2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

anladım canım öyle yapıyım o zaman. aynen bi sorun yok dedi doktor. zorlamam zaten ya sevmiyo. oda garibim iki kere kontrole gitti bidaha mı gitsem filan diyo

Valla canım ben hiç test fln yapmadım uvo bile yapmadım düşün
Sadece telefondaki uygulamaya baktım oda ilişkiye girdikçe ekleidm yani o kadar. Bakalım bu ay inşallah olur
inşallah canım bakalım bende 3 gün ovilasyon denedim zaten bu ay cok umutlu değilim

Herkese günaydın :) Hamile arkadaşlara sormak istiyorum. Benim bir kaç gündür alt karın bölgemde beni rahatsız eden ama şiddetli olmayan bir ağrım var. 2 aydır korunmuyoruz bu 2. ay korunmadığım için mi böyle oluyor acaba? Korunurken sadece regl olacağım gün karnım ağrır kırmızılar gelirdi. Bu ağrı ona hiç benzemiyor ayakları üşütünce mi olur bu tarz bir ağrı yada? Bata 5 gün kaldı ama suratımda geçen ayki gibi 1 tane sivilce çıktı :/

anladım canım öyle yapıyım o zaman. aynen bi sorun yok dedi doktor. zorlamam zaten ya sevmiyo. oda garibim iki kere kontrole gitti bidaha mı gitsem filan diyo
Uykunuza dikkat edin bir de sigara kullanıyorsa kullanmasın. Gerisini de Allah'a bırakın yani daha da yapacak bişey yok şimdilik. Herşeyin bir çaresi var bunu aklından çıkarma. Rahat ol

Günaydın sanırım korunmayı bırakınca vücut tepki vermeye başlıyor. Adet gecikmesi falan bende olmuştu. Yumurtlama döneminde ağrı olmaya başlamıştı. Önceden hiç hissetmezdim

Günaydın sanırım korunmayı bırakınca vücut tepki vermeye başlıyor. Adet gecikmesi falan bende olmuştu. Yumurtlama döneminde ağrı olmaya başlamıştı. Önceden hiç hissetmezdim
Geçen ay reglim 6 gün önce geldi en büyük tepki buydu sanırım Aslında bu aya ait çok fazla umudum yok 5 gün değerlendirebildik sadece hamile olabileceğimi sanmıyorum. Yine de insanın için de ufacık da olsa bir umut oluyor. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Gerçekçi olup şubat ayına plan yapmalıyım sanırım. Önümüzdeki ay yumurtlama döneminde ben yurt dışına gidiyorum iş için eşim de göreve gidiyor. Ah şu sabırsızlığım olmasa... Kendi kendimi üzüyorum.

lale_cik Iyi canım sen nasılsın hamislik nasıl gidiyor

iyiyim canım evet yumurtlama günlerimiz bakalım bu aydan pek umutlu değilim daha doğrusu çok istekli değilim yılın son ayı diyemi neden bilmiyorum.
senin nasıl gidiyor taze anne :)
çok şükür kızlar yarın ya da perşembe kalp atışlarını dinlemeye gidecez çok tedirginim hala hamile olduğuma inanamıyorum inşallah pıt pıtları duyarsam inanacam dualarım sizinle umudunuzu kaybetmeyin olacak

gelmucizegel canım merhaba. Doktor dönüşü yaz bana görürsen mutlaka. Duam senle
canımmm nasılsın ? o günden sonra ilk defa giriyorum siteye kusura bakma canım yeni görüyorum mesajını.doktor yine iğne verdi cuma günü iğne oldum.asıl sen ne yaptın bat pazar günüydü dimi ? hadi güzel haberler ver bana

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsin aklım sende ydi girse görür mutlaka dedim. İğne verdiğine sevindim bu ay geçmedi en azından inşallah hayırlısı olur. Bat pazardı evet henüz gelen giden yok bugün 18. Gün

Geçen ay iğneden sonra 18. Gün adet olmuştum onu bekleyeyim dedim belirti falan yok zaten

bende iyiyim kuzum koşuşturmaca aynı değişen bişey yok.iğneye bağlı feci kasık ağrılarım var.onun dışında iyiyim.sen hiç test yapmadın mı ayy inşallah vardır keşke bu sabah yapsaydın bitane test

michie benim bugun 13.gunum ovu testim koyulasmamisti dun. Yarin koyulasir persembe siliklesir diye dusunuyorum. O yuzden yarin ve persembe artarda iliski olur diyorum. En son pazar iliski olmustu. Senin bat ne zaman?
ne yazk ki adetlerm duzensiz bisey diyemiyorm BAT hakkinda. Ama yilbasini kriter koydum. O zamana kadar adet olmazsam test yapacagm 1 ocakta: D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…