2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam kızlar nasılsınız var mı ıyı haberleriniz gıremedım bır suredır bende bu ay yıne bırsey olmaz dıye dusunuyorum yumurtlama gununden once bır kere yumurtlama zamanı da bır kere ılıskı oldu zaten bu ay da dıger aylardan farklı bır degısıklıgım yok zaten. Sureklı sarımsı bır akıntım var sınır bozucu

Benim bu ay geçen aydan daha az ağrısı oldu iyi mi kötü mü bilmiyorum bu netice. Bugünü de geçireyim dedim ya hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi belki o yüzdem elim gitmedi yapmaya

İnşallah bu ay sana da bana da isteyen herkese de hayır getirir canım

Canım çatlatma iğnesi olmuştun dimi test yapsana
Vuruldum evet ama belirti falan yok canım ya hem elimde test yok oglum rahatsız çıkarmıyorum dışarı hava kötü gelince eşime diyeceğim alsın eğer olmazsam akşama kadar değişik bir ağrı var şimdi gelecek galiba

Selam kızlar. nasılsınız. Baby si olanlar gözünüz aydın sizler adına çok sevindim darısı başımıza inşallah. Benim canım çok sıkkın ay zaten kendi kendimize yeteri kadar dert ediyoruz kafaya takıyoruz bide bu insanlar çıkıyo başımıza yaa. Şu niye çoçuk yapmıyosunuz ne zaman yapıcaksınız. Yapın bi tane diyen insanlar için çok kötü şeyler düşünüyorum. ufff bütün moralim sıfır. çalışamıyorummmm

slm kızlar benim hormonlar alt üst oldu sanırım ya 3 günde bitti reglim ne saçma bi ay oldu ya kist mi var acaba canlar bilen varmı böyle durumu
Benim de geçen ay 3 gün bile sürmedi canım ilaç kullandın mi bilmiyorum ben kullanmıştım onlardan olabilir demişti doktor

Walla milleti susturabil en görmedim henüz canım. Ağzı olan konuşuyor yorum yapıyor biri olur ikinciyi sorarlar kız olur erkek olmuyor mu derler haklisin takmamak çok zor ama takmamaya çalışmak lazım

slm kızlar benim hormonlar alt üst oldu sanırım ya 3 günde bitti reglim ne saçma bi ay oldu ya kist mi var acaba canlar bilen varmı böyle durumu
Valla benim de zaman zaman olur oyle yılda bir iki falan. ama kistim falan yok şükür. Hemen sıkma canını stresten olmuş olabilir.

Özellikle hamilelere sorayım. Belirtilerde bel ağrısı ve sağ kasık ağrısı yaşayan var mı?

Walla milleti susturabil en görmedim henüz canım. Ağzı olan konuşuyor yorum yapıyor biri olur ikinciyi sorarlar kız olur erkek olmuyor mu derler haklisin takmamak çok zor ama takmamaya çalışmak lazım
Aynen yaa bide "yapın" demek ne kötü yaa. Nasip diyosun kısmet diyosun yok illa soruyo sürekli. Olmuyo desen mutlu olcak sanki. Bide iki oğlum var bende bi kız yapayım diyorum diyo yaa. Ne kolay ohhh valla. İnsan biraz düşünür belki de olmuyodur üzmiyim der. Ne biliyosun belki karşındaki hiç çocuk sahibi olamıycak niye üzüyosun. Böyle de olabilir. ay kusura bakmayın. sinirlendim de biraz.

Benim bu ay geçen aydan daha az ağrısı oldu iyi mi kötü mü bilmiyorum bu netice. Bugünü de geçireyim dedim ya hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi belki o yüzdem elim gitmedi yapmaya
benim geçen ayla aynı ağrılarım var ama inanırmısın hiç takmıyorum artık üstüne düşmüyorum kendimde belirti de aramıyorum.Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun diyorum başka şeylerle uğraşıyorum bu ara biliyosun hobi işleri falan.hakkımızda hayırlısı olsun.eşine söyle de o alsın en azından sabahtan yap 1 tane test.her zaman belirti olacak diye bişey yok ki belirtisi olmayanın hamileliği de çok kolay geçermiş inşallah vardır da yarın sevinçten ağlarız beraber

İyiyim canim oyle boyle derken 6. Ayimizi doldurduk ..simdi adetim yeni bitti yeni ay yeni umut diyelim bakalim..
Sen nasilsinn?
ben ayları sayamaz oldum ben de dün çatlatma iğnesini oldum bakalım klomenle devam inşallah bu ay kavuşuruz mutlu habere

ayyy inşallah canım bana nedense en heyecanlı o kalp sesinin duyulduğu an geliyor inşallah sende sağlıcakla duyarsın.
bizlere de nasib olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…