2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

arkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam

hayırlı olsun yaptır tabi... Hadi güzel bir gebelik yaşarsın, bebişinide kucağına sağlıkla alırsın inşallah...

KIZLARR BUGÜN CUMA ANNE VE ANNE ADAYLARI DUA EDİN BİZDE ANNE OLALIM LÜTFEN
İnşallah açılan ellerimiz boş bırakmaz sağlıklı güzel bebislerimiz olur Allah ım olmayanlara evlat gayretiyle tutasanlari Allah korkusunu bilen kulldan utanmasini bilen vatanına dinini bilen hayırlı evlatlar nasip et amin

KIZLARRR OVULASYON TESTİ ALCM NETTEN AMA KAPIDA ÖDEMELİ BİLDİİĞİNİZ SİTE VARMI COK. Rica ediyorum bildiğiniz site varmı kapıda ödemesi olan

arkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam

iğnenin 14.gününden sonraki sonuçlar doğrudur hala adet olmadın sanırım canımm. hadii inşallah :)) kan testi yaptır hemen :))

Korkma canim ya düsük hikayesi olan cok kadin bar ama saglikli evlatlarida var cok sukur..niye dustugu belli mi troid falan baktrdin mi

Canim benim durumum cook farkli sende sektordesin hic boyle seyle karsilastin yada duydun mu bilmiyorum ama benim gebeligim skar gebelik olarak geciyordu yani bebek tam sezeryan dikis yerimin uzerine tutunmus oncelikle anne icin riskli bi durum heran ic kanamadan gideebilorsin dediler kac tane hastane almadi cok risklisin diye en son 3 basamakli hastanede kaldim ,7+5 te kendi sonlandi kalbi durdu ve alindi.kurtajimda bile kac tane uzman dr vardi..

Aaaaa canım çok sevindim çok dua etmiştim sana Allah devamını getirsin, hayırlı haberler al...

E hadi kan testine hemen

Ayy Ne güzel bir görüntü Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Gözün aydın canım hayırlı olsun. Tez zamanda tüm bizim gibi bekleyenlerede nasip etsin inşallah. Çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…