- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
teşekkür ederim canım sende iyiki varsınInsallah cnm o guzel destegin yeter bana iyiki varsneger takvime gore ve o sancilara bkarak yum. Oldysa bn kani 6 gun sonra yapms olyrm cnm zaten bi daga ovi test fln kullnmam bn
Canim uzulmek yok hsgden sonraki 3-4ay umut veriyor dr.lar. Bende hsg gecen yil eyluülde cekindim 2 ay sonra aralikta hamile oldugumu ogrenmistim. Insallah bikac aya hamile kalirsin.Kuzum adet oldum yine ben( belliydi zaten bat bir gün gecmeden geldi işte. Hsg sonrası biraz ümitlenmiştim aslında ama neyse kısmet değilmiş
5 gun kalditeşekkür ederim canım sende iyiki varsın
zaten bayağı erken yapmıştın canım kan tahlilini ne kadar kaldı bata
5 gun kaldi cnm 17 si zamnda gecmyr kiteşekkür ederim canım sende iyiki varsın
zaten bayağı erken yapmıştın canım kan tahlilini ne kadar kaldı bata
Ayy benimde 20 mmken iğnem yapıldı. Kaç yumoşun oluşmuştu canım? İnşallah tutar bu ay bebişindoktora gittim yumurtam 20 mm olmuş çatlatma iğnesi yapıldı yarından itibaren düzenli ilişki olsun dedi.
ben pek anlamıyorum ovu. testlerinden ama yinede ikinci çizgi çok silik değil gibi yarın tekrar yapınca anlarsın
herhalde silikleşmeye başlayınca çatlayacak demek.
Rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı bebeklere kavuştursun hepimizi inşallah
Kızlar Dr bana 10 ve 18 arası bir arayla olsun dedi ovulasyon testi kullanmama gerek var mı?Ayy uyuyamadim ya bensol kasigim fena ağrıyor ne igneymis etkisi devam ediyor 5.gün bitti ama
Rose moon uyumadin diye heralde seni yanlışlıkla etiketledim
5 gun kaldi cnm 17 si zamnda gecmyr ki
İnşallah kesilir canımO zaman bakalım kesilecek mi kesilmeyecek mi
Olsun ümitsizlik yok en azından bekletip daha çok strese sokmadı seni. Bu ay 10. gününden itibaren gün aşırı ilişki olsun. 18. Günden sonra 2günde bire düşürürsün. Ama adete kadar bırakma. Allah'ın izniyle bu ay olur kafana takmaKuzum adet oldum yine ben( belliydi zaten bat bir gün gecmeden geldi işte. Hsg sonrası biraz ümitlenmiştim aslında ama neyse kısmet değilmiş
öyle kür filanda hiç yapmadım canım kuru incir yiyorum zaten ama bu ay denesem mi bilemedim ki. öyle kırmızılar gelince bi bunalım takılıyosun bir iki gün sonra yine devam diğer aya hazırlık. inşallah canım ya pek istekte kalmadı bende artık gün aşırı ilişki filan pufffffOlsun ümitsizlik yok en azından bekletip daha çok strese sokmadı seni. Bu ay 10. gününden itibaren gün aşırı ilişki olsun. 18. Günden sonra 2günde bire düşürürsün. Ama adete kadar bırakma. Allah'ın izniyle bu ay olur kafana takma
friendlyfriendly Pariskizim BarSer kizlar ovulasyon gunlernzde olmanz lazm nasilsnz dgerlendirebiliyomusunz
Sabah yaptım nest ama negatifİnşallah kesilir canımhayırlı haberi bu ay alırsın bize de müjdeyi verirsin
Yani ilişki olmayınca da olmuyor. Bebiş olunca 3 ay ara verirsin. Yumurtlamanda sorun yok sanırım olsa doktorun söylerdi. Eşine bitter çikolata yedir. Ben eşime keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirdim ama kendi istedi. Eşin istemezse zorlama. Bi de eczaneden mesir macunu almış ondan sabah akşam yiyordu. Ben kendime bişey yapmadım.öyle kür filanda hiç yapmadım canım kuru incir yiyorum zaten ama bu ay denesem mi bilemedim ki. öyle kırmızılar gelince bi bunalım takılıyosun bir iki gün sonra yine devam diğer aya hazırlık. inşallah canım ya pek istekte kalmadı bende artık gün aşırı ilişki filan pufffff((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?