Bende duzensizlik var zaten canim.ama bu ay iyice geciktim..16. ile 21. gunler arasi yumurtlardm hep.ama bu ay kv lerle sikintilar oldu falan stresten sanirim hala yumurtladim atesin yukseldi diyemiyrm akintim olsadacnm adetlerin düzenlimi sen kaç günde bir oluyosun.Normalde adete 14 gün kala falan yumurtlanıyormuşya
anladım canım.ovülasyon testiyle denedinmiBende duzensizlik var zaten canim.ama bu ay iyice geciktim..16. ile 21. gunler arasi yumurtlardm hep.ama bu ay kv lerle sikintilar oldu falan stresten sanirim hala yumurtladim atesin yukseldi diyemiyrm akintim olsada
Genelde dusus baslayinca oluyor canim.sabah yataktan cikmadan olcuyorsun dimi.yumusama varsa bide parmagini iyice sokman gerekiyorsa yani yukari dogru cikmissa dogurgan donemdesindir.degerlendir.hatta bugunu illa degerlendir 35 i gormussun.bide adete kac gun var canim.14 15 gun kaldiysa yuzde 90 yumurtlama donemidir.bugunu ve sonra 5 gunu gun asiri degerlendir.atseinde 3 gun yuksegi gorene kadar degerlendir
Bence adete kadar devam edin en azından 3 günde 1 olsun bizim 12,14,16,20 günler olmuştu erken bıraktık diye üzülmüştümKızlaarr biz bu ayki calisma donemini kapattik bugun:) bundan sonra keyfimiz nasil isterse.. 6.11.13.14.15. iliski olmus oldu. Insallah saglikliysa tutmustur. Bundan sonra bekleme sureci..
Çok başdönmesi yapıyorsa vajinadan da alabilirsin. Ama ilacı bırakma bende gebelikten önce kullanmıştım çok faydasını gördümKizlar ya hadi ben evdeyim calismiyorumda adamlarda nasil dayaniyo ki gunde bir benimki isyan etmez ins cook yorgun geliyo evebir de aldigim progestan ilactan midir griptenmidir bas donmelerim bulantilarim var hamilelikle karistirmasam iyi insan boyle olunca sabirsizlaniyo
Ins canimİyi canım çok güzel inş ben de görürüm bebişi keseyi gördüm de çok şükür
Çok başdönmesi yapıyorsa vajinadan da alabilirsin. Ama ilacı bırakma bende gebelikten önce kullanmıştım çok faydasını gördüm
Denedim canim gecen ay.16. gunde yumurtlama gosterdi..ama malesef tutmadi iliskiye dikkat etmemize ramenanladım canım.ovülasyon testiyle denedinmi
Eger duzenli oluyorsan 14 kala ort yum oluyor.bikac gun bos gecirme canim.insallah karsilasir sıpalar :)Canim sabah alarmla kalkiyorum derecem hep yastik altinda ,zaten gozum kapali uyur halde ölcuyorum..inan benimde bir baska dikkatimi ceken ileri dogru gitmesiydi..suan daha 17 gunum var adetime..
Tesekkur ederim bilgilerin icin.
Eger duzenli oluyorsan 14 kala ort yum oluyor.bikac gun bos gecirme canim.insallah karsilasir sıpalar :)
Adetim 34 günde bir oluyordu. Adet düzenleyici etkisi de olduğu için onun sayesinde 28 günde bir adet görmeye başladım.Progestani sadece hamileyken kullaniliyor saniyordum canim sen oncesinde ne amacli kullanmistin ne faydasini gordun.
Adetim 34 günde bir oluyordu. Adet düzenleyici etkisi de olduğu için onun sayesinde 28 günde bir adet görmeye başladım.
hayırlısı olsun inşallah canım.inşallah bu ay tutar.inşallah bu ay tutturanlardan oluruzDenedim canim gecen ay.16. gunde yumurtlama gosterdi..ama malesef tutmadi iliskiye dikkat etmemize ramen
Amin inşallah sizler gibi evlat isteyen herkese dua ediyorum aratmadan kavuştursun Allahım. Bir şekilde birşeyler sebep oluyor. Zamanı gelmiş ve Rabbim ol demiş.Tamam canimm ama sonunda nasip olmus .saglikla gelsin annesi.
Gecmi cevap verdim canim kusura bakmaSirami bekledimm bana cevap verecegin vaktiveee sonunda sira bana gelmistii..
Tesekkurlerrr canimm.insallah karsilasirlar bir turlu cekim gucu alipta birlesemiyorlar..
Bi anlassalar
Ama benim yum yumlar boylebekliyorlar..heralde.
Pek sanmiyrm canim ya olcak olsa 11 aydir olurdu..belli var biseyler artik hayirlisi bakalim.onumuzdeki ay ins basliycaz arastrmalarahayırlısı olsun inşallah canım.inşallah bu ay tutar.inşallah bu ay tutturanlardan oluruz
Gecmi cevap verdim canim kusura bakmabenimkilerde 11 aydir karsilasmadi..bu ay da karsilasacaklari yok eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?