş çatlatma iğnesi yapıldı yarından itibaren düzenli ilişki olsun dedi.
ben pek anlamıyorum ovu. testlerinden ama yinede ikinci çizgi çok silik değil gibi yarın tekrar yapınca anlarsın
herhalde silikleşmeye başlayınca çatlayacak demek.
Rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı bebeklere kavuştursun hepimizi inşallah
slm kızlar nasılsınız friendly8584 pariskizim ayllliinn35 selifor ne durumdasınız fıstıklar yumurtlama günleriniz sanırım
Bnde seni merak etmiştim akıntı olunca yumurta çatladı mi acaba diye. Neyseki büyümüş :) inşallah bebis olur
Yok 4 gun geckmeden hastalik olmadikca vermem ondan bile yoruldm cnm bnm sag kasigim agryr artk dusunmektnmidir bilmyrm asiri gerginim herkesle ters konusmaya basladim resmen kafam catliyo ya oyle yani bekliyrm bebegim ya sonucu bile bile beklyn tek manyak benm heraldeiyiyim canım sağol sen nasılsın
ya artık testlere zerre güvenin kalmadı bundan sonra test falan almak yok regle bi gün kala kan veririm varsa yoksa net onda belli olur zaten diğer türlü çok yıpratıcı oluyor tatlım ya
sende bi gün kala kan ver canım inşallah bebeğin seninledir
O zaman 4 testte bizukmuydu yani 4ude bana denk gelmis bndeki sansa baksana gulumCanım bende çikolata kisti vardı hiç de pozitif çıkmıyordu canım yani kistten dolayı pozitifliğe inanmıyorum ben
tamam tatlım10unda sökülduyse onu baz al canım
umutlandırmak istemem ama kız sanki sende bebiş var öyle hissediyorumO zaman 4 testte bizukmuydu yani 4ude bana denk gelmis bndeki sansa baksana gulum
Agzini yirim senin cnm bnmumutlandırmak istemem ama kız sanki sende bebiş var öyle hissediyorum
Super canim cok guzel buyumus yumurtan. Bizimde tahminen carsamba persembe iliski olur. Amin canimmm insallah bu ay cift cizgiyi goruruz.doktora gittim yumurtam 20 mm olmuş çatlatma iğnesi yapıldı yarından itibaren düzenli ilişki olsun dedi.
ben pek anlamıyorum ovu. testlerinden ama yinede ikinci çizgi çok silik değil gibi yarın tekrar yapınca anlarsın
herhalde silikleşmeye başlayınca çatlayacak demek.
Rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı bebeklere kavuştursun hepimizi inşallah
Canım onu bilmem de yani kist pozitif çıkarsa bende çıkarırdı çikolata kistim varO zaman 4 testte bizukmuydu yani 4ude bana denk gelmis bndeki sansa baksana gulum
O zaman boykot yapiyorum bi daha idrar testi yok bana yasak artk piskolojikmen cikarym ikinci cizgileri benCanım onu bilmem de yani kist pozitif çıkarsa bende çıkarırdı çikolata kistim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?