Kesildi mi peki? Bir kaç gün bekle hemen idrarda çıkmaz kiSabah yaptım nest ama negatifDaha adetim gecikmedi.Allahtan umut kesilmez
anladım canım öyle yapıyım o zaman. aynen bi sorun yok dedi doktor. zorlamam zaten ya sevmiyo. oda garibim iki kere kontrole gitti bidaha mı gitsem filan diyoYani ilişki olmayınca da olmuyor. Bebiş olunca 3 ay ara verirsin. Yumurtlamanda sorun yok sanırım olsa doktorun söylerdi. Eşine bitter çikolata yedir. Ben eşime keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirdim ama kendi istedi. Eşin istemezse zorlama. Bi de eczaneden mesir macunu almış ondan sabah akşam yiyordu. Ben kendime bişey yapmadım.
Dün akşam oldu biraz zaten sabaha kalktığımda bişey yoktu hiçKesildi mi peki? Bir kaç gün bekle hemen idrarda çıkmaz ki
inşallah canım bakalım bende 3 gün ovilasyon denedim zaten bu ay cok umutlu değilimValla canım ben hiç test fln yapmadım uvo bile yapmadım düşün
Sadece telefondaki uygulamaya baktım oda ilişkiye girdikçe ekleidm yani o kadar. Bakalım bu ay inşallah olur
Uykunuza dikkat edin bir de sigara kullanıyorsa kullanmasın. Gerisini de Allah'a bırakın yani daha da yapacak bişey yok şimdilik. Herşeyin bir çaresi var bunu aklından çıkarma. Rahat olanladım canım öyle yapıyım o zaman. aynen bi sorun yok dedi doktor. zorlamam zaten ya sevmiyo. oda garibim iki kere kontrole gitti bidaha mı gitsem filan diyo
İnşallah gelmesin. Bir kaç gün bekle bakalım hem adetin de geçmiş olacak değil miDün akşam oldu biraz zaten sabaha kalktığımda bişey yoktu hiç
Günaydın sanırım korunmayı bırakınca vücut tepki vermeye başlıyor. Adet gecikmesi falan bende olmuştu. Yumurtlama döneminde ağrı olmaya başlamıştı. Önceden hiç hissetmezdimHerkese günaydın :) Hamile arkadaşlara sormak istiyorum. Benim bir kaç gündür alt karın bölgemde beni rahatsız eden ama şiddetli olmayan bir ağrım var. 2 aydır korunmuyoruz bu 2. ay korunmadığım için mi böyle oluyor acaba? Korunurken sadece regl olacağım gün karnım ağrır kırmızılar gelirdi. Bu ağrı ona hiç benzemiyor ayakları üşütünce mi olur bu tarz bir ağrı yada? Bata 5 gün kaldı ama suratımda geçen ayki gibi 1 tane sivilce çıktı :/
İşte düzensiz olduğumdan sıkıntı oluyor. Geçen ay tam 10unda olmuştum daha gelmedi mesela belli olmuyor ne zaman geleceği..İnşallah gelmesin. Bir kaç gün bekle bakalım hem adetin de geçmiş olacak değil mi
Geçen ay reglim 6 gün önce geldi en büyük tepki buydu sanırımGünaydın sanırım korunmayı bırakınca vücut tepki vermeye başlıyor. Adet gecikmesi falan bende olmuştu. Yumurtlama döneminde ağrı olmaya başlamıştı. Önceden hiç hissetmezdim
lale_cik Iyi canım sen nasılsın hamislik nasıl gidiyor
çok şükür kızlar yarın ya da perşembe kalp atışlarını dinlemeye gidecez çok tedirginim hala hamile olduğuma inanamıyorum inşallah pıt pıtları duyarsam inanacam dualarım sizinle umudunuzu kaybetmeyin olacakiyiyim canım evet yumurtlama günlerimiz bakalım bu aydan pek umutlu değilim daha doğrusu çok istekli değilim yılın son ayı diyemi neden bilmiyorum.
senin nasıl gidiyor taze anne :)
Bnde adet olunca senninle sayarm bitmesini yeni calismalara kadar senn hamis haberini alirimmBenim de taa 27 si. En iyisi senle 17 ye kadar sayayım sonra devamını sayarım
canımmm nasılsın ? o günden sonra ilk defa giriyorum siteye kusura bakma canım yeni görüyorum mesajını.doktor yine iğne verdi cuma günü iğne oldum.asıl sen ne yaptın bat pazar günüydü dimi ? hadi güzel haberler ver banagelmucizegel canım merhaba. Doktor dönüşü yaz bana görürsen mutlaka. Duam senle
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsin aklım sende ydi girse görür mutlaka dedim. İğne verdiğine sevindim bu ay geçmedi en azından inşallah hayırlısı olur. Bat pazardı evet henüz gelen giden yok bugün 18. Güncanımmm nasılsın ? o günden sonra ilk defa giriyorum siteye kusura bakma canım yeni görüyorum mesajını.doktor yine iğne verdi cuma günü iğne oldum.asıl sen ne yaptın bat pazar günüydü dimi ? hadi güzel haberler ver bana
Geçen ay iğneden sonra 18. Gün adet olmuştum onu bekleyeyim dedim belirti falan yok zatencanımmm nasılsın ? o günden sonra ilk defa giriyorum siteye kusura bakma canım yeni görüyorum mesajını.doktor yine iğne verdi cuma günü iğne oldum.asıl sen ne yaptın bat pazar günüydü dimi ? hadi güzel haberler ver bana
Bnde adet olunca senninle sayarm bitmesini yeni calismalara kadar senn hamis haberini alirimm
bende iyiyim kuzum koşuşturmaca aynı değişen bişey yok.iğneye bağlı feci kasık ağrılarım var.onun dışında iyiyim.sen hiç test yapmadın mı ayy inşallah vardır keşke bu sabah yapsaydın bitane testÇok şükür iyiyim canım sen nasılsin aklım sende ydi girse görür mutlaka dedim. İğne verdiğine sevindim bu ay geçmedi en azından inşallah hayırlısı olur. Bat pazardı evet henüz gelen giden yok bugün 18. Gün
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin kucağa almayı. Tüp bebek süreci stres li bir süreç inşallah sabrın sonu selamet olur
ne yazk ki adetlerm duzensiz bisey diyemiyorm BAT hakkinda. Ama yilbasini kriter koydum. O zamana kadar adet olmazsam test yapacagm 1 ocakta: Dmichie benim bugun 13.gunum ovu testim koyulasmamisti dun. Yarin koyulasir persembe siliklesir diye dusunuyorum. O yuzden yarin ve persembe artarda iliski olur diyorum. En son pazar iliski olmustu. Senin bat ne zaman?
Canım çatlatma iğnesi olmuştun dimi test yapsanaÇok şükür iyiyim canım sen nasılsin aklım sende ydi girse görür mutlaka dedim. İğne verdiğine sevindim bu ay geçmedi en azından inşallah hayırlısı olur. Bat pazardı evet henüz gelen giden yok bugün 18. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?