2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım günaydın.ne yaptın gittin mi doktora ? dün bende sana yazacaktım ama tepki olur belki diye yazmadım.mutlakaki iyi kadın doktorlarda vardır ama benim ilk doğumumu bayan doktorda yapmıştım o kadar acı çektim ki bir daha hamile kalırsam erkek doktora gidicem onlar daha anlayışlı oluyor demiştim.şuanda da gittiğim doktor erkek ve çok anlayışlı sen sormadan herşeyi anlatır içii rahatlatır tedavi süreci hakkında bilgi verir.sana da diyordum ya gel derse gidiyorum git derse gidiyorum diye.Allah bozmasın çok seviyorum doktorumu.belki bir iki doktor daha araştırabilirsin.

arkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam
oyy maşallah ne güzel bir kırmızı çizgi o öyle.tebrik ederim arkadaşım bebiş yolda :) hemen kan testi yaptır.neden umudun yoktu ki bu ay için ?

@zehra ungmrs gelmucizegel ROSE-MOON buse smile
Her nasip vaktine esir dedi. Biliyorum dedim. İki ay beklemeyi senin için dedim biraz psikolojik olarak dinlen diye dedi. Belki normal da olur kafana takmazsan dedi bak az önce bir hastam geldi iki ay takip yaptık olmadı ara verelim dediğimiz ay oldu dedi. Biliyorum nasip olduğunu dedim. Yıl başından beri istiyoruz yeni yıl geldi. Biliyorsunuz benim yumurta tembelliğini dedim istiyorsan yine klomen veririm dedi yok istediğim için demiyorum dedim kendiliğinden büyümüyor yeterince. Mesela ilk ay ekimde yani büyüdü ilaçla 24 milim oldu bu kez de çatlamadı o da dedi tekrar senin çatlama problemi de var zaten e dedim o zaman bu ara vermek normal yolla olur anlamına gelecek mi? İstersen kan değerlerine bakalım dedi çünkü soruya verecek cevabı kimse bilmiyor. Fsh,lh,el,tsh,prl bunlar hakkında bilgi m yok ama bakalım istersen sorun olduğunu zannetmiyorum ama dedi verdik kan bakalım öğleden sonra çıkacak hayırlısı. İstersen yine takip yaparım dedi. Sonuca göre konuşacağız kızlar özetle görüşmemiz

Yok canım ne tepki çekecek. Evliliğin ilk ayında acil gitmiştim erkek doktora devlet hastanesiydi bana resmen mal gibi davrandı. Sonra yıl geçti kürtaj için acil hastaneye gittiğimde yine erkek doktor vardı ve o yaptı utanma sıkılma işlerini geçtim erkekler bende kötü his uyandırıyor. Psikolojik yani. Atamıyorum. Bu doktorla 5 yıl oldu yoğunluğu dışında bir şikayetim yok şükür gebzede de kadın olarak bir numara gösteriliyor. Bugün de çok ılımlı konuştu benimle ben kasmıştım kendimi sağ olsun güzel konuştu. Hatta çok bekledim bilsem senin geldiğini bekletmezdim falan dedi şaşırttı şimdilik buna devam galiba. Doktora karşı rahatlık en önemlisi nasıl olsa. Sağ ol canım

oyy maşallah ne güzel bir kırmızı çizgi o öyle.tebrik ederim arkadaşım bebiş yolda :) hemen kan testi yaptır.neden umudun yoktu ki bu ay için ?

Allahım inşallah nasip etmiştir bizede. ben aylardır tedavi görüyodum ve sonuç alamıyodum tüplerimin tıkalı olmasndan şüphe ediyodum artık oyüzden canım inşallah akşam olumlu sonuuç alırım kan testinden

aminn aminn şu cuma vakti okadar umutsuz olduğum bi ayda geldiki inan çok şaşkınım gördüğümden beri ağlıyorum.

Aaaaa canım çok sevindim çok dua etmiştim sana Allah devamını getirsin, hayırlı haberler al...

E hadi kan testine hemen

canım benimm Allah razı olsun senden hepimiz inşallah artık gülelim burdaki tüm arkadaşlar en tez vakitte inşallah şu mübarek anlarda. akşam yaptırabilcem canım çalışıyroum şuan :)

Çok başdönmesi yapıyorsa vajinadan da alabilirsin. Ama ilacı bırakma bende gebelikten önce kullanmıştım çok faydasını gördüm
Gunde 3 kere aliyorum ikisi uyudugum saatlere denk geliyo bir tanesi gun icinde cok rahatsiz etmiyo ama deneyebilirim. Ilaci ne kadar kullandiktan sonra hamile kaldin canim

Gebze demi dr canım. adı ne ?

İlişki olduktan sonra adet olduysan hamile değilsindir. Havalardan stresten gecikmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…