2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pek sanmiyrm canim ya olcak olsa 11 aydir olurdu..belli var biseyler artik hayirlisi bakalim.onumuzdeki ay ins basliycaz arastrmalara
öyle düşünme canım.tabiki takip etmekte fayda var fakat benimde bir evladım var ve ikinciyi istiyoruz 1 yıla yakın oldu korunmuyorum dr. gittim bir problem yok fakat olmuyor.Rabbim en iyisini en hayırlısını verir.Dilerim en kısa zamanda verir..

Amin canim saolasin hepimize ins

Yarın gideceğim canım birkaç soru daha var sorulacak o yüzden cuma gel dedi. Yumurta takibi için incir i söylesem mi diyorum çünkü yapmayacak
İnciri söyleme hiç. Sen evde incirdi havuçtu kürlerini yap. Yumurtlama günün gelince kontrole git. Bi bakın de bu ay ilaçsız deniyoruz nasılmış bakın vs de. Oyle baktır canım. Aynen sorularını sor kafanda kalmasın ben her eve geldiimde tüh şunu soracaktım diyorum

maşallah iyi beslemişsin kendini :) buraya da yazarmısın neler yiyip içtiysen. Çünkü ben artık ilaç kullanmayı bırakıp bitkisel denycem. Belki vesilem olursun canım, inşallah

Korkma canim ya düsük hikayesi olan cok kadin bar ama saglikli evlatlarida var cok sukur..niye dustugu belli mi troid falan baktrdin mi

Bolbol calistik gerisi kismet canim. Usume hamilelik belirtisi olabiliyo ama en ufak enfeksiyonda da usuyo insan.. bu ay gercekten belirti aramamaya calisicam bakalim basarabilecekmiyim.

Günaydın canım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için geldim doktor kapısına güneş doğmadan. Hayırlısı olur insaalah

Gebelik testi yaptırdın mı ?

Hayır yaptırmadım

canım gebe olma olasılığın pek yok gibi ama gecikmiş bir adetin ve korunması bir ilişkin var.
6 hafta dır adet olmamışsan eczaneden idrarla bakılan gebelik testi al yap bence. Zaten gebelik değilse başka bir sıkıntı var kadın doğum dr. git.

Canım 6 haftalık gecikme yok. İlişki olalı 6 hafta oldu ve hiçbir belirtisi yok. İlişkiden 2 hafta sonra adetim zamanında başladı. İkinci aydaki adetim 14 aralıkta başlaması gerekiyordu ve hala başlamadı. Ne hamilelik belirtisi var ne de adet belirtisi

maşallah iyi beslemişsin kendini :) buraya da yazarmısın neler yiyip içtiysen. Çünkü ben artık ilaç kullanmayı bırakıp bitkisel denycem. Belki vesilem olursun canım, inşallah
Sabah yemekden hemen önce pekmezi elma suyunu karıştırıp 1 çay bardağı iciyon si yerine mümkün olduğunca kaysı ile üzüm kaynattim onu iciyon sabah yumurta pekmez yoğurt tarhana çorbası zorlada olsada yiyorum öğlen akşam normal günlük yiyecekler

kusura bakma yazıklarından öyle anlamışım bişey yoksa yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…