2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bişey sorucam size. Benim batım 15 i gibi net konuşamıyorum çünkü düzensiz oluyorum genellikle geç oluyorum . Şunu sorucam sizlere benim adet sancım gibi sancım var ve çok çok az kahverengi akıntı gibi gelmiş. Bacaklarım belim başım heryerim çok ağrıyor. Sizce test yapayım mı napıyım adet mi oluyorum yoksa anlamadım ben bunlar belirti olabilir mi? Not : bu zamana kadar hiç zamanından önce adet olmadım.

Yarını bekle bakalım kesilecek mi onu takip et canım

YaKaMoZz-z Basini sisirdim ozur dilerim ama bn simdi actigim konulara baktim 3 aralikta sag sol kasik agrisi vardi bn bebis sanydm ya simdi okudum ve bn osanciyi gercktn cok hissetmstm acaba dedim bn 3 araliktami yumurtladm (erken yumurtldm sanydm ya) simdi takvime bakinca oda 4 araligi gosteryo yumurtlmaya yum. Zamni sanci olurmu askimmmmm

Yarını bekle bakalım kesilecek mi onu takip et canım
Ne diyosun cannnn

olurmu canım öyle şey burda ne için varız birbirimize yardımcı olabilmek için
yumurtlama zamanı bende kramp tarzı ağrılar oluyor canım kasıklarıma şiddetli ağrı giriyor
o zaman aralığını değerlendirmi canım

Bende yumurtlama zamanı ağrı oluyordu. Ordan takip ediyordum

Evet cnm ben nasilsa yumurtlama gecti diye coook rahattim degerlendirdim hic ara vermedik hep 1 gun durduysak bi gun oldu

Bende yumurtlama zamanı ağrı oluyordu. Ordan takip ediyordum
Himm bi ihtimal daha dogdu bana kendi kendime olumlu herseyi alyrm cnm bu ayin icinden iste o zmn o ara yum. Olabilirimde oyleyse eger kan tahlilini 6 gun sonra yaptrms oluyrm

gelsin artık senin bebiş yakından takip ediyorum seni kendim kadar sevinmiş olcam hamileyiiiiiiimmmmm yazdığında inşallah
Insallah cnm o guzel destegin yeter bana iyiki varsn eger takvime gore ve o sancilara bkarak yum. Oldysa bn kani 6 gun sonra yapms olyrm cnm zaten bi daga ovi test fln kullnmam bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…