2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah cnm o guzel destegin yeter bana iyiki varsn eger takvime gore ve o sancilara bkarak yum. Oldysa bn kani 6 gun sonra yapms olyrm cnm zaten bi daga ovi test fln kullnmam bn
teşekkür ederim canım sende iyiki varsın
zaten bayağı erken yapmıştın canım kan tahlilini ne kadar kaldı bata

Kuzum adet oldum yine ben ( belliydi zaten bat bir gün gecmeden geldi işte. Hsg sonrası biraz ümitlenmiştim aslında ama neyse kısmet değilmiş
Canim uzulmek yok hsgden sonraki 3-4ay umut veriyor dr.lar. Bende hsg gecen yil eyluülde cekindim 2 ay sonra aralikta hamile oldugumu ogrenmistim. Insallah bikac aya hamile kalirsin.

Ayy benimde 20 mmken iğnem yapıldı. Kaç yumoşun oluşmuştu canım? İnşallah tutar bu ay bebişin

Bence 10.günu degerlendir sonrası bir gün arayla 12 14 16 18 diye olursa bir sorun olmaz ovulasyom testini hiç kullanmadım canım bilgim yok o konuda.

Kuzum adet oldum yine ben ( belliydi zaten bat bir gün gecmeden geldi işte. Hsg sonrası biraz ümitlenmiştim aslında ama neyse kısmet değilmiş
Olsun ümitsizlik yok en azından bekletip daha çok strese sokmadı seni. Bu ay 10. gününden itibaren gün aşırı ilişki olsun. 18. Günden sonra 2günde bire düşürürsün. Ama adete kadar bırakma. Allah'ın izniyle bu ay olur kafana takma

öyle kür filanda hiç yapmadım canım kuru incir yiyorum zaten ama bu ay denesem mi bilemedim ki. öyle kırmızılar gelince bi bunalım takılıyosun bir iki gün sonra yine devam diğer aya hazırlık. inşallah canım ya pek istekte kalmadı bende artık gün aşırı ilişki filan pufffff((

Yani ilişki olmayınca da olmuyor. Bebiş olunca 3 ay ara verirsin. Yumurtlamanda sorun yok sanırım olsa doktorun söylerdi. Eşine bitter çikolata yedir. Ben eşime keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirdim ama kendi istedi. Eşin istemezse zorlama. Bi de eczaneden mesir macunu almış ondan sabah akşam yiyordu. Ben kendime bişey yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…