tatlım hayırlı olsun çok net doğru tabiki bende inanamıyordum hadi kan testine git tebriklerarkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam
arkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam
tatlım hayırlı olsun çok net doğru tabiki bende inanamıyordum hadi kan testine git tebrikler
hayırlı olsun yaptır tabi... Hadi güzel bir gebelik yaşarsın, bebişinide kucağına sağlıkla alırsın inşallah...
Gözün aydın Allah bu cuma günü sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinarkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam
Kesinlikle doğru ve hamilesin tebrik ederimarkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam
Gözün aydın Allah bu cuma günü sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Kesinlikle doğru ve hamilesin tebrik ederim
İnşallah açılan ellerimiz boş bırakmaz sağlıklı güzel bebislerimiz olur Allah ım olmayanlara evlat gayretiyle tutasanlari Allah korkusunu bilen kulldan utanmasini bilen vatanına dinini bilen hayırlı evlatlar nasip et aminKIZLARR BUGÜN CUMA ANNE VE ANNE ADAYLARI DUA EDİN BİZDE ANNE OLALIM LÜTFEN
arkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam
Korkma canim ya düsük hikayesi olan cok kadin bar ama saglikli evlatlarida var cok sukur..niye dustugu belli mi troid falan baktrdin mi
ovulasyon.netten alKIZLARRR OVULASYON TESTİ ALCM NETTEN AMA KAPIDA ÖDEMELİ BİLDİİĞİNİZ SİTE VARMI COK. Rica ediyorum bildiğiniz site varmı kapıda ödemesi olan
Ayy Ne güzel bir görüntü Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Gözün aydın canım hayırlı olsun. Tez zamanda tüm bizim gibi bekleyenlerede nasip etsin inşallah. Çok sevindim :)arkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?