2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

YaKaMoZz-z canm nasilsn.
Bn bugun evdeki testi yaptm oylesine aticaktm telef olmasin dedim
Ve bi testte golge bile cikmadi o diger testler pozitifti ya hani kist vardr dyrdm kist olsa bu yaptgmda pozitif cikardi dimi cnm kafam karisti

Kist pozitif çıkarıyosa benim yaptığm tüm testlerin pozitif çıkması gerekirdi :) bebek varsa pozitif olur ya ne kistiii... Benm arkadaşta çikolata kisti vardı soğan suyu içti geçti gitti tüm. Bitkisel şeyler deneyin canım gerçi bana fayda etmedi bendeki kist benmle ölene kadar gidecek. Haplar hormon basmaktan baska bi işe yaramıyo zaten

canimmm sen morsevdamsin herhalde :) henüz yok. benim ilk gebeligim adetim gectikten 2 gün sonra cikmisti. en az iki gün daha beklemem lazim. zaten dün yaptimm cikmadi.
Aynen canım adımı degistirdim insaAllah güzel haberler olur

En son adetin gecikmisti orda kaldim sayfalar cok fazla olunca takip edemiyorum kim ne oldu diye seni merak ettim.
Benimde adetim dun bitti bende de henuz bisey yok bakalim hayirlisi saglikla gelsinler .
Geçti sonunda geldi canım agrili sekilde bakalim ne zaman nasip olacak bize insaAllah bu son batimiz olur bebisimiz gelir

Kizlarr size bi sorum olcak bebek icin tedavi goren arkadaslar 21.gunu progesteron baktirmak sartmi dr bana hic oyle bisey demedi.

doktora gittim yumurtam 20 mm olmuş çatlatma iğnesi yapıldı yarından itibaren düzenli ilişki olsun dedi.
ben pek anlamıyorum ovu. testlerinden ama yinede ikinci çizgi çok silik değil gibi yarın tekrar yapınca anlarsın
herhalde silikleşmeye başlayınca çatlayacak demek.
Rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı bebeklere kavuştursun hepimizi inşallah

Bnde seni merak etmiştim akıntı olunca yumurta çatladı mi acaba diye. Neyseki büyümüş :) inşallah bebis olur

Bnde seni merak etmiştim akıntı olunca yumurta çatladı mi acaba diye. Neyseki büyümüş :) inşallah bebis olur

yaa bence doktorun görmediği bir yumurtam vardı ve çatladı öyle düşünüyorum. çünkü bildiğin bolca yumurta akı gibi akıntı geldi aynı zamanda kasıklarımda sancı ve hareketlilikler oldu.
inşallah canım yüzümüz gülsün artık.

Yok 4 gun geckmeden hastalik olmadikca vermem ondan bile yoruldm cnm bnm sag kasigim agryr artk dusunmektnmidir bilmyrm asiri gerginim herkesle ters konusmaya basladim resmen kafam catliyo ya oyle yani bekliyrm bebegim ya sonucu bile bile beklyn tek manyak benm heralde

Super canim cok guzel buyumus yumurtan. Bizimde tahminen carsamba persembe iliski olur. Amin canimmm insallah bu ay cift cizgiyi goruruz.

Merhabalar kızlar, kendi kendime bu ay stres yapmıycam boşa da umutlanmıycam diye söz verdim ama yine erkenden test çubuğunun başında buldum kendimi. Ve sonuç tabiki negatif... eylül de kist ve polip için ameliyat oldum doktor 3 ay süre verdi, süre bu Reglim İle dolmuş olacak, eşimle de ayrı şehirlerdeyiz, doktor fobim var nerden tutsam elimde kalıyor üzgünüm

Selam kızlar nasılsınız ben ikinci bebeği istiyorum 33 yaşındayım 26 aylık bir oğlum var ağustos ayına spirali çıkarttırdım doktor yumurtalıkların ve rahmin temiz adetlerinde düzenli dedi test yapmaya gerek görmedi 1. Çocuk da doğal yollarla oldupu için Bende ağustosta korundum bu çalışmalarda 4. Ayım geçen ayda ovu testi denedim uygun günleri değerlendirdim ama gebelik olmadı bu ayda ovu testi kullandım ovu 13 ve 14. Gün pik 15. Gün silikleşti çatladı yani yumurta bizi ilişki günleride 10-12-13-14-15-19 günleri oldu bata 8 gün var ama benim bir kaç gün önce vece uyandığımda göğsümden süt geldi ilk defa farkettim galiba prolaktinim yükseldi en son adette az olmuştu zaten ama hala çok düzenli prolaktin yüksek olsa adeti geciktirmezmi. Galiba bu ay gebelik şansım yok adet olursam 3. Günü gidip bir hormonları kontrol ettirip muayene olayım diyorum sonrasındada smear yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…